Finaalit 2004-2005 Kärpät - Jokerit

  • 126 467
  • 770
Kiitos Kärpät!!

Voittoa on mukava lähteä kohta juhlimaan ja varmaankaan ei tarvitse hillua yksin!

Kiitos Jokereille loistavasta vastuksesta. Pienestä oli kaikki pelit kiinni ja oikeat joukkueet finaalissa.

Täältä tähän ja ikävä jää kyllä metroa. Pelaa kanukkikiekkoa hienosti. Ei itke, antaa ja ottaa sekä on häikäisevän taitava.

Kärpiltä taas erityis kiitokset Tenkratille, Niinimaalle, Ujcikille sekä Bumediennelle. Huikeaa peliä läpi finaalien!
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onnea Kärpille! Parempi voitti.

Kiitos Jokerit! Kiitos Kärpät!
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Onnea Kärpille myös Tampereelta paras voitti, vaikka en aina olisi uskonutkaan!!!
Kärpät on kyllä käsittämätön vieras joukkue. Ei yhtään vierastappiota pleijareissa (edellinen vieras tappio Ilvekselle :D!)!!! Helsinki sai jo salibandy kultaa niin kiekossa oli Pohjois-Suomen vuoro :p

Sydämmelliset onnittelut pohjoiseen!!!
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti Morrow10
Jokerit pelasi ihan hyvin mutta se ei riittänyt. Kaiken lisäksi Hancock, Dahlman ja Jantunen pettivät pahasti.


Älä ny vaan väitä että sä odotit Hancockilta jotain.
 

kymppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut vaan Kärpille. Otteluvoitot 3-1 puhuvat puolestaan.

Ansaittuhan mestaruus oli. Jos Jokereille ei tänään kiekko pomppinut ja häviö jossain määrin "epäoikeudenmukainen", niin olisi kunnon peliä voinut esittää kahdessa ensimmäisessäkin ottelussa. Paras viidestä on kuitenkin sen pituinen sarja, että kyllä se oikean voittajan löytää.

Kiitos ja näkemiin. Niin no kyllä tappion kai pitääkin vituttaa.
 

chewmeister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter Milan, Kärpät, TPS, HJK, Barca, Penguins
Mahtava fiilis kertakaikkiian Jalonen ja Kärpät yllätti minut todella positiivisesti ja Kärpät pelasi todella tiivin pelin tänään ja ei Jokeritkaan ollut missään nimessä huono.

Onnea myös Jokereille mahtava kausi huolimatta siitä että jäitte hopealle nyt se maistuu paskalle, mutta kyllä se siitä ja ensi kaudella taas uusiksi.

Mites Pyörälä toivottavasti on miehellä soppari ensi kaudeksi, koska mielestäni todella tärkeä pelaaja Kärpille. Ei kait vaan HPK vie miestä?

Modet hei sanokaas nyt mikä mun kirjotuksessa on niin pielessä että varotus tuli?
 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
Viestin lähetti Master Chief
Älä ny vaan väitä että sä odotit Hancockilta jotain.

No ihan totta. Olipahan melkoinen huti Virmaselta! Burström, Hancock, Drouin, Vostrak...

On kyllä fiksun oloinen äijä toi Soosi Sihvonen. Vähän niinkuin Joni Lius. Oli aika hyvä toi Pyörälän korjaus Inkalle: "Ei se Metallica oo vaan Sentenced".
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Onnea Ouluun

Niin tosiaan onnea nyt vielä tässäkin ketjussa Kärpille, vaikka tuolla jo otteluseurannassa heitä ylistinkin. Loistava joukkue, ja todellakin ansaitsivat mestaruuden.

Täysin suvereeni näytös oppipojalta vanhaa mestaria vastaan. Jortikka oli tasaveroisella pelaajamateriaalilla aivan aseeton.

Tästä puolestani olen eri mieltä. Kärpillä oli parempi pelaajamateriaali, ja onnistujia monessa ketjussa. Jokerit oli lähinnä Glenin ja Filppulan varassa. Glen ei saanut tarpeeksi hyviä ketjukavereita. Glen olisi ansainnut parempia jätkiä vierelleen, vaikka Jantunen aika lähellä sitä olikin. Dahlman puolestaan ei todellakaan.

Gleniä tulee ikävä. Tuollaista pelimiestä ei liigassa ole ennen nähty, eikä tulla enää näkemään. Kiitos Glen, olet tarjonnut enemmän kuin koskaan voisi pyytää. Onnea jatkoon Sveitsissä.
 

Quagmire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, SoJy
Hienoa Kärpät!!
Ansaisitte todella mestaruuden.

Tais muuten jutilla vähän lipsahtaa paha sana viimisessä lähetyksessä.
 

M10

Jäsen
Re: Onnea Ouluun

Viestin lähetti Cannibal
Gleniä tulee ikävä. Tuollaista pelimiestä ei liigassa ole ennen nähty, eikä tulla enää näkemään.

Oho, vahvaa puhetta!

Viuhkola oli mun mielestä ihan yhtä hyvä, ellei jopa parempi finaalisarjassa. Se on kyllä totta että Metro on erinomainen pelimies...
 

Peku

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Chicago Blackhawks, sympatiat Bluesereille
Re: Re: Onnea Ouluun

Viestin lähetti Morrow10
Oho, vahvaa puhetta!

Viuhkola oli mun mielestä ihan yhtä hyvä, ellei jopa parempi finaalisarjassa. Se on kyllä totta että Metro on erinomainen pelimies...

Samanlaisia oli puheet taannoin Heleniuksestakin
 

Bluesfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Detroit Red Wings, HJK, FC Honka, Arsenal
Viestin lähetti chewmeister
Modet hei sanokaas nyt mikä mun kirjotuksessa on niin pielessä että varotus tuli?

Vastaan moderaatoreiden puolesta. "Mahtava fiilis kertakaikkiiaan Jalonen ja..." pilkku kertakaikkiaan ja Jalonen väliin. "Onnea myös Jokereille mahtava..." Jokereille ja mahtava väliin pilkku. "Mites Pyörälä toivottavasti..." Pyörälä ja toivottavasti väliin pilkku. "Modet hei sanokaas..." Hei ja sanokaas väliin pilkku. Että sillain. Muualtakin niitä pilkkuja puuttu.

Mutta pelistä sen verran, että ei Metro ole mikään viilipytty, olisi voinut mennä Jokisen ranne poikki siitä sen mailaniskusta. Muutenkin kokoajan oli mies jäähyboksissa.
 

Tuoppi

Jäsen
Vähän jäi paskanmaku pelistä tänään. Oli ihan helvetin hermostunutta peliä Jokereilta, tokassa ajoittain ihan hyvää peliä mutta sitten... Kolmannessa mitä pidemmälle mentiin niin sitä halutottomaksi Jokereiden peli muuttui. Ehkä ei mestaruus kiinnostanutkaan mutta ainakin usko loppui ihan täysin joka jätkältä. Ei minkäänlaista yritystä, ei sitten minkäänlaista!!

Tuon peli perusteella ei voi kiitellä ketään! Jokereiden ehdottomasti huonoin peli pleijereissä tänään. Mutta on tuo hoppee parempi kuin viime kauden tulos. Nyt alko loma lätkästä ja jää tänään (ja huomenna) urheiluruudut yms. kattomatta ihan saletisti.

P.S. Sen verran saa Kärpät veren kiehumaan meikäläisellä että sinne suuntaan ei onnitteluita tai muitakaan kehuja tule IKINÄ.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Onnittelut Kärpille. Vaikka mitä puhutaan ja kirjoitetaan, Jokereilla ei ollut oikeastaan mitään mahdollisuuksia neljännessä finaalissa. Kärpät kontrolloi peliä ja Kärppien ehdoilla mentiin.

Ja kiitokset myös Jokereille. Pääsy finaaliin oli huippusuoritus tuolla joukkueella.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Poro on parasta

Viestin lähetti Tuoppi
P.S. Sen verran saa Kärpät veren kiehumaan meikäläisellä että sinne suuntaan ei onnitteluita tai muitakaan kehuja tule IKINÄ.

No mä voin pistää sun puolesta, vaikken peliä tänään nähnytkään. Pitäkää poika ehjänä, me tarvitaan sitä ensi vuonna.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Onnea ouluun mestaruudesta. Kärpät todellakin ansaitsi sen. Jokerit oli niin munaton joukkue, että hopea mitalikin on liikaa.

Ja sitten illan peliin. Katsoin sitä loppujen lopuksi kuitenkin paikan päällä ja täytyy kyllä sanoa, että lippu ei todellakaan ollut niiden rahojen arvoinen, jotka siihen laitoin.
Paskin liigapeli jonka olen nähnyt turha on toista väittää. Kenelläkään kummastakaan joukkueesta ei ollut hiventäkään järkeä mukana pelissä. Oli kyllä kunnon jalat, jalat peliä.
Ja voi vittu sitä mailaviidakkoa. Ei tarvii ihmetellä miksi tänne ei oikeita pelimiehiä tule, kun tommoista saatana paskaa joutuu kestämään. Ja kyllä sitä harrasti molemmat, koska Favorin sen salli. Minkäs takia tämä pelle oli taas viheltämässä? Favorin se osaa hyvänkin lätkäpelin sitten muuttaa todella ikävän näköiseksi katsoa.

Hallissa oli tunnelmaa hyvin, mutta loppuun myyty se ei ollu. Jos paikalla oli 12 000, niin se olisi jo ihme. Itse oisin voinut vetää pitkälleen penkkiriville sen verran oli tyhjää.
Kärppä fanit kannusti hyvin, mutta kannattasko kuitenkin kannattaa omiaan eikä huudella vieraisiin pöytiin? Niin pitkään toisenkin joukkueen kannattamista on mukava kuunnella, kun ei ruveta vittuilemaan vastustajien pelaajille ja faneille. Ja tämäkin koskee molempien joukkueiden faneja. Tämä on VAIN jääkiekkoa eikä sitä tarvitse ottaa LIIAN vakavasti.

Metro oli tänään PASKA. Turhaan hehkutettu tämäkin "ammattilainen". Näki kauas, että miestä ei tänään kiinnostanut pelata joukkueen eteen. Aivan idioottimaisia jäähyjä ja muutenkin teot jäällä olivat ehkä jopa löysäpaska Hancockia huonompia. Tämän pelin perusteella miestä ei tule ikävä.

Mutta tosiaan vielä kerran onnea ouluun. Olitte maalivahdin verran parempi. Teillä siis oli semmoinen.
 

Tapsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ( Jo ammoisista ajoista )
Ei onnistunut tänään mikään Jokereilta!

Onnea Kärpille ja faneille, juhlikaahan kunnolla, ensi vuonna on taas uudet kujeet.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Viestin lähetti HN
Kärpät - Jokerit 3-1

Jalonen - Jortikka 6-0

Täysin suvereeni näytös oppipojalta vanhaa mestaria vastaan. Jortikka oli tasaveroisella pelaajamateriaalilla aivan aseeton.

Niimpä. Onnittelut Ouluun, taas. Vituttaa vaan, kun mtv missasi Jortikka vs. Jalonen onnittelutilanteen. Oikein odottelin, että näkisin ilmeet, halailut, puristelut ynnämuut, mutta eihän pyysalo sellasia näytä, täytyy näyttää apinanaamarista kärppäfania senkin aikaa.
 

lynki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kiitos Janne,Bume,Nikke,Tenki,Jokinen+kaikki muut pelaajat......Kiitos Jalonen..KIITOS KÄRPÄT!!!!!
Tämä on IHANAA....MESTARUUS 2005!!

Ei auttanut Lindin,Jortikan,Valtosen kitinät...ei Metron viikatteet..!!
Oli se niin ihanaa katsoa Jortikan naama pelin jälkeen,narrien itkevää laumaa viivalla.....!!

No joo,kiitos hyvästä vastuksesta Jokereille,se vaan ei riittänyt tällä kertaa.....Juhlikaa hopeaa,ME juhlimme PYTTYÄ!!!!!!
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Onnea Ouluun , Kärpät ansaitsivat mestaruuden , enenpää asiasta en mainitse .
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Viestin lähetti Master Chief
Älä ny vaan väitä että sä odotit Hancockilta jotain.

Hancock oli mielestäni Jokereiden harvoja "kädellisiä" pelaajia, joka osasi tehdä kiekolla muutakin kuin lyödä sen ristikulmaan. Herra tarjoili Jantuselle maalinkin yv:llä, mutta Jarnalle ei paikka kelvannut.

Onnittelut Kärpille vaikka tuo Oulun "dynastia" alkaa pikku hiljaa harmittaa. Triplaa ei sitten tule, sovitaanko niin?

Nostaisin Kärpistä esille varsinkin Bumen ja Pyörälän. Huikeita pelaajia!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös