Finaalit 2004-2005 Kärpät - Jokerit

  • 125 953
  • 770

Jotva

Jäsen
Aika väritöntä ennakkohehkutusta täällä ja muissakin medioissa. Missä ovat kunnon provot ja mediapeli? Valmentajat ja pelaajat kehuvat toinen toisiaan, onneksi sentään muutamat fanit ovat jo hiukan provonneet ja provosoituneet.

Toivottavasti itse sarjasta tulee kunnon taistelu eikä mitään sumputtamista. Pahaa kylläkin pelkään. Taitoa luulisi kyllä kummaltakin joukkueelta löytyvän näyttäväänkin hyökkäyspeliin, mutta puolustukset ja maalivahdit ovat vieläkin parempia. Ainakin tässä vaiheessa.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Eli narrin rooli jää tuomareille, kun joukkueet eivät showhun pysty? Tässä on kaksi niin samankaltaista joukkuetta ja suhteellisen kylläisiä faneja viime vuosien menestyksestä, että eiköhän Raksilassakin ole kunnon kirkko-meininki tänään. Vain kellojen sointi puuttuu.
 

jeijjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sharks
Viestin lähetti Wiltord
Tänään oli kyllä Kalevassa ihan täyttä tuubaa suoltanut se Vuorjoki. Mutta kun aamusella luet juttua, että jos Kärpät voittaa mestaruuden niin K.Jalonen on vahva ehdokas maajoukkuekoutsiksi, niin pilaat varmuudella päiväsi.

Ainahan se Vuorjoki on ylistämässä Kärppiä. Aivan sama mistä on kyse niin kyllä Kärpät on paras. Itseä lähinnä aina naurattaa kun usein Vuorjoen kolumnit ampuvat todella rankasto yli.

Mutta onneksi tänään päästään asiaan. Eiköhän Jokerit vie voiton numeroin 1-3.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vai kylläisiä?

Hiukkasen huvitti yllä olevan Kärppä-kannattajan kommentti kylläisistä faneista. Jos yksi mestaruus tekee teidät kylläisiksi, niin älkää ikinä enää ihmetelkö esim. TPS:n kotiotteluiden "vaisua" tunnelmaa. Viimeisen 16 kauden aikana 8 mestaruutta ja 12 finaalipaikkaa. Ei siinä jokaiseen puolivälierään ainakaan kaikki jaksa niin innostua. Ja ei niitä mestaruuksia Jokereillekaan viime aikoina niin hirveästi ole tullut.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
En ihmettele. Mutta tarkoitin, että molemmat joukkueet ovat viime vuosina olleet menestyneitä. Pelanneet finaaleissa, voittaneet mestaruuden. Kummallakaan viimeisestä mestaruudesta ei ole hirveästi aikaa. Esim. Lukon fanithan olivat jo välierissä aivan pähkinöinä. Ainakin allekirjoittanutta viime kevään finaalit ja mestaruus säväyttivät aivan eri tavalla kuin nyt. Fiilikset toki ylhäällä, mutta...
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Viestin lähetti Black Adder
En ihmettele. Mutta tarkoitin, että molemmat joukkueet ovat viime vuosina olleet menestyneitä. Pelanneet finaaleissa, voittaneet mestaruuden
...
Ainakin allekirjoittanutta viime kevään finaalit ja mestaruus säväyttivät aivan eri tavalla kuin nyt.

Nyt saatkin puhua vain omasta jengistäsi ja tuntemuksistasi. Jokereissa on virallisesti kielletty, häkitetty ja passitettu lopuksi ulkomerelle ankkuri jalassa kaikki "voittamiseen kyllästyneet" vätykset.

Ugh!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Black Adder
Ainakin allekirjoittanutta viime kevään finaalit ja mestaruus säväyttivät aivan eri tavalla kuin nyt. Fiilikset toki ylhäällä, mutta...
Tätä samaa tautia toivoisi löytyvän myös Kärppien pelaajista. Vaikka aina tietenkin puhutaan, että joukkue on todella nälkäinen ja haluaa voittaa, niin silti se viimeinen itkuraivoinen yritys jää helposti puuttumaan jos on pikkaisenkin kylläisyyttä tai tyytyväisyyttä puserossa. Eipä tässä auta kuin toivoa, että näin Kärppä-leirissä olisi.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tarjolla tänään...

...hieman erilaista lähestymistapaa...:

Jokerijoukkue on jäällä alkulämpöjä ottamassa ennen matsia. Filppula haukottelee makoisasti nojaten kaukalon laitaan. Pirulliseksi tunnettu valmentaja Jortikka astelee Filppulan eteen ja kysyy: "Onko herra Filppula väsynyt?" "Kyllä olen herra valmentaja", vastaa Filppula. Jortikka toteaa tähän "No nuoren pelimiehen täytyy levätä".

"Täytyy levätä herra valmentaja" vastaa Filppula sotilaallisesti ja painelee koppiin nokosille...

Joukkueen palattua jäältä Jortsu kysyy Tim Thomasilta kopissa: Mitä maalivahti Thomas tekisi, jos vihollinen ampuisi teitä kohti tuolta vastapuolen siniviivalta? - Minä kuolisin, herra valmentaja!

Alkushow pyörähtää käyntiin ja Raksilan kenttäkuulutus lohkaisee:

"Hyvät naiset ja herrat! Hannu Jortikka ja hänen orkesterinsa Jokerit esittävät tänään jenkan kusessa ollaan, säveltänyt Hjallis Harkimo ja taustaköörinä Matti Virmanen."



Toisen erän lopputiimellyksissä herra Jantunen kaivaa polkkareistaan kännykkänsä, jonka värinäakku täristää kiihkeästi. Jantunen tuumaa vilkaistuaan sen hetkistä tilannetta valotaululta (2-0): "Rauha lähestyy" lukiessaan tyttöystävänsä Rauhan lähettämää tekstaria. Ja samantien rävähtää kotijoukkueen kolmas maali....

Pakaslahti tokaisee siinä vieressä, että mikset vastaa sille? Jantunen tokaisee siihen: "Mitäpä täältä kirjoittaa. Kehumista näissä oloissa ei ole ja moittia ei uskalla!".

Erätauolla Lind komentaa porukkaa: "Joka mies heti syöttämään erän alussa ketjukaverilleen." Tähän tokaisee Dahlman: "Mikäs niille on nyt tullut? Tähän asti ne ovat osanneet itse syödä."

Jortikka katselee touhua epätoivoisena ja uhkaa heittää henkilökohtaisesti jokaista pelaajaa juomapullolla mikäli tahti ei muutu viimeiseen erään ja viskaa äreissään yhden malliksi fläppitaululle.

"Taisi olla varoituslaukaus", sanoi puolustaja Järventie, kun "suutari" kopsahti jalkojen juureen.

Noh, kolmas erä ei tahtia muuta ja kotijoukkue vyöryttää koko rintamalla vaihdosta toiseen. Pelissä oli hetkellinen suvantovaihe, jolloin puolustaja Lehtonen tokaisi että "tarttis ampua pari kunnon lämäriä, vaikka mailat katkeais, ei hellitetä nyt!". Jalonen kuulee Lehtosen sanat ja huikkaa: "uudet mailat maksaa 100e kappale, ei niitä kannata joka lämärin takia katkoa."

"Hetkinen", sanoi Lehtonen ja kaiveli kukkaroaan penkin alta. "Laskin juuri rahani. Antaa tulla kymmenen kappaletta!".

Jortikka ottaa viimeisenä keinona aikalisän ja selostaa kuviot hyökkäysviisikolleen. Lind kuuntelee korvat höröllään, vaan ei meinaa saada selvää. Jortikka kysyy saitteko?

Viisikko luistelu keskiympyrää kohti pillin soidessa, kun Jantunen nykäisi Lindiä hihasta ja sanoi "Alkua en saanut, keskiväli meni sekaisin ja lopusta jotain, mitä sä sille sanoit?".

No se selitti jotain että...: "Olemme matkalla kohti kultamitalia. Mikä on nimeltään se ketju, joka marssii edessä, tulta päin niinsanoakseni vihollisen lähellä?"

Mä tokaisin siihen että "Soittokunta, herra valmentaja..."

Niin päättyi ilta murskaavasti vierailijalle, ja Jortikka alkoi kaivamaan midas-merkkisestä salkustaan uusia lääkkeitä joukkueen herättämiseksi. Seuraavana aamuna Ilmalan harjoitushallilla aamuvoimistelussa:

"Tehdäänpä sitten luvun mukaan, että yksi - kaksi - kolme. Kun minä sanon yksi, teette te asennon. Kun sanon kaksi, te hyppäätte ilmaan ja kun minä sitten sanon kolme, te tulette alas..."
 

JPL

Jäsen
Viestin lähetti jeijjo
Ainahan se Vuorjoki on ylistämässä Kärppiä. Aivan sama mistä on kyse niin kyllä Kärpät on paras. Itseä lähinnä aina naurattaa kun usein Vuorjoen kolumnit ampuvat todella rankasto yli.

Kyllä sieltä suunnalta tulee välillä todella kovaa kritiikkiäkin Kärpille, jos on aihetta. Eikö paikallislehden kuulukkin kertoa asioista paikkallisen joukkueen kannalta? Ei Kalevan tehtävä ole sen enempää Jokereita hehkuttaa, kuin Hesarin Kärppiä. Jokainen toimittajakin on kuitenkin ihminen, joka on syntynyt jossain paikassa ja kannattaa siitä syystä jotain seuraa. En tunne yhtään täysin objektiivista toimittajaa. Jotkut antavat vain palaa täysillä, toisten hissutellessa ja yrittäessä olla kaveria kaikkien kanssa. Jortikka on omalla toiminnallaan saanut monen toimittajan vihat päälleen ja saa sen takia kärsiä tämmöisestä. Ei siinä kannata paljon peiliä pidemmälle katsoa.

Jortikka on aivan eri ihminen siviilissä, mutta ottelutilanteessa hänellä ei pysy nuppi koossa. On hän itsehillintäänsä parantanut, mutta ylilyöntejä sattuu silti hyvinkin tiheään.

Vuorjoki valittiin muistaakseni viime (vai toissa) vuoden parhaaksi jääkiekkotoimittajaksi, joten ei sieltä ihan tyhjästä päästä niitä juttuja kirjoiteta.

Sitten pakollinen provo....
NHL:n taannoisessa peruuttamispressissä eräs nimeltä mainitsematon toimittaja, nimeltä mainitsemattomasta lehdestä teki todellisen rimanalituksen. Kaikki muut toimittajat kyselivät asiallisesti kysymyksiä perusteista, miksi kausi joudutaan peruuttamaan ja miten tästä nyt edetään. Sitten tämä ainut P-Amerikan ulkopuolinen toimittaja kysyy että "Milloinkas arvon NHL:n komissaari on viimeksi nähnyt jääkiekko-ottelun?" - "Ei mulla muuta".

Hävetti olla Suomalainen...

edit: Urheilu-journalisti --> jääkiekkotoimittaja. (tattis JVR)
 
Viimeksi muokattu:

Zamuner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
finaalia pukkaa

No niin, nysse sit alkaa...

Vaikka kyseessä ei olekaan unelmafinaali (Jok-ifk), ei tämä viime vuosien jok-kär -pudotuspelisarjojen varjossa paljoa kalpene.

Rehellinen tulosveikkaus on tässä vaiheessa paikallaan. Kärpät voittaa ekan pelin Oulussa, minkä jälkeen Jokerit vie loput. Ja tämä on sentasoinen tunnepohjainen fakta, että sen täytyy toteutua.

Vakavasti ottaen, Kärpät lienee edellä hyökkäyspelissä, mutta maalivahti/puolustuspelissä Jokerit on selvästi parempi. Yli-/alivoimapelit saattavat ratkaista homman suuntaan tai toiseen.

jäädään odottamaan faceoffia kämmenet hiessä...
 

JVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
JPL:

Jokainen toimittajakin on kuitenkin ihminen, joka on syntynyt jossain paikassa ja kannattaa siitä syystä jotain seuraa.

Ei, ei ja vielä kerran ei. Vaikka valitettavan paljon tuon virkkeen sisältä löytyy myös asiaa.

Vuorjoki valittiin muistaakseni viime (vai toissa) vuoden parhaaksi urheilujournalistiksi.

Eikös se kuitenkin ollut vuoden jääkiekkotoimittaja. Urheilujournalisti-titteli on hiukan eri painoluokassa.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Re: Vai kylläisiä?

Viestin lähetti A - P
Ja ei niitä mestaruuksia Jokereillekaan viime aikoina niin hirveästi ole tullut.
Puhut asiaa ja minä olen sitä miltä, että Jokereilla on aina yksi liian vähän paitsi viikon verran voitetun mestaruuden jälkeen.
 

JPL

Jäsen
Viestin lähetti JVR
Ei, ei ja vielä kerran ei. Vaikka valitettavan paljon tuon virkkeen sisältä löytyy myös asiaa.

Eikös se kuitenkin ollut vuoden jääkiekkotoimittaja. Urheilujournalisti-titteli on hiukan eri painoluokassa.

Taisipas muuten ollakkin vuoden jääkiekkotoimittaja. Sinä varmasti tämän muistat paremmin. Anteeksi tietämättömyyteni.

Tuosta puolueellisuudesta... kuten sanoitkin, niin "ei, ei ja vielä kerran ei..." mutta silti kyllä. Pitäisi olla puolueeton, mutta kun harva on. Ihmisiä ne on toimittajatkin. Onko sellainen toimittaja sydämmellään mukana lajissa, joka on neutraali sekä joukkueita että lajissa työskenteleviä ihmisiä kohtaan? Allekirjoittanutta ei puusilmäisyys (tai oikeastaan puolueellisuus) hirveästi häiritse. Se vain pitää ottaa lukiessa huomioon.

edit: lisäys + typo
 
Viimeksi muokattu:

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lyhyesti sanottuna tilanne on seuraava:

Kärppien mestaruutta puoltavat seuraavat tekijät:

1. Kotihalli, jossa on tunnelmaa toisin kuin...
2. Laajempi huippuosaaminen
3. Koko Helsingin ulkopuolisen Suomen raivoisa kannustus (niin, ja puolen Helsingistä)

Jokereiden mestaruutta puoltavat:

1. Hannu Jortikka
2. Parempi maalivahtipeli


=> Siis, Kärpät hoitavat homman 3-2. Vierasvoittoja ei sarjassa nähdä.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Viestin lähetti Jussih
Lyhyesti sanottuna tilanne on seuraava:

Kärppien mestaruutta puoltavat seuraavat tekijät:

1. Kotihalli, jossa on tunnelmaa toisin kuin...
2. Laajempi huippuosaaminen
3. Koko Helsingin ulkopuolisen Suomen raivoisa kannustus (niin, ja puolen Helsingistä)

Jokereiden mestaruutta puoltavat:

1. Hannu Jortikka
2. Parempi maalivahtipeli


=> Siis, Kärpät hoitavat homman 3-2. Vierasvoittoja ei sarjassa nähdä.

Kun tuosta karsitaan pois turhat eli Kärppien 1. (bullshittiä) ja 3. (ei mitään merkitystä), niin jäljelle jää Kärppien 2. (epämääräistä) ja Jokereitten 1. ja 2. Kumpikohan vie näillä perusteilla sarjan?
 

Jeffrey

Jäsen
Täällä on aika mielen kiintoinen tunnelma! Ehkä se johtunee siitä, että olemme suomalaisia ja Suomessa... Ja ennen kaikkea se miten etenkin Oulun lehditö on suhtautunut näätien "varmaan voittoon"..

Jos nyt verrataan jalkapalloilevaan maailmaan niin siellähän tämmönen vastustajan aliarvioiminen/omien JHAG:ilainen hehkuttaminen on sangen vieras käsitys, varsinkin lehdistössä..
Eli ennakkosuosikin paineita lehdistö aika harvoin kasaa omilleen.. Esimerkkinä voidaan käyttää lähes mitä tahansa jalkapallon arvoturnausta tai niiden karsinta otteluita.. Esim: muutaman viikon takanen Tsekki-Suomi ottelua ennen Tsekin lehdistö puhu siitä, että Suomea ei pidä aliarvioida ja, että suomella on hyviä pelaajia jne jne... No toista se on täällä Suomessa.. Turha näitä pelejä on enää ees pelata kun oulun lehdistö on jo kertonu, että miten ne päättyy..
 

Black5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Lehdistötermeillä kotikylän joukkueen hehkuttaminen tunnetaan käsitteellä "cheerleading". Tämä sisältää juurikin ne Vuorjoen tyylille kuuluvat mauttomat ja nuoleskelevat kannanotot. Sympatiaa muille ei juuri heru, ja miksi pitäisi heruakaan. Kaleva on poliittisesti sitoutumaton, mutta lätkässä se ei halua ottaa objektiivista linjaa. No miksi? No siksi, että valtavan suuri osa lehden lukijoista on Kärppiä kannustavaa sakkia ja siksi Kalevan on hehkutettava joukkuetta. Näin se tukee Kärppiä, mutta ennen kaikkea myös itseään, koska porukka haluaa lukea lehteä, jonka kannat vastaavat lukijoiden kantoja.

Muut, oikeasti analyyttiset ja objektiivisuuteen sekä oikeasti lajiin vihkiytyneet tahot voivat halutessaan pyrkiä kirjoittamaan objektiivisesti. Urheilulehden Sihvonen on hyvä esimerrki tästä. Vaikka hän arvelikin Kärppien voittavan mestaruuden, se tehtiin analyyttisin perustein, ei Kärppälasien läpi katsomalla á la Vuorjoki, jolla tuskin on suurtakaan asiantuntemusta koko pelistä. Sihvonen sentään on valmentanut SM-liigassa. Kärpät vie 3-1!! Torilla tavataan!
 

Ylärima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Jeffrey
Turha näitä pelejä on enää ees pelata kun oulun lehdistö on jo kertonu, että miten ne päättyy..

No jos ei Oulun lehdistö miellytä niin lue Helsingin lehdistöä: Helsingin Sanomat -niminen läpyskä ilmoittaa homman menevän 3-1 Jokereille (ei perusteluja) kolumnintyngässä, jonka ensimmäisessä lauseessa ilmoitetaan Kärppien olevan ennakkosuosikki (ei perusteluja). Oulussa ollaan edes johdonmukaisia.
 

racoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, Liverpool FC, Kärppä, Stevie G.
lehtien ennakot

Mielenkiintoista tosiaan seurata noita sanomalehtien ennakoita. IS Veikkaaja arvio sarjan Kärpille 3-2, Hesari sanoo 3-1 Jokereille, Hockey Night -toimitus sanoi 3-2 Kärpille jne... Mielipiteitä on monia joka osoittaa että sarja on etukäteen täysin auki. Varmasti jännä sarja tulossa ja tuskin päättyy kolmeen otteluun, ja hyvä niin. Toivottavasti parempi joukkue voittaa. Toivottavasti Jokerit on parempi joukkue. :)
 

Black5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Oulussa ollaan edes johdonmukaisia.

Ollaanko? Kykeneekö Vuorjoki tosiasiallisesti perustelemaan väitteensä ja analysoimaan joukkueita taktisesti, pelillisesti ja yleensä kaikilla muilla aluille, joilla finaalitaistot käydään. Mielestäni ei, koska hän ei siihen edes pyri, ja vaikka pyrkisikin niin epäilen onnistuisiko se.

Kaleva ja Vuorjoki huutavat Kärppien puolesta siinä missä kuka tahansa Kärppäfani. Samoin oletettavasti myös Hesari Jokereiden puolesta. Siksi onkin turhaa lukea "propagandalehtisiä", koska niistä saa tukea omille ajatuksille ja sympatioille omaa joukkuetta kohtaan, ja vastaavasti vahvistettua antipatioita "vihollista" kohtaan. Vaikka kirjoittelu onkin pysynyt suhteellisen asiallisena, ottaen huomioon Oulussa leijuvan negatiivisen Jokeri-latauksen, niin usein paras keino pönkittää omia käsityksiä paremmuudestaan on juuri kritisoida ja haukkua vastustajaa. Paras keino kohottaa me-henkeä on kaivaa se vastustajan silmäkuopista.

Hockey-night pääsee lähelle objektiivisuutta, mutta Saukkosen tekstikanavan artikkeli on kyllä todella surkeaa analyysiä mieheltä, jolla on opettajan koulutus ja joka on seurannut kiekkoa aitiopaikalta kymmenisen vuotta. Jääkiekko-lehteä en ole lukenut, mutta Urheilulehden ja Peliuutisissakin analyysiä heittäneen Sihvosen jutut perustuvat tietämykseen eivatkä toisten plagiointiin. Tähän Vuorjoki sortui kirjoittaessaan muutamaa päivää myöhemmin Kalevassa täsmälleen Sihvosen Peliuutisissa esittämän analyysin mukaisesti.
 
Suosikkijoukkue
Ovechkin, Spezza, J.Jokinen...
Näin,
kohta tunti pelin alkuun, ja kyllä alkaa olla jo vähän semmoinen tunne että... niin, että miten käy. Kaikki mahdollisuudet on vielä auki, mutta näin Pekin pelin suurena ihailijana olen vakuuttunut että tämä sarja ratkaistaan jälleen kerran jollain kierolla maalilla. Toivottavasti sen tekee itse Pekka "Raksilan Maradona" Saarenheimo. Ei ehkä vielä tänään, mutta perjantaina (toivottavasti), tai viimeistään sunnuntaina. Mutta jos sen tekee joku Jokeripelaaja, niin provikat Pekille.

Koettakaa selvitä siellä kotisohvilla, pelit venyy ja venyy...

Lähden tästä kohti Raksilaa.

Niinkerta!
 

tuomto

Jäsen
mestaruutta puoltavat tekijät

Kärppien mestaruutta puoltavat seuraavat tekijät:

1. Kotihalli, jossa on tunnelmaa toisin kuin...
2. Laajempi huippuosaaminen
3. Koko Helsingin ulkopuolisen Suomen raivoisa kannustus (niin, ja puolen Helsingistä)

Jokereiden mestaruutta puoltavat:

1. Hannu Jortikka
2. Parempi maalivahtipeli

Ensinnäkin: Kohdalla yksi on merkittävä merkitys finaalien kannalta. Kyllä se on vaan niin, että kotikatsomon aktiivisuudella on merkitystä. Vai mistä se sitten johtuu, että esimerkiksi HPK on vuodesta toiseen todella paha vastus sikakatsomonsa edessä kotona.

Toiseksi. Kohta kolme on täysin merkityksetön myös mielestäni.
Eli otteluvoitot 2-2. Kumpi korjaa ratkaisevan voiton??
 

strato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Jussih
Lyhyesti sanottuna tilanne on seuraava:

Kärppien mestaruutta puoltavat seuraavat tekijät:

1. Kotihalli, jossa on tunnelmaa toisin kuin...
2. Laajempi huippuosaaminen
3. Koko Helsingin ulkopuolisen Suomen raivoisa kannustus (niin, ja puolen Helsingistä)

Jokereiden mestaruutta puoltavat:

1. Hannu Jortikka
2. Parempi maalivahtipeli


=> Siis, Kärpät hoitavat homman 3-2. Vierasvoittoja ei sarjassa nähdä.

Sen verran voisin myös kommentoida tuota, että mahtaako väite kolme pitää edes millään tapaa paikkaansa. Vaikka Kärppiä nyt kannatettaisi enemmän niin raivokkaasti on varmaan turhan voimakas ilmaus.

Ja mitä tosiaan sen vaikutuksiin tulee niin, jos se nyt ylipäätään keneenkään vaikuttaisi, niin enemmin sen näen Jokereiden eduksi kuin toisin päin. Ennemmin se jokeria sisuunnuttaa, kuin Kärppiä tsemppaa. Tiedä häntä, enpä usko sen heilauttavan kumpakaan joukkuetta minnekään suuntaan.

Ihan noin yleisesti tässä vajaa tunti ottelun alkuun alkaa jännitys nousemaan. Mieli on silti levollinen, ei nyt niin levollinen kuin hpk:ta vastaan, mutta uskon poikien hoitavan homman kotiin. Edelleen luotan Jortikkaan ennen kuin toisin todistetaan. Josko nyt siis seitsemäs.
 

lihaani

Jäsen
Joukkueet ovat niin tasaiset kuin olla saattaa. Kärpillä on ehkä hivenen enemmän leveyttä hyökkäyksessä. Veskat ovat tasavahvat eli pirun hyvät.

Veikkaan, että sarja ratkeaa niin "pikkuasiaan" kun viimeiseen vaihto-oikeuteen. Jalonen ja Jortikka tuntevat niin hyvin toisensa kuin vanha TPS:n valmentajakaksikko voi tuntea. Silti Jortikkaa pidän parempana taktikkona, mutta näissä karkeloissa se ei riitä

Veikkaus Kärpille 3-2
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Asiaa voidaan lähestyä tilastollisesta näkökulmasta. Onko todennäköisempää, että tietty valmentaja valmentaa joukkueen mestariksi kerran kolmesta yrittämästä, vai seitsemän kertaa yhdestätoista yrittämästä?

Ei kahta puhetta. Tilastot puhuvat nokan puolesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös