Finaalit 2004-2005 Kärpät - Jokerit

  • 126 455
  • 770
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja

Toisaalta, mukava että tuo puusilmä- ja reppanaosasto alkaa myöskin heräämään, sillä eihän kiekko ole vain harvojen laji, se on kaikki varten. Eli te muutamat totaaliset imbesillit siellä seassa, antakaa nyt palaa koko rahan edestä! Teidänkin panostanne arvostetaan, ehkä, jossakin... mutta arvostetaan kuitenkin!

Joku kärppäfani hehkutti kovasti verbaalista kyvykkyyttäsi, mutta näyttää olevan samalla tasolla sen surullisenkuuluisan kärppäpakinoitsijan kanssa.
Olet vain huonompi versio ervatsalosta.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Johan tässä hiljalleen alkaa taas tunnelma nousemaan. Tässä tauon aikana ehtiny jo tunnelma hieman pudota. Nyt kuitenkin huomista peliä odotetaan taas kuin kuuta nousevaa, odottavan aika on kuitenkin pitkä, todella pitkä etten sanoisi. Huusholli siivottu neljään kertaan ja pyörälläki melkein käyty jo Jyväskylässä kääntymässä viimeisen viikon aikana, siltikin aika matelee yhtä hitaasti kuin aina ennenkin. Edes töiden ylenpalttinen ottaminen ja tekeminen ei ole finaaleja tuonut lähemmäksi, puhumattakaan siitä, kun joukolla yritimme kellon viisareita ja päivämäärää muuttaa eteenpäin, ei minkäänlaista vaikutusta asiaan.

Ja itse sarjaan...

Kärpät vai Jokerit, Jokerit vai Kärpät? Siinäpä varsinainen pulma. Tämä sarja voi päättyä mihin tahansa tulokseen, edes 3-0 meille tai vieraille ei mikään ihme olisi. Pienet asiat luultavasti tulevat kuitenkin koitokset ratkaisemaan, joten turhia riskejä ei omalla alueella toivottovasti Kärppien puolesta tulla ottamaan. Toivotaan tasaista ja rehtia sarjaa, joka lienee tulossakin. Parempi voittakoon, kunhan se on Kärpät.

ps. Kärpät harjotteli jo välierissä käsimaalin tekoa, tosin Viuhkolan hienoa yritystä ei hyväksytty, eli kaikki keinot on taas käytössä!

ps2. Ylimielisenä oululaisena olen edelleenkin pettynyt kaikkiin muihin kuin 3-0 tulokseen sarjasta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Hyvän ennakkon on Jatkoajan Jokerit- ja Kärppä-toimitus tehnyt, joten kiitokset siitä. Hyvään ennakkoon sisältyy aina myös pientä provoa kuten nytkin tuo Kärppien kuuluisan käsimaalin rehabilitointi. Ja Kärppien kotisivun kolumni on suorastaan mainio.

Hyvää poroa tai siis provoa löytyy myös uusimmasta Urheilulehdestä. Arvostamani Petteri Sihvonen sortuu harvoin kehnoon journalismiin. Kehnolla journalismilla en suinkaan tarkoita Sihvosen uskoa Kärppiin ja oululaisten mestaruuteen, jota Sihvonen propagoi Urheilulehdessä muutaman sivun verran. Sen sijaan kehnoa journalismia on luoda Juha Junnosta henkilökuva, jonka mukaan Junno on taitava vallankäyttäjä, voimakas, poikkeukselliset ihmissuhdetaidot ja lajituntemuksen omaava nero, tekee neljän ihmisen työt, tunneälykäs, empaattinen, huumorimies, maailmankatsomukseltaan niin vaatimaton, joka taas johtaa entistä suurempaan menestykseen, täydellinen, viisas mies, omaa poikkeuksellisen kyvyn tulla toimeen ihmisten kanssa jne.

Luettuani Sihvosen jutun Junnosta mieleeni nousi eräs pohjois-korealainen ja hänestä kirjoitetut lukuisat propaganda-artikkelit. Henkilökultti alkaa olla jo samaa tasoa. Kaikki pestään puhtaaksi ja kuten Sihvonen kirjoittaa, Junnon lähtö upppoavasta Kalpasta oli vain tuuria. Todellisuudessa Junnon pitkälti luoma ja isännöimä Kalpa syöksyi kohti konkurssia ja monet velalliset jäivät vaille saamisiaan. Tämä puoli on tietysti vaiettu Sihvosen Junnoa koskevassa hehkutuksessa.

Ja kun Sihvonen ei löydä Junnosta yhtään virhettä, ei pienintäkään, vaan pelkkää imelää ylistämistä koko henkilökuva, niin on pakko kysyä: tekeekö Sihvonen journalistista työtä Urheilulehdessä vai onko lehti jo maksettu osa Kärppien mediakoneistoa?

Minun mielestäni Kärpistä on tullut Junnon aikana osa mafiamaista valtakoneistoa ja vallankäyttöä. Se on sellaista valtaa, jota Kärpät käyttää kulisseissa saadakseen niin monta vierasotteluaan kuin vaan ikinä kehtaavat näkymään MTV3 kanavilla ja kerätäkseen tätä kautta ylimääräistä rahaa yhteistyökumppaneiltaan. Runkosarjassa Kärppien vierasotteluita näytettiin ylivoimaisesti eniten ja playoffeissa valittiin maikarille tai sen plussalle aina sopivasti välierissä Jokereiden kotimatsi ja Kärppien vierasmatsi, vaikka sellainen valinta ei ollut SM-liigan kokonaistalouden kannalta mitenkään järkevää. Ja se Kärppien valta on sellaista valtaa, jolla Kärppien taustajoukot päättävät sopivista tuomareista ja tuomareiden valvojista ja apulaisvalvojista Oulun tärkeisiin peleihin. Mutta näistä asioista Sihvonen ei uskalla kirjoittaa mitään.

Vuonna 1992 Jokerit murskasi silloisen mädäntyneen liigaeliitin finaalissa. Kaikki merkit kertovat siitä, että näin käy tälläkin kertaa.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti Sivuverkko
Joku kärppäfani hehkutti kovasti verbaalista kyvykkyyttäsi, mutta näyttää olevan samalla tasolla sen surullisenkuuluisan kärppäpakinoitsijan kanssa.
Olet vain huonompi versio ervatsalosta.
Hmm, yleensä en todellakaan jaksa henkilökohtaisista välittää. Mutta tähän pitää puuttua.
Mitäs sinä arvon Sivuverkko kuvittelet tuolla viestilläsi saavuttaneen? Ehkä se mairittelee ervatsaloa, jos häntä sattuu lapsellinen "minun isi"-mittailu kiinnostaa. Minua ei. Eli voit huoletta huudella, kuten Saarioisten mainoksessa. Mä olen aina se talkkari sivustalla joka nauraa teille päin näköä ja kusee sinne hiekkalaatikkoonne.

Ja aina siinä välissä pääsee niin käymään, että joku puupää teistä sitä hiekkaa suuhunsa menee lappamaan. Paska mäihä...

Eli Sivuverkko, en ole täällä kilpailemassa yhtikäs mistään. Toivottavasti tuli selväksi, ei tarvitse sinun eikä muidenkaan, enää koettaa jotain noin säälittävää kalastelua.

EDIT: Katsoppas Sivuverkko tuohon päälle, cobol:n viestiin. Siinä on erinomaisesti naamioitu provo, johon lankeaa vielä moni. Otahan poika opiksesi.
 
Viimeksi muokattu:

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolumni

Viestin lähetti lynki

Maalihan oli selvä käsimaali,mutta maalin päältä kuvatusta kamerasta sitä ei voinut nähdä jos ei omaa sellaista kykyä,että näkee ihmisen läpi?!?! Saarenheimo oli kumarassa selkä kameraan päin,jolloin saman aikaisesti kun Peksi heitti kiekon,niin Juntunen yritti myös lyödä kiekkoa. Tästä kulmasta maalia ei voinut hylätä,sillä se todella näytti siltä että Juntunen sen teki.

Älä nyt ihmeessä tuo tosiasioita tähän keskusteluun. Menee äidin pikku talttahampailta vielä pasmat sekaisin. Tuusulasta käsin asiat tiedetään aina kuitenkin paremmin.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Se on vain kunnioitettavaa, jos onnistuu pelaamaan peliä muuallakin kuin kaukalossa, Kari Heikkilää en koutsina muuten juuri arvosta, mutta kyllähän se Westerlundin pesi mediapelissä tuomareiden suuntaan 2001 pleijareissa ja Jokerit ei pelannut silloista omaa fyysistä peliään riittävällä itseluottamuksella pitkälti sen takia. "Laskimme 39 taklausta - kaikki päähän" -oli loistava heitto Kakelta, noin se tehokas itkeminen pitääkin hoitaa. SM-Liigan kannalta se olikin sitten huonompi juttu.

Mitä Petteri Sihvoseen tulee, niin tyyppihän on paras juttu Suomalaisessa lätkäjournalismissa tällä hetkellä. Hänen mielipiteensä(monesti vääriä, joskus napakymppejä) ovat toissijainen juttu. Kynä pysyy kädessä ja lätkästä kirjoitetaan aina suurena ilmiönä suuren futismaailman tyyliin. Ja kuka nyt ei olisi broidinsa puolella finaaleissa, jossa itse ei pelaa.

Koutsina Sihvonen on silti täysin teorioiden kanssa pipertävä nössö. Toivottavasti ei nuole junnojutuillaan itseään porojen penkin taakse Jalosen potkujen jälkeen, sillä Urheilulehtihän olisi todella paska julkaisu ilman Sihvosta, nyt se on ihan OK satunnaisluettavaa.

edit. -n
 
Viimeksi muokattu:

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolumni

Viestin lähetti flintstone
Ja tästä syystä edes kysyttäessä Pekka "käsi" Saarenheimo ei tiennyt että oli tehnyt maalin heittämällä. Se kun on sitä kuuluisaa rehellisen lapinmiehen puhetta.

Ja kyllä, olen edelleen katkera tuosta ns maalista. Ja kyllä se on ollutta ja mennyttä eikä se muuksi muutu vaikka sitä kuinka kaivelisi. Se on kuitenkin yksi osa tätä 2000-luvun katkeran suloisaa Jokerit - Kärpät pudotuspeli historiaa ja tuo kyseinen jatkoajalla tullut käsimaali on sen luokan tuomarivirhe että sellaisista piikittely on aika ajoin ihan paikallaan.

Ja nyt on aika kostaa koetut vääryydet ja juottaa näädille tappion katkeraa kalkkia. Nyt on meidän aika ja narri nauraa jälleen.

Ja voisit juottaa myös tälle Näädälle tuopillisen olutta hävityn vedon kunniaksi. Saat toki käyttää käsiä apuna. Kyseessähän oli kesä 2004, jos olet unohtanut. Minä en, koska kovin tykkään ilmaisesta oluesta, ja vieläpä Jokeri-fanin tarjoamana se maistuu ehkä kaikista parhaimmalta :)
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Vielä tuosta käsimaalista...

Tapausta ei siis todellakaan näkynyt maalituomarin käytössä olevasta kuvasta. Sehän nyt näytettiin Maikkarilla, Urheiluruudussa ja Nelosen urheilupläjäyksessä. Ainoa, mikä kuvassa näkyy, on Saarenheimon jalka maalivahdin alueella.

Ottelun tuomareista kaksi kolmesta on sijoittuneena pelin vasemmalle puolelle. Eli sinne, mistä ei maalinedustan tapahtumia kunnolla näe, koska maalilla oli melkoinen ruuhka. Avainasemassa on vaihtoaition puolella oleva linjatuomari, joka ainoana tuomarikolmikosta omasi suoran näköyhteyden tapahtumaan.

Tapaus sattui kuitenkin niin nopeasti, ettei tuo ollut jään tasolta helposti huomattavissa. Henrik Juntunen lyö kiekon viereen mailallaan tarkalleen samaan aikaan, kun Saarenheimo neppasi kiekon hanskallaan taaksepäin kohti maalia. Kiekko osuu matkalle vielä Kari Lehtoseenkin. Tästä väännettiin pitkään tapauksen jälkeen, että oliko maali sittenkin täysin oikein tehty, koska kiekko osui ennen maaliviivan ylittämistä jokereiden molariin.

Maalin tekeminen kädellä oli selviö, ei siinä mitään. Suuri osa oikeanpuolen katsomosta näki saman kuin illalla televisiosta, eli Saarenheimo heitti kiekon maaliin. Inhimillinen virhe, mutta mitäpä voit, jos kukaan tuomarikolmikosta ei todistettavasti nähnut heittoa, eikä kamerakuva asiassa auttanut?

Edit: miten mulla on sellainen tuntuma persiissä, että tästä keskustellaan mediassa vielä ennen pelien alkua?
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti conti
Voi vehje. Me ollaan hävitty tämä sarja. Hyvää kesää vaan kaikille.

Petteri P. kommenteista tulee elävästi mieleen muuan ärrävikainen myyntitykki Annankadun Sestossa muutaman vuoden takaa: poRo on paRasta!

Näin sen täytyy olla. Ei tässä muu auta. Me ollaan hävitty ...

Näihän se on, hyvä että sinäkin tunnustat elämän karut tosiasiat :) Mutta hei, Ärrä-Cupissa saatte taas seuraavan kerran turpaanne, sitten voidaan muistella näitä finaaleja samalla. Voin tarjota vaikka lohduttavan tuopin. Ja bozik, jos oot maisemissa, voin tarjota sullekin häviön katkeraa maljaa.

Huomenna se alkaa taas, pomppinen ympäri taloa....Rystyset valkoisina jännittäen, naapureiden kiusaaminen hirveällä älämölöllä maalin syntyessä. Kevät on jääkiekkofanin parasta aikaa...Ihanaa, Leij...öö...Kärpät, ihanaa.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
cobol: "Vuonna 1992 Jokerit murskasi silloisen mädäntyneen liigaeliitin finaalissa..."

...Päätyen vain itse yhdeksi joukon jatkoksi...
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Grainger
Zambonikuski, se parhaiten nauraa, joka narrien kanssa nauraa.

Juuri näin, sillä oikeastihan tämä sanonta kuuluu: "se parhaiten nauraa, jolla vahvin lääkitys".
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Yritin soittaa työasioissa Kalevaan ja puhelinvastaaja vastasi, että "tavoittelemanne henkilö ei ole paikalla, kuulemiin". Onkohan Kalevan poppoostakin tullut ylimielistä, sillä kyllä täällä päin maailmaa ilmoitetaan syy tai ainakin paluuaika firman vastaajassa.
 

fedorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti PeteX
Yritin soittaa työasioissa Kalevaan ja puhelinvastaaja vastasi, että "tavoittelemanne henkilö ei ole paikalla, kuulemiin". Onkohan Kalevan poppoostakin tullut ylimielistä,

Joo, ne tiesi että Eteläläinen soittaa.


sillä kyllä täällä päin maailmaa ilmoitetaan syy tai ainakin paluuaika firman vastaajassa.

Justiinsa joo.
 

lynki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolumni

Viestin lähetti flintstone
Ja tästä syystä edes kysyttäessä Pekka "käsi" Saarenheimo ei tiennyt että oli tehnyt maalin heittämällä. Se kun on sitä kuuluisaa rehellisen lapinmiehen puhetta.


Tietysti jos tapaus olisi sattunut teidän ikirehelliselle narrilaumalle,niin käsimaalin tekijä olisi juossut luistimet jalassa tuomarin luo todetakseen -"Tein sen kädellä,älä hyväksy maalia". Vaihtoaitiostakin olisi kipittänyt lauma narreja Jortikan johdolla tuomarin ympärille nyökyttelemään -"kädellä tehty,älä hyväksy".

Sama olisi tietysti toistunut pelin jälkeen medialle,vaikka tuomari olisi joutunut maalin hyväksymään,koska ei löytänyt syytä miksi hylätä maali,niinhän?
 

#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolumni

Viestin lähetti lynki
Tietysti jos tapaus olisi sattunut teidän ikirehelliselle narrilaumalle,niin käsimaalin tekijä olisi juossut luistimet jalassa tuomarin luo todetakseen -"Tein sen kädellä,älä hyväksy maalia". Vaihtoaitiostakin olisi kipittänyt lauma narreja Jortikan johdolla tuomarin ympärille nyökyttelemään -"kädellä tehty,älä hyväksy".

Sama olisi tietysti toistunut pelin jälkeen medialle,vaikka tuomari olisi joutunut maalin hyväksymään,koska ei löytänyt syytä miksi hylätä maali,niinhän?

Lynkillä on joko muutenkin huono päivä, tai muuten vaan eksyny ihan väärään paikkaan. Ei ole helppoa hälläkään näin finaalien alla.
 

lynki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolumni

Viestin lähetti #51
Lynkillä on joko muutenkin huono päivä, tai muuten vaan eksyny ihan väärään paikkaan. Ei ole helppoa hälläkään näin finaalien alla.

Niin kellä on helppoa kellä ei ,mutta kiitos vaan päiväni on mitä mainioin ja huomisesta tulee toivottavasti vielä parempi...!

Reilut 26 tuntia siihen kun kiekko putoaa jäähän ja siitä kolme tuntia,niin avausmatsin voittaja on selvillä....tai sitten ei.
 
No se käsimaali oli mielestäni hauska lisä kiihkeisiin ja tunnelmallisiin peleihin. Jos olisi ollut toisin päin, niin tunnustan, että saattaisin naljailla siitä. Mene ja tiedä.

Mutta palattokoon niihin muistoihin palstaveljien väännön ansiosta ja mielestäni pelaajat ottivat kyseisen maalin hyvin. Esim. V.Peltonen totesi toimittajan kysyessä käsimaalia, niin hän vastasi jotta "Maali kuin maali, kaikki lasketaan. Ei sieltä pelaaja kasan alta erottanut mistä se meni, joten se siitä". Ei ollut ihan sana tarkka, mutta viesti oli selvä.. tuomari hyväksyi ja videotuomari yritti saada myös selkoa. Kiekko oli maalissa ja rikettä ei näkynyt.

Mutta tuossa aiemmin tuli pointti, josta minulla ei ollut aavistustakaan. Kärpät on kabinettien kingi :D Kärpät valitsee itse suotuisat tuomarit jne. Joten ei ihme, että runkun voitto tuli. Mutta nyt jos jokerit vie sarjan, niin onhan ne vain hyviä, koska sm-liiga ja tuomarit ovat kärppien puolella \o/
 

Inkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi
Olipas melkoista huttua siis suomeksi sanottuna paskaa tuossa tämän päivän kalevassa.

Mister Vuorjoki oli pistänyt taas parastaan. Ymmärrän toki että lehti ilmestyy Pohjois-Suomessa ja näin ollen se kirjoitetaan "hieman" värilasien läpi, mutta kyllähän jotain rajaa tietysti voisi yrittää laittaa.

Vuorjoki väitti mm. että Jalonen pitäisi nostaa maajoukkue valmentajaksi, jos kärpät voittaa mestaruuden. Vuorjoki hehkutti myös kiven kovaa, että vaikka kuin kaikki väittävät että Jalonen on Jortikan oppipoika on tilanne itse asiassa päinvastainen ja Jortikka on kuulemma joutunut oppimaan paljon moderni huippuvalmentaja Jaloselta.

Lisäksi Vuorjoki haukkui Jortikan laiskaksi huutajaksi, joka luo vain negatiivista henkeä ympärilleen. Ja samaan aikaan Jalonen tietty saapuu kuulemma joka aamu klo 7 hallille....

Jouko V, tuu pois siält, siäl on peli!
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Heh, naureskelin tuossa aamusella tuota Vuorjoen juttua lukiessa, että eiköhän tämäkin tule täällä esille. Täytyy kyllä myöntää, että Vuorjoki toisinaan pääsee jopa yllättämään jutuillaan ja niiden laaduttomuudella. En tiedä sitten, liekö tätä ketjua lukenut.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Inkkari
Lisäksi Vuorjoki haukkui Jortikan laiskaksi huutajaksi, joka luo vain negatiivista henkeä ympärilleen. Ja samaan aikaan Jalonen tietty saapuu kuulemma joka aamu klo 7 hallille....
Kerrottiinko siinä jutussa yhtään mitä helvettiä Nokka siellä hallilla siihen aikaan tekee ? Onhan meillä tietysti kaikilla omat tapamme viettää vapaa-aikaa, ehkä nokka sitten viihtyy parhaiten yksikseen pimeässä jäähallissa. Tiedä häntä, tapansa kullakin.

Joka tapauksessa nämä on näitä juttuja joita ennen jokaista finaalisarjaa alkaa lehdistöstä löytymään. Nämä jutut ovat aina varma finaalien merkki ja pelien käynnistyminen taas huomataan viimeistään siitä, kun koutsit haukkuvat toistensa joukkueita rikollisiksi ja tuomareita puolueellisiksi. Tietysti olisi helvetin mukavaa, jos arvon ammattitoimittajat joskus keksisivät jotakin ihan uutta. Junnon nettikolumnissa oli mun mielestä pyrkimystä uuteen, mä en ainakaan koskaan ennen ollut kuullut, että Jokerit on makkara ! Puti toki aikoinaan makkaraakin huuteli, mutta silloin Tappara oli makkara.
 

Inkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi
Viestin lähetti bozik
Kerrottiinko siinä jutussa yhtään mitä helvettiä Nokka siellä hallilla siihen aikaan tekee ?

Analysoi vastustajaa, ja suunnittelee harjoitukset jo valmiiksi. Kun taas Jortikka Joukon mukaan on niin laiska ettei jaksa tehdä uusia harjoitteita,ja siksi mennään koko ajan rutiinin omaisesti samoja harjoituksia. Mutta hienoa että Jouko on tehnyt runsaasti taustatyötä ja tietää miten jokerit joka päivä harjoittelee.

EDIT: viimeinen lause
 
Viimeksi muokattu:

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niinpä niin, jaapa jaa . . .

Luin juuri kolmisenkymmentä viimeisintä viestiä ja alkaa ihan tosissaan tuntumaan ratkaisupelien läheisyys. Henry Viheriävaaran kolumnit, Kake-Rock, käsimaali, Jortikan juomapullo, HIENOA!

Kärpillä ja Jokereilla alkaa olla aika paljon yhteistä näin keväisten pleijareiden aikoina, neljäs kerta peräjälkeen ja kuin huipennuksena tänä vuonna finaalissa. Toivotaan vielä peleihin pari kunnon ylilyöntiä niin saadaan kaudelle hieno huipennus.

Jääkoneenkuljettajalle: sä oot kyllä äijä!!!
Jatka samaa rataa, narrit tykkää:)

edit: korjattu oik.kirj.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Inkkari
Analysoi vastustajaa, ja suunnittelee harjoitukset jo valmiiksi.
Ou-gei eli nou hätä. Pöllitään jossakin välissä nokan fikkarista patterit. Oppiipahan olemaan juoksematta öisin pitkin Oulua ja työskentelemään ihmisten aikoihin. Vai meneekö sillä muka niin kauan esim. treenien suunnitteluun, että aamuyöllä on aloitettava iltatreenien suunnittelu ?

Ja sitä paitsi, lahjattomat harjoittelee. Jortsu pystyy vetämään treenit ihan näppituntumalla, ei niitä tartte sen kummemmin suunnitella, kunhan tietää mitä tekee.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti bozik
Ou-gei eli nou hätä. Pöllitään jossakin välissä nokan fikkarista patterit. Oppiipahan olemaan juoksematta öisin pitkin Oulua ja työskentelemään ihmisten aikoihin. Vai meneekö sillä muka niin kauan esim. treenien suunnitteluun, että aamuyöllä on aloitettava iltatreenien suunnittelu ?
Ei onnaa, meillähän on "Ooooooulun Energiaaaaaa!"... Ensinnäkään, se ei fikkaria tarvitse, eikä narri-fani pääsisi turvamiehen ohitse. Turvamiehenä toimii ehkä maailman toiseksi kovin jätkä, sen raumalaisen hulkin jälkeen, eli se toripolliisin ja Postimies Paten geenimanipuloitu risteytys, joka siellä jäällä aina ottelujen alussa hilluu. Ihan hävettää oikeen, mutta näin meillä Oulussa.
Mut astetta rankempi badigaardi se on.

Osuit myös oikeaan tuolla, työn kestossa, Nokalla unohtu silmälasit Turkuun. Siksi sillä niin kauan menee, sen pitää ensin itse saada selvää omista kuvioistaan, ennen kuin niitä kehtaa pelaajille näyttää.

Viestin lähetti bozik
Ja sitä paitsi, lahjattomat harjoittelee. Jortsu pystyy vetämään treenit ihan näppituntumalla, ei niitä tartte sen kummemmin suunnitella, kunhan tietää mitä tekee.
Mietitkö muuten lainkaan ennen tuon postausta? Ketkäs tuossa kappaleessa nyt niiksi lahjattomiksi lasketaankaan? Ei aukea, ei.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
Mietitkö muuten lainkaan ennen tuon postausta?
No en tietenkään.

Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
Ketkäs tuossa kappaleessa nyt niiksi lahjattomiksi lasketaankaan? Ei aukea, ei.
Jalkanen. Se on ainoa kenen olen tällä kaudella lukenut harjoittelevan. Otsikko oli jotenkin tähän suuntaan "Jalkanen palaa Jokereihin ja osallistuu joukkueen harjoituksiin jo tänään". Ketään muuta siinä jutussa ei mainittu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös