Finaalit 2004-2005 Kärpät - Jokerit

  • 125 949
  • 770

Santtu

Jäsen
Re: Kärpät voittaa

Viestin lähetti PJ
Kärpät vie tämän sarjan puhtaasti 3-0. Joren totaalipaketti sitä itseään ei vain kestä, kun Kärpät luistelee sen puhki.

Muita spekulointeja on saavatko Jokerit ainoassa kotimatsissaan Ilmalaan houkuteltua edes 50 % hallin kapasiteetista?

Kuinka moni näistä jaksaa edes mennä kirkkosalin puolelle kapakasta?

Kestääkö Metro yhtään, kun sitä taklataan ja mitkä kaikki paikat siltä on rikki?

Onko totta, että pehmeät penkit tappavat kannustushuudot, niin kuin Hjalliksen edellinen vosu aikanaan nerokkaasti totesi?

Muuttaako Hannu Turkuun jo sarjan aikana vai vasta sen jälkeen?

Hyvää matkaa Hannulle kotiseudulle mennessäsi. Toivottavasti viet koko Ilmalan mukanasi, se sopii paremmin Turkuun. Onhan se pieni pala Turkua Stadin laidalla.

IHANAN KATKERAA, LISÄÄ NÄITÄ!
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Re: Re: Kärpille tsemppiä

Viestin lähetti Kh
Oulu täyttää tänään kokonaiset 400 vuotta ja kaupungissa on pirskeet (tietysti herrasväelle, ei rahvaalle).

Hattu kouraan, helsinkiläiset ja muut, kunnioitusta kohti pohjoista. Pohjoinen rakas kotikaupunkimme täyttää vuosia...!
Rotuaarilla on 15000 munkkia jaossa.. vain nopeimmille. :-)

Alkaa oleen liput myytyjä kaikkiin tiedossa oleviin finaaliotteluihin. Hartwall arenallakaan ei ole enää kuin muutamia paikkoja jäljellä.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Asiasta viidenteen, täällä on jotkut väittäneet sellaista, että Bäckström olisi selkeästi tai vähemmän selkeästi niskan päällä veskojen keskinäisessä kamppailussa. Itse en kyllä allekirjoita tuota. Onhan Thomas haparoinut kyllä, sylkenyt kiekkoja ja päästänyt muutaman helpon. Mutta sillon, kun maaleja ei saa mennä omiin, niin Thomas venyy kyllä sellaisiin suorituksiin, että maalin tekeminen on käytännössä mahdotonta. HPK:ta vastaan tiistaina viimeisessä erässä Kerho sai muutamaan otteeseen todella vaarallisia paikkoja, mutta niin vain Thomas kesti. Toki yksi livahti sisään, mutta siitä on syyttäminen pakkeja. Ja nyt pelataan finaaleja, saatana! Suoritustaso on varmasti korkeampi ja henkinen puolikin kunnossa, keskittyminen on epäilemättä kovaa. Totean loppuun sellaisen asian, että kun mestaruus Stadiin palaa, niin Thomasia juhlitaan yhtenä suurimmista sankareista.
 

torni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muikisteleva rightin kanukkipakki
Viestin lähetti Gepardi
Totean loppuun sellaisen asian, että kun mestaruus Stadiin palaa, niin Thomasia juhlitaan yhtenä suurimmista sankareista.

Eihän Thomas enää silloin pelaa, on varmaan yli nelikymppinen.
Ja tuskin Suomessa edes asuukaan.
 

radical

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim, Jyp, Ässät:)
Tää nyt hieman on asian vierestä, mutta kun pitäs saada lippu torstain peliin hartwalla arenalle. Siellä olis paikkoja vielä päädyssä 309 katsomossa, mut se on kai tulostaulun takana tai niin siitä pohjapiirroksesta pysty päätteleen. näkeeköhän sieltä mitään?
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Viestin lähetti radical
Tää nyt hieman on asian vierestä, mutta kun pitäs saada lippu torstain peliin hartwalla arenalle. Siellä olis paikkoja vielä päädyssä 309 katsomossa, mut se on kai tulostaulun takana tai niin siitä pohjapiirroksesta pysty päätteleen. näkeeköhän sieltä mitään?
Areena on siitä hyvä halli, että siellä näkee jokaiselta paikalta koko kentän.
 

PES

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan
Finaalissa ollaan. Loistavaa työtä on tehnyt niin jokerit kuin kärpätkin. Pleijareissa ei hirveämmin muilla joukkueilla mahdollisuuksia ollut. Kumpikin raivasi tiensä suhteellisen helposti finaaleihin. Vastassa ovat runkosarjan ykkönen ja kakkonen. Kun vielä viimevuosien varsin värikkääksi muodostunut historia joukkueiden välillä tunnetaan niin joku voisi sanoa, että kyseessä on unelmafinaali.

Mietitäänpä hieman joukkueiden osa-alueita: Hyökkäys on molemmalla joukkueella kunnossa ja hyökkäyksestä löytyy sopivasti pelintekijöitä, maalitykkejä ja duunareita. On hyvin pienistä asioista kiinni kumpi vie voiton. Jokereilla hyökkäyspaketti on ehkäpä kurinalaisempi kun se taasen kärpillä on juonikkaampi/luovempi. Puolustus menee ehkäpä niukasti jokereille, mutta kyllä Vallin, Mikkola, Niinimaa, Bomedienne, Kukkonen ja Lehtonen ovat aikalailla lähellä jokereiden vastaavaa. Maalivahtipelissäkään en suuria eroja löydä, joten kyllähän on hurjan vaikeaa ruveta ennustamaan Suomen mestaria 2005.

Pelit taitavatkin sitten ratketa valmennuspuolella, joka ainakin entisten näyttöjen perusteella menee Jortikalle 10-0. Tosin Jalosella ei ole aikaisemmin ollut tällaista materiaalia takataskussaan. Kyse on kuitenkin hyvin pienistä jutuista ja asioista ja parempi kuitenkin luultavasti voittaa mestaruuden. Paras seitsemästä järjestelmä olisi kuitenkin ennakkoon näin tasaisessa ottelusarjassa ainoa oikea vaihtoehto. Nyt avausottelun merkitys korostuu huimasti, mikä on valitettavaa. Niin ja se tulosveikkaus: Uskon juonikkuuden ja luovemman hyökkäyspelin kuitenkin vievän loppupeleissä voiton, siksi ottelusarja kärpille 3-1
Ps. Moderaattorit, oliko liikaa entteriä?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manitoba moose,NJD
Selkeetä

Jokerit hoitaa sarjan 3-0.

Harmittaa sinäänsä, ettei viimestä peliä pelata stadissa vaan Oulussa, mut ei se mitää....pidetää sportis sit jatkot.
 

Lucky

Jäsen
Re: joo...

Viestin lähetti Petr T.
Kotiedulla ei kai kauheata merkitystä ole.

Hm...Entisestä kokemuksesta voi todeta, että eka matsi on rankka hävitä kotona. Eli paineet ovat Kärpillä.

Yleensäkin mestaruus on helpompi voittaa kuin sitä puolustaa. Se tuo paineita (toki sekin toisi, jos monta vuotta yrittää turhaan). Siksi uskon, että Jokerit on nälkäisempi joukkue.

Yleensä sarjat ovat ratkeneet 4. ottelussa, joka olisi Jokereiden kotiottelu.

Jotain on Jokereiden kohdalla jäänyt vielä näkemättä eli tappioasemasta nouseminen finaalisarjassa. Mutta en välttämättä vaadi sitä tällä(kään) kertaa.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Viestin lähetti Playmaker
Areena on siitä hyvä halli, että siellä näkee jokaiselta paikalta koko kentän.

Ei moista hallia ole olemassakaan. Alakatsomoissa sivuilla jää toinen nurkka kentästä katveeseen jos istuu alempana kuin 11. rivi.
 

herttakurko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti radical
Tää nyt hieman on asian vierestä, mutta kun pitäs saada lippu torstain peliin hartwalla arenalle. Siellä olis paikkoja vielä päädyssä 309 katsomossa, mut se on kai tulostaulun takana tai niin siitä pohjapiirroksesta pysty päätteleen. näkeeköhän sieltä mitään?

Kyseisessä piirroksessa siinä vierasfanien päädyssä se "tulostaulu" esittää sitä alakatsomon takaosassa olevaa pientä lavaa. 309:ssä ei siis ole mitään estettä haittaamassa näkyvyyttä.

Itse varasin lipun tänään, kun alle kymmenen prosenttia oli paikoista varaamatta. Nyt lienee enää mahdotonta saada viereisiä paikkoja, ennen kuin lunastamattomat liput tulevat myyntiin.
 

Grohl

Jäsen
Siis mehän ei voida hävitä, sillä meillä on.... Ilu Mikkola!
Jokereiden mahdollisuudet on siinä, että heidän täytyy saada Ilu pois kokoonpanosta viimeistään viidennessä pelissä. Kultamagneetti toimii edelleen.

Tasaista on joka rintamalla, joten vanha fraasi, pienet asiat ratkaisee. Tuntuu jotenkin oudolta, että Kärppien tai Jokereidenkaan ei oikeastaan ole tarvinnut tehdä mitään finaalipaikan eteen, sillä ei ole muista porukoista ollut paljoa vastusta. Mutu tuntumalta tuntuu, että tulossa on pitkästä aikaa sarja, joka ratkaistaan vasta viidennessä kamppailussa.

Parempi voittakoot!
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti bozik
Kaikkee ei voi snaijaa. Mä en kertakaikkiaan hiffaa, et joku voi kutsua kyttiä/skoudeja/kyyliä/sinivuokkoja Polliiseiksi.

Joku oikeasti stadin slangia osaava (Preda ?) vois korjata tätä ja paljon. Mut vittu sillon kun mä skodaan, mä haen aina byyriä.

Ja näin tuli todistettua jo pitkään liikkeessä ollut kaupunkilegenda: Suomessa on todellakin yksi ihminen, joka ei eläissään ole nähnyt jaksoakaan Reinikaista.

Mitä tulee slangiasiaan:

Kun ei-helsinkiläinen puhuu omaa murrettaan -> ei-helsinkiläinen on naurettava tyhmä juntti, joka puhuu helsinkiläiselle käsittämätöntä mongerrusta.

Kun helsinkiläinen puhuu omaa murrettaan -> ei-helsinkiläinen on naurettava tyhmä juntti, kun ei ymmärrä "stadin slangia".

Säälittävintä jossain "Kibe" Kuhdan lässytyksessä onkin se, että ainakin meikäläinen perus-oululainen pysyy mainiosta kärryillä hänen snöga- ja skode-väännössään. Vähintäänkin vaaditaan joku Remu Aaltonen, jotta alkaa sanat hukkua. Mutta mahtaako Kibe Kuhtakaan ymmärtää Remua? Mää vähän epäilen.


Jääkiekosta ei ollut tällä kertaa tämän enempää.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Palatakseni vielä tähän lippuasiaan, lippupalvelu.fi näyttää matsin olevan nyt loppuunmyyty, mutta sivuilla on yläkatsomon pääty edelleen valkoisena. Tarkoittaako se sitä, ettei sinne myyty lippuja? Ehkä joku yritys on varannut sen itselleen, vaiko? Sori tää jauhaminen näistä tiketeistä. :-)
 

brehme_

Jäsen
Suosikkijoukkue
prosenttikiekko
viestin lähetti grohl
Siis mehän ei voida hävitä, sillä meillä on.... Ilu Mikkola!

Niinpä... Me jokerien kannattajat kumminkin uskomme, että kuudes kerta toden sanoo ja Mikkola + koko kärppälauma jää tänä keväänä nuolemaan näppejään..

Ei silti, huikea sarja tulossa, maalivahtipeli ratkasee paljon. Mun mielestä Bäckström on vahvempi näistä kahdesta veskarista, mutta Timppakin on parhaana päivänään maaginen. Vähämaalista, vähämaalista...

Lindi ja Variksen Pete tekee paluun parivaljakkona Sm-finaaleihin. Välissä ei kuitenkaan ole enää Otto karhun voimineen, vaan puhdas taitokiekkoilija Valtteri Filppula, jonka kokemus... no finaaleissahan nähdään mihin se riittää.

Kuitenkin kauden kaksi parasta joukkuetta vastakkain, joten nyt täällä pääkaupungissakin pitäisi saada väkeen liikettä eli hallille vaan seuraamaan huippujääkiekkoa ja tupa täyteen. Nyt on viimeinen hetki alkaa kasvattamaan playoff-partaa, nyt pelataan jääkiekon suomen mestaruudesta!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Dave
Säälittävintä jossain "Kibe" Kuhdan lässytyksessä onkin se, että ainakin meikäläinen perus-oululainen pysyy mainiosta kärryillä hänen snöga- ja skode-väännössään.
Kibe on hyvä äijä, slangin yhdistäminen Kibeen lähti varmaan siitä, kun hän sanoi skodaavansa aina kun on paikka. Tämä sitten tulkittiin jossakin ylimielisenä ja sen luultiin tarkoittavan, teen maalin aina kun on paikka. Jos Kibe olisi sanonut kiekkojargonin tyyliin "vedän/laukaisen aina kun on paikka" niin kukaan ei olisi koko asiaa noteerannut.

Slangihan on puhekieli, joka muuttuu jatkuvasti. Minäkin ymmärrän helposti kaikki Kiben puheesta, mutta joku perus-stadilainen vanhempi duunari saattaa puhua sellaista kieltä, etten ymmärrä siitä juuri mitään.

Viestin lähetti Dave
Vähintäänkin vaaditaan joku Remu Aaltonen, jotta alkaa sanat hukkua. Mutta mahtaako Kibe Kuhtakaan ymmärtää Remua? Mää vähän epäilen.
Samaa mielipuolta, Remua ei taida ymmärtää kuin Remu itse, jos hänkään.

Helvetin hienolta kuulostaa tuo lipputilanne. Meillä on The Finaalit tulossa.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Dave
kun ei-helsinkiläinen puhuu omaa murrettaan -> ei-helsinkiläinen on naurettava tyhmä juntti, joka puhuu helsinkiläiselle käsittämätöntä mongerrusta.

Kun helsinkiläinen puhuu omaa murrettaan -> ei-helsinkiläinen on naurettava tyhmä juntti, kun ei ymmärrä "stadin slangia".

Tämä asia menee myös toisinpäin , eli jos helsinkiläinen puhuu "stadinslangia" tai helsingin murretta on hän ylimielinen jne , mutta kun vaikka oululainen(tähän käy mikä vaan paikka missä on jonkinlainen murre) puhuu omaansa se ei haittaa ketään, vaan se on jopa kunnioitettavaa.

Edit. Kieliasu
 
Viimeksi muokattu:

Papa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, FC Bayern
Viestin lähetti Dave

Mitä tulee slangiasiaan:

Kun ei-helsinkiläinen puhuu omaa murrettaan -> ei-helsinkiläinen on naurettava tyhmä juntti, joka puhuu helsinkiläiselle käsittämätöntä mongerrusta.

Kun helsinkiläinen puhuu omaa murrettaan -> ei-helsinkiläinen on naurettava tyhmä juntti, kun ei ymmärrä "stadin slangia".

Itse olen elämäni aikana törmännyt juuri toisenlaiseen asenteeseen. Me Stadilaiset ollaan ylimielisiä idiootteja kun puhutaan slangia, mutta kun savolaiset puhuu omaa murrettaan niin se on niin söpöä niin söpöä että. Stadin slangi on murre siinä kuin kaikki muutkin. Meidän Stadilaisten ei tule hävetä sitä niin kuin ei savolaisten tai muidenkaan. Kieli elää ja murteet on tän maan kielen rikkaus.

-Papa-
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Re: Re: joo...

Viestin lähetti Lucky
Hm...Entisestä kokemuksesta voi todeta, että eka matsi on rankka hävitä kotona. Eli paineet ovat Kärpillä.

Totta. Lähinnä ajattelin itse pelitapahtumaa. Eli että Areenassa ja Raksilassa on molemmissa iso jää, joka suosii taitoa. Kannustusta on niin kotijoukkueelle kuin vieraillekkin.

Mutta jos nyt käy niin, että Kärpät kotonaan häviää eka pelin, on se todellakin uusi tilanne tälle meidän joukkueelle paras viidestä sarjassa. Ei ainakaan parina viime vuotena näin ole päässyt käymään:

Välierät 2004 Hifk vastassa, Kärpät vei eka pelin.
Finaalit 2004 Tps vastassa, Kärpät vei eka pelin.
Välierät 2005 Lukko vastassa, Kärpille taas ensimmäinen peli.
Kun taas hävittiin 2003 Tapparalle eka matsi kotona finaaleissa niin turpiin tuli.

Miten siihen sitten suhtaudutaan on eri juttu. Paineita kai on kumminkin molemmilla joukkueilla. Jokereilta odotetaan lähes aina mestaruutta, tosin nykyään myös Kärpiltä, joka on jo kolmatta kertaa peräkkäin finaaleissa.
Kyllähän se tietysti myös kasvattaa nälkää jos häviää kotiyleisön edessä finaaleissa.

Mutta siitä lähdetään että tiistaina on ottelusarja 1-0 Kärpille, niin on tämäkin pohdinta ihan turhaa jauhamista :)
 

-jiji-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti bozik

Samaa mielipuolta, Remua ei taida ymmärtää kuin Remu itse, jos hänkään.

Helvetin hienolta kuulostaa tuo lipputilanne. Meillä on The Finaalit tulossa.

Kuvitelkaapa tilanne, jossa Remu, Dave Lindholm ja Andy MacCoy juttelevat keskenään. Ulkopuoiselle ei keskustelun sisältö taida hevillä aueta ;) Tämähän ei tietysti liittynyt millään lailla tsadin slangiin tahi jääkiekkoon...

Mutta että hienolta tosiaan näyttää tuo lipputilanne. Mukavaa, että ihmiset ovat löytäneet tiensä areenoille. Itsehän olen edelleen katkera siitä, etten lippuja onnistunut saamaan matseihin. Noh, pitänee virittää kotona kisastudio pystyyn malliin se -nimeltämainitsematon olutmerkki- mainos "täällä on vielä vähän hiljaista, mutta kyllä se siitä" ja yrittää päästä tunnelmaan. Toisaalta tunnelmaan pääsyssä ei pitäisi ongelmia olla kun kaksi kauden ehdotonta kärkijoukkuetta mittelee voimiaan. Materiaalit ja taitotaso on sen verran likellä toisiaan, että ratkaisut tulevat olemaan henkimaailman hommia, tuuripomppuja tai/ja molempia. Alkais jo ne pelit.
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Nonnih! Otteluohjelmasta juuri selvisi semmosta että mahdollinen 4. finaali pelattaisiin sunnuntaina jaffalassa. Näin varusmiehenä ja viikonloppuvapaan sopivasti osuessa kohdalle olisi todellinen jättiunelma jos pääsisin todistamaan sitä kun tuossa Ilmalan ottelussa Kärpät nappaa pojan jälleen pohjoiseen. Aijaijai että olisi liian hyvää ollakseen totta... :))


Itse finaaleista sen verran: Vaikka Jokerit on aina ollut itselleni sellainen suur-inhokki ja mieluummin näkisin jotain "pieniä" ja "sympaattisia" seuroja finaaleissa niin kyllä tämä Kär-Jok on tietynlainen unelmafinaali. Ainakin lopputulos saa joko valtaisan riemun tai ankaran vitutuksen aikaan.
(Ai helvetti kun pitää olla leiri juuri 3. ottelun aikaan. Toivottavasti ei ratkee mestaruus ihan niin pian...)
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Viestin lähetti Papa
I
Stadin slangi on murre siinä kuin kaikki muutkin. Meidän Stadilaisten ei tule hävetä sitä niin kuin ei savolaisten tai

Ei ole edelleenkään slangi murretta. Me stadilaiset kyllä puhumme jotain murretta, jonka nimitystä en edes tiedä, mutta slangiin sitä ei tule sotkea. Sama "murre" on käytössä koko PK-seudulla ja paljon laajemmallakiin Etelä-Suomessa. Mä voin puhua kirjakieltä ilman slangia ja tunnistettavaa aksenttia, mutta savolainen tai vastaava heinähattu tuskin pystyy samaan ilman vahvaa ja ainakin mun korvaan käyvää aksenttia.

Siinä missä slangi muuttuu melkein joka toinen sukupolvi, murteet ovat paljon syvemmällä ja niiden tuomasta aksentista kypsällä aikuisiällä eroon pääsemine ei ole edes verrattavissa siihen, että jättää puheesta slangisanat pois. Tämän huomaa esim. monista poliitikoista.

Eikä kyllä ole tullut mieleenkään hävetä slangia, mutta jos olen tekemisissä umpimaalaisen kanssa, niin ainakin pyrin hillitsemään slangisanojen käyttöä, jos uskon sen häiritsevän puheen ymmärtämistä.
 

Johnee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Mr. Penguin
Nonnih! Otteluohjelmasta juuri selvisi semmosta että mahdollinen 4. finaali pelattaisiin sunnuntaina jaffalassa. Näin varusmiehenä ja viikonloppuvapaan sopivasti osuessa kohdalle olisi todellinen jättiunelma jos pääsisin todistamaan sitä kun tuossa Ilmalan ottelussa Kärpät nappaa pojan jälleen pohjoiseen.

Tämä varusmies joutuu seuraamaan Jokereiden mestaruusjuhlia television välityksellä sodessa. Kaikista viikonlopuista juuri se tärkein kiinni, ei mahda mitään.

Vakavasti ottaen, veikkaan, että tuskin neljännessä pelissä vielä mestaruus ratkeaa, kyllä viiteen mennään. Niin tasaisilta joukkueet vaikuttavat.

Maalivahtiosasto menee tällä hetkellä aivan tasoihin. Jännä nähdä pitääkö Bäckström huippuvireensä loppuun asti ja vastaavasti onko Jokereilla maalissa se runkosarjan maaginen Thomas. Puolustuksessa mielestäni Jokereilla hienoinen etu, Campbellinkin ruudin jälleen kuivuttua. Hyökkäyksessä vaakakuppi taas kallistuu edellisten pelien perusteella Kärpille, tosin lievästi. Kupin voi nimittäin kääntää toiseen suuntaan Metropolitin "herääminen". Ei sillä että hän olisi huonosti pelannut, 0+0 HPK:ta vastaan vaan on aika hämmästyttävää. Kuinka moni olisi uskonut, että Jokerit menee puhtaasti voitoin 3-0 jatkoon Metropolitin tehojen näyttäessä kiikareilta?

Molemmat voittavat kotona, kunnes viides finaali ratkeaa jatkoajalla karmeaan virheeseen. 3-2 Jokereille.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos lähdetään hakemaan joukkueista niitä hazardipelaajia, jotka saattavat ratkaista vaikka koko sarjan yhdellä munauksellaan, niin keneltä sellaista pelkäätte?

Kärpissä Niinimaa lienee ykkösehdokas. Janne ei todellakaan ole ollut Kärppien huonoimpia pakkeja (pikemminkin päinvastoin). Silti mielessä pyörii kauhuskenaario Niinimaan hazardi poikittaissyötöstä ylivoimalla ja Jokeripelaajan läpiajosta. Maajoukkueessa olemme nähneet usein sen Hazardi-Niinimaan. Kärpissä Janne on onneksi pelannut loistavasti. Toki Janne saa niin paljon vastuuta, että virheitäkin tulee pakostakin silloin tällöin.

Toinen pelaaja joka tulee mieleen on Mikkola joka on ollut aika pihalla koko playoffit (lukuunottamatta viimeistä Lukko-ottelua).

Lotvonen saattaa myös hukata miehen ratkaisevalla hetkellä pitkän vaihdon jälkeen tai joku Kiken läpisyöttöyrityksistä napsahtaakin kärkikarvaajan lapaan.

Mites Jokereissa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös