Finaali: Kalpa-Sport

  • 69 312
  • 405

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Tamista

Ei käsitä Tamia ollenkaan, aina vika on muissa kuin itsessä. Eilen vika oli tuomareissa ja siinä, että KalPalla oli nhl miehiä. Mainostihan herra itsekkin , että kasassa on joukkue , jossa pelaa maailmanluokan pelaajia. Jatkuva purnaus ja mappitaulun esittely tuomarille on mautonta.

Harmi , jos joku pahoitti Spot kannattajien mieltä. Toivottavasti Vaasassa EI IKINÄ käy näin vierasjoukkueen kannattajille !!
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Tää ketju oli kaiken kaikkiaan hauskaa luettavaa. Enää tässä saa jännittä sitä, että onko liiga auki ensi kaudella vai ei. Nimittäin jos on, niin se on sitten revanssin paikka ensi keväänä :)

On aika urakka Kalpalla korvata nämä NHL-miehet, jos liigaan nousevat. Eikä se edes riitä liigassa menestyäkseen.
 

jekku

Jäsen
Mielestäni Tami purnaa turhaan tuomaritoiminnasta.
Eikö kannattaisi esim. aloittaa tänään aloitusharjoituksen Vaasan jäähallissa.
Voittiko sport eilen yhtään aloitusta????

PS: Meidän suomalaisten perusominaisuus että emme löydä itsestä virheitä. Muut on aina tehneet virheitä ja vääriin. Lisäksi heikon itsetunnon omaava löytää aina muista virheitä.
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Viestin lähetti everon
On aika urakka Kalpalla korvata nämä NHL-miehet, jos liigaan nousevat. Eikä se edes riitä liigassa menestyäkseen.

Se on tosi, että vaikeaa voi olla, mutta onneksi KalPa kasvatteja , jotka ovat hyvää liigatasoa on mahdollista saada KalPa vahvuuteen jo ensi kaudeksi. Lisäksi 16 sopimusta (jos pelataan liigassa) ensikaudeksi on ihan riittävä.

Sami Kapanenkin kotiutuu luultavimmin takaisin muutaman vuoden sisällä.
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Rocco


Järkkärit olivat ihan OK asialla ennen pelin alkua, mutta pelin alettua, pari hormoonihiirtä uhosi meille kuin sotapoliiseja olisi. En tiedä onko järkkäreillä heti V-kytkin päällä kun paikalle tulee vaasalaisia, paikasta riippumatta. Meille saatiin heiluttaa keskaria yms. mutta kun me tehtiin jotakin, oltiin heti meidän räiveleissä kiinni. Sen ymmärrän jos sanotaan ettei "kansallislaulun" aikana sovi metelöidä, mutta muuten ei saisi, se on aika Per C:stä.

Fanikatsomo oli n.15 henkilöä ja 16 rumpua. Kannustuksia oli about kolme erilaista. Huippuna legendaarinen "KalaaPa tekkee kohota maallin!" Ei pahalla mutta tuli mieleen päiväkodin satujumppa. "Ollaan isoja isoja kärpässieniä...

Yleisömäärä oli kyllä to-del-la iso pettymys. Herätys Kuopio! Nyt pelataan finaaleita!

Kuulostaa niin tutulta tuo järkkärien toiminta että tulee meidän ristiretkemme viime keväältä mieleen. Järkkärien toiminta silloinkin oli ala-arvoista. Toisaalta asiat eivät ole yhtään sen paremmin Vaasan hallissa. Ottelutapahtumat kiinnostavat järkkäreitäkin enemmän kuin tapahtumat katsomossa.

Tuo yleisömäärä oli mielestäni aika hyvä huomioon ottaen sen että Sport taatusti kiinnostaa Kuopiossa ihmisiä vähemmän kuin esim. Jukurit.

Tuo Roccon vuodatus vain vahvistaa sen minkä minä olen tiennyt jo kauan. Omasta mielestään ra on Suomen paras fanijoukkio asenteella "on vain me, ei ole ketään muuta". Ei siis ihmekkään että vastustajan leikilliset letkautukset uppoavat eräisiin jäseniin kuin kuuma veitsi voihin. Pienellä huumorilla ja solidaarisuudella noihin letkautuksiin saa todella hyviäkin vastavetoja. Relaa vähän.

Onko siitä vain niin vähän aikaa,Rocco, kun olit päiväkodissa?. Sinä kun olet niin hyvä taputtamaan. Tuo teidän kädet suorana- taputus kun näyttää juuri siltä" isolta, isolta kärpässieneltä" Siellä päiväkodissahan se taputtaminenkin ensin opitaan...;)
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Viestin lähetti pekutti
Tolla pelityylillä, mitä Sport käytti eilen Jukureita vastaan, KalPa kaatuu komeesti, sillä tuskin finaaleissakaan tuomarilinja eilisestä muuttuu. Maila kainaloon ja ukolta vauhti pois, näin eilen koko pelin ajan, plus siihen mailalla hakkaamiset ja muut "pikkusikailut".

Vaikuttas siltä, että Sport on jatkanut samaan tyyliin kuin Mikkelissä. Peliä en ole vielä nähnyt, mutta tilastoista päätellen...Vuohtoniemi näköjään viheltänyt ainakin osan rikkeistä pois. Olisipa Tommi K:lla ollut sama linja....

Näin vain Tamin haastattelu Urh.kanavalla. Huvittavaa, kun Sporttia on kohdeltu kaltoin Hermestä, Jukureita ja KalPaa vastaan. Kova on miehellä pokka, jos Jukureita vastaankin tuomarit sorsi Sporttia. No enhän minä mitään jääkiekosta ymmärräkkään Jukuri-fanina.

Tiukka paikka tulee KalPalle korvata Timonen, Hall ja Kapanen, jos liigaportit aukeaa. No onhan KalPalla hyviä junioreita....
 

tlithen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, LPS, Fc Puha
Viestin lähetti jekku

Jos Tami ei saa uutta ryhtiä vaasan sotureihin niin nopeasti tulee kevät vastaan.

Samaan aikaan se kevät vissiin molemmille joukkueille tällä kertaa tulee :)

Ottelusta sen verran, että ei Sportilla eilen kyllä mitään sanomista KalPaa vastaan ollut - mutta ei ollut ensimmäisessä Jukuri -ottelussakaan. Huomenna nähdään uudestisyntynyt Sport, jossa mukana on Hallbäck ja Allen. Entistä fyysisempi ottelu tullaan näkemään, sillä KalPa pestään.
 

spector

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
-Jospa sitten täällä ihan vakavasti tuumailisi asioita....

-Ei todella ollut Spårtilla mitään jakoa pelissä...

-Hyvin riippuvainen oli Kalpa NHL miehistään...

-Limmnell pelasi mielestäni erittäin hyvän pelin...

-Sportin ulkomaan avut ovat vaipuneet jonnekin todella syvälle...

-Jos liigapaikkoja jaettaisiin yleisön kiinnostuksen perusteella ei mestiksestä näköjään löydy kuin 1 paikkakunta jossa löytyy aitoa rakkautta seuraansa kohtaan...

-Anssi Ritari on todella hyvä ja tasapuolinen selostaja,Mertaranta taikalaseineen pois ja Ritari tilalle...

-Onko Kuopiossakin tarjolla vain tuota epäillyttävää Itikan käristettä?...

-Oliko Kake`s singers jaksanut matkustaa Kuopioon :-) ...

-Olisiko tulevaisuudessa saatava aikaan sääntö,että ainakin puolet joukkueesta on oltava alle 25 v?...

-Mitäs tämän jälkeen...liiga sulkeutuu omaan omahyväisyyteensä taas kerran...kuka enään viitsii satsata mainosrahaa mestisjoukkueisiin kun näkyvyyttä ei ole...ei nousumahdollisuutta...

-Kuinka hemmetissä Kalpa pystyi olemaan tekemättä enemmän kuin 3 maalia...?

-Kuopio - Joensuu välinen tieosuus on syvältä....älkää nyt ainakaan enempää rajoittako nopuksia...
 

Scotty

Jäsen
Ilman kommentteja

Kari Rauhanen, Jokipojat,valmentaja

-KalPaakin vastaan siellä johtaja Kapanen hyppi niitä jäähyjään ja tuomari vihelsi, kun mentiin kolmea metriä lähemmäs. Muutenhan me olisimme kaataneet senkin pumpun, mutta kun siellä on näitä herranterttuja, joita pitää varjella, palasi Rauhanen vielä joulukuunkin tapahtumiin.

(lähde: Jatkoajan valmentajahaastattelu Jokipojat-SHT -ottelun jälkeen)
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Ja Scottyn mielestä tuo on ilmeisesti täysin totta, koska itse Kari Rauhanen noin sanoo?
 

asloser

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, 7 Ringettes, Kurra, JoKP 88-89
Re: Ilman kommentteja

Viestin lähetti Scotty
Kari Rauhanen, Jokipojat,valmentaja

-KalPaakin vastaan siellä johtaja Kapanen hyppi niitä jäähyjään ja tuomari vihelsi, kun mentiin kolmea metriä lähemmäs. Muutenhan me olisimme kaataneet senkin pumpun, mutta kun siellä on näitä herranterttuja, joita pitää varjella, palasi Rauhanen vielä joulukuunkin tapahtumiin.

(lähde: Jatkoajan valmentajahaastattelu Jokipojat-SHT -ottelun jälkeen)

Ja tämä liittyy eiliseen peliin siten, että...?
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Yhyy!

Niin se näyttää eräillä olevan siellä Vaasan (ja tietysti eräällä mikkelin heebolla) suunnalla jo kiire nostamaan Kalpa liigaan kun eka pelissä tuli turpaan.

Sanonpahan vaan että jos ratkaisijat olisivat olleet, kuten aikaisemmissa peleissä on usein ollut muualta kuin HKL-sektorilta, olisi tullut kommenttia, että on tuo Kapanen paska jne. No sitten kun mies pistää 2+1 niin ollaan jo ensi kaudessa ja puhutaan siitä miten vaikeaa Kalpalla tulee olemaan liigassa kun ollaan tällä hetkellä täysin änärimiesten varassa. Kun oma peli ei kulje niin haukutaan vastustajan yleisömäärät ja halliolosuhteet. Totta kai. Otetaan mukaan vielä Kari Rauhasen viiltävät kommentit, joka sai omansa juuri ja juuri pidettyä
Mestiksessä. Onnittelut Joensuuhun siitä.

Pelit on minun mielestä vielä kesken. Veikkaan että Sport vie pelin kotonaan. Mutta vaikeaa tulee tolla rosterilla olemaan vaasalaisilla kyllä liigassa.
 
Viimeksi muokattu:

Haukka68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Jäähyt

Viestin lähetti Spofani

Vieläkään en ymmärrä, miksi Hjärpe joutui jäähylle (1. erä)? Kaveri luisteli päin ja kaatui? Selvemmin ei voisi tilanne näkyä TV:stä. Ja lisäksi se jo tuossa aiemmin mainittu Paten jäähy?
B]


No tuo Hjerpen jäähy oli pelin selvimmistä jäähyistä, Hjerppe luisteli blokiksi Kalpan taakse, ja kaatoi tämän ns. "susijalalla". Eli puhdas kiekottoman miehen estäminen.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Taitaa käydä klassisesti, että Sportia aliarvioidaan. Esimerkkitapaus missä näin myös kävi ei ole kovinkaan kaukana. Nooh, se passaa varmasti vaasalaisille.

Sarja on 1-0 ja KalPa tarvii vielä kaksi voittoa, Sport kolme ratkaistakseen sarjan. Vasta avauslyönnit on tehty.

Ainoa mikä minua, eilisen pelin paikan päällä nähneenä, pelottaa on nuo loukkaantumiset. Näin pienillä pakkimäärillä on vaikea pärjätä varsinkin ison kaukalon Niiralassa. Cloutier, joka on ihan sysipaska, saa paljon peliaikaa, kun ei yksinkertaisesti ole miehiä.

Kohta kaikki marisee, että taas Sport-fanit piiloutuvat loukkaantumisien taakse. Tuntuisi se KalPassakin, jos sieltä puuttuisi saman roolin pelaajat mitä Sportilla Heikkinen, Luotonen, Myllyaho, Allen ja Hallbäck on.

Huomenna Vaasa Arenalla rävähtää. Veikkaan, että moni ei ole kokenut vastaavaa mitä tulee kokemaan.
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
K-16

Parasta eilisessä pelissä oli Tamin aikalisä ja jälkikommentit.
Kannattais UK:n varmaan pistää johonkin ennen peliä toi K-16 merkki,kun se kumminkin on jollaintapaa perheohjelma.
Tapahtuuhan näin kauhuleffoissakin.

Tamin tutuksi tullutta taktiikkaa,vaikuttaa tuomari työskentelyyn,tuolla meuhkaamisella.

Kalpa oli järkyttävästi parempi kaikilla osa-alueilla,paitsi koukkimisissa, tämä ei tosin tarkoita sitä että tämä ottelusarja olisi jotenkin selvä,ei lähelläkään.

Huomenna Vaasaan ja silleen.
 
Viimeksi muokattu:

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
KalPan valmennusjohdolle:

Jo junnuissa opetetaan että kaikkien poikien pitäisi saada yhtä paljon peliaikaa, mutta mitä tapahtuu???
Se Timosen poika on jäällä koko ajan, ja Hallin pojalle annetaan kaikki aloitukset. Muitten poikien vanhemmat alkaa suuttua aika lailla kun heidän lapset ei pääse näyttämään että nekin osaa pelata...
Siis ensi ottelussa peliaikaa Timosen poijjalle maksimi 17,5 min. Jos hän haluaa käyttää kaikki minuutit kerralla, niin vaikka ottelun alussa. Sen jälkeen saavat muutkin leikkiä hiekkalaatikossa!!!

Leikki leikkinä!

Kyllä tuntui eilen siltä kun Timonen olisi ollut jäällä koko ajan (niinkun meillä Cloutier..). Tämän tyyppistä johtohahmoa ei valitettavasti ole Sportilla, joka rauhoittaisi koko joukkuetta.
Ja en tiedä miten saataisiin aloitusvoittoja Hallista.. Uskomattoman tehokas jätkä!

Ahaa-elämys 1: Pate on tahkonut yhdeksän playoffpeliä ilman maalia..
Ahaa-elämys 2: Tarkoitta sitä että Vaasassa lauantaina Pate tekee kolme maalia!
 

theace

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti Rocco

Kukaan ei vittuillut missään vaiheessa... Ekalla erätauolla olin kaljalla ja silloin sain ainoat "negatiiviset" palautteet. Kyllä katsomossa pitää hieman vittuilla vierasjoukkueen kannattajille... muidenkin kuin sen yhden kännykällä leikkineen keskarinheiluttajan ja järkkäreiden.

Just joo, aika paljon kertoo kaverista, jos se ottaa päähän kun ei kukaan vittuillut..


Itse pelistä... Sportilla painoi selvästi Jukuri-sarja. Alusta asti näki ettei luistin liikkunut lainkaan normaaliin tahtiin. Sport oli väsynyt ja oli jatkuvasti hieman jäljessä.

Toi asia tuskin tulee paranemaan kun tätä sarjaa edetään, huomenna seuraava peli, maanantaina sitä seuraava...jos nyt väsyttää, jatkossa väsyttää vielä enemmän.

Sit toi Tamin tuomareista itkeminen on aika säälittävää, ihan niinkun niistä jäähyistä ei olis ollu aiheellisia ainakin suurin osa. Sport jäi liikkeessä jälkeen ja joutu rikkomaan, thats it! Turha siitä on itkee. Mut tää on tietty tätä tuomareiden psyykkaamista. Lauantaina sota jatkuu ja hyvillä mielin voi olla. Eka erä oli kuitenkin aika suvereenia peliä, jos lauantaina päästään edes lähelle samanlaista, niin hyvä tulee.
 

Rocco

Jäsen
Ohoh... Sport pelaa näköjään 4. finaalinsa Botnia-Hallissa kun väkeä tulee niin paljon! Sportin sivuilla oli uutinen asiasta. Tästä kotisivuille.

EDIT: Ja muuten kaikille tiedoksi... jos pistän jutun loppuun *iso hali* yms. läppää niin oletan että iso osa oli kieli poskella kirjoitettua asiaa. Järkkärit oli kyllä valitettavasti totta, samoin oli lyhyt tiivistetty kommentti pelistä. Kaikki jotka vähääään juttujani on lukenut, tietää etten harrasta porvosointia. Jopa kakes. (tähän taas hymiö)
 
Viimeksi muokattu:

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Tammisen kommentit Urheilukanavalla pelin jälkeen mestiksen tuomaritoiminnasta olivat kyllä naurettavia. Mies on vuosien saatossa osoittanut pystyvänsä olemaan tyylikäs voittaja (viimeksi tiistaina Jukuri-välieräsarjan jälkeen).

Ammattimiehen pitäisi kuitenkin osata ottaa myös tappiot vastaan. Tamminen kuulosti lähinnä pikkupennulta, jolle ei kaupassa ostettu karuskia. Tappio ja joukkueiden selkeä tasoero eilen ottivat ilmeisesti liian koville ja mies murtui. En usko, että Sportin omat fanitkaan kovin arvostavat tuollaista "kaikki syrjii meitä aina" -tyylistä itkemistä. Koirat haukkuu, karavaani kulkee ja pelit jatkuu. Täytyy sanoa, että nyt olen pettynyt, sillä tiedän, että Tami kokeneena supliikkimiehenä pystyy paljon parempaankin.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Viestin lähetti Afan
Nyt meuhkaat kyllä ihan yhtä suurella volyymillä kuin Tamminen, mutta toiseen suuntaan, sillä päätuomari Sorakangas ei taatusti ollut se herra, joka Sportin voiton viidennessä puolivälierässä ratkaisi. Ei se varmaan Sorakankaan vika ollut, että Jukurit laukoi muutamasta avopaikastaan mihin sattui, mutta Suoraniemi ei omastaan.

On totta, että Jukurit sössi tuon ottelun suurelta osin itse. Silti väitän, että mikäli kyseisen tuomarin linja olisi ollut lähelläkään sitä mitä sen pitäisi, olisi Sport ollut huomattavasti suuremmissa vaikeuksissa. Sport pystyi mailahäirinnällään pitämään Jukurien pelaajat pois maalipaikoilta lähes kokonaan. Muutaman kerran tuo puolustaminen petti ja tällöin Jukurien olisi pitänyt rankaista.

Pääasia tässä oli kuitenkin se, että Tammisen mesoaminen on vähintäänkin naurettavaa. Itse on pelitavan Sportille tehnyt ja kun joku tuomari vihdoin reagoi kahvaamiseen, luulisi miehen ymmärtävän mistä jäähyt johtuvat. Ja ymmärtäähän se, kunhan vedättää faneja ja mediaa.
 
Tami yrittää olla Greztky. Sama itkuvirsi "kaikki syrjii meitä" kuultiin Kanadan GM:n suusta SLC-kisoissa viimeksi. Ja kuka kanukkipomo se itkikään samat laulut kun oli WC 1976.

Yritetään vaikuttaa tuomareihin ja luoda Vaasan maaperään hyvin uppoavaa "ne kaikki on meitä vastaan"-ilmapiiriä.

Ei siinä mitään, yksi strategia muiden joukossa. Ei vaan tule toimimaan tänä keväänä. Sori.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Niille jotka eivät näe Tammisen kommenttien taakse niin kerrotaan nyt, että tuohan on puhdasta propagandaa.

Vuohtoniemi vihelsi tarkalla linjalla ja väsynyt ja heikommin liikkuva Sport ei voi tuolla linjalla voittaa. Tamminen keuhkoamisellaan saa Vaasaan lauantaiksi todennäköisesti eri tuomarin. Jos linja on löysempi, Sportin mahdollisuudet kasvavat. Simppeliä.

Ei kaunista, mutta mikä on kun pelataan näillä panoksilla.

Vaikka voisi luulla, niin ei se tyhmä äijä ole.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Viestin lähetti Rocco
Ohoh... Sport pelaa näköjään 4. finaalinsa Botnia-Hallissa kun väkeä tulee niin paljon! Sportin sivuilla oli uutinen asiasta. Tästä kotisivuille.

1.4 on aprillipäivä!

EDIT: Ja muuten kaikille tiedoksi... jos pistän jutun loppuun *iso hali* yms. läppää niin oletan että iso osa oli kieli poskella kirjoitettua asiaa. Järkkärit oli kyllä valitettavasti totta, samoin oli lyhyt tiivistetty kommentti pelistä. Kaikki jotka vähääään juttujani on lukenut, tietää etten harrasta porvosointia. Jopa kakes. (tähän taas hymiö)
 

Rocco

Jäsen
Viestin lähetti Brian Glough
1.4 on aprillipäivä!

...niinpä muuten onkin... No, kyllähän minä sen tajusin heti kun luin. "...AprilFool ltd" :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös