FC Bayern - Stern Des Südens 2008-2009

  • 17 701
  • 126
Suosikkijoukkue
TPS
Saatiinhan se neljäs kierros pelattua tätä UCL:ää. Tiukan pelin jälkeen elintärkeä piste matkasi rajan yli. Muutama pointti pelistä, joka siis päättyi 1-1 (1-0). Bayernin maalin iski Tim Borowski ja Fiorentinan puolesta pallon rysään täräytti Adrian Mutu.

- Bayernin peli oli taas sitä hidasta paskaa. Palloa liikuteltiin mieheltä toiselle ilman sen suurempaa päämäärää.

- TAAS annettiin yksi maali eteen. Ei ole kyllä ikuisuuksia antaa vastustajalle mahdollisuutta voittoon. Joku kerta tulee taas se vastustaja vastaan jolle tasoitusta ei enää tehdä.

- Tasoitus osoitti jonkin sortin halua. Paskankin pelin jälkeen oltiin lähellä myös suorastaan ryöstää voitto. Melkein heti maalin jälkeen oli meinaan Klose irti, mutta pallo meni ylärimaa hipoen yli.

- Rensing oli loistava! Hyviä torjuntoja, ja varsinkin Gilardinon hän nollasi täysin. Mutun maalia ei olisi torjunut edes super-Iker.

- Borowskilta kylmä viimeistely. Mies on muutenkin kunnostaunut vähällä peliajalla tällä kaudella maaleillaan.

- Riberya rikotaan koko ajan. Tätä tahtia on vain ajan kysymys koska mies taas loukkaantuneena. Toivottavasti jalat kestää.

Supersunnuntaita odotellessa!
 

Bo'er

Jäsen
Otetaan vielä muutamaan kohtaan kantaa, sen jälkeen annan asian olla. Mikään noista yksittöisistä puutteista ei mikään mahdoton ole, mutta kun joku niitä käski listata. Ja kuten sanottua, muualla nämä asiat ovat monesti hoidettu paremmin...

Sijainti on varmasti katsottu myös niin että on helposti saavutettavissa myös muilla kulkuneuvoilla kuin metrolla. Aika pitkän matkan saa toki myös kulkea parkkihallista stadionille. Mutta siinähän fiilis vaan nousee kun kulkee muiden mukana kohti Arenan portteja ja ehtii enemmän juoda sitä halpaa pussikaljaa ennen ottelua kun Arenalla on niin kalliit hinnat. Tähän tontille sijoittamiseen muuten en ota kantaa, sillä sitä ovat varmaan saksalaiset insinöörit paljonkin miettineet.

Tämä on täysin totta. Arenahan on Münchenin kehätien ja A9 autobahnin risteyksessä, joten omalla autolla liikkuville varmasti idealinen sijainti. Itsekin olisin autolla matsiin mennyt, jos olisin tiennyt arenan olutpolitiikan. Kahden bissen takia en olisi ruuhkaisessa junassa kolmea tuntia matkustanut, varsinkin kun autolla olisi päässyt puolessa tuosta ajasta. Mutta nykyisen asuinpaikan takia matseja näkee livenä niin harvoin, etä ajattelin ottaa siitä kaiken irti....enää siis ei ole stadionille matkaa neljää metropysäkkiä.

Arenahan on tontille sijoitettu niin, että se on kauimmaisessa nurkassa. Juna-asemalta kuin kävellään, niin arenan ja aseman väliin jää vielä maanalaiset parkkihallit. Pelin jälkeen kun osa porukasta kulkee juna-asemalle ja osa jonottaa parkkihalliin, syntyy melkoinen ruuhka. Jos parkkihallin ja arenan paikaa olisi vaihdettu, juna-asemalle olisi puolta lyhyempi kävelymatka ja autoilijat jonottaisivat halleihinsa toisella puolella arenaa häiritsemättä junalla kulkijoita...kätevää?

Jos meno on välillä kuin kirkossa niin sinne minäkin sijoittaisin ne äänekkäät vastustajan kannattajat. Kaikki paikat myydään jokatapauksessa loppuun niin miksi parhaita paikkoja pitäisi antaa vierailijoiden faneille. Huutakoot siellä ylhäällä vaan........Kyllä minäkin soisin jopa vieraille olutta katsomoon. Tästä miinus. Voi toki olla että siellä pelätään että alempana olevat kotijoukkueen kannattajat kastuvat jos vierailijat saavat olutta katsomoon.

Monesti (lue: Kaikilla muilla stadioneilla, jossa olen käynyt) vastustajille on annettu viipale katsomosta alhaalta ylös saakka. Näin myös vastustajilla on mahdollisuus valita paikkansa maksukyvyn mukaan, esim. Silloin myös olutta voitaisiin myydä vieraille, kun lentäisivät omien niskaan, eikä sivistyneiden Bayerilaisten.

Ei vaikuttanut minun budjettiini. Ottelutapahtuman aikana jos juot vaikka 6 olutta on säästö huimat 1,80 €. samalla juot 6 desiä vähemmän joten 2 vessakäyntiä on myös vähemmän ja saat seurata Arenan tapahtumia enemmän. Ja sitä paitsi hyvästä joutuu maksamaan, muualla et saa Paulaneria. :)

Ei vaikuta myöskään minun budjettiin. Ne kaksi bisseä olisin ostanut joka tapauksessa, vaikka olisin niistä joutunut koko lataamani summan maksamaan(tai niinhän siinä itseasiassa kävikin). Mutta peruspenninvenyttäjäsakemanni voi olla eri mieltä. Jos puolesta litrasta ottaa desin pois ja korottaa hintaa vielä 30 senttiä, niin onhan se prosenteissa lähes 25.

Se ei varmasti ole Arenan huonoutta jos pääsylippuun ei sisälly julkisliikenteen matkaa. Kysymys on varmaan lähinnä ottelujärjestäjän ja kaupungin välisestä sopimuksesta.

Mainitaan tästä vielä esimerkki miten asiat voivat olla. Nykyisistä Bundesliigajoukkueista Bochum, Dortmund ja Schalke sijaitsevat VRR:n alueella ja matsilippuun sisältyy siis meno/paluu stadioneille koko alueelta pelipäivänä. Alue on aina Düsseldorfista Hamm:iin(40km Dortmundista itään), joten matsiin voi matkustaa 80-90km matkan ilmaiseksi, joka normaalisti yhteen suuntaan maksaa jo matsilipun (11-12€) hinnan. Kannattaa siis pitää mielessä jos Ruhrin-alueelle peliä lähtee katsomaan, ja btw. Air Berlinhän lentää Helsingistä Düsseldorfin kentälle melko halvalla, kun ajoissa varaa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TPS
Isäinpäivä ja on aika supersunnuntain. Schalke04 saa vieraakseen keskiviikon tasurista sisuuntuneen Bayernin. Tämä peli olisi ehdottomasti saanut olla eilen, jotta sen olisi ehkä nähnyt UTV:ltä. Tosin hyvä peli oli eilinen HSV-BVB pelikin. Nyt täytyy tyytyä striimiin.

Ilman sen suurempaa ennakointia täytyy todeta, että pisteet tästä olisivat makeat. Jos vielä Hertha voittaisi Hoffenheimin niin kärki olisi enää pisteen päässä. Karlsruhe teki eilen palveluksen hinkkaamalla tasurin Leverkusenin kanssa, joten nyt kärki näyttää todella tasaiselta.

Hoffenheim 25
Leverkusen 25
HSV 23
Bayern 21
S04 20

Noista siis Hoffenheimilla, Bayernilla ja Schalkella on pelit vielä tänään.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Voittohan se sieltä tuli!

Ottelu sai heti 3 minuutin kohdalla loistavan lähdön kun Toni siirsi Mark Van Bommelin syötöstä pallon alanurkkaan. Tämän jälkeen 5 minuutin kohdalla Jefferson Farfan siirsi pelin 1-1:een, ja tästä alkoikin Schalken painostusjakso. Rensing piti pintansa ja n. 30 minuutin kohdalla Franck Ribery pääsi lähietäisyydeltä siirtämään pelin 2-1:een.

Ottelun loppu meni sitten aika lailla pelaillessa. Schalkella oli ehkä vaarallisemmat paikat ja varsinkin aivan varsinaisen peliajan lopussa oli Heiko Westermanilla loistava paikka tasoittaa. Tämän jälkeen oli Bayernilla vielä paikka kun Jose Sosa laukoi pallon tolppaan.

Ribery oli loistava. Piti Schalke pelaajia todella pujotuskeppeinään ja kerta toisensa jälkeen häntä jouduttiin rikkomaan. Nyt alkaa taas näkymään sitä viime kauden Riberyä.

Tonin osuminen paluussaan oli heti positiivinen juttu. Myös Kroosin esitys oli varsin vankka. Pelistä on helppo sanoa, että kotijoukkueella oli paremmat paikat mutta vain maalit lasketaan.

Edit. Mainittakoon nyt vielä, että Hertha hoiti homman kotiin ja matka kohti kärkeä jatkuu yhä. Joko Hoffenheimin tähdenlento alkaa himmumaan?
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Tulenpa huutelemaan tähän ketjuun - todella outoja nukahduksia Bayernilla ollut. Gladbach kaksi maalia ottelun loppupuolella ja ilman tuota nukahdusta sekä Bochum -peliä olisi Bayern tällä hetkellä sarjassa piikkipaikalla.

Jotenkin minua ei vaan müncheniläisten otteet vakuuta tällä kaudella. Tietysti kausi on vasta nuori, mutta en usko, että Münchenissä juhlitaan mestaruutta. Berliinin matka on tiedossa varmasti cupissa, mutta joku toinen nostaa salaattilautasta tällä kaudella.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Jotenkin minua ei vaan müncheniläisten otteet vakuuta tällä kaudella. Tietysti kausi on vasta nuori, mutta en usko, että Münchenissä juhlitaan mestaruutta. Berliinin matka on tiedossa varmasti cupissa, mutta joku toinen nostaa salaattilautasta tällä kaudella.

Matseja en juuri ole nähnyt, mutta eipä tulokset vakuuta muakaan. Tosin uskon, että mestaruus menee Müncheniin vähän huonommillakin esityksillä, niin ylivoimainen joukkue (paperilla) on kasassa.

Mutta se, mikä tässä huolestuttaa on se, että jo ainakin pari kertaa jengi on sössinyt lopussa jopa parin maalin johtoaseman, kuten eilen. Tätä ei ole usein Bayernille tapahtunut, mutta nyt Klinsmannin aikana näin on käynyt. Osaako joku matseja nähnyt sanoa, mikä on mennyt vikaan, ja onkohan mahdollisesti tuo Klinsmann jollain tavalla väärä mies Bayernin penkin päähän?
 
Suosikkijoukkue
TPS
Osaako joku matseja nähnyt sanoa, mikä on mennyt vikaan, ja onkohan mahdollisesti tuo Klinsmann jollain tavalla väärä mies Bayernin penkin päähän?

Alkukaudesta suurin ongelma oli todella hidas pelitempo. Joukkuuen rakentelu oli niin hidasta, että huonommallakin materiaalilla oli helppo pysyä tahdissa. Se on alusta jo jonkin verran parantunut, vaikkakin ei peli todellakaan ole vielä materiaalin tasolla.

Lisäksi joukkuetta tuntuu kovasti vaivaavan nämä nukahtelut kesken pelien. On se kumma kun yksi sarjan häntäpään joukkueista pystyy kääntämään hetkessä 2 maalin takaa tasoihin. En osaa sanoa mistä nämä nukahdukset ovat johtuneet, mutta lauantainen todisti että Bochum peli ei ollut ainoa poikkeus.

Kolmanneksi ratkaisuvoimat. Melkein järjestään kaikissa maaleissa on mukana yksi ja sama mies. Ribery joko rakentaa, syöttää, tai tekee maalin itse lähes jokaisessa Bayernin maalissa. Nyky jalkapalloilussa on kuitenkin helppoa pelata yksi mies ns "pimeään", joten tämäkään ei ainakaan auta Bayernin pyristelyjä.

Ongelmia on ollut paljon myös pelikohtaisia. Milloin Rensing on ollut huono, toisinaan puolustus on ollut aivan ulalla. Lisäksi selvä puute löytyy keskikentän keskustasta, josta pelinrakentelu on silkkaa murhaa itseä kohtaan. Vaikka Bayern on alkanut vyöryä nyt suhteellisen hyvin laidoilta, pitää keskustan pelinrakentelu saada kuntoon, jos meinataan jotain kannua tänä vuonna nostella.

Loppuun on pakko vielä todeta, että usko ei todellakaan ole mennyt. Kuitenkin ennen gladbach peliä oltiin jo tuloksellisesti kovassa liidossa. Ei sitä salaattilautasta Baijerista pois saada tänä vuonna. Hoffenheimia en pidä edes mestariehdokkaana, joten tällä hetkellä kovin kilpailija tuntuu olevan hirveässä vireessä oleva Leverkusen, joka on ollut kyllä todella vakuuttava alkukaudesta.

Edit. Omasta mielestäni täytyy antaa Jürgenille vielä aikaa. Ei lynkata kaveria vielä.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Kolmanneksi ratkaisuvoimat. Melkein järjestään kaikissa maaleissa on mukana yksi ja sama mies. Ribery joko rakentaa, syöttää, tai tekee maalin itse lähes jokaisessa Bayernin maalissa. Nyky jalkapalloilussa on kuitenkin helppoa pelata yksi mies ns "pimeään", joten tämäkään ei ainakaan auta Bayernin pyristelyjä.

Ja samaan aikaan penkillä istuu Kroos. Olen todella paljon ihmetellyt, että Klinsi ei ole oikeastaan antanut mahdollisuutta Kroosille ja veikkaisin, että talvitauolla hän lähtee hakemaan peliaikaa muualta. Kyseessä on yksi lupaavimmista saksalaisista keskikenttäpelaajista.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Ja samaan aikaan penkillä istuu Kroos. Olen todella paljon ihmetellyt, että Klinsi ei ole oikeastaan antanut mahdollisuutta Kroosille ja veikkaisin, että talvitauolla hän lähtee hakemaan peliaikaa muualta. Kyseessä on yksi lupaavimmista saksalaisista keskikenttäpelaajista.

Tämä itseänikin on ihmetyttänyt. Ilmeisesti Klinsmann kuvittelee ettei Kroosin aika ole vielä. Silti tämä mies ratkoi jokusen pelin jo viime vuonna omalla panoksellaan. Todellinen sääli jos tämä mahdollisuus Münchenissä hukataan. Tosin varmaa on ettei Bayern Kroosia myy, korkeintaan lainalle saattaa kaveri lähteä.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Tämä itseänikin on ihmetyttänyt. Ilmeisesti Klinsmann kuvittelee ettei Kroosin aika ole vielä. Silti tämä mies ratkoi jokusen pelin jo viime vuonna omalla panoksellaan. Todellinen sääli jos tämä mahdollisuus Münchenissä hukataan. Tosin varmaa on ettei Bayern Kroosia myy, korkeintaan lainalle saattaa kaveri lähteä.

Juu, tuskin myynti tulee kysymykseen, sillä sopparia on kuitenkin kesään 2012 jos oikein muistan. Mielellään ottaisin miehen Gelsenkircheniin, Schalke kun päästi vieläkin lupaavamma pelaajan taannoin Bremeniin. Tosin tuosta varmaan voisi spekulida jossain muussa ketjussa enemmän.

Mielenkiintoista on kuitenkin, että Poldi ja Kroos ovat lähdössä. Ennen kautta mielestäni molemmille luvattiin suurempaa roolia. Ainakin Poldille, mutta penkkiä ovat joutuneet kuluttamaan. Das aktuelle Sportstudiossa Klinsi viittasi lyhyesti Sosan ja Kroosin penkittämiseen, että hän ei voi antaa pelaajille vastuuta loputtomasti, kun pitää ajatella myös tulosta.

Tottahan tuokin on, mutta ei kai Kroos voi hirveästi tehdä sitä tulosta jos tulee viimeiseksi vartiksi kentälle.
 

scholl

Jäsen
Podolski on aika sekaisin nyt. Tilastot sanovat, että hän ei mahdu 2 parhaan hyökkääjän joukkoon, mutta itku on silti viikosta toiseen valtavaa lehtien palstoilla. Itseäni on alkanut koko jannu nyt vituttamaan ja paljon. Pitäisi pulinat pois ja pelaisi sopimuksensa loppuun. On aivan käsittämätöntä nimittäin nyt jos miehestä tarjottiin jo 20me ja jos ei myyty niin sitten Köln luulee, että heidän pitäisi saada pelaaja ostettua 12 miljoonalla. Perusteluina muka se, ettei perhe viihdy Münchenissä. Podolski avaa jonkun hiton harjoitusmestan Begheimissa ja vanhemmat asuu siellä ja muijakin on Kölnistä ja liipaisee muka sinne aina kun on mahdollista. Poldi jopa käynyt muka 1.FC Kölnin pukuhuoneessa moikkaamassa tuttujaan ja kaikkea muuta moskaa. Jopa politikot pormestareita ja ministereitä myöten ovat sekaantuneet asiaan ja vaativat Poldia Kölniin. Todella säälittävää toimintaa.

Se tietysti vituttaa, että Poldin tilalle kaavaillaan Zenit-Angreifer Pavel Pobrenyakia. Sen agenttikin on jo sanonut, että pelaaja tulisi mielellään Isarille. Itse en kyllä missään tapauksessa voi hyväksyä mitään ryssähankintoja. Joku roti sentään.

Kroos vuokrataan suurella todennäköisyydellä talvitauolla Karlsruheen (vrt. Görlitz).

Schalken valmennus on muuten todennut haluavansa kehittää pelitapaansa Barcelonamaiseksi aktiivisuuden suhteen. Klinsi on tehnyt samoja asioita Bayernissa. Jonkinlainen yhteisymmärrys alalla on kai nyt siitä, että Klinsi on tehnyt oikeita asioita kentän ulkopuolella ja myös pelitavassa, mutta menestys ei vain heti näy.

edit. jännä nähdä koska Marco Marin on FC Bayernissa. Esittää vähän Mehmet Scholl tyyppisiä otteita. Eiköhän Ulilla ole jo kännykässä Marinin puhelinnumero
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Podo

Ole kiltti ja heitä nahkahoususi Hoffbrauhausin roskikseen ja tule takaisin meille tänne Kölniin. Täällä on sinulle aina pelipaikka valmiina ja kölsch odottaa viileänä kapeassa lasissa. Willkommen zuruck liebe Lukas!
 

scholl

Jäsen
Kehotan sitten alkamaan ensin kaivamaan kunnolla kuvetta, eikä itkemään Poldia takaisin puoleen hintaan siitä, mitä muut hänestä ovat valmiita maksamaan. Näyttöihin nähden todellinen marisija koko pelaaja.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Podolski on aika sekaisin nyt. Tilastot sanovat, että hän ei mahdu 2 parhaan hyökkääjän joukkoon, mutta itku on silti viikosta toiseen valtavaa lehtien palstoilla. Itseäni on alkanut koko jannu nyt vituttamaan ja paljon.

Mitkä nuo tilastot ovat? Tehdyt maalit?
 
Suosikkijoukkue
TPS
Ja ei muutakuin 16 parhaan joukkoon. Vakuuttava 3-0 voitto kotikentällä Steau Bucarestista. Varsinkin kolmikko Ribery-Toni-Klose oli hyvässä vedossa. Nyt kun Juninhokin on pelikiellossa niin otetaankos se lohkovoitto samantien eikö?

Mistäs lohkosta tulee vastustajat Lyonille ja Bayernille?

Tästä on hyvä jatkaa lauantain TV-peliin Leverkusenia vastaan.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Eikös nuo arvota?

Okei. En ole koskaan tähän systeemiin tarkemmin paneutunut.

Nyt on hyvä aika palauttaa ajatukset takaisin Bundesliigaan, jossa tämän hetken kovakuntoisimmalle joukkueelle on tulossa tärkeät ajat. Voisi melkein sanoa, että nyt kahden viikon sisällä ratkotaan mestaruuksia, mutta tämä on ehkä kuitenkin hieman ennakoivaa. Syyskauden mestaria tosin näissä peleissä etsitään. Mikä hienointa, molemmat kärkikamppailut tulevat UTV:n kanavilta.

Kyseessä on siis ottelut tasapisteissä toisena majailevaa Leverkusenia vastaan lauantaina, ja ensi viikon perjantaina vastaan asettuu tällä hetkellä kolmen pisteen karkumatkalla oleva Hoffenheim.

Näitä pelejä ei voisi ehkä parempaan paikkaan mielestäni saada. Ainoa rasite oli tämän viikon UCL-peli, joka ehkä syö hieman tehoja lauantaisesta taistosta. Kuitenkin viimeaikojen esitykset ovat olleet vähintäänkin toiveita herättäviä. Kolmikko Klose-Toni-Ribery alkaa näyttää taas samalta kun viime vuonna. Varsinkin Franck on parantunut odotetusti peliään huimasti loukkaantumisensa jälkeen. Myös Van Bommel on parantanut ja Ze Roberton otteet eivät ole ainakaan hiipuneet. Tällä hetkellä avauksen miehistä selkeimmiten alle tasonsa pelaa siirtohuhujen alla oleva Bastian Schweinsteiger. Jotenkin mies ei vain ole se oma itsensä kentällä.

Ehkä suurin positiivinen asia on vihdoin se tunne, että Klinsmann saa jotain aikaiseksi. Jokin tuossa pelissä on muuttunut sitten hirveän alkukauden. Tosin mielestäni Klinsmannia isompi syy siihen on Riberyn otteet.

Kaikki positiivinen sitten tietenkin tämän kauden Bayernmaisesti unohtuu aina välillä ja joku Mönchengladbach pääsee iskemään. Se ei kuitenkaan muuta suuremman kuvan parantumista verrattuna alkukauteen.

Kuitenkaan helppoa ei näissä peleissä missään nimessä tule olemaan. Leverkusen on ollut todella vahva kotonaan ja Muovi-Hoffenheim jyllää uskomattomasti edelleen kärjessä. Kuitenkin valoa tunnelin päässä on näkyvissä.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Huomisen ja ylihuomisen aikana nähdään matkaako syysmestaruus Baijeriin. Voitot molemmista suomeen televisioiduista kärkikamppailusta tuli ja nyt UTV tarjoaa huomisen Stutgart pelin suorana. Hienoa taas nähdä miten Bayern on palautunut Lyonia vastaan pelatusta vähintäänkin heikosta toisesta puoliajasta.

Vielä asiaa Bastista. Eli monilta tahoilta on nyt ilmoitettu Bastin sainanneen vuoteen 2012 asti, mutta virallista vahvistusta asiaan ei ole vielä tullut. Bayern itse on ilmoittanut sopimuksen olevan hyvällä mallilla. Toivotaan, että oma poika jää kotiin.

Muutenkin tammikuun siirtoikkuna tulee varmasti olemaan suht mielenkiintoinen ja toivoisin Bayernin vahvistavan joukkuettaan varsinkin keskikentällä.
 

Messi#10

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FC Barcelona, St. Louis Blues
Päivitystä

Joulun jälkeen Bayernilla on Bundesliigassa mennyt näin:

HSV-Bayern 1-0

Bayern-Dortmund 3-1. Bayernin maalintekijöinä olivat Ze Roberto, ja Klose kahdesti.

Hertha Berlin-Bayern 2-1. Maalintekijänä oli Klose.


Bayern on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä ja eroa kärjessä olevaan Herthaan on vain kaksi pistettä.


En löytänyt tästä ketjusta juttua myöskään siitä, että Willy Sagnolin ura päättyi akillesjännevammaan.


Lukas Podolski puolestaan siirtyi tammikuussa takaisin Kölniin. Ei tosin ole tainnut vielä pelata?


Edit. Kroos siirtyi tammikuussa Leverkuseniin. Kyseessä tosin taitaa olla lainapesti.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TPS
Edit. Kroos siirtyi tammikuussa Leverkuseniin. Kyseessä tosin taitaa olla lainapesti.

Kroosin lainapesti on 18 kuukauden mittainen ja bayernilla on jonkinsortin takaisinveto oikeus kesällä.

Tuossa tauon aikana alkoi jo ensi vuoden joukkue valmistua, koska varmistui siirrot sekä Poldin lähdöstä että Ivica Olicin ja Anatoliy Timosjhukin tulosta kesällä. Lisäksi Ze roberton ja Bommelin kanssa ollaan käyty keskusteluja jatkosta.
 

Messi#10

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FC Barcelona, St. Louis Blues
Bayernin pelit jatkuvat lauantaina, kun Mucheniin saapuu Köln. Köln on sarjassa 11. ja tämä peli kyllä pitäisi voittaa. Voitolla Bayern pysyisi mestaruustaistelussa hyvin mukana. Mielenkiintoista nähdä jatkuuko Klosen hyvä vire (3 maalia 2 viime pelissä) vielä Kölniäkin vastaan.

Ensi keskiviikkona pelit jatkuvat myös Mestarien liigassa, jossa vastaan tulee Sporting Lissabon. Bayernilla kävi tuuria, koska vastaan olisi voinut tulla huomattavasti kovempiakin jengejä, esim. Inter tai Chelsea. Bayern lähtee ottelupariin selvänä ennakkosuosikkina ja suuri yllätys olisi jos Sporting Bayernin löisi. Ensimmäinen osaottelu pelataan Sportingin kotiareenalla, joten myös tämä voidaan laskea Bayernin eduksi.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Bastian Schweinsteigerin solisluu nähtävästi murtui ke-illan pelissä gigoloita vastaan. Keskikentän stara ja nyt-jo-Bayern-legenda palannee rosteriin vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Varmaan kaikki ymmärtävät Schweinin tärkeyden joukkueelle, vaikka Bayern pursuaa tähtiä ja huipputason osaamista varsinkin tällä kaudella. Kun Schweinsteiger kärrättiin nurmikon sivuun, niin puute oli nähtävissä kentällä välittömästi. Tätä ei voi selitellä millään tokan puoliajan jäädytysmoodilla, jollaista Bayern jonkin verran harrasti Citya murskatessaan.

Olin jo asennoitumassa siihen, että tämän kauden Bayern pelaa Mestareiden liigaa tappiin saakka ja joukkue voittaa Bundesligan HJK-tyyliin. Ehkä näin käykin. Schweinin väliaikainen puute kokoonpanosta ei vaikuta Bayernin tämän kauden roadmappiin, mutta se häiritsee varmuudella odotettua dominointia loppuvuoden pelien osalta. Aikanaan kun vastus on aivan kovinta tasoa, niin täydessä kunnossa oleva Schweinsteiger on Bayernille äärimmäisen arvokas mies.
 
Suosikkijoukkue
Paikalliset, nykyinen ja entinen
Bundesliigassa Bayern ei kuulu suosikkeihini (kaikkea muuta) mutta Champions liigassa ilman muuta soisin mielummin mestaruuden heille kuin lädeille, italiaanoille tahi Barca/Real -akselille. Lisäksi Schweinsteiger kuuluu suosikkifutaajiini. Saksan Mannschaftin fanille nostaa noin paha loukkaantuminen myös tummia pilviä ensi kesän EM-turnauksen suhteen. Toivottavasti mies saadaan (huippu)kuntoon siihen mennessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös