Miten FC Barcelonan käy tulevalla kaudella?

 • Voittaa ainakin kaksi pokaalia, suuruuden ajat ovat palaamassa

  Ääniä: 1 4,2%
 • Yksi pokaali tulee, ei juuri päästä viime kaudesta eteenpäin

  Ääniä: 8 33,3%
 • Sinnittelee, mutta ei suurempaa urheilullista menestystä, vaan alaspäin mennään

  Ääniä: 8 33,3%
 • Talouskriisi pakottaa myymään tähdet tammikuussa, ja tulos on sen mukainen

  Ääniä: 1 4,2%
 • Konkkaan menee

  Ääniä: 6 25,0%

 • Äänestäjiä
  24
 • Poll closed .

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Joo, peliä nyt ei tarvinne sen isommin analysoida. Isät vs pojat. Barca ei luonut kirjaimellisesti yhtään mitään koko ottelussa. Bayern haki voiton helposti lyömättä edes kaasua pohjaan missään vaiheessa. Noh, kukaan tuskin odotti Barcan todellisuudessa Bayernia edes haastavan, mutta olisi se kiva ollut jotain edes nähdä. No junnujen peliajasta plussaa, vaikka Puigin kopitus odotetusti jatkui.

Pakko sanoa, että Luuk de Jong oli vieläkin heikompi mitä osasi pelätä. Todella verkkainen jalka ja tuskin tulee olemaan minkäänlaista iloa hyökkäyspäässä. Hyvin pudotteli pystypalloja, mutta siinä se. Vahvat Kevin-Prince Boateng vibat kyllä tulee miehestä kun tuota liikkumista katsoo

Pitkä on matka takaisin Euroopan huipulle
 
Rautakorpi nosti Tapparan kärkikastiin mutta vei samalla kaiken viihdyttävän mitä jääkiekko voi antaa. -Huapala

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Pakko sanoa, että Luuk de Jong oli vieläkin heikompi mitä osasi pelätä. Todella verkkainen jalka ja tuskin tulee olemaan minkäänlaista iloa hyökkäyspäässä. Hyvin pudotteli pystypalloja, mutta siinä se. Vahvat Kevin-Prince Boateng vibat kyllä tulee miehestä kun tuota liikkumista katsoo
Tämähän se. Monen monta peliä tullut Hollanin paidassa nähtyä ja ei voi muuta sanoa, että onneksi ei tarvitse enää katsoa, kun nyt van Gaal on puikoissa.

Parhaillaan de Jong toki on ihan hyvä (jopa loistava) pääpelaaja, mutta siinäpä se. Hidas kuin etana ja tekniset taidot sekä pallollinen osaaminen on ihan täysin perunan tasolla. Siis, kun de Jong voisi olla jopa ihan kohtalainen vaihtoehto penkiltä sisään siinä 80min paikkeilla, jos joukkue tarvitsee pääpelivoimaa boxiin, siinä on ihan oko, mutta, että Barcan tai minkään muun tuon tason avauskokoonpanossa...Ei, ei, ei ja vielä kerran Ei.

De Jong tarvitsisi jonkun, joka voisi ruokkia miestä, mutta kun ei de Jong osaa edes sen kummemmin edes hakea paikkaa boxista, vaan luottaa omaan kokoonsa, niin aikamoinen maestro saa olla, että miehen pään boxista löytää. Toki jos sen de Jongin pään löytää, niin silloin voi osua. Mutta ei tee tilaa muille omilla juoksuilla, on hidas ja yksiulotteinen pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Luuk De Jong. Hyvää yötä Koeman. Jolle Pohjanpalo(kin)olisi tuohon puujalkaiseen puukenkään verrattuna ollut huippuhankinta lainalle.

Pitkä ja kivikkoinen on tie takaisin huipulle. Bayern näytti enempiä puristelematta sen kuinka kammottava se ero nykyään on. Huipulle ei tulla kyllä nousemaan valmentajan johdolla joka tuntuu käyttävänsä kaiken aikansa jauhamalla itsekeskeistä paskaa medialle ja riitelemällä puheenjohtajan kanssa.
 
"Tältä osin olemme saapuneet tilanteeseen, missä miltään osin harkitaan toimenpiteitä joiltain osin. Siltä osin myöhemmin osaamme sanoa pohditaanko rajotuksia näiltä osin."
- Krista Kiuru

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Tappio varmasti ja millä tavalla se tuli kirveltää Barcan kannattajia, mutta jos ollaan ihan rehellisiä niin ei tällä kaudella Barca taistele lohkon voitosta Bayernin kanssa. Se taistelee toisesta sijasta Benfican kanssa. Ja näin siis eilen Benfica jäi 0-0 tasapeliin Dynamo Kieviä vastaan. Joka siis on erinomainen tulos Barcan kannalle. Tuo lohkon kakkospaikka olisi mielestäni hyvä tavoite ja on kyllä otettavissa. Sen jälkeen alkaa pudotuspelit ja tuurilla mikä tahansa on auki.
 
Posin kautta jokuu elää Vantaalla kuitenkin.
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Huipulle ei tulla kyllä nousemaan valmentajan johdolla joka tuntuu käyttävänsä kaiken aikansa jauhamalla itsekeskeistä paskaa medialle ja riitelemällä puheenjohtajan kanssa.
Viime vuonna olin sitä mieltä, että Xavia ei kannata tuoda vielä Barcelonaan mutta nyt tuo joukkue on niin räjäytetty, että olisi hyvät saumat ottaa uusi alku.

Xavin osalta ongelma on se, että joukkue on tällä hetkellä oikeasti aika köykäinen ja joutuisi suht' tuoreena koutsina kovaan paikkaan ja miten pitkään seuralla riittäisi kärsivällisyys? Fanit ainakin varmasti antaisivat seuralegendalle huomattavasti enemmän armoa kuin has been Koemanille.

Itse näen että Koeamanin ainut pelastuksena jos Aguero pelaa ehjän kauden. Toki mitäpä se Aguerokaan tekee jos joukkue lyö 10 minuutin kohdalla jo jarrut päälle ja toivoo, että Depay taikoo kaniinin hatusta. Aguero kun (heh Kun) on pelaaja, joka ei loihdi maaleja tyhjästä vaan on nimenomaan parhaimmillaan boksissa viimeistelemässä.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Joo, ei jaksa edes ruotia eilistä peliä sen enempää 0-5 oli lähempänä kuin 1-3.

Pienenpienenä posina väittäisin, että Coutinho pelasi itselleen näytönpaikan tuleviin matseihin. Balde myös vaikutti ihan mukavalta lisätä Alban tilalle, mutta vähän on raakile vielä, ymmärrettävästi.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Näin. Sellaista. En voi väittää, että olisin odottanut kovin paljoa, mutta hieman enemmän kyllä. Tässähän saatiin parikin historiallista tilastoa: ensimmäinen CL-avauspelin tappio Camp Noulla, ensimmäinen CL-peli evör ilman yhtäkään maalia kohti osunutta laukausta. Jopa pallonhallinta hävittiin. Kai tuolla jotain yritystä oli, mutta vähän enemmän olisi ollut kiva saada aikaan hyökkääjä- ja laitapakkivajeesta huolimatta. "Tää on tätä", kommentoi Pique noin vapaasti suomennettuna.

En tiedä, olisiko tästä saatu joku kilpailu edes aikaan ilman Müllerin laukomaa maalia Garcian berberin kautta. Joku paikanpuolikaskin siinä ekalla jaksolla oli. Mutta selvää on, että kaukana jäljessä oltiin ja pistekin olisi vaatinut paljon tuuria.

Tuollahan kaiken huipuksi Alba pelasi tiettävästi sairaana (minkä vuoksi ilmeisesti ei treenannut eilisaamuna) ja kun oli avauksessa, osasin jotenkin muutenkin arvata että perinteisesti hajoaa ennen loppua kuten aina kun liian aikaisin palataan pakon edessä. Takareisissä ilmeisesti kipua - toivottavasti ei revähdystä tms. vaan selviäisi pienellä tauolla.

Muutamissa asiantuntijakommenteissa katseet ovat kohdistuneet aika paljon Koemaniin, ja varmaan ihan aiheesta. Lähiviikkoina nähdään, riittävätkö hänellä kyvyt kilpailemaan uskottavasti edes liigan kärkisijoista (top 3 kai nyt on vähimmäisvaatimus kriisistä huolimatta). Usko alkaa varmaan monella horjua sivuunkirjoittanut mukaanlukien. Pelaajamateriaali ei nähdäkseni nytkään ole niin huono, että eron Bayerniin pitäisi olla noin suuri ja esityksen kotikentällä noin vaisu.

Pienenä posina tosiaan Balden lupaavuus, Coutsin paluu ja se, että Granadaa vastaan pitäisi ehkä jo Fatinkin olla käytettävissä, niin että hyökkäyspäähän hollantilaisduo ei sentään ole se tasan ainoa vaihtoehto. Selväähän on, että onneksi sentään silloin kun hyökkäyspäässä joskus toivottavasti on vain 0-1 loukkaantunutta, Luuk de Jong ei ole avauksen pelaaja eikä sellaiseksi ajateltu. Edes Messin ja Grizun poistumisen jälkeen.

Tulin tässä miettineeksi Masiaakin. On se kai pieni valonpilkahdus tässä harmaudessa ja tuo toivoa siitä, että joskus voi olla parempaakin. Vähän yksikertaistettuna 1990-luvulla syntyneet melkein menetettiin - tai tulihan sieltä liigatason pelaajia, muihin joukkueisiin, mutta ei Barcelonan avausta auttavia. 2000-luvulla (plus Puig vuosimallia -99) syntyneet ovat sitten jo nyt eri tarina ja kai sitten jotain saatiin Masiassa takaisin raiteilleen jo joitain vuosia sitten Bartomeusta huolimatta. Miettikääpä, jos Barcelonalla ei myytyjen lisäksi olisi nyt käytettävissä esim. herroja Araujo, Mingueza, Fati (kun palaa) ja puolet eilisestä penkistä. Ja näiden tilalle pitäisi jostain saada jotain pelaajia nollabudjetilla.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Pedri 2-4 viikkoa ja Alba 3-4 viikkoa saikulla. Lihasvammat molemmilla. No ainakin Baldelle lienee eilisen esityksen ja tämän uutisen myötä lisää peliaikaa.
 
Rautakorpi nosti Tapparan kärkikastiin mutta vei samalla kaiken viihdyttävän mitä jääkiekko voi antaa. -Huapala

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Kiinnostava blogikirjoitus Barcablaugranesissa Bayern-pelin taktisista epäonnistumisista (on sitten kaikesta samaa mieltä tai ei). Joitain argumentteja sille, miksi hommasta voi jossain määrin syyttää Koemania ja miksi näillä pelaajilla olisi voinut pystyä parempaan suoritukseen, jos ei välttämättä voittoon. Barcelona’s loss to Bayern Munich was not about a lack of talent

Loukkaantumistilanne on tosiaan taas aika karu. No, siellä pääsee nyt sitten joitain vähemmän pelanneita yrittämään näyttää osaamistaan Granadaa vastaan.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, K-Espoo, Sean Dyche, Sir Bobby Robson
Bechlerin mukaan Barcalla oli eilen hätäkokous, jossa mietittiin Koemanin tulevaisuutta. Suurin osa johdosta haluaisi antaa kenkää, mutta irtisanominen maksaisi 12 miljoonaa.
 
“Joelinton is the worst brazilian since Stevie Wonder shaved his wife’s pussy.”

”I like to get drunk, I'm a power drinker.” - Mike Ashley

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, K-Espoo, Sean Dyche, Sir Bobby Robson
Bechlerin mukaan Barcalla oli eilen hätäkokous, jossa mietittiin Koemanin tulevaisuutta. Suurin osa johdosta haluaisi antaa kenkää, mutta irtisanominen maksaisi 12 miljoonaa.
Tähän liittyen Jordi Cruyffia kysytty myös päävalmentajaksi. Tämä kieltäytynyt. Tsiisus.
 

Liitteet

“Joelinton is the worst brazilian since Stevie Wonder shaved his wife’s pussy.”

”I like to get drunk, I'm a power drinker.” - Mike Ashley

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
Barca&Pep, Pats, SASpurs, Canada, PIT&CHI
Koemanin olisi pitänyt saada monoa aikaa sitten, kun ei anna Puigille peliaikaa, mutta sen sijaan raahaa De Jongin kaltaista paskaa seuraan. Hollannin maajoukkueen saunakaverit merkkaa enemmän kuin pelitaidot, kun Koeman valitsee joukkuettaan.

Vuosia jotkut idiootit on toitottanut miten Barcan peli parantuu kun Messi lähtee, kun joukkueen peli ei ole enää riippuvainen miehestä. Nyt nämä idiootit näkevät totuuden siitä kuinka surkea tämä joukkue on ilman, ja miten Messi on yksin sitä kannatellut harteillaan vuosia ja voittanut mestaruuksiakin.
Luojan lykky että Laporta kusi jatkosopparin kanssa, ja Messi ei enää joudu haaskaamaan talenttejaan tässä paskassa.

Luuk de Jong ei ole avauksen pelaaja eikä sellaiseksi ajateltu.
Se vaan kun Luuk de Jongin kaltaisen turhakkeella ei pitäisi olla mitään asiaan Barcaan edes nykytilanteessa. Tuo perinteikäs paita häpäistään joka kerta, kun de Jongin annetaan pukea se päälleen.
Ihan turha tulla selittelemään että oli joku pakkohankinta loukkaantumistilanteessa, kun b joukkueesta oltaisiin voitu tarvittaessa nostaa pelaajia joista olisi kentällä paljon enemmän hyötyä kuin De Jongista.
Tuo De Jongin esitys Bayern-pelissä oli todennäköisesti surkein peli minkä olen nähnyt keneltäkään Barca-pelaajalta. Mies häviää monen metrin paitsiosta juoksukilpailuita Pavardille, joka ei ole mikään raketti. De Jong saa Suarezin näyttämään Boltilta.
Ja ne muutamat kerrat kun pallo saatiin hyviin asemiin wingbackeille toimittaa pallo boxiin, niin tämä turhake ei tee elettäkään saadakseen itseään vapaaksi pelattavaksi, vaan anteeksiantamattomasti tyytyy seisoskelemaan topparien takana syöttövarjossa.
 
#10Messi #8Iniesta #6Xavi #14Cruyff #4Pep #10Ronaldinho #5Busi #5Puyol #3Pique #1MATS #20Sergi #18Alba #21de Jong #16Pedri #6Puig; #12Brady #11Edelman #87Gronk #80Amendola; #20Manu #23LBJ #11Young; #87Crosby #88Kane #97McDavid #29MacKinnon #19Toews #71Malkin #2Keith; Adam Cole, Kenny Omega, Lucha Bros, Seth Rollins, Roman Reigns, Becky Lynch

wolpacca

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, FC Barcelona, Cubs
Ja ne muutamat kerrat kun pallo saatiin hyviin asemiin wingbackeille toimittaa pallo boxiin, niin tämä turhake ei tee elettäkään saadakseen itseään vapaaksi pelattavaksi, vaan anteeksiantamattomasti tyytyy seisoskelemaan topparien takana syöttövarjossa.
Tämä paistoi itselläkin silmään. Jos kerta ei liike eikä tekniset taidot riitä niin luulisi edes pystyvän sijoittautumaan niin että jos se pallo siellä boksissa tulee oikeaan paikkaan niin voi putata sisään, mutta ei. Ihan kun kaveri pelkäsi maalintekopaikkaa, mikä nyt ei hyökkääjälle mikään järin hyvä ominaisuus ole.
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Vuosia jotkut idiootit on toitottanut miten Barcan peli parantuu kun Messi lähtee, kun joukkueen peli ei ole enää riippuvainen miehestä. Nyt nämä idiootit näkevät totuuden siitä kuinka surkea tämä joukkue on ilman, ja miten Messi on yksin sitä kannatellut harteillaan vuosia ja voittanut mestaruuksiakin.
Luojan lykky että Laporta kusi jatkosopparin kanssa, ja Messi ei enää joudu haaskaamaan talenttejaan tässä paskassa.
Luojan lykky, että Laporta kusi jatkosopparin ja historian paras jalkapalloilija vaihtoi seuraa ilman siirtokorvausta?
Ja sitten mietitään, miksi kutsutaan gloryhuntteriksi. Joko vaihtuu suosikki PSG:ksi?
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #18 #26, Sebastian Aho, Dustin Poirier
Vuosia jotkut idiootit on toitottanut miten Barcan peli parantuu kun Messi lähtee, kun joukkueen peli ei ole enää riippuvainen miehestä. Nyt nämä idiootit näkevät totuuden siitä kuinka surkea tämä joukkue on ilman, ja miten Messi on yksin sitä kannatellut harteillaan vuosia ja voittanut mestaruuksiakin.
Luojan lykky että Laporta kusi jatkosopparin kanssa, ja Messi ei enää joudu haaskaamaan talenttejaan tässä paskassa.
Vaikka Virkkunen kyllästymiseen asti jaksoi jauhaa tiistaina missä vaiheessa Barcelona menee, niin siinä kumminkin piilee totuus. Koeman on äärimmäisen haastavan tehtävän edessä, kun on vielä sen verran poissaoloja rosterissa. Nyt kun olen useamman Barcelonan matsin nähnyt, niin olen vakuuttunut, että tuostakin porukasta saa paljon revittyä vielä irti ja teille faneille tulee hyviäkin hetkiä tulevalla kaudella. Fati ja Kun ovat luonnollisesti iso palanen tuota, mutta tilanne on tällä hetkellä mitä se on. Samoin Coutinho. Tollaiset lähdöt ja loukkaantumistilanne on suhteellisen haastava tilanne kenelle tahansa valmentajalle. Tästä saa syyttää aivan toisia kavereita, kun sormella haluaa osoitella.

@VilleLeino mulla on kysymys toisessa ketjussa menossa, jatketaan mielellään siitä aiheesta vielä!
 
Miltäköhän se tuntuu saada tehtäväksi pitää Zlatania kulmassa ja sitten jättää pitämättä - benicio
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy