Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

FC Barcelona 2018–2019 – tuottaako jälleenrakennus tulosta?

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Marquez, 10.06.2018 klo 14.01.

 1. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  On kesä, viime kaudesta ei oikein enää ole paljoakaan sanottavaa, MM-kisojen aikana ei ehdi pohdiskella ja niiden jälkeen ollaan jo turhan pitkällä - perustetaanpa siis tulevan kauden ketju. Viimekautinen olikin tämän sivuston suosituin futisseuraketju, viestien määrässä tosin Liverpool voitti.

  Tästä lähdetään:


  Valverde on kantanut vastuuta valmentajana nyt yhden kauden, eikä se ihan huonosti mennyt, varsinkaan alkuasetelmiin nähden. Haastajina voitettiin liiga ja Copa ylivoimaisesti siitä huolimatta, että meno perustui ennemmin tiettyyn varmuuteen ja parempaan yhteistyön futikseen kuin edellisellä kaudella, ei niinkään huippuesteettiseen jalkapallotaiteeseen. Esim. Copa-finaalissa sitäkin tosin nähtiin. CL:ssä taas tunnetusti epäonnistuttiin yhden katastrofipelin vuoksi, auki jää, olisiko taso riittänyt pokaalin asti ilman sitä kompastumista vai ei. Xavi lähti muutama vuosi sitten, tulevaisuuden kulmakiveksi ajateltu Neymar karkasi viime kesänä ja nyt Iniesta lopettaa huipputasolla. Muutkin perinteiset runkopelaajat ovat taas vuoden vanhempia. Kuitenkin Dembele ja Coutinho ovat tulleet sisään rakentamaan tulevaisuutta, ja tänä kesänä toivottavasti palapeliin saataisiin pari tärkeää palaa lisää - mutta se on vielä täysin auki.

  Näkymät ensi kaudelle:

  Ensi kaudella emme pääse samalla tavalla "yllättämään" Espanjan kentillä, mutta riittäisikö suoritusvarmuus kuitenkin liigan ykköseksi? Tuleeko Griezmann mukaan yhdeksi avainmieheksi projektiin? Tuleeko kesällä joku muu, joka on lähtökohtaisesti ns. parhaan avauksen mies? Riittääkö Valverdelle puolustuksellisesti se taso, joka viime kaudella rakennettiin, ja voidaanko nyt tuoda lisää ideoita hyökkäyspeliin? Paljon on kysymyksiä, vaikka ei ehkä ihan niin suuria kuin vajaa vuosi sitten.

  Joukkue:

  Vielä ei ole muita varmistettuja muutoksia viime kauteen kuin se, että Iniesta lähtee. Ja tulossa on Brasiliasta Arthur, tänään MD kirjoittaa että hänet ehkä yritettäisiin saada riveihin tammikuun sijasta jo kesällä, koska edustukseen nousevaksi ajateltu Aleña loukkaantui ja tärkeimmät keskikentät ovat kaikki MM-kisoissa kuormittumassa. Vahvin huhu tulijaksi on tietysti yllämainittu Griezmann - ensi viikolla tiedetään siitä lisää. Muista ehdokkaista esim. Eriksen ja Pjanic vaikuttavat epätodennäköisiltä. Sitten on kysymys Thiago, jota viime vuoden ketjussa on käsitelty. MD nostaa nyt esille 22-vuotiaan keskikentän Frenkie de Jongin Ajaxista, joka onkin ollut perinteinen ostojen kohde ainakin 90-luvulta asti ja jossain määrin aiemminkin (eräs Cruyff ainakin tulee mieleen), ja sieltähän toppari de Ligtiäkin on tarkkailtu. Tulijoita pohtiessa pitää aina miettiä myös siirtobudjetin rajoja. Se tiedetään, että moni pelaaja on myös lähdössä: kukaan vuokramiehistä tuskin palaa, ja muutama muukin vähemmän vastuuta saaneista lähtenee kesän aikana muualle. Mutta ketkä? Kaikki on vielä ihan auki. En nyt siis edes laita perinteistä pelaajalistaa tähän, koska muutoksia tulee elokuuhun mennessä varmasti monta.

  Pelitapa:

  Tässä nähtiin viime kauden aikana harvinaislaatuinen muutos, kun talvesta eteenpäin etenkin ns. kovimmissa peleissä muodostelma oli ennemminkin 4-4-2 kuin ikiaikainen 4-3-3. Riippunee Griezmannin saapumisesta, tuleeko tähän muutosta. Jos hän tulee, eikä Suarezia myydä, tuskinpa Barcelona kovin paljon pelaisi vain kahdella varsinaisella hyökkääjällä. Muuten todennäköisesti jatketaan samalla pohjalla, jolle viime kaudella Valverde perustansa rakensi - isot muutokset olisivat yllätys. Kuten todettua, hyökkäyspeliin olisi hyvä saada uusia variaatioita mukaan. Kohdistan tässä jonkin verran huomiota myös Dembelen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin: uskon hänen nostavan tasoaan, ja parhaassa tapauksessa voisi löytyä tapoja hyödyntää hänen osaamistaan joukkueen hyödyksi tehokkaasti.

  Harjoitusottelut:

  MM-kisojen vuoksi ohjelmasta on rakennettu hieman kevyempää, mutta läntiselle mantereelle mennään taas. Vastustajat ja päivät seuraavasti:

  Tottenham Hotspur 28.7. Los Angeles
  AS Roma 31.7. Dallas
  AC Milan 4.8. Santa Clara

  Näissä miehistö voi olla vielä melko poikkeava, jos ja kun on pelaajia, jotka ovat menneet pitkälle MM-kisoissa.
  Espanjan supercup tulee sitten vielä ennen liigakauden alkua tai niillä main.

  Tästä kohti uutta kautta! Mitäs kaikkea tästä unohdin?
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2018 klo 14.08
 2. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  No ainakin sen, että Deulofeu on ilmeisesti lähellä siirtoa pysyvästi Watfordiin, hinnaksi Sport ennustelee 13 miljoonaa. Ja samaisella lehdellä on laaja Messin haastattelu tänään, eli espanjaa osaavien kannattaa surffailla sinne suunnalle. Hän mm. toteaa, että CL:n voittamiseen tarvitaan parhaat pelaajat ja Griezmann kuuluu heihin. Lisäksi hän määrittelee Barcelonan pelifilosofian seuraavasti: "Mene (ajattele?) yksi askel eteenpäin kun saat pallon ja tiedä missä joukkuetoverit ovat." Onhan se yksi tiivistys ja tavallaan olennainenkin, mutta ehkä Messi on sittenkin suurempi "jalkapallofilosofi" kentällä kuin haastatteluissa.
   
 3. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  Laitetaanpa tännekin, eli Deulofeun siirto Watfordiin varmistui ja hinta se ennakoitu 13 miltziä plus enimmillään 4 lisää suorituspohjaisesti. Tämä ei varsinaisesti vaikuta joukkueen rakentamiseen paljoakaan muuten, koska kevät jo pärjättiin ilman, mutta toki tuon summan verran puskuria saatiin siirtokassaan. Kiitokset Gerardille yhteisistä ajoista ja menestystä! Harmi, ettei oma kasvatti lopulta onnistunut nousemaan sille tasolle, että olisi "omassa" joukkueessaan edes vakivaihtomies, mutta ei voi mitään.
   
 4. Woofer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Barca, Raimonlätty
  Hyvä avaus @Marquez!

  Kyllä kovasti tuntuisi, että sieltä se Griezmann olisi tuloillaan. Päätöksen mies on varmasti jo tehnyt, mutta odottaa nyt hetkeä ilmoittaa siitä. Kummalista olisi jos jatkaisi Madridissa, mutta silti pimittäisi tietoa, ellei nyt tarkoituksellisesti halua pitää jännityksessä hänelle viheltäneitä Atleticon kannattajia. Halusiko mies Venäjälle asti tekemään ilmoituksen, ettei tarvitse pahimmassa hälyssä olla kotikonnuilla ja kuukauden aikana kerkeää pahin myrsky laskeutumaan vai onko kulisseissa asiat jo selvää, mutta odotellaan sitä 1.7. jolloin klausuuli laskee 100 miljoonaan. Noh, eihän tuo päivämäärä tällä viikolla täyty, mutta ennen lauantaita Griezmannin pitäisi päätöksensä ilmoittaa.

  edit. Pique jättänyt tänään harjoitukset kesken, koska vasen polvi saanut iskua kun astunut huonossa asennossa. Onneksi ilmeisesti vaan varatoimenpide. Oliko se juuri tuo sama polvi joka kaudella vaivasi?
   
 5. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  Griezmann puhui Ranskan joukkueen tiedotustilaisuudessa tänään, muttei sanonut paljoakaan. Kuulemma on päättänyt, mutta ei kerro. Meinaakohan edelleen kertoa ennen kuin kisat alkavat? Ranskassa media väittää tietävänsä hänen jäävän Atletiin, MD taas arvelee että olisi tulossa Barcelonaan (kunhan ulosostohinta laskee heinäkuussa). Eli ei mitään järkevää faktaa edelleenkään.
   
 6. Anonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, FC Barcelona
  Jotenkin hölmöltä tuntuisi pantata tietoa jäämisestään seuraan ja pitää faneja jännityksessä, jos kerran on oikeasti jo päätöksen tehnyt. Kuulostaa lupaavalta näin omaan korvaan.
   
 7. Alice In Wonderland Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Boston Bruins & Barcelona
  Lainaus:
  Kyllä tuntuu jotenkin oudolta tuo ulostulos.

  Tiedä sitten voiko siitä päätellä mitään, että Monaco on sanonut Thomas Lemarin siirtyvän Atleticoon.
   
 8. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Hmm, ei se ainakaan vähennä todennäköisyyttä, että Griezmann lähtisi, vaikka ihan saman pelipaikan miehistä ei olekaan kyse. Iso hankinta kuitenkin hyökkäyspäähän, jos toteutuu - aika looginen käyttö siis Griezmannista mahdollisesti saataville myyntituloille, muuten Atletin ei ole ihan helppo ostella tuon hintaluokan pelaajia. Saapa nähdä.

  Nostetaan samalla esille yksi nimi, jolle MM-kisat voivat olla merkittävä askel suuntaan tai toiseen myös seurajoukkuetulevaisuuden kannalta. Nimittäin Yerry Mina, joka käsittääkseni on Kolumbian joukkueessa topparien joukossa ihan kohtuullisissa asemissa. Kevät Barcelonassahan meni melko hankalasti, peliaikaa ei tullut paljoa ja se vähäkään ei aina mennyt loisteliaasti. Kuitenkin jos nyt saa minuutteja joukkuuessa, joka voi jossain määrin pärjätäkin MM-kisoissa, on mahdollisuus nostaa profiilia ja itseluottamusta ns. nextille levelille. Tai varmistaa unohtuminen jonnekin pienempiin seuroihin.
   
 9. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  Sekä MD että Sport uutisoivat joihinkin "pelaajaa lähellä oleviiin" lähteisiin vedoten, että tänään Griezmann faksailisi julkisuuteen tiedotteen tulevaisuudestaan. Jos näin on, se varmastikin tapahtuu lähitunteina ennen illan MM-avausta. Ranskassa edelleen lehdistö on tietävinään, että hän jää Atletiin, ja Kataloniassa taas uskotaan, että kyllä Grizu muuttaa - eli ei uutta siinä. Lähes varmaa on, että jos hän ilmoittaa lähtevänsä, hän ei mainitse mitään tulevasta kohteesta tai edes että kenen kanssa neuvottelee. Vaikka ikkuna on auki, se asia varmastikin odottaa sitä että kuu vaihtuu (ehkä käytännössä myös sitä, että Ranskan kisat päättyvät, mikä voi olla vasta pitkällä heinäkuussa). Nämä on taas näitä kesäajan saagoja.

  Vuokrapelaajista muuten vähän unohtunut toppari Marlon Santos on palaamassa ainakin toistaiseksi Barcelonaan Nizzasta. Eri asia on, tuleeko hän vielä elokuussa olemaan Barcelonan riveissä.

  Yritän nyt vielä katsoa tuota tämänhetkistä pelaajalistaa sillä silmällä, että mitä se eniten kaipaisi, jotta menestys jatkuu ja CL:n osalta paranee tulevalla kaudella. Griezmannin kaltainen huippuhyökkääjä on totta kai aina plussaa melkein siitä riippumatta, keitä joukkueesta jo löytyy. Mutta entä muuten? Maalivahtiosasto on äärimmäisen hyvässä kunnossa, jos Cillesen jaksaa vielä kuluttaa suurimman osan kaudesta penkkiä. Parempia ykkösiä ei liene montaa (joidenkin mielestä ei yhtään) ja parempaa kakkosta ei varmasti ole missään. Avauksen topparit ovat myös erittäin hyvät, ongelma tulee sitten jos jompikumpi tai molemmat eivät olekaan käytettävissä. Etenkin Vermaelen on parhaimmillaan ihan jees, muiden kohdalla taso putoaa. Jos ja todennäköisesti kun Mina ei jatkaisi meillä, tarvitaan ihan jo määrällisestikin korvaaja. Laitapakkien osalta vasen laita on nähdäkseni riittävä, mutta jos Digne lähtisi, sinnekin tarvitaan korvaaja. Oikea laita on edelleen vähän haaste, mutta en välttämättä lähtisi heti tekemään hankintoja sinne, koska näen Semedossa potentiaalia nousta oikeasti Barcelonan avauksen tasolle. Jos keskikentän "paras avauskokoonpano" oletetaan muotoon Busquets-Rakitic-Coutinho, sekin on riittävä. Vaihtopelaajien taso on jo pitkään ollut se ongelma, ja siinä tarpeet riippuvat paljon myös siitä, ketkä lähtevät. Paulinho yllätti positiivisesti ennen kuin ilmeisesti pitkä peliputki alkoi painaa pohkeissa, jokseenkin kaikkien muiden pelaajien osalta upgrade ei olisi pahitteeksi. Mielelläni näkisin kesän jälkeen seurassa ainakin yhden uuden keskikenttäpelaajan, jonka voi olettaa suorittavan astetta korkeammalla tasolla kuin Gomes/D. Suarez. Hyökkäys lienee joka tapauksessa edelleen yksi vahva osa-alue silti, vaikkei Griezmann tulisi. Ainoa pulma on se, että Messi ja Suarez ovat taas vuoden vanhempia. Jos Griezmann tulee, tulivoimaa on kyllä aivan huikeasti, sillä edelleen olen luottavainen myös Dembelen eteenpäinmenon suhteen. Summa summarum: puolustuksessa paikataan lähtijät, keskikentälle yksi avauksen tasoa kolkutteleva uusi pelaaja, Griezmann olisi iso plussa.

  Edit: lehdistö on nyt saanut kuulemma Espanjan joukkueen riveistä huhua, että Griezmann olisi viimeistelemässä jatkosopimusta Atletiin.
   
  Viimeksi muokattu: 14.06.2018 klo 14.55
 10. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barca&Pep, Pats, SASpurs, Canada, PIT&CHI
  Griezmannilta pitäisi siis tulla nettiin jotain videota päätöksestään piakkoin, mahdollisesti vielä tänään. Toivotaan parasta, ja että menestys ja Messin kanssa pelaaminen painaa enemmän vaakakupissa kuin Ticon tarjoamat mottipäiset summat.

  Lainaus:
  Itse näen tilanteen oikealla laidalla paljon valoisempana eikä hankinnoille ole todellakaan tarvetta. Sergi Roberto petrasi huikealla tavalla edellisestä kaudesta ja oli erinomainen, mistä kertoo valinta La Ligan All-Star kenttään. Menee hyvin avauksenpakkina, ja Semedo pääsee paineettomassa tilassa haastamaan Robertoa.
   
 11. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  No nyt tuli aikataulu sentään: tänään klo 22.15 Suomen aikaa, eli sittenkin MM-avauksen jälkeen, Griezmann kuulemma kertoo päätöksensä telkkarissa (tarkemmin Canal Cerolla Espanjassa). Tässä kanavan omistavan Movistarin twiitti aiheesta, jos jotakuta kiinnostaa tiedon lähde.

  Jotenkin vetää surulliseksi, että tästäkin pitää tehdä joku sponsoritapahtuma yhden tv-kanavan yksinoikeudella, mutta jospa nyt sitten kuitenkin se olennainen eli tieto saataisiin.
   
 12. Woofer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Barca, Raimonlätty
  Ensiksi päätös viipyi, mutta nyt kun tästä tehtiin ihan oma show, niin käännän kyllä kelkkani. Eiköhän tuo Ticoon jää. Kieltämättä hyvin pelattu jos näin. Käyttää Barcaa pelinappulana saadakseen varmasti parhaan mahdollisen sopimuksen mitä Atletico voi tarjota, oma nimi pyörii kaikissa medioissa jatkuvasti ja kaikki odottaa vesi kielellä mitä tapahtuu ja kaiken päälle voittaa vielä madridilaiset fanit takaisin puolelleen jäämällä kotiin. Veikkaan, että tämän jälkeen kynnys viheltää hänelle pikkuisen korkeampi kuin viime kaudella. Sen sijaan jos ilmoitus koskisi lähtöä, niin aika vaikea kuvitella, että tästä olisi tehty näin isoa numeroa. Ei kai voi kuitenkaan vielä ennen heinäkuuta paljastaa mihin olisi lähdössä?
   
 13. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barca&Pep, Pats, SASpurs, Canada, PIT&CHI
  Lainaus:
  Kertoo joko jäävänsä tai lähtevänsä. Jos mies lähtee, voi puhua Barcasta nimeltä vasta ensi kuussa kun kauppa tehtäisiin ulosostohinnan laskiessa.
   
 14. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  Griezmann pysyy Atletissa, @Woofer järkeili oikein. Ohjelmassa muuten hän puhui yllättävän avoimesti pohdinnastaan, asemastaan joukkueessa, menestysmahdollisuuksista ja fanien vihellyksistä jne, löytyy esim MD:n seurannasta.

  Nyt sitten miettimään muita vaihtoehtoja.
   
 15. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Eli 100 miljoonaa juuri vapautui rahaa siirtoja varten...
   
 16. Dats Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings
  Huutonaurua. VilleLeino voi ottaa Griezmannin nyt pois allekirjoituksesta? Ei Barcalla riitä vetovoima tähtipelaajiin enää. UCL-menestys on olematonta ja Messikään ei enää tuota nippua pysty kantamaan.
   
 17. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barca&Pep, Pats, SASpurs, Canada, PIT&CHI
  Eli Tico tarjosi sellaista mottipäistä summaa rahaa, että Antoine ei voinut siitä kieltäytyä ja valitsi rahat parempien menestys mahdollisuuksien sijaan. Ihan hienoa että Tico on noussut tuollaiseen asemaan että pystyy tarjoamaan tuollaisia palkkoja. Tekee futikselle hyvää että kilpailu huipulla kovenee.
  Nyt sitten vaan uutta matoa koukkuun ja Thiagon ja Eriksenin perään mars.

  Lainaus:
  Ei Griezmann sieltä mihinkään poistu, kun oli siellä jo ennen ensimmäisiä huhujakaan Barca-siirrosta. Mahtava pelaaja loistavalla työmoraalilla.

  Messi ei pysty nippua kantamaan? Kummasti riitti tuplaan ja Realin totaaliseen kyykyttämiseen liigassa.
   
 18. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  Kuten eilen lyhykäisesti viittasin, Griezmann tosiaan puhui yllättävän avoimesti pohdinnastaan ja siitä, että nimenomaan näiden kahden joukkueen välillä mietti. Oikeastaan jo kun ohjelman alussa mainittiin Barcelona nimeltä, melkein varmistui että hän jää - muuten oltaisiin pian vaikeuksissa siirtoikkunasääntöjen kanssa, koska ohjelmassa oli kuvattu Griezmannia pitkin kevättä. Mutta siis: hän muun muassa totesi, että Atletissa hänellä on johtavan pelaajan rooli ja palkka, melko suoraan näin. Hän myös pohti sitä, miksei Atleti ole voittanut CL:ää eikä (yhtä poikkeusta lukuunottamatta) myöskään liigaa aikoihin, mutta ilmeisesti uskoo ensi kauden projektiin - ehkä tiesi mm. Lemarin saapumisesta. Jos tämä kaikki nyt sitten jonkun mielestä tarkoittaa, että Barcelona ei ole houkutteleva, so be it. Esim. Coutinhon vääntö päästä meille Liverpoolista, joka ei todellakaan halunnut myydä, kertoo ehkä jotain muuta.

  Mutta mitäs nyt sitten? Sadalla miljoonalla ei todennäköisesti ihan saa sekä Erikseniä että Thiagoa, mutta aika lähelle. Keitäs muuta tässä voisi katsoa? Vähintään penkkihyökkääjälle voisi olla tarve myös, tai jommankumman keskikentän sijasta, jos ehkä Alcaceria parempaakin voisi saada siihen rooliin. Voi tulla vielä mielenkiintoinen kesä. Toivottavasti ei sorruta johonkin arpaan, joka onnistuu yhdessä MM-pelissä tms. Joka tapauksessa resurssit pitäisi olla olemassa siihen, että pelaajamateriaalin puolesta Barcelona on elokuussa vahvempi kuin nyt.
   
 19. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Mites @VilleLeino meni omasta mielestä, kun Griezmann halusikin jäädä Madridiin, vaikka talvella niin varmana huudeltiin Griezmannin siirtoa Barcelonaan?

  Harmillinen juttu Barcelonan kannalta. Olisi ollut varmaankin tärkein pelaaja Barcelonalle. Ei ole Eriksenistä korvaamaan Griezmannia, jos nyt Eriksekään haluaa edes tulla.
   
 20. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Vastaavasti Griezmanista ei ole korvaamaan Erikseniä. Ovat kuitenkin eri paikan pelaajia ja eri tyyppisiä pelaajia. Eriksenille Barcalla voisi olla jopa enemmän tarvetta, sillä peliä rakentava hyökkäävä keskikenttäpelaaja olisi ehkä hyödyllisempi hankinta. Hyökkäjä voi olla vuoden parin päästä ajankohtaisempi hankinta.

  Ei sillä, että Erikseninkään nyt olisi varmuudella tulossa, mutta jossitteluna.
   
 21. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  Tosiaan eri roolin pelaajia, mutta ehdottomasti Eriksen kelpaisi. Aiemmin on ollut lehdissä huhuja, että häntä kiinnostaisi Barcelona. Eri asia sitten, mikä olisi hinta - Spurs ei varmasti luopuisi yhdestä tärkeimmistä pelaajistaan kovin halvalla.

  Tänään lehdet kirjoittavat myös Pjanicin olevan mukana kaavailuissa taas aiempaa vahvemmin. Häntä en ole nähnyt niin paljoa, että osaisin sanoa kumpaa preferoisin.

  Jos ihan fantasiarosterimeiningiksi saa heittää, kyllä se Salah edelleen kelpaisi. Tulokset valjusta puhuvat puolestaan ja oli minusta CL-finaalissakin erinomainen siihen asti, kun Ramos teloi. Nopea, pallovarma ja sai tuonkin tason pelissä syötöt ahtaisiinkin paikkoihin kohdilleen. Hinnan osalta taas sitten se 100 miljoonaa ei taitaisi riittää lähellekään, eli jäänee tosiaan teoreettiseksi tämä.
   
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Pjanic olisi Barcelonalle jatkumoa Xaville. Pelaajatyyppinä identtinen, kun Eriksen on kuitenkin vähän liikkuvampi ja enemmän ylempänä pelaava, kun Xavi ja Pjanic oli/on alempana pelaavia.
   
 23. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barca&Pep, Pats, SASpurs, Canada, PIT&CHI
  Nyt Espanjasta kantautuu huhua että Griezmannilla oli esisopimus Barcaan siirtymisestä kuten talvella huhuttiin, ja Griezmann/Atletico joutuu nyt maksamaan 20 miljoonaa Barcalle kun mies jäikin Atleticoon.
   
 24. Grainger Jäsen

  Lainaus:
  Miten sopimuksenalaisella pelaajalla voi olla esisopimus toisen seuran kanssa? Koita nyt tulla alas sieltä pilvilinnoistasi, Barca jäi nuolemaan näppejään ja sillä hyvä. Enemmänkin Pique ja kumppanit ovat joutuneet selittelemään, että miten niin kovin naarasivat sopimuksenalaista pelaajaa joukkueeseensa.

  Olisiko taas jotain lähdettä? Itselleni ei ole tullut vastaan moista hölynpölyä.
   
 25. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
  Lainaus:
  Tää on kyllä tyhmin juttu hetkeen.