Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Fantasy Powerplay Line

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Wildhockey, 09.07.2019 klo 18.22.

 1. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Draisaitl-McDavid-Simmonds
  Burns-Gustafsson

  Edmontonin miehet saa tarjoilla. Pakit vetää pyssyä viivasta ja Simmonds saa tehdä maskia, ohjailla, hakata ripareita, vetää lumia veskarin päälle tai mitä ikinä nyt tykkääkin tehdä. Voi ottaa myös vaikutteita Averylta.

  Tyhjä maali niin kentälle hyppää Marko Anttila, joka on tottunut ratkaisemaan otteluita.
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2019 klo 14.01
  Loorz15 ja aessi tykkäävät tästä.
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Lainaus:
  Hankala nähdä hänelle roolia, vedon puolesta ei kilpaile Ovechkinin, Stamkosin tai Laineen kanssa ja vastaavasti sitten aloituksissa häviää esim. Crosbylle ja taas laidalla pelintekijänä ei ainakaan toistaiseksi ole _ylivoimalla_ antanut semmoisia näyttöjä, että olisi parempi kuin Kucherov, Marner tai Kessel. Näistä kahdella on vielä todistetusti tappava rannari, siinä missä McDavidilla on 20 ylivoimamaalia uransa ajalta. Tätä kautta McDavidin paras ominaisuus olisi kiekon tuominen alueelle, mutta tuohon kykenee liigassa useampi puolustajakin. Tiedä sitten, voisihan tuo olla jonkin asteista neroutta heittääkkin McDavid viivamieheksi, etuina olisi tietysti noiden suoraan rushista tulevian maalien mahdollisuus, sekä ei varmaan yksikään hyökkäjä karkaisi läpiajoon yksinään.

  Jos nyt jonkun pelaajan puuttumista ihmettelen kokonaan, niin Patrcik Kane voisi olla semmoinen kaveri. Pelannut vielä joukkueessa missä perinteisesit ainakaan Q:n aikana ei ylivoima toiminut ja silti ollut ylivoimalla yksi liigan tehoikkaimpia pelaajia lähihistoriassa. Sen lisäksi Girouxia ja puolustajista ylivoimaspesialisti Yandlea ei ole tainnut kukaan vielä nostaa esille. Floridassa muuten oli edellisellä kaudella ulkomuistista 2. paras ylivoima, toki tuossa koostumuskin vaan natsaa roolitusten puolesta todella hyvin yhteen.
   
 3. White H8ligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  WSH (NHL)
  Mielenkiintonen avaus, jota joutui kyllä pohtimaan. Tässä oma kentällinen, jossa peli pyörii Kucherovin ja Barkovin kautta. Bergeron hoitaa aloitukset. Burns ja Ovechkin naulaa onetimerit. Burns pystyy myös kätisyyden puolesta liikuttamaan kiekon nopeasti Ovechkinille. Kucherov luo lisäksi laukausuhan. Barkov ja Bergeron naulaavat riparit ja ohjurit sekä ovat vahvoja pitämään kiekon alueella. Kucherov toimii kiekon ylöstuojana.

  ------------------------------------- Barkov (L)

  Ovechkin (R) --- Bergeron (R) --- Kucherov (L)

  ------------------------------ Burns (R)

  6. kenttäpelaaja Laine, jolloin Ovechkin siirtyy Burnsin kanssa viivaan ja Laine ottaa Ovechkinin paikan hieman ylempää.
   
 4. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  James van Riemsdyk-Bergeron-Kucherov
  Ovechkin-Karlsson

  JvR maalin eteen, Bergeron keskustaan. Kucherov ja Karlsson tekevät peliä. Ovechkin tekee juuri sitä mitä häneltä odotetaan.
   
 5. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Pavelski
  Ovechkin-McDavid-Kucherov
  Weber

  Pavelski ottaa aloituksen ja parkkeeraa sen jälkeen maalin eteen. McDavid ja Kucherov pyörittävät peliä ja hakevat syötöillä suoria vetopaikkoja Weberille ja Ovechkinille.
   
 6. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  ..................Radulov

  Ovechkin -- Crosby -- Wheeler

  .................. Klingberg

  Viivaan pitää saada pakki joka osaa heittää maalille kiekkoa tai sitten vapaalle pelaajalle. Klingberg kuitenkin yksi liigan parhaista siinä.

  Ovechkin tulittamaan vasemmalta syötöt sisään ja Radulov maalin eteen taistelemaan irtokiekoista.

  Wheeler ja Crosby sitten pelintekijöinä ja jos tarvitsee niin voivat kesken pyörityksen vaihtaa että Wheeler siirtyy keskelle jos avautuu tilaa.
   
 7. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  --------- Rantanen
  Laine - Bergeron - Marchand
  --------- Krug

  Bostonin yv pienellä kotimaisella mausteella. Bergeron ottaa aloitukset, Rantanen möyrii kulmissa ja laittaa ohjurit ja riparit yhdessä Bergeronin kanssa sisään. Marchand ja Krug pyörittävät ja antavat välillä pari vaarallista kiekonmenetystä ja vastahyökkäystä av-nelikolle. Laine seisoo kaarella lapa pystyssä ja tekee sitten välillä sitä mitä osaa parhaiten.
   
 8. Zohan Jäsen

  Rantanen - Barkov - Aho
  Laine - Heiskanen

  En kyl tiiä. Ois aika epäreilua vastustajia kohtaan.
   
  tunsbe ja Alamummo tykkäävät tästä.
 9. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Pavelski
  Burns - Stamkos - Kucherov
  Karlsson
   
 10. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  --------------------------------- Bäckström

  Ovie ----------- Pavelski ---------- Kucherov

  ------------------ Krug
   
  Loorz15, LostHorizon & Nelone tykkäävät tästä.
 11. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Ovie-Gretzky-Jagr
  Lemieux-Bourque
   
  5hole tykkää tästä.
 12. Hockey Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, junnut & Kimi Räikkönen
  Ovetshkin - Datsjuk - Kutsherov
  Lidström - Weber

  Yv-kuviona joko tulta saatana tai taitokiekolla viiden miehen maali.
   
 13. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Kakkos-yv All-Stars voisi olla
  Hull-Messier-Sakic
  MacInnis-Coffey