Fantasy Powerplay Line

  • 7 252
  • 36

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Draisaitl-McDavid-Simmonds
Burns-Gustafsson

Edmontonin miehet saa tarjoilla. Pakit vetää pyssyä viivasta ja Simmonds saa tehdä maskia, ohjailla, hakata ripareita, vetää lumia veskarin päälle tai mitä ikinä nyt tykkääkin tehdä. Voi ottaa myös vaikutteita Averylta.

Tyhjä maali niin kentälle hyppää Marko Anttila, joka on tottunut ratkaisemaan otteluita.
 
Viimeksi muokattu:

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Hämmentynyt olen, kuinka vähän McDavid on toistaiseksi hahmotelmissa esiintynyt.

Hankala nähdä hänelle roolia, vedon puolesta ei kilpaile Ovechkinin, Stamkosin tai Laineen kanssa ja vastaavasti sitten aloituksissa häviää esim. Crosbylle ja taas laidalla pelintekijänä ei ainakaan toistaiseksi ole _ylivoimalla_ antanut semmoisia näyttöjä, että olisi parempi kuin Kucherov, Marner tai Kessel. Näistä kahdella on vielä todistetusti tappava rannari, siinä missä McDavidilla on 20 ylivoimamaalia uransa ajalta. Tätä kautta McDavidin paras ominaisuus olisi kiekon tuominen alueelle, mutta tuohon kykenee liigassa useampi puolustajakin. Tiedä sitten, voisihan tuo olla jonkin asteista neroutta heittääkkin McDavid viivamieheksi, etuina olisi tietysti noiden suoraan rushista tulevian maalien mahdollisuus, sekä ei varmaan yksikään hyökkäjä karkaisi läpiajoon yksinään.

Jos nyt jonkun pelaajan puuttumista ihmettelen kokonaan, niin Patrcik Kane voisi olla semmoinen kaveri. Pelannut vielä joukkueessa missä perinteisesit ainakaan Q:n aikana ei ylivoima toiminut ja silti ollut ylivoimalla yksi liigan tehoikkaimpia pelaajia lähihistoriassa. Sen lisäksi Girouxia ja puolustajista ylivoimaspesialisti Yandlea ei ole tainnut kukaan vielä nostaa esille. Floridassa muuten oli edellisellä kaudella ulkomuistista 2. paras ylivoima, toki tuossa koostumuskin vaan natsaa roolitusten puolesta todella hyvin yhteen.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
James van Riemsdyk-Bergeron-Kucherov
Ovechkin-Karlsson

JvR maalin eteen, Bergeron keskustaan. Kucherov ja Karlsson tekevät peliä. Ovechkin tekee juuri sitä mitä häneltä odotetaan.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Pavelski
Ovechkin-McDavid-Kucherov
Weber

Pavelski ottaa aloituksen ja parkkeeraa sen jälkeen maalin eteen. McDavid ja Kucherov pyörittävät peliä ja hakevat syötöillä suoria vetopaikkoja Weberille ja Ovechkinille.
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
..................Radulov

Ovechkin -- Crosby -- Wheeler

.................. Klingberg

Viivaan pitää saada pakki joka osaa heittää maalille kiekkoa tai sitten vapaalle pelaajalle. Klingberg kuitenkin yksi liigan parhaista siinä.

Ovechkin tulittamaan vasemmalta syötöt sisään ja Radulov maalin eteen taistelemaan irtokiekoista.

Wheeler ja Crosby sitten pelintekijöinä ja jos tarvitsee niin voivat kesken pyörityksen vaihtaa että Wheeler siirtyy keskelle jos avautuu tilaa.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
--------- Rantanen
Laine - Bergeron - Marchand
--------- Krug

Bostonin yv pienellä kotimaisella mausteella. Bergeron ottaa aloitukset, Rantanen möyrii kulmissa ja laittaa ohjurit ja riparit yhdessä Bergeronin kanssa sisään. Marchand ja Krug pyörittävät ja antavat välillä pari vaarallista kiekonmenetystä ja vastahyökkäystä av-nelikolle. Laine seisoo kaarella lapa pystyssä ja tekee sitten välillä sitä mitä osaa parhaiten.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
--------------------------------- Bäckström

Ovie ----------- Pavelski ---------- Kucherov

------------------ Krug
 

Hockey Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Kimi Räikkönen
Ovetshkin - Datsjuk - Kutsherov
Lidström - Weber

Yv-kuviona joko tulta saatana tai taitokiekolla viiden miehen maali.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös