Fanituotemyynti

  • 617 276
  • 2 090

Tube82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit-Khl
Pakko yhtyä tähän kuoroon, että fanituotteet on mennyt eteen päin tosin ei ne useat tuotteet minulle ole suunniteltu. Joku musta pipo jossa pienellä logo hillittyä ja tyylikästä kaipaisi. En vaan kehtaa itse laittaa mitään räikeetä päälle vaikka kuinka olen jokerit-fani ollut viimeiset 25-vuotta, niin en mä puna-keltasta tupsupipoa laittaisi esim päähäni. Ei vaan suunnittelun/värien puolelta ole yhtään mun juttu. Sininen menee ja mulla onkin jokereiden sininen t-paita.
 

Bentlii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Zlatan Ibrahimović, Narrit, Atleti
Minun oli tarkoitus ostaa playoff t-paita, mutta tämän vuoden mallit nähtyäni ei tule kuuloonkaan, että kyseisiä hirvityksiä päälle laittaisin. Olisi olleet paljon parempia, jos olisi ollut vain teksti "Jokerit" ja ehkä "Playoffs 2013" ja hihassa playoff patchi ja hinta voisi olla sen 5e-10e, jotta ihmiset noita oikeasti ostaisivat ja se näkyisi katsomossa.

Fanituotteissa voitaisiin panostaa enemmän tyyliin ja jättää typerät "Since 1967" tekstit pois. Kaipaisin mustaa hupparia, jota joukkueen pelaajilla on ollut haastatteluissa päällä. Myöskin mustan Jokeri logolla varustetun t-paidan ostaisin. http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQDGhmSWkpsY1jv7&url=http%3A%2F%2Fi3.ytimg.com%2Fvi%2FFdIrA31ahWM%2Fmqdefault.jpg&jq=100 ( Linkki vie kuvaan, jossa näkyy kuvailemani huppari.) (Jos linkitin väärin kertokaa)
 

Titaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Playoff paitojen lisäksi myyntiin oli tullut playoff kaulaliina. Materiaali sellaista samantyylistä ohutta kangasta, kuin mitä ovat ne fanipaidatkin (ei siis playoff t-paita, vaan fanipelipaidat.) Halpamaisen oloinen ja hinta 20€. Tuollainen sesonkituote pitäisi myydä huomattavasti edullisemmin, joku 8€ vaikka olisi sillekin huiville sopiva hinta. Samoin ne playoff t-paidat, hinta voisi olla vaikka 10€ tai 12€. Jos tavoitteena on värjätä katsomo keltaiseksi pudotuspeleissä, niin hinnat sopiviksi, eikä pitäisi ajatella, että saadaan mahdollisimman isot voitot. Ei ainakaan eilisessä pelissä mitenkään erottunut playoff paitojen ja huivien massa.

Jotain hyvääkin, viime aikoina on taas tullut myyntiin replica- ja aitoja pelipaitoja. Hinnat on siellä 125-300€ välillä, mutta ovat huomattavasti hienompia ja laadukkaampia, kuin ne muutaman kympin fanipaidat.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Jos tavoitteena on värjätä katsomo keltaiseksi pudotuspeleissä, niin hinnat sopiviksi, eikä pitäisi ajatella, että saadaan mahdollisimman isot voitot. Ei ainakaan eilisessä pelissä mitenkään erottunut playoff paitojen ja huivien massa.

Ruotsissa näytti useampikin playoff-joukkue jakavan näitä pleijaripaitoja ilmaiseksi, joten kyllähän tuon pitäisi onnistua tääälläkin. Jonkun ison sponssin logo jonnekin hihaan ja paidat jakoon Areenan penkeille. Tuskinpa tuosta kovin isoja kustannuksia koituisi Jokereille.
 

S Gagnon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
Playoff paitojen lisäksi myyntiin oli tullut playoff kaulaliina. Materiaali sellaista samantyylistä ohutta kangasta, kuin mitä ovat ne fanipaidatkin (ei siis playoff t-paita, vaan fanipelipaidat.) Halpamaisen oloinen ja hinta 20€. Tuollainen sesonkituote pitäisi myydä huomattavasti edullisemmin, joku 8€ vaikka olisi sillekin huiville sopiva hinta.

Mielipiteet ovat aina monenlaisia. Mielestäni oikein hyvä vaihtoehto tällaiselle partasuiselle, jolloin sileämpi materiaali tuntuu paremmalta. Eli leveyttä ja valinnanvaraa.
 

Tekila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ruotsissa näytti useampikin playoff-joukkue jakavan näitä pleijaripaitoja ilmaiseksi, joten kyllähän tuon pitäisi onnistua tääälläkin. Jonkun ison sponssin logo jonnekin hihaan ja paidat jakoon Areenan penkeille. Tuskinpa tuosta kovin isoja kustannuksia koituisi Jokereille.

Mä oon samaa miettinyt, miksei vaikka joku iso Fonecta tms logo selkään ja muuten edestä keltainen. Alareunaan tai hihoihin voi kanssa jotain pientä myydä, jos pakko on.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Fanituotevalikoiman surkeus jaksaa kyllä hämmentää, erityisesti kun vertaa naapuriin; esim. erilaisia lyhythihaisia T-paitoja HIFK:lla on myynnissä 22 ja Jokereilla kuusi (!). Jopa Blues on selvästi edellä valikoiman laajuudessa, vaikka kannattajapohja ja tätä kautta potentiaalinen asiakaskunta on huomattavasti suppeampi kuin Jokereilla.

Kuinkakohan kauan pitää odottaa että tähän asiaan saataisiin muutos? Eikö Jokereita kiinnosta kannattajien rahat?
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Fanituotevalikoiman surkeus jaksaa kyllä hämmentää, erityisesti kun vertaa naapuriin; esim. erilaisia lyhythihaisia T-paitoja HIFK:lla on myynnissä 22 ja Jokereilla kuusi (!)

Tämä on kyllä suuri mysteeri. Miten voi olla niin vaikeata saada myyntiin esimerkiksi yksinkertaista t-paitaa jossa olisi tummansinisellä tai mustalla tai valkoisella pohjalla joko Jokerien logo tai teksti "Jokerit". Jos tällaisen paidan saisi parillakympillä niin ostaisin heti.

Nykyiset fanituotteet ovat suurimmaksi osaksi teineille suunniteltuja tai muuten vaan liian räikeitä ja ihan perustuotteet aikuisempaan makuun puuttuvat kokonaan. Vuosiluvun 1967 korostaminen on lisäksi ihan turhaa koska liigassa on aika monta joukkuetta, joilla on pidempi historia. Ei kai kukaan meistä Jokerien faneista ammenna ylpeyttä juuri siitä että Jokerit on ollut olemassa vuodesta 1967. Miksi sitä pitää tunkea kaikkiin fanituotteisiin.

Ja miksi vieraspaitaa ei saa enää ostettua vaikka kuinka haluaisi?

Ei voi olla niin vaikeata laittaa näitä asioita kuntoon. Yksinkertainen olisi kaunista.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Fanituotteista: Plussaa tuosta Minä-Me-Jokerit kaulahuivista, hinta hieman halvempi kuin aikasemmissa huiveissa. Myöskin tuo softshell pusakka vaikuttaa perustyylikkäältä: koko musta punakeltaisella logolla. Plussaa antaisin myös vyölle. Hyvä joustava vyö, esimerkiksi työhousuihin. Lisää näitä.

Sit tää surullisempi osa: Omaan makuun ja mieleen hupparit sekä collegepaidat ovat suhteellisen kalliita. Tottakai laatu maksaa, mut mitä itsellä noita ollut, ja juttuja kuullu, laatu ei edes ole hyvä. Suuressa osassa väriyhdistelmät ei tunnu toimivan. (Sinikeltapunainen, ei jatkoon). Valkokeltapunainen on parempi. Jokaisella toki omat mielipiteet. Omasta mielestä myös pipot on suht kamalia.

Missä pyyhe? Missä vieraspelipaita? Jauhan samaa ko aikasemmat, miksei myynnissä voi olla samanlaisia vaatteita ko mitä pelaajat käyttää? Sukat, shortsit, kaikki tälläinen ois plussaa!

Kiitos ja anteeksi, jatkakaa keskustelua!
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Yksinkertainen olisi kaunista.

Näin. Kuin omalta näppäimistöltä koko teksti. Mielellään käyttäisin Jokerit -logoisia vaatteita ihan arkipäivinäkin, mutta nykyiset ovat niin räikeitä, että eivät oikein sovi yli yläasteikäisille. Tummia värejä, ja yksinkertaista tavaraa. Jokerit -logo on yksinäänkin niin komea, että en tajua miksi sinne pitää mennä sitä since yksysikuusseiskaa tunkemaan.

Tukholman kakkosjoukkueeltakin voisi kanssa ottaa mallia. Djurgården Fotbolls Webshop - Adidas, DIF Souvenirer <- noistakin voisin suurinta osaa käyttää. Miten se voi olla niin helvetin vaikeaa täällä...
e. tarkoitin siis noita t-paitoja ja pikeitä. klikatkaa yläpalkin Casual ja sieltä T-shirts & Pikeér.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Vieraspelipaitoja hamuaville:
Puhoksen Intersportissa oli tarjolla Reebokin valkoista Jokeripaitaa.

Jokereiden fanituotepuoli on kyllä yksi iso mysteeri. Tai en tiedä onko se mysteeri. Organisaatio on iso. Faneja on paljon. Menekkiä on vaikka tuotteet olisivat kuinka huonoja ja rumia. Mahdollisimman halvalla tehtyä kamaa, mahdollisimman kalliilla myytynä.

En toki epäile etteikö paremmankin näköistä kamaa voisi tehdä ihan yhtä halvalla... Ja olen kanssanne samaa mieltä.
 

Carrie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Itseänikin harmittaa heikosti hoidettu fanituotemyynti. Ja pahinta tässä on se, että Jokerit ei ota palautetta huomioon ollenkaan. Olen laittanut useasti sähköpostilla hyvien perustelujen kera palautetta tuotteista mutta ikinä en ole vastausta saanut. Olen samaa mieltä kuin useat muutkin täällä - yksinkertaiset, arkikäyttöön (mm. väritykseltään) sopivat perustuotteet puuttuvat. Miten siellä organisaatiossa ollaan näin sokeita tämän asian suhteen, ja miksi he eivät ota kannattajien palautetta huomioon?
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä sama ongelma on ollut olemassa jo vuosia. Pari kertaa on luvattu, että nyt räjähtää galaksit, ja tulee uutta hienoa tuotetta myyntiin. No se parannus on aina ollut luokkaa yksi uusi karvahattu, hinta 100 euroa.

Ihme juttu, että Jokerien kokoisesta organisaatiosta ei löydy henkilöä joka laittaisi nämä asiat kuntoon. Siihen riittäisi kun palkattaisiin yksi asiansa osaava henkilö, joka hoitaisi pelkästään fanituoteasioita, ja keskittyisi siihen.

En tiedä miksi tämä ei Jokereissa onnistu.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Eikö täältä Jatkoajastakin löydy jannu jolla on hyvät kontaktit Jokereiden organisaatioon...? Do Your Thing! Nyt olisi sankarin viittaa tarjolla...

Sent from my RM-821_eu_finland_207 using Board Express
 

Titaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Valkoisia vieraspelipaitoja on kyllä saatavana Storesta replicana ja aitona. Täytyy vaan pyytää myyjältä erikseen, niitä ei välttämättä ole siinä näytillä. Replican hinta 125€ ja aidon hinta 250€. Nämä hinnat siis nimillä ja numeroilla, blancon paidan hintaa en nyt osaa sanoa. Paidan jos ostaa ennen peliä, niin sen saa vielä saman pelin aikana, todennäköisesti pelin jälkeen noudettavissa Storen tiskilitä kuittia vastaan. Tai varmaan saa paidan samantien, jos ei halua nimeä tai numeroita.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jokerifanit.net - Fanit - Etel

Jokerit ja Eteläpääty ovat näköjään perustaneet työryhmän asioita parantamaan. Erityisesti särähti positiivisella tavalla silmään tuo fanituotteiden tekeminen laadukkaammiksi ja tyylikkäämmiksi.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerifanit.net - Fanit - Etel

Jokerit ja Eteläpääty ovat näköjään perustaneet työryhmän asioita parantamaan. Erityisesti särähti positiivisella tavalla silmään tuo fanituotteiden tekeminen laadukkaammiksi ja tyylikkäämmiksi.

Hienoa! Sivullahan on myös linkki lomakkeeseen, jolla kuka tahansa voi jättää palautetta. Myös nimettömänä. Nyt kaikki fanikamasta valittaneet kertomaan toiveensa niin ne todennäköisesti myös kuuluvat.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Käykää tosiaan laittamassa lomakkeeseen kaikki palaute mikä vain Areenan fanitoimintaan liittyy, niin Eteläpäädyn katsomojakoihin kuin fanituotteisiinkin. Pidän huolen että niitä otetaan palavereissa esille.

Jokereilla on fanituotteisiin jonkun verran valmiita ideoita ja yksi projekti käynnistyy niiden osalta vielä tässä keväällä. Fanituotteista on toimiston kanssa puhuttu jo vuosia mutta merkittävää edistystä ei vain tunnu tapahtuvan. Nyt jos tarpeeksi tulee tuonne lomakkeeseen samoista asioista palautetta (esim. yksinkertaiset tyylikkäät vaatteet joita voi käyttää töissä) niin varmasti Jokeritkin asian huomioivat, koska tarpeesta on selvää näyttöä.

Uskon, että muutoksia tullaan useimpiin asioihin saamaan kun pyyntö tämän ryhmän kasaamiseenkin tuli Jokereilta. Säilynoja tuntui olevan hyvin avoin kaikkia ideoita kohtaan ja muutamiin ilmoittikin heti suoraan että "tämä hoidetaan".
 

Alkiolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue ja Jokerit
Jokereiden etäkannattajana olen kokenut jonkun sortin velvollisuudekseni aina silloin tällöin tilata fanikamaa, kun matseissa käynti täältä Keski-Suomesta jää niin vähälle. Pakko todeta se, minkä moni muukin täällä on havainnut: millään muulla sektorilla Jokerit ei häviä paikalliskilpailijalleen niin paljon kuin fanituotteissa; ero on suorastaan aivan uskomaton. Monen muun tapaan kaipaan "arkituotteita", esim. laadukasta villaneuletta tai pikeepaitoja, joita ikämies-sarjan kannattajakin kehtaisi pitää yllään ilman ikiteiniksi leimautumista. Ex-valmentajamme Jortikan sanoin: ei tää voi olla niin vaikeeta...
 

Pasilan Polle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Happee -01
Jokerit on laittanut päättyneen kauden game worn-paitoja myyntiin tuttuun tapaan Huuto.nettiin.

Linkki vie Huuto.netin sivulle, jossa on kaikki myynnissä olevat paidat.
Jokereiden Game-Worn paidat Huuto.Netissä

Näyttäisi siltä, että lock-out pelureiden paidat ovat kalleimpia.
Ei liene yllätys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös