Fanituotemyynti

  • 617 836
  • 2 091

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Fanituotekauppaan Jokereiden omilla sivuilla on ainakin ilmestynyt aika paljon uutta tavaraa, toivottavasti jatkavat lisäämistä - vielä tarvittaisiin niitä isoja kokoja pelipaitoihin ja huppariin. Hyvä kyllä että tollasta pikkusälää on lisätty mihin jokaisen lompakko venynee :)
Jep, hyvä, että kamaa tulee. Parin euron hintaisten pikkusälän teettäminen on hyvä idea ja voin kuvitella ostavani jääkaappimagneetin tai avaimenperän, kunhan selviän sinne uuteen fanituotepisteeseen. Myös tovi sitten tulleelle snapback-lippikselle on annettava kehuja. Nähtäväksi jää, saavuttaako suosiota, koska on kotimainen, mutta kovassa huudossa ovat nuorison keskuudessa juuri tuon tyyliset änäri, nba, mlb yms-lätsät. Onnistunut tuote.

Kahteen asiaan tartun:

1) Tuo osassa fanituotteista käytetty sinisen sävy on huono ja värimaailmat liian lapsekkaita. Otan esimerkeiksi uusista tuotteista t-paidan ja kollarin. Tuollainen värimaailma sopii peliasuihin, koska univormuissa värit, jotka ovat arkikäytössä ehkä aavistuksen räikeitä, toimivat. Tuntuu, että fanituotetiimi unohtaa tämän ja nyt kamaa myydään sillä mentaliteetilla, että katsojista tehdään saman värisiä kuin pelaajista kentällä. Olisi kiva, jos lähtökohtana olisi tehdä tyylikäs tuote, jota koristaa seuraan viittaavat asiat, eikä niin, että tehdään mitä tahansa skeidaa ja myydään se, koska se on Jokerit-tuote. Jos miettii esimerkiksi tuota collegea puhtaasti vaatteena, kuinka moni tuollaisen ostaisi itselleen, jos se ei olisi jokerikamaa?

2) Paitojen printit. Mä olen ties kuinka monta vuotta kaivannut t-paitaa, jonka väri olisi tummansininen, valkoinen tai musta - siis joku normaaliin pukeutumiseen sopiva ja helposti yhdisteltävä väri - ja jossa olisi rinnassa iso logo, eikä mitään muuta. Jostain syystä trendi on aina ollut se, että pelkkä logo ei riitä ja noihin tuotteisiin on painatettava vähintään JOKERIT jollain kummallisella fontilla ja luultavasti lisäksi jotain pienempää sälää, kuten tällä kertaa vuosiluku. Väreihin tuossa yllä puutuinkin, mutta sinne on tuon liian sinisen paidan lisäksi ilmestynyt myös valkoinen versio, jonka ostaisin heti, ellei siinä olisi typeriä painatuksia (ja punaisia reunoja). Samoin viime kauden keltainen pleijaripaita olisi hieno ilman tekstiä ja sitä playoffs-merkkiä. Vintagehenkisyytensä ansiosta tämä t-paita on säilynyt väriraiskaukselta, mutta siitäkin löytyy kaikki tekstit.

Jokerien logo on itsessään jo niin hieno printti, ettei se todellakaan vaadi rinnalleen mitään tyyliteltyjä tekstejä, vaan toimii sellaisenaan. On jotenkin ihan nurinkurista, että tähän saa tarttua sekä markkinoinnissa että fanituotteiden osalta. Eikö siellä nyt s@¤/#%a tajuta, että se logo on yksi maailman hienoimmista!!!?!

Tiivistettynä: nuo fanituotteet vaativat oikean kontekstin (lätkätapahtumat (tai lastenvaatteet)) näyttääkseen hyviltä, ja se ei ole hyvä. Se mikä näyttää hyvältä jäällä (http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/urheilu/1024px/2011/005/1373403.jpg), ei näytä välttämättä hyvältä kadulla.

P.S. Paras läppä tässä on se, että kaipaamiani paitoja on tehty jo vuosia sitten (http://jokerifanit.net/~kennel/massiivi2007/leikatut/kuva1.jpg), mutta ei myyntiin.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
^^ ylhäällä erinomaista tekstiä.

Swetarit näyttää ihan siisteille, mutta värit tosiaan liian räikeitä aikuiseen makuun. Tummempi swetari/college, jossa lukee Jokerit tai on pelkkä logo, niin ostaisin samantien. Nuo jää hyllyyn.

Ja entäs lippikset. Lapsellisella linjalla jatkuu.

Ymmärrän, että nuoriso pääasiallisesti fanikamaa ostaa, mutta olisi aikuisempaan makuun soveltuvaa kosketusta myös voitu käyttää.

Jään odottelemaan jos sieltä jotain mielenkiintoista vielä pullahtaa...
 

Deptula

Jäsen
''Miten fanituotteet kehittyvät ensi kaudeksi?''

''Ensi kaudeksi tulee täysin uudet fanituotteet, jotka tekee Fais. Sen lisäksi tulee vielä uusi
design-tuotelinja, joka pidetään vielä salassa. Tästä lisää syksymmällä...''

Tuo oli siis Kekäläiselle esitetty kysymys viime toukokuulta kun Jokerit järjesti tämän kyselytuokion faneille.

Mieleni jäi nimenomaan tämä Design-tuotelinja. Pitäisiköhän se sisällään jotai hieman aikuisempaan makuun suunnattuja, väritykseltään hillittyjä ja laadukkaita tuotteita? Näin uskoisin.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Hyvältä vaikutti #91 fanituotekauppa. Laajat ja siistit tuotevalikoimat. Hintoihin olisin toivonut alennuksia avajaisten kunniaksi.

Reebokin #51 sieltä mukaan tarttui.

Nimimerkillä: 90e köyhempi, mutta 51x onnellisempi mies :)
 

EspenJokerit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvältä vaikutti #91 fanituotekauppa. Laajat ja siistit tuotevalikoimat. Hintoihin olisin toivonut alennuksia avajaisten kunniaksi.

Hienon näköinen kauppa kyllä ja tavarakin rupeaa näyttää ihan tyylikkäältä. Ainoa mikä nostaa karvat pystyyn on hinnoittelu, ostin kahdelle lapselle college asun.. 59e / kpl..
 

AaJee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Anaheim Ducks, Miami Heat
Samoilla mietteillä mitä Flip#51. Aivan liian värikkäitä ja kirjavia vaatteita meikäläisen makuun, mutta kohderyhmähän näillä tosiaan taitaa olla se nuoriso. Salaa toivoin, että olisi tullut myyntiin musta Reebokin huppari, jota pelaajat käyttivät ainakin jossain noissa preseason videoissa, olisi lähtenyt samantien poistoon. Eiköhän tuolta kumminkin jotain pientä sälää tule tilattua ja onhan tuo harmaa t-paitakin ihan jees.

Mites muuten, oliko hyllyssä ihan #51 paitaa jo? :)
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Edellämainituista esimerkeistä kommentoidaan vaikka tuota sinistä t-paitaa missä on jokerilogo on pakko mainita sen verran, että itse pidän varsinkin kesällä värikkäämpiä vaatteita joten tuo paita menisi aivan heittämällä. Tämähän alkaa olemaan jo mielipidekysymys, mutta jos käyn vaatekaupassa ostamassa t-paitoja valitsen ennemmin hieman kirkkaan sinisen, varsinkin jos siinä on oman seuran logo, kuin tylsänpuhuvan mustan. Mustan miinuspuoliksi tylsyyden lisäksi voidaan, juuri kesäaikaan, laskea polttava kuumuus.

Mitä tästä voidaan päätellä? Koskaan ei saada aikaan sellasia fanituotevalikoimaa joihin kaikki olisivat täysin tyytyväisiä.

Voisihan valikoimaa suurentaa kuitenkin niin, että minun mieleeni myös näitä tylsempiä asusteita olisi tarjolla niin suurempi massa olisi tyytyväinen valikoimaan. Uskoisin, että asiaan voi myös auttaa palautteen jättäminen ihan Jokereillekin, eikä ainoastaan tänne Jatkoaikaan. Vaikka voihan se olla myöskin niin, että Jokerien toimistolla seurataan palstaa aktiivisesti kun onhan meillä kasassa maan parhaat tiedottajatkin.

Ja kyllä, pidän henkilökohtaista pukeutumistani ihan aikuismaisena. Jokainen mieltäköön sen miten tahtoo. Oma mielipiteeni kuuluukin, värikkyys ei ole vain junnuja tai muita nuoria varten vaan vähän varttuneemmillekin.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Mites muuten, oliko hyllyssä ihan #51 paitaa jo? :)

Ei tietenkään ollut, eihän kyseinen pelaaja pelaa ( vielä ) joukkueessa ;)


Nimettömiin/numeroimattomiin paitoihin saa kuitenkin painatettua haluamansa nimen ja numeron. Itse ostin reebokin paidan #51 varustettuna. Hinta 75+15e.
Toisenlaista materiaalia oleva ostetumpi paita puolestaan 49+15e, jos haluat Filppulan nimen ja numeron selkääsi. Hihanumeroita kyseisiin paitoihin ei tietääkseni saa.

Valmiita 59e paitoja oli ainakin Ruudun, Väänäsen, Hardtin ja Filppulan (81) nimillä varustettuna.
 

BrxA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei tietenkään ollut, eihän kyseinen pelaaja pelaa ( vielä ) joukkueessa ;)


Nimettömiin/numeroimattomiin paitoihin saa kuitenkin painatettua haluamansa nimen ja numeron. Itse ostin reebokin paidan #51 varustettuna. Hinta 75+15e.
Toisenlaista materiaalia oleva ostetumpi paita puolestaan 49+15e, jos haluat Filppulan nimen ja numeron selkääsi. Hihanumeroita kyseisiin paitoihin ei tietääkseni saa.

Valmiita 59e paitoja oli ainakin Ruudun, Väänäsen, Hardtin ja Filppulan (81) nimillä varustettuna.

Viime vuonna sai ainakin hiha ja selkänumerot ihan ommeltuina. Itse sain kyseisen paidan samaiseen 90e hintaan. Hinta olisi kuulemma ollut korkeampi mutta kun paidan toimitus kesti lähes 2kk vaadin alennusta -> sain ne ilmaiseksi.

e: Kuvalinkki kyseiseen paitaan. Olen tätä jo aikaisemmin mainostellut.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aivan loistava teko Jokereilta avata fanikauppa Oton numerolla. Kaiken kruunasi Oton haastattelu Jokerien sivuilla. Käsittämättömän hieno ukkeli ja mukava oli kuulla, että Otolla menee hyvin ja asennekin oli edelleen ottomainen. Katselkaa ihmeessä haastattelu Jokerien sivuilta, ikää on Otollekin tullut, mutta mies on kyllä ihan aidosti Jokeri-virneen maanpäällinen ilmentymä. Koko ajan pieni virne kasvoilla ja fiilis "hyvin menee mutta menkööt".
 

scholl

Jäsen
Kyllähän nimenomaan aikuiset niitä värikkäitä vaatteita käyttävät paitsi Antti Kalliomäki. Vaatteet pitää olla iloisia. Ei kannattajien tarvitse olla mitään saatananpalvojia tai kuolleita surevia, jotka pukeutuvat mustiin, vaan normaali-ihminen ostaa värikkäitä vaatteita ja näyttää uloskinpäin, ettei ole mikään itsemurhakandidaatti tai murhamies ja niitä pitää olla myynnissä. Se on hyvä, jos Jokeritkin myyvät värikkäitä vaatteita. Tässä on muutama esimerkki, millaiset myyvät kuin häkä, liigaseurat voisivat ottaa mallia:
Poloshirt College Stripes online bestellen im FC Bayern Fanshop
adidas Poloshirt Lifestyle online bestellen im FC Bayern Fanshop
Poloshirt FC Bayern online bestellen im FC Bayern Fanshop
Rugbyshirt FC Bayern online bestellen im FC Bayern Fanshop

Ainoa mikä Jokereilla on mielestäni törkeä väri on se keltainen. Sitä ei kantsi sekoittaa ns. street wear mallistoon liikaa. Korkeintaan joku kirkkaan keltainen paita voi olla, mutta keltainen ja punainen eivät oikein matchaa hyvin yhteen vaatetuksessa. Sininen ja punainen sen sijaan toimivat kyllä. Jokereiden sivuilla olevat tuotteet ovat kaikki ala-arvoisen näköisiä, hyvä jos myyvät hallilla parempia, sillähän jokaisen seurat värit näkyvät kaupungilla enemmän, jos tuotteet ovat kunnollisia ja hyvännäköisiä.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Salaa toivoin, että olisi tullut myyntiin musta Reebokin huppari, jota pelaajat käyttivät ainakin jossain noissa preseason videoissa, olisi lähtenyt samantien poistoon.
Ironista, että omaa silmää eniten miellyttäneet fanituotteet (mainitsemasi huppari ja aiemmin linkittämäni t-paidat) ovat tähän mennessä löytyneet vain pelaajien yltä.

Edellämainituista esimerkeistä kommentoidaan vaikka tuota sinistä t-paitaa missä on jokerilogo on pakko mainita sen verran, että itse pidän varsinkin kesällä värikkäämpiä vaatteita joten tuo paita menisi aivan heittämällä. Tämähän alkaa olemaan jo mielipidekysymys, mutta jos käyn vaatekaupassa ostamassa t-paitoja valitsen ennemmin hieman kirkkaan sinisen, varsinkin jos siinä on oman seuran logo, kuin tylsänpuhuvan mustan. Mustan miinuspuoliksi tylsyyden lisäksi voidaan, juuri kesäaikaan, laskea polttava kuumuus.

Mitä tästä voidaan päätellä? Koskaan ei saada aikaan sellasia fanituotevalikoimaa joihin kaikki olisivat täysin tyytyväisiä.

..

Ja kyllä, pidän henkilökohtaista pukeutumistani ihan aikuismaisena. Jokainen mieltäköön sen miten tahtoo. Oma mielipiteeni kuuluukin, värikkyys ei ole vain junnuja tai muita nuoria varten vaan vähän varttuneemmillekin.
Ei kyse ole sinänsä värikkyydestä - sanoinhan pitäväni tuosta keltaisestakin playoffs-paidasta printtejä lukuunottamatta - vaan siitä, että käytetyn sinisen sävy on mielestäni viturallaan useissa tuotteissa. En tiedä, valehteleeko nettikaupan kuva, mutta sen (ja tässä videossa 9 sekunnin kohdalla taustalla) perusteella tuo Jokerit-huppari on sävyltään vähän tummemman näköinen kuin esimerkiksi uusi t-paita, ja se toimii heti paremmin. Kyse on mielipideasioista, enkä minä voi omaa värisilmääni väittää paremmaksi kuin sinun tai muiden, mutta mielestäni tuotteiden värimaailma on pielessä ja niissä on sen lisäksi liikaa kikkailua.

Vertailun vuoksi voi kurkata naapurin t-paitavalikoimaa (http://www.ksbsport.com/kauppa/product_catalog.php?c=15), josta löytyy toki ihan hirveä määrä skeidaa, mutta sieltä löytyy myös valkoinen, navy ja punainen t-paita pelkällä logolla ilman mitään extraa. Siinä taatusti valikoima, josta lähes jokainen löytää jotain omaan makuunsa. Suomen jengejä en nyt jaksa selata läpi, mutta sama pätee NHL-jengeihin: saatavilla on AINA se yksivärinen t-paita pelkällä logolla.

Uskoisin, että asiaan voi myös auttaa palautteen jättäminen ihan Jokereillekin, eikä ainoastaan tänne Jatkoaikaan. Vaikka voihan se olla myöskin niin, että Jokerien toimistolla seurataan palstaa aktiivisesti kun onhan meillä kasassa maan parhaat tiedottajatkin.
Mä en ole koskaan saanut mitään vastausta mihinkään Jokereille lähettämääni palautteeseen/kysymykseeni, joten sen suhteen olen luovuttanut.

e: schollille sama, ei kyse ole värikkyydestä, vaan värien sävyistä ja yhdistämisestä.
Tässä on muutama esimerkki, millaiset myyvät kuin häkä, liigaseurat voisivat ottaa mallia:
Poloshirt College Stripes online bestellen im FC Bayern Fanshop
Siinä on oikein hyvä esimerkki hyvästä sinisen ja punaisen yhdistämisestä. Tuohon kun vaihtaa tummansinisen Jokerien suosimaan kirkkaan siniseen, niin paidasta tulee heti lasten kledju.
 

Maila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Slavia Praha
Meillä kotona käytössä on edelleen kymmenen vuotta vanhat t-paidat (liite), joissa logo on pienellä rinnassa ja niskassa resorin alla lukee noin sentin korkuisin punaisin kirjaimin ”Jokerit”. Paidat ovat aktiivisen käytönkin jälkeen edelleen erinomaisessa kunnossa. Näiden jälkeen ei ole oikein ollut valikoimassa itselle sopivaa hillittyä paitakategorian tuotetta. On sitten kyseessä lätkä- tai bändipaidat, mieleni ei tee arkisin huutaa kyseinen tuote päällä, että KATSOKAA, MÄ KANNATANKIN TÄTÄ JENGIÄ”, vaan osoittaa kannatuksena pienelle ”sisäpiirille”. Kotoa löytyy esim. Rammsteinin paita, jossa lukee edessä tissin päällä pienellä LIFAD ja niskassa on hillityn kokoinen Rammstein logo. Tarvitseeko sitä koko kansan tajutakaan mitä minä paidallani kannatan.

Viestin lopussa olevan linkin takana on Zürich Lionsien alelaarin antimia. Toiseksi alimmalla rivillä oleva sininen t-paita on vielä rajoissa. Kesällä tuota tuli kyllä käytettyä säännöllisesti, on värikäs, ei korosta liikaa joukkuetta ja on hiton laadukas. Samaisella jengillä on huppariosastolla myös kirkkaamman sininen huppari, jossa on vuosiluku isolla ja jengin logo/nimi pienellä hihassa. Jokereiden uusi vetoketjullinen huppari on jo lähellä, mutta olisin tuossa ehkä kuitenkin korvannut Lionsien tyyliin nimen vuosiluvulla. Näin se sekoittuisi paremmin normi-katuvaatetukseen.

Mielipiteitähän nämä, mutta ehkä tiheämpi malliston uusiminen olisi paikallaan. Ymmärrän, että ei Suomen kokoisessa fanikentässä voi pitää samanaikaisesti tolkutonta mallistomäärää, mutta jos sitä uusittaisiin tiheämmin ja selkeästi vaihdellen erinäköiseksi, tulisi ehkä hankittua useamminkin t-paitoja. Jännää, että pelipaidoissa tässä on jo ”onnistuttu”, fanikatsomo saadaan kyllä näyttämään tilkkutäkiltä, mutta vapaa-ajalle tämä ei yllä.

ZSC Lions Fanshop - by Ochsner Hockey | Galerie | ZSC Lions - Summer Sale

-Maila

PS. Paidan tahrat ovat tassu- ja kuolajälkiä, ei sen vakavampaa.
 

Liitteet

  • DSC_0120.JPG
    DSC_0120.JPG
    68,9 KB · kertaa luettu: 676

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aivan upea tuo Jokereiden uusi valkoinen vetoketjullinen collegepusero! Hintaa makeat 69 euroa. Ehdottomasti harkintaan menee.

(linkki vie Jokereiden fanituotekauppaan, scrollaa alas)

P.S. Paras läppä tässä on se, että kaipaamiani paitoja on tehty jo vuosia sitten (http://jokerifanit.net/~kennel/massiivi2007/leikatut/kuva1.jpg), mutta ei myyntiin.

Olen itse ostanut Jumbon Stockmannilta tällaisen (kuvattu perunalla) Jokerit-collegepaidan. Silloin tuo oli ainokainen ja kokona XL, joka on hieman reiluhko, mutta oli pakko-ostos. Hintaa tuolla oli vain 30 euroa. Kieltämättä tuonkaltaiset olisi syytä tuoda myös fanikauppaan. En ole sen koommin tuollaista hupparia missään nähnyt, edes areenalla.

(linkki vie imageshackin kuvapalveluun)
 
Viimeksi muokattu:

pyyksteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Jokerit
Tuolta netin fanikaupasta on kaikki pelipaidat yli 140 koon loppuunmyyty/ei varastossa. Onko paikan päällä mahdollista tilata reebokin pelipaitaa nimellä ja numerolla varustettuna? Saako sen ihan kotiin asti toimitettuna vai täytyykö ajella Hämeenlinnasta uudemman kerran noutamaan? Eräs #51 kiinnostaa erityisesti.

Voi toki olla että tässä käytetään kaupan osalta pelisilmää ja #51 Filppula -paitaa on myynnissä valmiina jo tiistain pelissä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Onkos tuo nettisivujen Reebok-paita sama, jota sai jo viime kaudella, jossa on ommeltu logo? Ja onko noissa edelleen nimen ja numeron fontti tuollaista paskaa teippiä, vai tuleeko nekin ihan kunnon fonteissa?
 

Sukee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Salaa toivoin, että olisi tullut myyntiin musta Reebokin huppari, jota pelaajat käyttivät ainakin jossain noissa preseason videoissa, olisi lähtenyt samantien poistoon.

Tuon saisivat toteuttaa, niissähän oli vielä pelinrotkin mukana joten just tyyliin kolmen pelaajan pelinroilla ja tietenkin myös vaihtoehto ilman myyntiin. Itseasiassa perusmusta pelkällä logolla olisi varmaan monelle mieleen, ainakin Flipille? :)

Eilen tuli käytyä tässä ysiykkösessä ja kyllä itse olin positiivisesti yllättynyt uusista tuotteista (tuli tuohon "sälään" laitettua muutama kymppi), alussa ei kehdannut mennä kun oli niin täynnä mutta kolmannen erän alussa oli tilanne aika selvä joten kykeni käymään. Onneksi tuli paikan päällä tsekattua sitä sinistä hupparia jota nettikaupasta kattelin, itse toivon sellaista paksumpaa puuvillakangasta (perushupparin paksuus) mutta nämä olivat sellaista hötöä.
Nyt ihan järjetön harmitus kun ei alkoholin vaikutuksen alaisena tajunnut pelipaitoja tiirailla tarkemmin, kai niitäkin siinä oli...
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Helvetin hienoa eteenpäinmenoa Jokereilta. Uusi fanituotekauppa Areenalla toimii nätisti ja on sellainen elementti mitä Areenalle on kaivattu vuosia. Asiaa oli kypsytelty toimistolla pitkään ja lopputulos on sen mukainen. Tyylikästä toimintaa. Arvostan korkealle!

Itse en todellakaan allekirjoita täällä esitettyjä väitteitä fanituotteiden liian räikeästä värityksestä. Nuo tännekkin linkitetyt vaatteet eivät ole luonnonvalossa läheskään yhtä kirkkaita miltä ne näyttävät nettikuvissa. Omasta mielestäni juuri parhaita näyttämään kadulla ja liikennevälineissä vastaantulijoille mitä jengiä kannustetaan.

Tokihan Jokerit voi ottaa palautteesta porkkanan ja kehittää rinnalle vielä maltillisempia kuteita, mutta omasta puolestani ne jäävät hyllyyn.

Nyt vielä se nettikauppa kondikseen todenteolla, niin aletaan puhumaan huippuhyvästä kokonaisuudesta.

Nyt uusi Jokerit-college (juuri se räikeänsininen:) niskaan ja Malmin Cittarin lihatiskille hakemaan krapulamätöt. Kommentteja tulee, se on varma, mutta ne kuitataan takaisin. On se vaan mahtavaa olla Jokeri! ;)
 
Viimeksi muokattu:

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En nyt oikein tiedä että mikä tälle olisi oikea ketju, mutta minkäslaisia kokemuksia jengillä on tuosta Jokerien jäsenkortista? Mitä nyt pikavauhtia tavasin sillä saatavia etuja, niin aikamoiselta sillisalaatilta vaikuttaa. Maksat 20 euroa, jolla saat 19 euron matsilipun ja sitten kaikenmaailman etuja, joilla ei välttämättä ole mitään tekemistä Jokereiden kanssa. Varsinkin nuo kausiluontoiset ja ottelukohtaiset edut on ilmaistu hyvin epämääräisesti. Mitäs ne oikein ovat?

Tavallaan kiinnostaisi, mutta kaikenmaailman turhia etukortteja pursuavaan lompakkoon ei yhtään turhaa korttia enää tule.

Ja liittyykö Eteläpäädyn jäsenyys mitenkään tähän ollenkaan? Ei kai?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Varsinkin nuo kausiluontoiset ja ottelukohtaiset edut on ilmaistu hyvin epämääräisesti

Ainakin eilen taisi olla jotain alennusta pizza hutista kausikortilla / jäsenkortilla. Jotain tuon tyylisiä tarjouksia nuo ottelukohtaiset ainakin taitavat olla. Eli jotain "jäsenkortilla maksat hampurilaisesta ja limusta vain 15 euroa!"
 

kekkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, Vapaa Ukraina
En nyt oikein tiedä että mikä tälle olisi oikea ketju, mutta minkäslaisia kokemuksia jengillä on tuosta Jokerien jäsenkortista? Mitä nyt pikavauhtia tavasin sillä saatavia etuja, niin aikamoiselta sillisalaatilta vaikuttaa. Maksat 20 euroa, jolla saat 19 euron matsilipun ja sitten kaikenmaailman etuja, joilla ei välttämättä ole mitään tekemistä Jokereiden kanssa. Varsinkin nuo kausiluontoiset ja ottelukohtaiset edut on ilmaistu hyvin epämääräisesti. Mitäs ne oikein ovat?

Tavallaan kiinnostaisi, mutta kaikenmaailman turhia etukortteja pursuavaan lompakkoon ei yhtään turhaa korttia enää tule.

Ja liittyykö Eteläpäädyn jäsenyys mitenkään tähän ollenkaan? Ei kai?

Eteläpääty ry:n jäsenyys ei liity millään tavalla Jokeri-jäsenyyteen.

Kausikortin omistajat ovat automaattisesti Jokeri-jäseniä, kausikortti toimii samalla jäsenkorttina.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Maksat 20 euroa, jolla saat 19 euron matsilipun

Sillä saa 19 euron arvoisen matsilippu-voucherin mitä voi käyttää Areenan lipunmyynnissä maksaessa ottelulippua. Tätä arvoseteliä EI voi käyttää palvelumaksujen maksamiseen. Vaihtorahoista en osaa sanoa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kausarinkyljessähän tuo on varmaan ihan jees, mutta onko tosiaan niin että kausarittomana maksaisin 20 euroa tsetistä jolla näkee yhden matsin kun maksaa vielä vähän lisää. Eli isoin etu on että saan kaksi ranneketta Lintsille yhden hinnalla (joka ei ole huono etu, ei vain liity asiaan mitenkään).

Vaikkei 20 euroa nyt paha hinta olekaan niin jotenkin toivoisi että jäsenet olisivat VIP jengiä Jokereiden suhteen. Jonkinlainen passiivinen etu, jonka saisi automaagisesti, voisi olla kohdillaan. Vaikkapa nimmareilla varustettu jengin valokuva, joka tipahtaisi postiluukusta kauden päätteeksi. Ja/tai kaikkien jäsenten kesken arvottava kauden parhaan pelaajan gameworn. Tai jotain. Jokereiden "kausihihamerkki" tai edes tarra. Joku keräilykama joka olisi vain jäsenille.

Onkos muilla joukkueilla vaikka Änärissä jotain vastaavia klubeja joista voisi pölliä ideoita?
 

SilkySmooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Arsenal FC
Kausarinkyljessähän tuo on varmaan ihan jees, mutta onko tosiaan niin että kausarittomana maksaisin 20 euroa tsetistä jolla näkee yhden matsin kun maksaa vielä vähän lisää. Eli isoin etu on että saan kaksi ranneketta Lintsille yhden hinnalla (joka ei ole huono etu, ei vain liity asiaan mitenkään).

---

Onkos muilla joukkueilla vaikka Änärissä jotain vastaavia klubeja joista voisi pölliä ideoita?

Siis periaatteessahan tuo kortin ostaminen on sama, kun yhden lipun ostaisit 19€ hintakategoriasta. Nuo "edut", joista toi 1€ ylimäärästä lipunhintaan nähden ilmeisesti tulee on mustakin vähän heikkoja. Areenalla olevat tarjoukset olivat viime kaudella todella marginaalisia 99%:ssa peleistä. Areenan ulkopuolella oli ainakin abc:lta ilmaset kahvit pari kertaa saatavilla tolla kortilla ja jotain pieniä tarjouksia jossain rafloissa.

Kortilla pääsee tarjousten lisäksi osallistumaan ainakin "jäsenbileisiin", viime vuonna se oikeutti myös areenalla järjestettyyn fanitapahtumaan. Paras asia kortissa on mun mielestä (selvästi) sillä saatava etuosto-oikeus playoff-peleihin. Ifk-sarjassa tuo etuosto-oikeus tuli vissiin toiseen kotipeliin, kun tajuttiin että liput menevät todella nopeasti.

Vancouverilla on ainakin samantyylinen jäsenkortti käytössä, sen tarkemmin en ole jaksanut asiaa katsella.

EDIT: Kortilla saa myös s-postilla jäsenkirjeen, jolla tiedotetaan joitain pikku-uutisia ainakin välillä etukäteen. Viime kaudella kertoiltiin mm. pelaajien paluista tositoimiin. Tällä kaudella niissä on jotain pelaajien kisailu-tyylisiä haastatteluja ilmeisesti mukana.
 
Viimeksi muokattu:

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Paras asia kortissa on mun mielestä (selvästi) sillä saatava etuosto-oikeus playoff-peleihin. Ifk-sarjassa tuo etuosto-oikeus tuli vissiin toiseen kotipeliin, kun tajuttiin että liput menevät todella nopeasti.

Vaikka satunnaiset ilmaiset kaffet lämmittävätkin mieltä on etuosto-oikeus oikeastaan ainoa etu, minkä takia tuon voisi hankkia. Esim. jos Selänne päättää tehdä kotiinpaluun voivat liput olla kiven alla. Toisaalta halli on niin harvoin loppuunmyyty että tuokin olisi vain satunnainen etuisuus.

Minkäslainen tuo fanitapahtuma oli viime vuonna? Mitä siellä tapahtui?

Kurkkasin nopeasti tuota Vancouver Canucksin korttia ja sillä saa 20% alennuksen fanituotteista. Selkeä, erittäin hyvä ja joukkueeseen liittyvä etu (ja jotain Sony Bravia arvontoja sun muita pikkuetuja sitten rinnalla).

Toki ymmärrän että tuo on osittain "kannatuskortti", mutta silti ja varsinkin siksi olisi huippua jos edut eivät olisi random pikkuetuja vaan mielummin vaikka yksi hyvä tosi käyttökelpoinen ja Jokereihin liittyvä.

Saako Eteläpäädyn flaballa muuten jotain etuisuuksia?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös