Fanituotemyynti

  • 618 249
  • 2 093

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toisessa ketjussa kun ollut pohdintaa baseball takin koosta. Niin normaalisti oma kokoni on merkistä riippuen L-XL tai 54-56. Taulukon mukaan 54-56 tarkottaisi kokoa 3XL, mutta ihan en itseäni niin isoksi tunne. Sitten kun mittailin juuri työtakkiani, joka on kokoa 56, niin mitat osuu taulukon kokoihin L-XL. Muistaa vaan muuttaa tuumat senteiksi. Eli en lähtisi tuijotamaan tuota kokonumeroa vaan enemmän kirjainta. Itselläni se näyttää ainakin siis pitävän paikkansa.

Pitää vielä hetki pohtia. Mutta loppuuko aika, jos myös fanikaupan takki on vain tammikuun ajan myynnissä? Ja toinen pohdintaa aiheuttanut asia on, että onko siinä palautusoikeutta koska on tilaustuote? Ei viitsisi tuon hintaista takkia ostaa, jos ei istu hyvin päälle. Mutta ymmärrän myös sen että jos niitä vain tilauksesta tilataan, että siinä ei ole palautusoikeutta. Pahimmassa tapauksessa Jokerit ottaisi kirjaimellisesti takkiin, kun kohta toimistolla lojuisi iso määrä palautettuja takkeja, mitä tuskin Karren enää takaisin huolii.
Kuluttajalla on aina 14 vuorokauden lakisääteinen kaupan peruutusoikeus, kun hän on tehnyt ostoksia koti- tai etämyynnissä eli esimerkiksi verkkokaupassa tai puhelimessa, ellei sopimusehdoissa muuta mainita.

Toisaalta: Sinulla ei ole verkkokauppaostoksen peruuttamisoikeutta, jos: sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan vaatimustesi mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeitasi vastaavaksi, esimerkiksi mittatilausverhot tai tavara, johon on tehty kaiverrus tai nimikointi.

Tässä tapauksessahan tuote on jokaiselle samanlainen, koko ainut asia mikä vaihtelee, niin luokittelisin kyllä tuohon 14 pv palautusoikeuden piiriin. Toki Jokereille palautettavat tuotteet varmasti jäisi käsiin, karren ei näin yksilöityjä tuotteita ota takaisin.

Mutta, olisihan tuokin hyvä varmistaa.
 
Viimeksi muokattu:

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hyvissä hinnoissa on Game Worn -paitojen huudot. Lindin paita ylitti jo 1000 euron rajan.

Paitojen keskihinta tällä hetkellä 562 €

Eiköhän tuolla nähdä vielä viimeisen tunnin aikana kovia huutoja, jännä nähdä lopputulokset illalla.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kovia oli hinnat paidoista kautta linjan. Jännä nähdä mihin tuo yhdestä paidasta (Forslund) käytävä väsytystaistelu lopulta päätyy.
Forslund: 1505 € (nyt)
Haakana: 1101 €
Lind: 1100 €
Kuusla: 1055 €
Risikko: 901 €
Tenhovuori: 860 €
Forsblom: 800 €
Lemberg: 791 €
Karvinen: 750 €
Henritius (45): 705 €
Kangas: 700 €
Vauhkonen: 700 €
Henritius (16): 690 €
Vertanen: 615 €
Seppälä: 605 €
Häkkilä: 585 €
Jeskanen: 570 €
Sirkiä: 550 €
Virtala: 550 €
Korhonen: 510 €
Lehtinen: 505 €
Hänninen: 500 €
 
Viimeksi muokattu:

julB

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kovia hintoja on, mutta onnittelen kaikkia ketkä paidan saivat. Parempi ostos kuin arvokello. Sen verran merkityksellisestä paidasta puhutaan (toinen tuleminen, Nordis ja ysäriteema tms), että uskoisin 10v päästä arvon olevan ihan toinen.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
N. klo 19.50 alkanut tämä Handya ja Cobhc90 välinen spektaakkeli.

Kipinävuorolistat tulille; Ottaisko @Valle 23-00? Mä jatkan siitä sitten…
Pakko arvostaa kaksikkoa. Handya pitää taktiikastaan kiinni viimeiseen asti. Yrittää selvästi päästä ihon alle kun tekee 5€ korotuksen viime hetkillä. Cobhc90 taas yrittää isommilla korotuksilla saada ratkaisua. Välillä sotkee pakkaa 5€ korotuksilla. Kumpikaan ei taivu. Varmaan palkkaavat lisävoimia, että saavat nukuttua hetken :)
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Tässä saa voittaja hienon paidan lisäksi sankaritarinan kerrottavakseen. Rahaa paloi, väsy meinasi painaa ja vastustaja ei osoittanut heikkouden merkkejä, mutta periksi ei perkele anneta.

Taidettiin mennä jossain 750e kohdalla silloin kun kaupan olisi normaalisti kuulunut päättyä. Hinta on mukavasti tuplaantunut siinä välissä ja varmaan vähintään toista huutajista hieman harmittaa, ettei tullut keskityttyä jonkun toisen pelaajan paitaan. Hieno kamppailu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös