Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Fanituotemyynti

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gandalf, 27.12.2006 klo 13.53.

 1. kini Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Wild
  Lainaus:
  Sähköpostina tuli tälläinen:

  Arvoisat kausikorttilaiset,

  Järjestämme kotiavauksen kunniaksi teille myyjäiset Jokeritoimistolla
  perjantaina 16.9 klo 15-18.00.

  Tarjolla on runsaasti jokerituotteita jopa puoleen hintaan!
  Olette myös etuoikeutettuja tutustumaan ja ostamaan kauden uusia tuotteita.

  Nähdään perjantaina!

  Terveisin,
  Jokerit
   
 2. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Ai niin se onkin vasta huomenna! Hienoa.
   
 3. Piikkiperse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Viime kautista Reebok Draft-lippistä(kuva) olen yrittänyt löytää L/XL-kokoisena. Saa heittää vinkin jos tiedät mistä löytyy.
   

  Liitetyt tiedostot:

 4. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Twitterissä tuli eteen tilanne, jossa twiittaaja oli tilatun jokeripipon sijaan saanut SKAn pipon postissa. Vittu mikä facepalm.
   
 5. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Ja uskoit?
   
 6. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  Kiitos one linerista. Kyllä, pidän tuota hyvinkin mahdollisena. Oliko sulla muuta?
   
 7. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Kyseinen twiittaaja on trollaillut muutenkin aika huolella, joten ehkäpä taisi olla kyseessä vain vitsi. Aika moni tuohon on kuitenkin mennyt lankaan...
   
 8. mutina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
  Lainaus:
  Mietin ihan käytännössä miten näin voisi käydä. Mikä järkevä syy selittäisi, että SKAn ja Jokerien fanitavara postitettaisiin samasta osoitteesta?
   
 9. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
 10. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Vittu, mikä miinaan astuminen
   
 11. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Juurikin näin. Kuinka todennäköisesti Jokereiden fanituotevarasto on siirretty jonnekin Pietariin samaan paikkaan SKA:n fanituotevaraston kanssa? Tai vielä epätodennäköisemmin, SKA:n fanituotevarasto siirretty Suomeen?
   
 12. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  Seison korjattuna. Ei mitään tietoa että twiittaava kaveri olikin "vitsiniekka."

  Vilkasin muuten Jokereiden fanikamatarjonnan taas vaihteeksi, eipä jää tuleville lapsenlapille kerrottavaa. Tosin, pientä piristymisen merkkiä on ilmassa. Yksinkertaisuus vain on tässäkin valttia.
   
 13. hashomer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Sharks, Rishon Devils & Rishon Legion
  Aika onnetonta, #91 storen nettisivut ei täysin toimi niinkin marginaaliselaimella kuin Google Chrome. Ei näyttänyt kaikkia maksumahdollisuuksia. Onneksi sentään Internet Explorerilla toimi, niin sai hommattua Reginin paidan! Toivottavasti tulee perille ennen joulua...
   
 14. Jody Ejaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Reginin paidasta puheen ollen: tietääkö joku tuleeko C- ja A-kirjaimet automaattisesti mukaan esim. noihin game ready paitoihin vai pitääkö asiasta erikseen huhuilla Jokereiden suuntaan?
   
 15. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Ostin viime joulukuussa jokerisateenvarjon, joka meni paskaksi suunnilleen ekassa tuulenpuuskassa. Laitoin aiheesta palautetta myymälään ja lupasivat vaihtaa uuteen. Tuli talvi ja lyhyet pleijarit, jolloin unohdin koko asian. Viime viikolla sateenvarjo tuli vastaan penkoessani komeroa ja eilen vein sen fanimyymälään. Sain uuden ilman mutinoita. Kiitos tästä fanimyymälän porukalle.
   
 16. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toimitusajat ovat nykään parisen päivää tilauksesta. Tästä iso peukku! Muistan senkin ajan kun sain odotella kuukauden jotain lippistä, ei siitä kovin kauaa edes ole.

  Eipä muuten ole sitä vieraspelipaitaa vieläkään myynnissä, vaikka luvattiin alkukaudeksi. Ja yllättäen kukaan ei vastaa enää mitään kun siitä kyselee.
   
 17. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Liigan aikana tuli, kun tilasi 250 euroa maksavan "aidon" pelipaidan (siihen aikaan en muista game ready -termiä käytetyn), mutta kannattaa varmistaa. KHL-aikakaudelta ei ole hajua, kun en ole sinä aikana juuri fanituotteita ostanut.
   
 18. hashomer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Sharks, Rishon Devils & Rishon Legion
  Lainaus:
  Ainakin omaan silmään valkoista pelipaitaa löytyy 250 euron, ja 90 euron versioina. Sitä halvinta täysin tulostettua fanipaitaa ei näytä olevan valkoisena.
   
 19. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Onko siis tämän kauden vieraspaita? Vai se edellisen, nehän ovat erilaisia. Mielestäni hallilla on ollut vaan niitä vanhoja.
   
 20. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ja kyllähän noita paitoja saa ihan nettikaupastakin. Vähän hämää vaan kun vieraspaidasta ei ole omaa kuvaa, vaan samassa valikossa sinisen kanssa.
   
 21. hashomer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Sharks, Rishon Devils & Rishon Legion
  Lainaus:
  Automaatiosta en tiedä, mutta kyselin tuohon mun eilen tilaamaani 150 euron Reginin paitaan C-merkkiä, vastasivat emaililla notta onnistuu. Varmaan kannattaa soitella/laittaa tilauksen lisätietoihin pyyntö.

  Lainaus:
  Täytyy sanoa, että mulla ei ole mitään oikeaa tietoa tästä, vaan pisti silmään tuo "valkoinen paita". Ja nettistoressa kuvissa näkyy kyllä nuo uudemmat vieraspaidat, joissa on raidat.

  Ja vielä sen verran itse fanituotteista, tämän ketjun ekalla sivulla verrataan muihin liigajengeihin. En ole muita KHL-jengien storeja katsellut, mutta eilen huvikseni selasin HIFK:n nettikauppaa. Paljon näytti olevan tavaraa, mutta pelipaidoissa oli vähän huonompi tarjonta. Heidän halvin tulostettu fanipaita maksaa saman verran kuin meidän brodeeratulla logolla, ja sen jälkeen halvin paita on 225 game ready, eli ei ole tavallaan kolmea eri versiota kuten meillä, eikä niillä näyttänyt olevan enää edes uusia gamewornejakaan myynnissä.
   
 22. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Eikö termit mee että game ready ja geme worn, jolloin eka on pelipaita ja jälkimmäinen pelissä käytetty sama?
   
 23. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kyllä, periaatteessa. Game ready-pelipaita on liki identtinen pelaajien käyttämien paitojen kanssa. Game worn-pelipaidasta tekee ainutlaatuisen tietysti se, että sitä on käytetty matsissa.

  Mitä HIFK:n pelipaitoihin tulee, niillä on aika kattava valikoima juurikin noita game readyjä myynnissä. Niillä taitaa myös ymmärtääkseni olla melkoinen menekki suhtessa noihin halvempiin näköispaitoihin.
   
 24. Shakermaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokerit tiedottaa sivuillaan, että #91 Store on avoinna vielä jouluviikolla 19.12.-22.12. klo 14-18: #91 Store auki jouluviikolla | Jokerit.com

  Mitenköhän pysäköinti onnistuu, parkkihalli tuskin on auki?
   
 25. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Itse ainakin parkkeeraisin auton siihen harkkahallille johtavan "tien" varteen.