Fanitoiminta ja -matkat kaudella 2012–2013

  • 242 180
  • 1 182

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos ajatellaan kuoleman kevättä 2009, niin oliko Sportin kohtaamisesta jälkeenpäin ajatellen hyötyä Ässien/Pataljoonan fanitoiminnalle/kannatuskulttuurille?

Ainakin ne aktiivit jotka oli Vaasassa katsomassa legendaarista game kutosta saivat siitä valtavasti kipinää omalle toiminnalleen. Itse en paikalla ollut mutta näin on minulle kerrottu.
 

jh34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa
Pakko kysyä kun tänään tuli viikolla asia mieleen liigakarsinnoista. Ja toisaalta uudestaan tänään pienestä välähdyksestä Urheiluruudussa.

En nyt jaksa sen kummemmin purkaa ajatustani auki, mutta simppeli kysymys: Jos ajatellaan kuoleman kevättä 2009, niin oliko Sportin kohtaamisesta jälkeenpäin ajatellen hyötyä Ässien/Pataljoonan fanitoiminnalle/kannatuskulttuurille?


Kyllä oli merkittävästi apua. Juuri tuolla kaudella 2008-2009 oli Pataljoonassa tapahtumassa sukupolvenvaihdos ja uudet ihmiset siirtymässä vastuuseen. Karsinnat osuivat siis keskelle yhdistyksen murroskautta. Uudet ihmiset joutuivat vastuuseen melkein pahimmassa mahdollisessa tilanteessa. Tämä opetti hemmetisti sekä yhdisti ihmisiä, kuten kovilla paikoilla yleensä tapana on.

Ehkä tärkein oppi noissa karsinoissa oli kuitenkin sekä seuralle että faneille siinä, että oivallettiin ettei liigapaikka todellakaan ole mikään itsestäänselvyys. Kun asiat lähtevät vain tarpeeksi menemään alamäkeen, niin mitä tahansa negatiivista voi tapahtua. Tämä on antanut varmasti ainakin alitajuisesti lisävirtaa tehdä duunia oman seuran eteen.

Pataljoona on tänäpäivänä melkoisen aktiivinen yhdistys, jolla on monipuolista toimintaa. Se on tietysti monen tekijän summa, mutta niin karsinnat kuin ylipäätään Ässien viime kausien vaisut vuodet ovat varmasti tuoneet kannattajapuolelle lisää näyttämisen halua, joka on sitten realisoitunut aktiivisena toimintana.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mutta kai se on eniten juurikin niin, että jonkun arvon tajuaa vasta kun sitä on menettämässä ja liigakarsinnat oli kyllä 2009 dramaattisimmat ikinä näin ulkopuolisenkin silmään.

Näin siinä kävi että kun valtaosa hylkäsi Ässät keväällä 2009 playouttien aikana, niin samalla muodostui noin 50 hengen jengi joka piti tiiviisti yhtä ja tuki joukkuetta karsinnoissa viimeiseen asti. Uudet aktiivit olivat ottaneet johdon ja lähinnä tästä porukasta tuli kahdelle seuraavalle kaudelle toimintaa toteuttava porukka.

Ensi kaudelle hallitukseen nousee väkisinkin uutta jengiä ja osa vanhoista (myös allekirjoittanut) poistuu ja homma lähtee etenemään uusilla urilla. Toivottavasti tämän "menestyskauden" jälkeen trendi osoittaa vielä ylöspäin ja uusi porukka saa aloittaa duunit hyvältä pohjalta voittavan joukueen kanssa. 2007-2009 oli vaikeaa aikaa kun turpiin tuli ovista ja ikkunoista mutta kovalla työllä ja hämmästyttävällä paskannielemiskyvyllä Pataljoonan toiminnalle saatiin entistäkin paremmat puitteet.

Tulevaisuudessa on aikeita yksinkertaistaa toimintaa ja siirtää tapahtumia ja toimintaa enemmän jäähallin suuntaan minne se kuuluukin. Tästä kuitenkin päättää seuraava hallitus. Palaset ovat kohdallaan ja mahdollisuuksia on tehdä vaikka mitä. Toivoisinkin että uusia henkilöitä lähtisi mukaan toimintaan.

Pataljoona on arvostettu porukka Ässien toimistollakin jota oikeasti kuunnellaan ihan yhtiön johdossakin. Jos fanit haluavat vaikuttaa niin Pataljoonan kautta siihen on mahdollisuus. Vaikuttamaan pääsee myös ilman hallituspaikkaa ja nimettyjä vastuualueita erikseen perustettujen työryhmien kautta jossa jokaisella jäsenellä on mahdollisuus tehdä duunia oman jaksamisensa ja mahdollisuuksiensa puitteissa. Hyvät työkalut on nyt tarjolla niille jotka niihin haluavat tarttua.
 

jh34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa
Pataljoona Ry vuosikokouskutsu

Tervetuloa kaikki yhdistyksen jäsenet Pataljoonan sääntömääräiseen vuosikokoukseen Ilmoitattehan etukäteen tulostanne Jarkko Huhtalalle joko sähköpostitse osoitteeseen jarkko@pataljoona.net tai puhelimella 040-5885686.

Aika: Tiistai 14.6.2011 kello 18.00 alkaen.
Paikka: Sokos Hotel Vaakunan yläkerta. Opastus kokoustilaan hotellin vastaanotosta.

Vuosikokouksessa käsiteltävät asiat:


1. Kokouksen avaus

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri

3. Valitaan pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat

4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

5. Käsitellään toimintakertomus, tilikertomus ja tilinpäätös sekä kuullaan tilintarkastajien lausunto ja vahvistetaan tilinpäätös

6. Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä

7. Valitaan hallituksen puheenjohtaja

8. Valitaan hallituksen jäsenet

9. Valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja

10. Käsitellään ja hyväksytään toimintasuunnitelma

11. Päätetään jäsenmaksun suuruudesta

12. Käsitellään muut asiat

13. Kokouksen päättäminen


Jarkko Huhtala
Pataljoona ry:n puheenjohtaja
 

jh34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa
Pataljoonan vuosikokous pidetty ja uusi hallitus valittu

Pataljoonan vuosikokous pidettiin tiistaina 14.6.2011 Sokos Hotel Vaakunan tiloissa Porissa.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja valittiin uusi hallitus.

Pataljoonan hallitus lähtee kauteen 2011-2012 seuraavalla kokoonpanolla.

Puheenjohtaja Jarkko Huhtala
Varapuheenjohtaja Petri Tuomainen
Sihteeri Sanna Lilja
Niina Halme
Mika Laiho
Suvi Viita

Varajäsenet:
Eero Rouhikko
Elina Ranne


Uusien hallituksen jäsenten tarkemmat vastuualueet ilmoitetaan myöhemmin Pataljoonan sivuilla osoitteessa Pataljoona. Pataljoonan uudistunut hallitus kokoontuu ensimmäisen kerran Heinäkuun alkupuolella jolloin tehdään suunnitelma tulevan kauden toiminnasta sekä päätetään syyskauden kannattajamatkoista, tapahtumista ja katsomokulttuuriasioista. Näistä tiedotetaan siis heti kokouksen jälkeen. Pataljoonan jäsenmaksuksi vahvistettiin tulevallekin kaudelle henkilöjäsenille 15 euroa ja yritysjäsenille 150 euroa. Myös jäseneduista ilmoitetaan heinäkuun kokouksen jälkeen.

Terveisin

Jarkko Huhtala
Pataljoonan puheenjohtaja
jarkko@pataljoona.net
Takaisin
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kannattajamatka Pitsiturnaukseen pe 5.8

Matka on myynnissä Tullibaarissa.Hinta jäseniltä 30€ muilta 35€ ja alle 15v. 20€

Matkaan lähdetään 5.8 klo:8.45 Linja-autoaseman tilausajolaiturilta (laituri 9).

Jäsenyyden todistamiseksi rittää joko viime kauden jäsenkortti tai kuitti alkavan kauden maksetusta jäsenmaksusta!
Jos joku vanhempi yrittää alle 15v. rannekkeella sisään eikä pääse, niin Pataljoona ei ole vastuussa!

Linja-auto vie ja noutaa, joten tavaroita ei voi jättää autoon päivän aikana. Huomioikaa tämä erityisesti juomien osalta, koska niitä ei voi ottaa myöskään halliin sisälle.

Alle 18v. täytyy olla vanhemmilta lupalappu.

Matkaan lähdetään mikäli lähtijöitä on vähintään 35!
 

AsFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
oiskohan 44 tullu täyteen ko hain 2 pilettii päiväl, eli reissu on faktaa :)
Vaikka siitä tuskin oli epäilystä etteikö 35 henkee täyttyis :P
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Pitääkö tuo 30/35€ sisällänsä myös rannekkeen, ilmeisesti? Koska linja-auto tulee takaisin? Illan pääteeksi vai kun Ässien pelit loppuu?
 

sumumummu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JAVA
Kyllä hinnat sisältävät aina myös ottelulipun ja tässä tapauksessa Pitsirannekkeen. Bussi lähtee takaisin turnauksen päätyttyä,riippumattä Ässien sijoituksesta.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Mihin asti lippuja pitsiturnaukseen voi ostaa tullibaarista?
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Kyllä hinnat sisältävät aina myös ottelulipun ja tässä tapauksessa Pitsirannekkeen. Bussi lähtee takaisin turnauksen päätyttyä,riippumattä Ässien sijoituksesta.
Paljo maksaa jos me tullaan paluukuljetuksella Luvialle saakka, voitte kenkästä St:n kohdalla pihalle. Olisi varmaankin unohtumaton matka...
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Ookke, no eipä jääny sit muit vaihtoehtoja kuin se oma kyyti.

Paljo maksaa jos me tullaan paluukuljetuksella Luvialle saakka, voitte kenkästä St:n kohdalla...

No joo. Vitsi oli jo vanha. Ehkä tullaan taksilla.

Hienoa että Porista tulee paljon sakkia. Tulee hyvät kinkerit!
 

jh34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa
Tule mukaan Pataljoonan jäsenille suunnattuun Ässä-Paneeli keskustelutilaisuuteen!

Ässät ja Pataljoona järjestävät keskustelutilaisuuden Sokos Hotel Vaakunassa tiistaina 6.9. klo 18-20. Keskustelemassa tilaisuudessa ovat yhdessä kannattajien kanssa mm. HC Ässät Pori Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Laine, toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki, urheilujohtaja Mika Toivola, päävalmentaja Karri Kivi, joukkueen kapteeni Ville Uusitalo sekä Porin Ässät ry:n seuratoimenjohtaja Marko Kivenmäki. Paikalla on heidän lisäkseen luonnollisesti myös Pataljoonan aktiiveja.

Tilaisuuden aiheita:

- Isomäen jäähallin tulevaisuus
- Ässien jatkuvan urheilullisen menestyksen turvaaminen
- Ässien tulevaisuus Liigakartalla
- Ässien juniorityön turvaaminen
- Ässien vetovoima SM-liigapelaajien keskuudessa
- Joukkueen valmistautuminen tulevaan SM-liigakauteen
- Juuri se aihe, josta SINÄ haluat puhua!

Ässä-Paneeli on tarkoitettu vain Ässien virallisen kannattajayhdistyksen, Pataljoonan jäsenille. Tilaisuuteen pääsee joko kauden 2010 - 2011 jäsenkortilla tai kuitilla jäsenmaksusta kaudelle 2011 - 2012. Paneeli järjestetään Vaakunan Gallela-kabinetissa. Tilaisuudessa on myös kahvitarjoilu. Nyt on siis tuhannen taalan paikka tulla esittämään kysymyksiä ja kertoa mielipiteitään sekä toiveitaan Ässien organisaation edustajille.

Lisätietoa Pataljoonan jäsenyydestä:
Pataljoona


Tervetuloa herättämään keskustelua ja kuulemaan Ässien ajankohtaiset kuulumiset!
 
Viimeksi muokattu:

jh34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa
Kannattajamatka TPS-Ässät otteluun 17.9

Pitkä odotus on vihdoinkin päättymässä ja SM-liiga kauden alku lähenee kovaa vauhtia.

Pataljoona järjestää kannattajamatkan runkosarjan ensimmäisen vierasotteluun TPS-Ässät launtaina 17.9. Matkaan lähdetään linja-autoaseman tilausajolaiturilta kello 14.00. Matka on myynnissä Tulli Baarissa tiistaihin 13.9 kello 20.00 asti. Paikat ovat D-katsomossa. Matkan hinta jäseniltä on 30 euroa ja muilta 35 euroa.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Paikat ovat D-katsomossa.

Onko heittää tarkempaa tietoa, missä päin D-katsomoa? Paikalle ollaan tulossa, mutta Turussa asuvana tulee liput hommattua ihan itse, ja olisi mukava olla jossain Pataljoonalaisten lähettyvillä.

Edit: Kysellään nyt samalla tämän vuoden faniristeilystä sen verran, että mikä mahtaa olla homman nimi, kun ei ainakaan TPS-Ässät matsia ole tämän vuoden puolella tämän ensimmäisen lisäksi ohjelmassa? Yksi Lukko-Ässät löytyy perjantaiksi (28.10).
 
Viimeksi muokattu:

sumumummu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JAVA
Onko heittää tarkempaa tietoa, missä päin D-katsomoa? Paikalle ollaan tulossa, mutta Turussa asuvana tulee liput hommattua ihan itse, ja olisi mukava olla jossain Pataljoonalaisten lähettyvillä.

Edit: Kysellään nyt samalla tämän vuoden faniristeilystä sen verran, että mikä mahtaa olla homman nimi, kun ei ainakaan TPS-Ässät matsia ole tämän vuoden puolella tämän ensimmäisen lisäksi ohjelmassa? Yksi Lukko-Ässät löytyy perjantaiksi (28.10).

Lipunmyynti osaa varmasti opastaa ostamaan lipun D-katsomosta, toivottavasti :)

Tälle kaudelle ei ilmeisesti löytynyt sopivaa peliä risteilyn kanssa, joten matkaan lähdetään 5.11 ilman lätkäpeliä. Artistina laivalla Dingo, liput myy jälleen Matkapojat.Linkki matkapoikien mainokseen ko. risteylystä: Ässä -risteily Turusta
 

rosnäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lipunmyynti osaa varmasti opastaa ostamaan lipun D-katsomosta, toivottavasti :)

Tuleeko pataljoonan matkassa siis niin paljon väkeä, että kaikki neljä D katsomoa tulee täyteen? Mikäli näin ei ole niin Laitapuolen hyökkääjä varmaan kyseli sitä, mikä neljästä D katsomonosasta on kyseessä. Tämä kiinnostaisi itseänikin.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuleeko pataljoonan matkassa siis niin paljon väkeä, että kaikki neljä D katsomoa tulee täyteen? Mikäli näin ei ole niin Laitapuolen hyökkääjä varmaan kyseli sitä, mikä neljästä D katsomonosasta on kyseessä. Tämä kiinnostaisi itseänikin.

Juurikin näin.

Nyt jää kyllä valitettavasti faniristeily tänä vuonna välistä, kun pitää mennä Tampereelle pällistelemään Devildriveria ja Machine Headia. Harmi, sillä hyvä reissu varmaan taas tulossa.
 

jh34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa
Pataljoonan paikat ovat D1 katsomossa. Ja meiltä lähtee liikenteeseen 1-2 bussia kysynnän mukaan, joten ihan meidän toimesta ei D-katsomoa täyteen saada.

Mitä tulee faniristeilyyn niin Ässäthän on joka vuosi esittänyt sarjaohjelmaan toiveen lauantaisesta TPS-ottelusta, jonka yhteyteen tämän faniristeily on sitten voitu kätevästi laittaa. Tänä vuonna tämä toive ei sitten SM-liigalle mennyt läpi ja nyt faniristeily toteutetaan ilman ottelua. Harmin paikka, koska kyllähän se matsi ennen risteilyä olisi ilman muuta kuulunut olla.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Harmin paikka, koska kyllähän se matsi ennen risteilyä olisi ilman muuta kuulunut olla.

Kyllä faniristeilyyn ottelu ilman muuta kuuluisi, mutta monipuolinen Ässäpainotteinen ohjelma laivalla voisi kompensoida sen puuttumista. Se tietysti vaatisi pelaajilta sitoutumista ryyppäämisen sijasta enemmän työhön.

Risteily sinällään on kyyteineen ja Ässäteemoineen tosi halpa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös