F1-kauden ennakkoarvauskilpailu

  • 15 542
  • 152

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Damn, en sitten aamulla taaskaan muistanut laittaa veikkauksia sisään, ei sitten osallisuta ensimmäiseen kisaan.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Loin liigan:
Liittymiskoodi: df31e6299767d619e8565ceaa5a77b04

Vielä aika vähäkkäästi väkeä siihen verrattuna paljonko viime vuonna oli osallistujia. Noh, eiköhän osallistujamäärä kohta nouse.

Damn, en sitten aamulla taaskaan muistanut laittaa veikkauksia sisään, ei sitten osallisuta ensimmäiseen kisaan.

Aika taidokasta luoda liiga mutta jättää omat veikkaukset tekemättä :D

Ja itse en ainakaan pääse tuolla koodilla mukaan vaan tulee ilmoitus "We can't find a league using that code"

 

trap

Jäsen
9/10 oikein kymmenen parhaan joukkoon pääsijöistä, ainoana hutina Hulk, joka ei päässyt edes starttaamaan. Yhtään täysosumaa ei kuitenkaan tullut, joten pisteitä vain 24. Paalu ja nopein kierros nasahtivat oikein.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
39 pojolla Jatkoajan liigassa 9. sija. Perhana kun menin viime metreillä vaihtamaan Vettelin pois paalulta ja Alonson tilalle. Johtui tuosta Vettelin tapauksesta kolmansissa treeneissä. No, parempi alku kuitenkin kuin viime kaudella.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Sehän meni sitten kuin Räikkösellä, ensimmäisen kisan jälkeen johdetaan (Jatkoajan) MM-sarjaa.

Perjantaina laitoin ennustuksen sisään ja sillä mentiin, aika helpolla tuli tuo reilu 50 pojoa. Jotkut sijat meni ihan harakoille mutta kohilleen natsas Kimi, Massa, Vergne ja nopein kierros.

_
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan päin helvettiähän tuo ensimmäinen kisa meni. Paalumies ja nopein kierros taisi olla oikein. 18 pistettä napsahti laariin. Heikko suoritus, mutta Sepnagissa koitetaan skarpata.
 
Jo toisessa kisassa meinasi unohtua laittaa veikkaukset. Kimpassa ollaan sijalla 4, vaikka ensimmäisessä osakilpailussa sain ainoastaan kahdeksan pistettä sijoituksista, mutta bonuspisteet tuli, kun tiesin paalupaikan, nopeimman kierroksen ajajan sekä eniten sijoituksia nousseen kuljettajan, joista jokaisesta tuli 5 pinnaa + sitten tuo 20 pisteen bonus.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Tämä kisa meni ihan penkin alle Kimin ongelmien ja Alonson omien kikkailujen takia. Olihan siellä monia muitankin huteja, mutta tuossa ne räikeimmät.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Viime kierros meni suht hyvin. 65 pojoa tuli plakkariin ja Jatkoajan liigassa kakkos paikka. En vaan uskonut Nicon paaluun vaikka ensin kaveri siinä olikin. Piti viime tingassa Vaihtaa Kimiin jostain syystä.
 
Nostellaanpas tätäkin ketjua hieman ylöspäin. Oma sijoitus tällä hetkellä Jatkoajan kimpan kolmas (ykkönen on joku nevahööd?). Tänään kyllä Webberin keskeytys oli pettymysten pettymys. Mikäli Webber olisi päässyt maaliin neljäntenä, olisi pisteitä tullut TODELLA paljon. Olisi ollut Webber neljäntenä, niin olisi mennyt Webberin sijoitus yhdellä pieleen ja Rosberg vain yhden pielessä. Todelliset pisteet olisi tullut, kun Massa ja Button olisi napsahtanut prikuulleen oikein ja Perezkin vielä vain yhden päähän. Webberin keskeytys neljänneltä sijalta maksoi siis lopulta 21 pistettä.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ha haa, tein parhaimman nuosun koko kautena ja olen viimeksi muistanut muuttaa kuskeja tuonne noin pari kuukautta sitten ja koko kaudella ehkä kolme kertaa. Nyt kuudentena ja enään reilu 50p kärjestä. En muuten koske ennustuksiin enään kertaakaan niin hyvin tää näyttää näinkin sujuvan, ei varmaan ole vaikea veikata kuka on ennustuksessa ykköspallilla ja hyvin tuntuu kisasta toiseen toimivan. Älkää buuatkoa.

_
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hyvin meni surkealla aktiivisuudella, itseasiassa parempia tuloksia tuli aina edelliskisan ennustuksilla kuin sillä että muutaman kerran muisti pohdiskella viime tingassa kyseisen kisan sijoitukset. 16 pistettä jäin piikkipaikasta. Tulkaa rohkeasti myöntämään haviönne ja kuka oli kuningas.

MY LEAGUES - JATKOAIKA.COM

RANK TEAM NAME POINTS
1 Team pingopongo _____851
2 formulaunas __________835
3 Force Majeure________ 793
4 Coulthard´s Kilt_______ 792
5 Hönde F1 Racing Team_ 791
6 Boltteri Vattas________790
7 142423______________767
8 Brömistelijät__________766
9 Foxy Ladies___________752
10 Serla F1 Team_________732

_
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tulkaa rohkeasti myöntämään haviönne ja kuka oli kuningas.

Viime vuonna voitin ja nyt neljäs. Kolme osakilpailua missasin tällä kaudella ja siksi pitää olla tyytyväinen.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Päin seiniä meni. Oikeastaan tuolla kalustolla mikä minulla oli yleensäkin ihme että sain noinkin paljon pisteitä. Huonommat arvaajat voittivat.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Ei kyllä mennyt kovin putkeen omat veikkaukset.. Toki varmaan yli puolet kisoista meni samoilla veikkauksilla. Viimeiseen kisaan vaihdoin sitten veikkauksia ja parhaat pisteethän sieltä napsui.
 

Morso

Jäsen
Onko Jatkoajan kimppaa tulossa tälle kaudelle? Ainakin oli kadonnut minulta tuo aikaisemmin luotu kimppa, johon pari vuotta sitten tuli liityttyä. Tiimini Force Majeure kaipaisi kipeästi revanssia ja pronssin kirkastusta.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Loin liigan.

Liittymyiskoodi: 268f1b95e3fc2802fedc72897467477d

Jep, mukana taas. Just väänsin ennustukset ja yllätyspisteisiin mahdollisuuksia jos uskaltaa jättää ennakkosuosikkeja ulos. Aika-akoihin luvassa sadetta, joten mukavasti sekoittaa lisää pakkaa.

_
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Bud Rell is here again. Viime vuonna 4.tila ja ekana vuonna voitto. Tavoite Jatkoajan jengissä nyt viiden joukossa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Tulin tänne katsomaan, että eihän kukaan ole Valioliiga-managerointiin sanonut mitään. Sillä reissulla sattumalta hoksasin juuri ajoissa tämän ketjun. Liityinpä sitten Jatkoajan liigaan. Mistään en mitään tiedä, mutta tässähän sitä oppii. Meni nyt paalupaikkakuski ainakin oikein. Eipä se suurta asiantuntijuutta vaatinutkaan, vaikka tiukillehan se lopulta meni.

T. Herra 69
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Lähdin mukaan, viime vuonna FIA:n rengashölmöilyt ja loppukauden yksipuolisuus aiheuttivat sen että kiinnostus lopahti(mikä Jatkoajan sarjan järjestäjänä oli aika anteeksiantamatonta), mutta jos nyt kisat pysyvät edes jollakin tavalla mielenkiintoisina niin McUuhis on mukana.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Vieläkö ehtii mukaan? Maksaako jotain?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös