Ex-SaiPalaiset maailmalla

  • 1 490 744
  • 4 459

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Spang, Glenn ja Davis saavat seurata illan finaalimatsia parhailta paikoilta poppareiden kera.

Pask... Ahneella on paskainen loppu. Nyt kun Tappara vielä hoitaisi mestaruuden, niin mä alan fatalistina uskomaan oikeuden voittoon. Herralle Davis toivotan kyllä paluuta keltapaitaan.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
SaiPa- taustaiset valmentajathan vetelee maailmanmestaruuksia nyt urakalla, USA:n alle 18-vuotiaitten apuvalmentajana toimi J.D.Forrest.
 

Bigg_Doggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jarno Koskiranta Pietarin SKA:n riveihin 2-vuoden sopimuksella. Huimaa on ollut kehitys kaverilla.
Kyllä! Siinä on hieno esimerkki, miten SaiPasta voit kehittyä vielä maailman huipulle. Toivottavasti seuraava samanlainen tarina olisi vaikka Matti Järvinen/Ville Järveläinen/Lasse Lappalainen yms.
Silti vieläkin monet SaiPa-fanit jaksavat ihmetellä "Miksi tänne raahataan näitä Mestis-miehiä?"
Pienellä rahalla näistä voi nousta niitä helmiä, jotka SaiPan kaltaista pikkuseuraa kantavat.

Maalivahti Niklas Bäckström oli omien sanojensa mukaan lopettelemassa uraansa, kun HIFK:ssa ei homma toiminut. Kausi SaiPassa sai ihmeitä aikaan ja onhan toi monta kautta Minnesota Wildissakin viihtynyt.

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=21052 Linkki vie Jarno Koskirannan -pelaajaprofiiliin
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=7 Linkki vie Niklas Bäckströmin -pelaajaprofiiliin
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Flinckin siirto Ilvekseen varmistunut. Vähän harmittaa. Pelasi kuitenkin muutaman kauden omasta mielestäni ihan hyvin ja sopeutui hyvin roolimuutokseen.. Vastasi menneellä kaudella lähse kaikista SaiPan kovemmista taklauksista.

E: Kaikkea hyvää Flinckille kyllä jatkoon. Kunhan ei meidän enskauden mikkihiiriä ihan levyksi aja.
 
Viimeksi muokattu:

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Heippa sitten Flinck ja onnea uusiin kujeisiin. Mielelläni olisin nähnyt jatkossakin SaiPassa tulee kunnon niittejä helvetin ikävä! No onneksi kerkesin valmistautua tähän jo viikkoja, mutta silti vituttaa.

Kiitos Sika Make SaiPa ajoista.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Kyllä harmittaa. Eipä voi mitään. Onnea Flinckille jatkoon. Hieno pelaaja omalle joukkueelle.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo, kiitos Flinckille täältäkin. Juuri sellainen pelaaja, jonkalaisia haluan omassa joukkuessa nähdä. Toivottavasti saavat scoutattua meille uuden "Flinckin" ensi kaudeksi. Näitä miehiä tarvitaan.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
En myöskään jää kaipaamaan. Maalivainu oli täysin kateissa viime kaudella. Pommeja viljeli, mutta välillä veteli sääntöjen rajamailla. Kiitoksia ja hyvää jatkoa uralla.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sinne meni sitten Ronykin prkl mie tykkäsin tästä kaverista, vaikka alkukausi olikin hieman vaikeahko.

Onnea jatkoon ja kaikkea hyvää Rony.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Sinne meni sitten Ronykin prkl mie tykkäsin tästä kaverista, vaikka alkukausi olikin hieman vaikeahko.

Taisi "hieman" vaikuttaa kymmenen kuukauden tauko peleistä. kun edellinen kausi päättyi jo ennen vuodenvaihdetta loukkaantumiseen.

Tämän vuoden puolella oli jo oma varma itsensä päästyään rytmiin ja muodostikin kiistatta Lofquistin kanssa joukkueen ykköspakkiparin.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo kyllä omasta mielestä Flinckin, Leivon, Lappalaisen ja Ahosen tapauksissa jatkoi ne jotka olisi voinut hyvinkin lähteä ja lähti ne jotka olisi voineet omasta mielestä jatkaa. Lappalaisen jatko johtui varmasti täysin olemassaolevasta optiosta. Flinckille ja Ahoselle taas olisi varmaan pitänyt maksaa ihan pelimiehen palkkaakin.. Leivon jatkolle on varmaan sitten joku syvempi mystinen syy, joka oletettavasti liittyy hintaan. Kukaan muu liigajengi ei varmaan ole pahemmin kysellyt.

Ahosta jää vähän ikäväkin. Ei nyt mikään suuri menetys, mutta oli hyvä Joulun jälkeen, joten jatko olisi kyllä itselleni kelvannut.
 

ahal

Jäsen
Tikkasen Harri siirtymässä sitten Maikkarin uutisen mukaan Tepsiin... Joten spekulaatiot kotiin palaamisesta voi siirtää tuonnemmaksi.

Sputnikeilla on ollut viime ajat hiljaista sekä tiedotusrintamalla että huhuissa, eikä tilanne suuresti muuttune ennen keskikesää. Toivotaan kuitenkin, että sitten kun kuullaan jotain, tieto vetää naamaa virneelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös