Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Ex-SaiPalaiset maailmalla

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Murmeli, 29.09.2005 klo 13.11.

 1. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Eipä päässyt Markkanen vieläkään nostelemaan kannua. Ei enää mahdollisuuksia taida eteen tulla, jos ensi kauden jälkeen hokkarit lyö naulaan.
   
 2. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Lainaus:
  Massi yrittänee ensi kaudella täyttää Jani Lajusen suuret saappaat Tampereella.
   
 3. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mihin Ville Hämäläinen mahtaa seuraavaksi suunnata? On lähdössä Saksasta. Ketterä? Tuskin kuitenkaan tulee enää SaiPaan?
   
 4. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lähti ilmeisesti SaiPasta, koska oli ongelmia yhteistyössä Santasen kanssa, joten en sulje pois sitä mahdollisuutta että palaisi. Tosin ikää alkaa jo olla ja uusi valmentajamme on tunnettu nuorien kehittämisestä, joten luulen/toivon että duunarin paikat täytetään omilla junnuilla/nuorilla lupauksilla.

  E:typot pois
   
 5. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Toivottavasti saataisiin nuorten valmennukseen mukaan, jos on lopettamassa uraa. Eikö sitä viime keväänä jo joku huhuillu et olisi siirtynyt A-nuorten apuvalmentajaksi. Olisiko jo sopiva aika? Tai sitten suoraan B-nuorten päävalmentajaksi.
   
 6. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Itse en haluaisi ehdoitta laittaa Hämäläistä vastuuseen nuortemme kehityksestä. Ei se pelaajaura kerro mitään valmennustaidoista ja kun ottaa huomioon verrattain huonon juniorimyllymme, niin sinne tulisi hankkia oikeasti valmentajan koulutuksen käyneitä nuorten kehittäjiä.
   
 7. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pitäisi ehdottomasti jo panostaa juniori valmennukseen enemmän. Ei voi paljon huonomminkaan enään mennä. Parhaat junnutkin tuntuvat häipyvän joka vuosi parempiin joukkueisiin. Ei ole varaa enään antaa yhtään tasoitusta juniori puolella.
   
 8. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Ikää on, eikä luistin kulje enää samaan tahtiin kun parikymppisenä, mutta Vilillä olisi minun SaiPassani paikka nelosketjussa. Ai Miksi?

  Nuoria on hyvä peluuttaa duunariketjuissa, mutta ei yhdestä kiekkoa syövästä nelosketjulaisesta/alivoimapelaajasta ole varmastikkaan haittaa. Etenkään, kun hintalappu ei todennäköisesti ole mikään iso.
   
 9. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Eli SaiPaan kaivataan valmennuspuolelle edari ja junnuosasto entisiä liigamiehistöön kuuluneita ikoneita? Noksu, Vili, Markkanen, ovat ansioituneita pelimiehiä, mutta ei se tee heistä suoraan hyviä valmentajina.

  Äsken oli itku ja parku kun selänpesijäsanni tuhosi koko SaiPan nousukiidon kohti liigan eliittiä, Sanni tuli organisaation sisältä ja sitä kritisoitiin voimakkaasti, nyt ollaan kiidättämässä taas SaiPajyriä takaisin penkin taakse liehumaan.

  Ihmetellä sopii että miksi ei Jussi Pekkala vaikka peluuttaisi ensikaudella pakkeja ja Mika Skyde hoitaisi hyökkäysosastoa, Lehterä vetäisi vaan haastattelut ja muut mediakuviot.
   
 10. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Palkkasotureista kovin, Brad Moran, on lyönyt hokkarit naulaan. Viimeiseksi seuraksi jäi Nottingham Panthers.
   
 11. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Siinä oli kyllä helvetin kova pelimanne. Eikö vaan kaveria kiinnostanut pelata loppuun asti kovemmissa liigoissa vai houkutteliko vaan iso tilipussi ja vähemmän vaativa ammattiurheilijan elämä? En tosin tiedä miten paljon tuolla Englannin liigassa pelaajille maksetaan ylipäätään.
   
 12. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pronssiottelussa JYP teki kuusi maalia ja voitti. Janne Tavi oli jäällä ensimmäisten neljän maalin aikana, ja Anssi Löfman kahden viimeisen. Kolmas finaaliottelu on nyt tällä hetkellä lukemissa 1-1, ja Jesse Mankinen on ollut vahvasti mukana molemmissa maaleissa. Tylsää olisi lätkä ilman meidän ex-poikia.
   
 13. Yläkalevi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Häntäpään joukkueet ja altavastaajat
 14. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Ei Hakalissa pienemmällä hauiksella pärjääkään.
   
 15. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Paalanen on kyl aika veistos! Haluaa selvästi urallaan eteenpäin, pitää itsestään hyvää huolta. Viittaan siihen, että Mestis on puoliammattilais-sarja.
   
 16. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyllähän noilla hauiksilla pidetään oppilaat helposti kurissa. On opettajalla kanttia pullistella. Mestis on VP:lle oikea foorumi kiekkoilla, mutta sielläkin kirjoitetaan ja luodaan hyviä tarinoita.
   
 17. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainasin tuolta IPK:n pelaaja-arvioista tällaisen ynnäyksen Adam Zborilista:

  "48 | 4+10=14 | -7 | 38 min
  8 | 3+2=5 | +1 | 0 min
  Lappeenrannassa nuorissa hirmutehoja nakuttanut Zboril sai kauden aikana huomata, että miesten peleissä maalit ovat työn takana. Miehen tekemisessä on näennäisesti kaikki kohdallaan, mutta tehot puuttuvat. Paransi niin ikään karsintasarjassa, eikä takuulla ole näyttänyt koko potentiaaliaan."

  Eli joku ainakin vielä uskoo AZ:n kehittymiseen. Mestiksen kärkeen on vielä ainakin yksi napsu tai loikka otettava ja liigaan toinen mokoma lisää. Aika näyttää.
   
 18. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
 19. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Leijonien entinen maalivahti Risto Kaitala on poissa - legenda ehti nousta jaloilleen rosoisten vuosien jälkeen

  Lainaus:
  Eli ilmeisesti ainakin kaudella 1960-1961 ja ehkä jo kaudella 1959-1960 ollut SaiPan maalivahtina. Saisi seura lisätä nuo vanhat tilastot takaisin omille sivuilleen. Ei nyt löydy noita digitoituja SM-sarjan ottelupöytäkirjojakaan.
   
 20. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
 21. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
 22. Artyukhin Jäsen

  Rau jatkaa KHL:ssä, Neftehimikissä.
   
 23. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 24. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 25. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille