Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ex-SaiPalaiset maailmalla

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Murmeli, 29.09.2005 klo 13.11.

 1. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niin ja viimeistään 20.4 on Sveitsin mestari selvillä. Sopivasti samoihin aikoihin tai vähän sen jälkeen SaiPan ensi kauden joukkue kokoontuu ekan kerran. Silloin ehkä on jo uusi päävalmentaja selvillä.
   
 2. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Vanha kunnon Alexander Macijevski on yhä kovassa iskussa. Pelaa 41-vuotiaana neljättä perättäistä kauttaa Latvian liigassa ja oli All-Stars -pelaaja tälläkin kaudella. Viime vuonna hän voitti pudotuspelien pistepörssin ja runkosarjan syöttöpörssin. Edellisellä kaudella voitti maalikuninkuuden ja sitä edellisellä valittiin koko liigan parhaaksi pelaajaksi.
  Eliteprospects.com - Aleksandrs Macijevskis
   
 3. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kävi tuossa kauppamatkalla (kun naapuri käveli vastaan) ilmi että alakerran naapurini (viimeiset 7 vuotta) pelasi SaiPan junnuissa silloin kun SaiPa voitti pronssia ja näköjään löytyi yhteinen tuttukin ko. joukkueesta. Eipä ole tullut aiemmin puheeksi mutta pieni on maailma.
   
 4. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Puolikatkerona seuraan KalPan otteita kun entiset meijän pojat kantaa vastuuta ja ratkaisee pelejä. Onnea toki heille, ja KalPa voittoon, mutta silti...
   
 5. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Paalanen maalasi tänään Mestiksen ekassa finaalissa. Missäs se Hakalin mies on? :D
   
 6. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Hereillä ollaan! Maalihan oli hänelle melko tyypillinen, eli ruuhkaan mukaan ja ensin tuupitaan heikommat sivuun ja jostain sieltä kasasta kiekko maaliin.
  Jos SaPKo hoitaa seuraavan pelin, niin mestaruus on siinä.
   
 7. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tertsille ja Analle vinkki, ett toi Hämäläisen Rasmus kantsis kotiuttaa Savonlinnasta takaisin. Jäätävää suorittamista pleijareissa, ihan tehokaksikon tahdissa etenee.
   
 8. Portier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, HIFK
  Lainaus:
  Jos sitten vaikka ensikauden jälkeen. Muistaakseni Rasmuksella vielä ensikaudesta sopimus.
   
 9. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Mestispaikka vs. Liiga :D
   
 10. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Eiköhän RH siirtyisi liigaan, jos sopimuksen saisi. SaPKon puolelta ei varmaankaan estelemään käytäisi. Itse näkisin Hämäläisen erittäin lupaavana kaverina liigaan jo ensi kaudelle. Miun SaiPaan mahtuisi oikein hyvin ja tarvittaessa voisi sitten välillä mennä Savonlinnaankin pelaamaan. Leveyttä tarvii kuitenkin olla.
   
 11. emz1 Jäsen

  Lainaus:
  Omasta mielestäni ei mitään järkeä lähteä hissiliikenteeseen oletuksella että voisi mahdollisesta pelata Liigassa. Hämäläisellä on nyt käytännössä ensimmäinen täysi kausi täynnä miesten pelejä ja tulos oli ok, mutta pelaajan kannalta näkisin fiksumpana täyttää vielä ensi kausi Tanuksen ja Lepauksen jättämiä saappaita SaPKon kärkipelaajana ja tämän jälkeen vasta katsotaan liigakorttia jos/kun kehitys jatkuu yhtä positiivisena.
   
 12. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  No onhan ehkä epätodennäköistä, että hän mihinkään liigajoukkueeseen siirtyisikään, mutta onhan kaveri laittanut tiskiin hyvät näytöt. Ensi kaudella SaPKossa ihan ykkösketjun kamaa. Kuten sanoit. Tanus&Lepaus jalanjäljissä.
   
 13. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Mankinen, Rissanen ja Jokinen KalPan kanssa finaaleihin, hieno homma!
   
 14. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Opiskelee savonlinnassa opettajaksi joten en senkään puolesta usko siirtoon vielä. Tulevaisuudessa varmasti mahdollista, mutta tässä vaiheessä lätkä on Hämäläiselle vielä "harrastus".
   
 15. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Seuraava SaiPan kannattaja, joka tulee minua vastaa saa halin.

  Sellaisia aarteita sieltä Lappeenrannasta on tänne viime vuosina tullut. Vilpittömästi toivon, että Lehterä nostaa teidät pudotuspeleihin.
   
 16. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Olettaen että viittasit Jokiseen ja Rissaseen niin kyllä he ovat ihan KalPan kasvatteja, vaikka jonkinlaista nostetta uralleen saivatkin SaiPassa. Mankista toki kaivataan tänne takaisin, mutta toivotaan että huuhtoo kultaa Savossa! =)
   
 17. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jos nyt oikein mukaviksi ryhdytään puolin ja toisin, niin voittakaa te siellä Kuopiossa mestaruus 2016-2017! Tappara lienee voittanut jo tarpeeksi. Pidetään me pienehköjen kaupunkien populat yhtä!
   
 18. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jarno Koskiranta Khl:n mestariksi. Mestaruuteen hyvä päättää venäjällä olo ja aika siirtyä SaiPaan. Ehkei kuitenkaan vielä muutamaan vuoteen, jos ei perhe halua isää pysyvästi jo kotiin.
   
 19. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Jospa J.Koskiranta onkin SaiPan #Uuden alun huipentuma?
   
 20. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Lainaus:
  Toimisi kyllä hyvin uuden aikakauden primus motorina. Mutta haavemaailmassa on hyvä elää.
   
 21. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Joo nää J.Koskiranta heitot menee vahvasti sinne fantasiamaailman puolelle. Jos nyt vähän heittäydyn itsekin mukaan, niin siinä olisi kyllä "uuden alun" huipentuma jos mikä.
   
 22. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Täällä Hakalissa alkaa Mestiksen mestaruusjuhlat!
   
 23. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Peukku sille ja tuleville sputnikeille, keitä sitten ikinä lienevätkään. Jamokin sai prenikan kaulaansa ja saanee ainakin osan mv Ahon huikean torjuntavireen kehittämisestä. Jamohan peluuttaa myös pakkeja joukkueessa.
   
 24. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  En tiedä miten taloudellisesti kannatti, toivottavasti hyvin, mutta ihan turisteja Markkanen ja järvinen lopulta Sveitsissä olivat. Jussille 1 peli ja Massille 3. Bern voitti näytöstyyliin 4-2 mestaruuden. Edes DMI:n mahtikausi ei tuonut voittoa sarjassa. No ensi kaudella uudestaan. Jussi palaa kotiin, mutta minne suuntaa Massi?
   
 25. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niin Massille 3 runkosarja- ja 4 playoff-ottelua. Yksi syöttöpiste runkosarjassa. Poffeissa tehotilasto -1, runkosarjan osalta en tarkistanut. Mutta vissiin kyse oli yleisestikin reservin hankkimisesta mahdollisten loukkaantumisten varalta. Tiedä sitten, mitä siitä on maksettu. Tilikauden tulos tulee joskus ja siitä voidaan arvailla. Kyllähän sitä ainakin sanottiin taloudellisen vaikutuksen olleen merkittävä.