Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ex-SaiPalaiset maailmalla

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Murmeli, 29.09.2005 klo 13.11.

 1. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Chad Rau 22 ottelua 4+4=8 -1
  Väläytteli harjoituspeleissä, mutta sen jälkeen ei oikein ole lähtenyt pisteiden valossa. Näinköhän siirtyy jonnekin ennen siirtorajaa, luulisi ainakin kysyntää olevan.

  Sam Lofquist
  23 ottelua 4+2=6 +1
  Ei nyt ainakaan pisteillä mitattuna ihan katastrofi.

  David McIntyre 17 ottelua 4+12=16 +11
  Mäkkäri on kingi siellä missä pelaa. Ei tarvitse haaveilla paluusta. Vielä ja varmaan kymmenen vuoden päästäkin ikävä tätä kaveria.
   
 2. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Se aika mikä saatiin Tyrän otteista nauttia niin nyt jälkikäteen pistää vituttamaan se 14-15 kauden loppupuolen loukkaantuminen, jonka jälkeen ymmärrettävästi pelin uomiin saanti vei aikansa. Eihän se kauheen kauan kestäny, mutta semmonen timantti, ettei ois saanu jäädä peliäkään välistä. =/
   
 3. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pelaajille pari kautta aikaa ja valmentajalle pari kuukautta? Vaikka pelaajat alisuorittaisivat... :)
   
 4. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Nimenomaan näin. Ja Nieminen vaikuttaa vielä sympaattiselta ja melko fiksulta kaverilta jääkiekkoilijaksi. Ja jätkä osaa kyllä lukea itsekin tilastoja. Sen verta on varmasti aapiskukkoa tavattu koulussa. Sekä perusnumeroita.

  Mies ei mitenkään päin saa kaudestaan edes kelvollista. Välttävä on maksimiarvosana. Joten jos mennään leikkaukseen tosiaan ja vielä isoon operaatioon. Sen jälkeen kelataan, että annetaan todellakin palkankorotus ja vielä parin kauden kova pahvi. Joo. Kyllä niin Nieminen ja SaiPa molemmat ovat todennäköisesti paiskanneet kättä ja Hattu on kiittänyt vastuun antamisesta ja on todettu jotenkin niin, että katsellaan sitten taas joskus, jos sattuu kohdille ja hyvää jatkoa.
   
 5. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No kuka tässä valmentajista on puhunut tai mistään parista kuukaudesta? Nyt oli Niemisestä kysymys ja valmentajan kohdalla se riippuu myös siitä, että kuinka kokenut valmentaja on kyseessä. Jos halutaan, että valmentaja tai yksittäinen pelaaja on projekti niin sitten annetaan enemmän aikaa mutta sitten jos tuloksia halutaan nopeasti eli halutaan pisteitä tai halutaan joukkueen saavuttavan jotain jo ekalla kaudella niin sitten se on selvää, että sopimusta ei jatketa tai se puretaan kokonaan. Mutta jos kaveri halutaan kasvamaan niin sitten voidaan mielestäni antaa kyllä aikaa kehittyä eikä heti potkita pois. Mutta siihenkin pitää olla perustelut. Päävalmentaja voidaan myös pitää joukkueessa kasvamassa mutta se on aina isompi riski kuin yksittäisellä pelaajalla koska jos joukkue koko ajan pelaa huonosti niin sehän vaikuttaa myös yleisömääriin ja taloudelliseen tulokseen ja silloin valmentajan vaihto on helpompaa kuin että alettaisiin vaihtamaan vaikka koko ykkösketjua. Eli turha pitää päävalmentajaa kasvamassa monta vuotta jos joukkue on koko ajan viimeisenä koska tuskin ne tulokset siitä enää tulee paremmaksi jatkossakaan.

  Niemistä ajattelin sellaisena Markkasen seuraajana joka olisi voinut kasvaa siihen roolin ja näin nuo viime kauden muutamat haparoinnit olisi voitu laittaa sen piikkiin, että Nieminen on vain kakkosvahti ja vasta kasvamassa uudeksi Markkaseksi. Mutta toki se on myös rahasta kiinni, että turha pitää kalliilla sellaista alisuorittavaa maalivahtia. Varmasti Niemisellä olisi ollut näytönhaluja tähän kauteen SaiPassa. En usko, että olisi toista huonoa kautta peräkkäin enää pelannut. Mutta voihan Frans Tuohimaa olla myös hyvä seuraaja Markkaselle jatkossa kunhan toipuu loukkaantumisesta.
   
 6. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Sapko teki tänään sen, mikä pitää tehdä. 10 minuuttia ja kolme maalia, peli ohi. 2-0 osuma, Hakalin mies!
   
 7. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Adam Zboril on pelannut IPK:ssa 14 matsia tehoin 2+2. Pelipaikka on vaihdellut 1-3-ketjun välillä niin laidassa kuin keskelläkin. Joten äijissä meno on selvästi tiukempaa kuin junnuissa eikä paikka SaiPan edareissa ollut vielä mahdollista.
   
 8. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Tämä ehkä sopivin ketju tälle: Tekaisin tässä muutama päivä sitten suosikkijoukkueestani visan, jossa täytyi koettaa muistaa kaikki 90-luvun alusta saakka joukkueessa pelanneet ulkomaalaispelaajat. Innostuin nyt tekemään huvikseni joistakin muistakin joukkueista, aloitin SaiPa:sta.

  Eli 15min aikaa muistaa mahdollisimman monta viimeisen Liiganousun (1996-97) jälkeistä Lappeenrannassa pelannutta ulkomaanvahvistusta. Sukunimen kirjoittaminen riittää. Visa tehty Sporcle -sivustolle (Linkki kyseiselle sivustolle).
   
 9. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kosahti heti 97-98 kauteen kirjoitin varmaan macijevskin väärin ei vaan kelvannut. :)
   
 10. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Siis nimet voi kirjoittaa kyllä missä järjestyksessä haluaa, ei tarvitse olla mitenkään aikajärjestyksessä. Joo, tuohon nimeen hyväksytin kaksikin eri kirjoitustapaa, mutta en kyllä yllä olevaa. Tästä esim. näkee miten kai virallisesti kirjoitetaan, mutta hyväksyin myös y:n tilalla j:n (vrt. Yashin, Jashin)
   
 11. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pirun hauska! 95 nimeä löytyi. Mm. Miha Rebolj jäi uupumaan, en tiedä miten olen voinut unohtaa. :) Eric Veilleux'ta systeemi ei jostain syystä hyväksynyt minulta.
   
 12. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  HIeno kisailu! Sen verran annan palautetta, että kaudelta 14-15 näyttäisi puuttuvan McIntyre kokonaan.
   
 13. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Siisti testi!

  Oma tulos oli... säälittävä! Voin sanoa, että en edes puolia ehtinyt ja muistilokeron ulkopuolelle jäi kyllä sellaisia pelaajia, että mitä vittua oikeesti... miten ne voi unohtaa? En edes kerro keitä legendoja hädissäni unohdin. Yllättävän vaikeaa kun lopulta ajattelee kun iskee panic, ehkä vuorokauden aika ja oluiden määräkin vähän vaikuttaa, mutta silti hävettävä suoritus tai juuri siksi.

  Eli joo 40% oli oma tulos ja se on keskiarvon alapuolella. Haen takkini.
   
 14. atsku Jäsen

  Viimeksi muokattu: 08.11.2016 klo 09.52
 15. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ville Järveläinen on saksan toiseksi korkeimman sarjatason pistepörssissä sijalla 11 tilastoilla 15 6+13=19. Joukkuetta mies ei kuitenkaan ole kyennyt pelastamaan vaan Heilbronner Falken löytyy sijalta 11.

  Näköjään tuolla sarjassa kovia tehoja on alkukaudesta mättäneet myös Roope Ranta ja Juuso Rajala. Varsin paljon näkyy kärjessä myös pohjois-amerikkalaisia.

  Dan Spangin ura on kyllä tullut nopeasti alas. Toki Torpedon "ryöstökalastus" oli varsin erikoinen tapaus.

  E. Typo sattunut Järveläisen tilastoihin. Korjattu.
   
  Viimeksi muokattu: 10.11.2016 klo 17.33
 16. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Johan Larsson on tehnyt noin kuukausi sitten DEL-Liigan Iserlohn Roostersin kanssa sopimuksen kaikessa hiljaisuudessa.
   
 17. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Lainaus:
  Tällä hetkellä 29 ottelua 10+7=17 -1

  Tuskin on lähdössä yhtään minnekään eikä varmaan ollut muutenkaan muualla kuin omassa päässä. Hetken se totuttelu kesti, mutta alkoihan niitä maaleja taas syntyä. Kolmella maalilla johtaa joukkueensa maalipörssiä. Ihme seppä.
   
 18. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  Rau oli kyllä yksi ammattimaisimmista pelaajista, joka on koskaan SaiPassa pelannut. Tosi hienoa nähdä, että peli kulkee isommissakin ympyröissä! :)
   
 19. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ja kun Arenalla kävin peliä katsomassa niin Rau todella näytti johtavalta pelaajalta. Jatkuvasti vaarallinen ja näytti yhdistelmältä McIntyrea ja itseään. Aivan eri pelaaja kun myös kuskasi kiekkoa ja rakensi peliä. Selvästi ottanut roolia päästyään peliin sisään.
   
 20. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Kannatti mainostaa. Äsken päättyneessä matsissa Rau 1+1.
   
 21. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vähän asian vierestä, mutta Chadin pikkubroidi Kyle pelaa Florida Panthersissa ja on tehnyt tällä viikolla elämänsä kaksi ensimmäistä NHL-maalia.
   
 22. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Rau taas heittänyt 1+1 Kunlunin voittaessa Sibirin 3-1. Ottanut myös kampituskakkosen. Ei mikään jäähykeisari vieläkään mutta muutaman kerran aiemminkin näyttänyt ottaneen jäähyjä ja olisiko jo nyt minuutteja enemmän kuin SaiPa-aikoina yhteensä?
   
 23. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Oliks tänään tosiaan alumni-peli niiku jatkoajan uutisessa mainitaan? Jos oli niin ketä mahto pelata SaiPalta?
   
 24. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Olihan siellä mm. Marko Ek, Sami Kaartinen, Petri Peronmaa, Riku Kallioniemi, Juha Kuokkanen. Jossakin oli ne kokoonpanotietoja mutten nyt tähän hätään löydä...

  SaiPan FB-sivuilta löytyi. Eli noiden ylläolevien lisäksi siellä oli pelaamassa Matti Nevalainen, Mika Skyttä, Marko Saarinen, Jussi Pekkala, Mikko Myllykoski, Kari Weckström, Juha Pursiainen, Pertti Ahokas, Lauri Lipsanen, Mika Kauppinen.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2016 klo 18.44
 25. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pelicansin alumnit muuten voittivat SaiPan alumnit 6-4. Kaikki vanhat tutut pelaajat 90-luvulta ja 2000-luvun alusta olivat tietty mukana.