Ex-Kerholaiset

  • 1 555 481
  • 5 518

Jeskamareee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maso Lehtonen (erillismainintana Mason ego)
Kiitos Lada! Upea pelaaja ja esikuva rauhallisuudesta. 2019 finaalien game7 kurkkaus takatolpalle ja jatkoajalla itse rauhallisuus saa kiekon viivaan, rauhottaa pelin ja antaa syvyyteen Luccelle ja loppu onkin suomalaista jääkiekko historiaa.

Kiitos gentleman#42
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Viimeksi muokattu:

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Itse yritän katsoa positiivisesti sen kautta, että muualta halutaan tulla Kerhoon kehittymään. Uskon myös, että huhuissa "verkkaritarjouksista" on paljon totuutta, mutta silti pitää muistaa myös muut syyt mitä pelaajan valinnan takana voi olla. Omat pojat on hyvä asia, mutta ei voi olla itseisarvo.

Toivon toki, että tulevaisuudessa oma juniorityö on siinä kunnossa, että sieltä löytyy taas materiaalia Liigaan. Ja toisena tietysti se, että resursseja saadaan nostettua niin, että voidaan kilpailla näistä pelaajista rahalla.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Taisi Nikkilän kausi olla siinä. Polvi vääntyi todella ikävän näköisesti.
Se saattoi olla nilkkakin. Mutta kyllähän siinä itse ajatteli ja Kapasen Sami sanoi kun äsken nauhalta katsoin, että KooKoolle iso ongelma. Ite sanoisin, että kevään rypistely oli siinä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nikkilän kausi valitettavasti pakettiin.
Ja samalla KooKoon. Mitä kattelin Cmorelta, niin ei sota yhtä miestä kaipaa, mutta KooKoon peli lepäsi pleijareissa niin paljon tämän puolustuspään johtajan harteilla, että se on siinä.

Täytyy sanoa, että aikamoinen MVP on kyllä pleijareissa. Muistissa on oranssissa Laukkasen, Koiviston, Rafalskin, Mäenpään, Tuulolan, Laatikaisen, Frimanin ja monen muun huikean pudotuspelisankarin otteet kevään peleissä, mutta ihan vapaasti voi yrittää esittää kovempia näyttöjä pudotuspeleistä mitä ko. herralla, jos sinne on päässyt. Kentällä tehnyt niitä asioita, jotka vieneet joukkuettaan kohti voittoa suhteessa omaan ympärillä olevaan joukkueeseensa enemmän kuin nämä muut pakit. No, vertailu on vaikeaa ja Nikkilän pelejä nähnyt enemmän, paremmin (nykyteknologia) sekä lähiaikoina.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Laurikainen menossa JYP:n. Siellä taidetaan koittaa rahalla nyt nousta mudista takaisin.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Rautakorpi ei halvalla kasattua joukkuetta koutsaa. Toivottavasti Edi on kuntoutunut ja muutkin haut osuvat ja menestystä tulee, tai muuten voi JYP olla selvitystilassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös