Ex-Kärpät maailmalla

  • 1 843 700
  • 5 252
Suosikkijoukkue
Kärpät
Matias Strozyk twiittaa Haatajan saaneen potkut Ruotsista. Ekaks menee oma rafla (Kenttä) konkkaan, ja sitten lähtee työ alta. Paremminki vois mennä Hadella, toivottavasti saisi uutta alkua alle!
Haden kohdalla valitettavasti siviilipuolen ongelmat heijastuvat jääkiekkoon. Toivottavasti saisi siellä puolella uutta alkua alle niin lätkääkin voisi olla vielä muutama kausi jäljellä hyvällä tasolla. Enkä tarkoita nyt tuota ravintola Kentän lopettamista. Se on vain yksi pieni sivujuonne kokonaisuudessa.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Ei välttämättä tosiaan tämän palstan asioita, mutta todella ikävä juttu Haden kannalta. Kuten Porvoon Kärppä ylempänä totesikin, Haden kaksi edellistä vuotta ovat olleet todella haastavia, kaikilla sektoreilla. Toivottavasti jaksaa vielä yrittää, mutta en pidä suurena ihmeenä jos hokkarit laitetaan naulaan.
 

Paksuerkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näkeekö viisaammat mitään mahdollisuutta että Hade tulis nyt suoraan kärppiin tai ylipäätänsä ikinä enää? Jos ens kaudella valmentaa K. kivi niin eikö hän edusta hieman yksinkertaisempa pelitapaa kuin Late? Jos se haden pelaaminen oli vaikeaata pelitavasta kiinni pois lukien ne siviilijutut tästä? Oletteko sitä mieltä että haluatte kaverin vielä kärppiin? Liigassa varmasti on ottajia mutta liksa ei oo enää ikinä sama mitä varmaan kärppien kans viime kaudella sovittiin.... Itse olen vähän kahta mieltä. Oisko Niemi nyt se sentteri jonka syötöstä hade taas naulaa tyhjiin 25 maalia? :)
 

JPL

Jäsen
Se riippuu ihan täysin Hadesta itsestään. Käsittääkseni asiat on sovittu hyvässä hengessä tähän saakka, joten kaikki on varmasti mahdollista. Mutta Haden pitää ehdottomasti saada ensalkuun se oma pesä puhtaaksi ja keskittyä jääkiekkoon ja saada oma ura takaisin raiteilleen. Voihan se olla että Laten pelitapa ei hänelle sovi, mutta tuskin se nyt pelkästään siitä on ollut kiinni.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Voihan se olla että Laten pelitapa ei hänelle sovi, mutta tuskin se nyt pelkästään siitä on ollut kiinni.

Omaan silmääni Haataja näytti Kärpissä viimeisellä kaudella aika laiskalta ja jopa huono kuntoiselta verrattuna Aran aikaan. Eikö hän itsekin sanonut että oli "kuunnellut kroppaansa" ja vähän muuttanut kesäharjoittelua. Oli vissiin menny vähän pöpelikköön sen kanssa..
 
H

Hidas_ja_kankea

Näkeekö viisaammat mitään mahdollisuutta että Hade tulis nyt suoraan kärppiin tai ylipäätänsä ikinä enää?

Kieltäydyn olemasta viisaampi, mutta mikä jottei? Ensin täytyy olla selkeä oma tahto laittaa hommat raiteilleen. Kiitos ei, kiukuttelu ja tyytymätön roolinsa tapauksissa. Nyt on kahdessa peräkkäisessä seurassa ollut sama lopputulema, joten napit kiinni ja nöyränä poikana jatkaminen olisi suotavaa.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Näen itse asian niin, että Kärpät ei ole se joukkue, jossa homman toimivuus osoitetaan. Täällä paineet ovat helposti liikaa kun pitäisi kaikille osoittaa, että pystyy jälleen pelaamaan huippukiekkoa edellisen epäonnistumisen jälkeen. Parempi on käydä pienemmässä seurassa pienemmillä paineilla pelaamassa itselleen hyviä minuutteja ja sitten ehkä Kärppiin, jos homma lähtee toimimaan.
 

Paksuerkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jep juurikin näin. Epäilen että haataja olis kovin kiinnostunut kärpistä tai varsinkaan kärpät hänestä. Ehkä liian suurin riski ja ei herätä mielenkiintoja puolin eikä toisin. Ikävä kyllä se iso askel uralla eli khl tais pilata siviili elämää ja sitä kautta uran (en tiedä ja ei mennä siihen). Kärpillä ei ehkä rosterissakaan tilaa second chance miehelle... Mutta mutta jos jos. Ei ehkä helpoin asetelma 32v laittaa uutta vaihdettaa silmään kuin jollain 25v pelaajalla
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Kyllähän Haden kannattaisi ottaa ihan rehellinen huili tähän, pääkoppa kondikseen vaikka alan ammattilaisten kanssa, treenata pirun kovaa ja katsella mistä löytyisi se paikka missä palli ei heilu heti jos alkuun ei heti peli käynnisty. Kaverilla kuitenkin iän puolesta pelivuosia jäljellä niin ehdottomasti kannattaisi tällaisten kausien jälkeen keskittyä olemaan valmis joka osa-aluella kun pelipaikka löytyy! Ura uuteen nousuun ja sinne EHT-tasolle jälleen.

Mitä kärppiin ja Hadeen tulee niin tässä vaiheessa ei kiitos. Diili ei palvele kumpaakaan osapuolta. Kärpistä puuttuu sentteriosastolta taitoa,laidassa sen sijaan on tunkua jo nyt ihan riittävästi!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Johan on taas otsikko ilta-pululta. Donskoin kauden aloitus ylhäällä on pieni yllätys mutta ei todellakaan mikään sensaatio.

tuon otsikon kun olisin bongannut jotain muuta reittiä kuin täältä, ei olisi kyllä ensimmäisenä tullut donskoi mieleen kenestä on kyse.
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
Johan on taas otsikko ilta-pululta. Donskoin kauden aloitus ylhäällä on pieni yllätys mutta ei todellakaan mikään sensaatio.

tuon otsikon kun olisin bongannut jotain muuta reittiä kuin täältä, ei olisi kyllä ensimmäisenä tullut donskoi mieleen kenestä on kyse.

No joo, jos mennään otsikkoa edemmäs, niin se jymypaukku on ehkä kuitenkin tämä. "23-vuotias laitahyökkääjä pelaa runkosarjan avausottelussa näillä näkymin Sharksin kärkiketjussa Joe Thorntonin ja Joe Pavelskin rinnalla.".....
 

Fancy Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
IceHearts
Kovassa tuloskentässä (Thornton/Pavelski) joka myöskin on nyt yllättäen JJJ -ketju. Tarkoittaa myös sitä, että kiikareilla ei kauaa pälyillä.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt ollaan kyllä jännän äärellä! Hemmetin kovaa duunia Donskoilta päästä tähän. Saako tuota yksittäistä matsia tilattua jostain?
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Myös Kemppaisen kannalta hyvä uutinen, nimittäin Max Talbot laitettu waivers-listalle. Kilpailu nelosketjun paikoista siis vähenee, ja ratkaisu indikoi Kemppaisen ja Randellin vakuuttaneen valmennusjohdon.
 

JPL

Jäsen
Aika kivaa urakehitystä, Suomen parhaan senan rinnalta maailman parhaan rinnalle... Huikeeta.

Nyt pitää sutten alkaa tapahtumaan tai vastuu tippuu nopeasti.
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
Kyllä Kärpät on kova......Kärppien kolmosesta San Jose:n ykköseen.......
 

JJ#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tyhmä kysymys: onko Donskoi nyt "varmuudella" aloittavassa kokoonpanossa? Varmin tieto, mitä itse muistan lukeneeni, on se että Sharksilla on kahdeksan laituria enää rosterissa. Senttereitä onkin sitten enemmän kuin kokoonpanoon mahtuu.

Omalla logiikalla se ei takaisi vielä 100-prosenttisen varmaa pelipaikkaa, mutta enhän mä nyt näistä Amerikan kuvioista tiedä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös