Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Ex-Kärpät maailmalla

Viestiketju osiossa 'Kärpät' , aloittajana Tuzzi, 08.10.2006 klo 15.01.

 1. Tuzzi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Päätin avata ketjun, joka on omistettu Kärppälähtöisille pelaajille Pohojois-Ameriikoissa. Kärppien "uusi tuleminen" näkyy myös maailman kovimmassa kiekkosarjassa, jossa juuri alkaneella kaudella viilettää 5 Kärppäkasvattia sekä 4 vieraspaikkakunnalla kiekko-oppinsa saanutta Kärppäkasvattia.

  Eikä huonosti pojat korkanneetkaan kauttaan. Mikko Lehtonen Nashvillen paidassa käytti ruoskaansa täräyttäen maalin ensimmäisessä ottelussaan ja olikohan peräti ensimmäinen vaihto vielä. Itsekukin on Lehtosta odotellut maitojunalla Kärppäpaitaan jo tälle kaudelle, mutta alku oli ainakin mahtava Mikolla.

  Kukkos-Lassekaan ei heikosti pelannut, saalina syöttöpiste kauden toisessa ottelussa. Toivottavasti Kukkosen toinen visiitti NHL:ssä onkin parempi ja saisi pelata koko kauden. Asenteesta ei pitäisi jäädä ainakaan kiinni. Peliaikaakin on tullut kivasti, reilut 14 minsaa viime ottelussa.

  Niinimaalle yli 20min peliaikaa Montrealissa. NHL Highlightissa näytti mies antaneen jälleen todellisen hazardiavauksen. Saa nähdä vieläkö Janne saisi uransa nousuun, vähän epäilen mutta toivon kuitenkin.

  Philadelphian Joni Pitkänen on yksi suosikki parhaalle puolustajalle annettavan Norris-Trophyn voittoon. Viime yön ottelussa myös Pitkänen sai avattua pistehanat kolmella syötöllään. Jo nyt kaveri on yksi arvostetuimmista puolustajista nimenomaan hyökkäyspäähän pelatessa, tässäkö Suomen tuleva Lidström.

  Jussi Jokisella ollut hieman kuiva kauden aloitus Dallasin kahdesta voitosta huolimatta. Peliaikaa melko vähän, n. 10 min per ottelu ja ei vielä tehopisteitä. No eiköhän se Jussillakin aukea kohta. Mielenkiinnolla odottelen myös rankkariskaboja, onko poika keksinyt uusia kikkoja.

  Myös Rinteen Pekalle paljon tsemppiä jatkoon, kun mies on loukkaantunut tällä hetkellä, ja muistaakseni ihan Oulun suunnalla tervehtymässä. Toivottavasti pääsee vielä tälle kaudelle kokeilemaan "ylhäällä". Saataisiin ehkä oululainen ykkösveskari NHL:ään.

  Lisäksi rapakon takana pelaa Niklas Bäckström ja Niklas Hagman, jotka ponnahtivat Kärpistä pinnalle. Myös Ari "Swäng" Vallin sai NHL-sopimuksen, mutta joutuu aloittamaan kauden farmiliigassa. Petr Tenkratin toinen kokeilu ison veden takana näyttäisi saavuttavan nopean lopun, mies on pistetty Bostonista waiver-listalle eli jos mikään toinen joukkue ei miestä halua, matka jatkuu AHL:ään. Bäckström sai pelata ensimmäiset minuuttinsa Minnesotassa, kun ykkösveskari Fernandez otettiin vaihtoon. Becksi päästi kaksi maalia taaksensa, mutta torjui kuitenkin joukkueensa voittoon eli hyvä NHL-avaus häneltäkin.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2006 klo 17.22
 2. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Jokisen Jussi taitaa edelleenkin olla Kalajoen JHT:n kasvatti vaikka hioituikin huippuunsa Kärppien juniorimyllyssä. Rinteen Pekka taas tuli Kärppiin Laserista.
   
 3. -Mercury- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Joo eiköhän muuteta ketjun otsikko "joskus Kärpissä pelanneet NHL:ssä", ettei vaan tule paha mieli kellekkään.

  Jeff(rey) Hamilton, Chicago Blackhawks, 2 peliä 1+1 -1
   
 4. Tuzzi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Pyydän nöyrästi anteeksi, tarkoitus ei ole näiltä joukkueilta ottaa mitään pois. En halua väheksyä yhtään esim. kotikyläni Laserin panostusta Korpikariin tai Rinteeseen liittyen. Tuskin kumpikaan kuitenkaan hirveästi pisti vastaan kun mahdollisuus Kärppiin siirymiselle tuli. Näistä kasvattiasioista saa niin helposti tappelun pystyyn, joten jätän tällä kertaa väliin, onhan niitä jo lukemattomissa muissa ketjuissa väännetty.

  Edit. nyt on otsikkoon lisätty poronsarvet
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2006 klo 17.24
 5. oukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ainoa asia mikä on varmaa, on että jos joku jossain puhuu jonkun joukkueen kasvatista, löytyy vähintään yksi joka katsoo asiakseen jeesustella siitä mitä koko sana tarkoittaa. Ei pettänyt nytkään.
   
 6. Tuzzi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  KLADNO-KASVATTI Tenkura lähetetty Providenceen AHL:ään. Viihtyykö mies sitten siellä, epäilen. En tosin muista onko yksisuuntainen sopimus. Siinähän se olisi maalintekijä maalintekijä ykköseen. Hieno mies ja hieno pelaaja, on vaan nähty jo ja ulkkaripaikkoja ei liiaksi ole. Minun Kärppiini kuitenkin aina enemmän kuin tervetullut.
   
 7. Vertical Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Niin, Tenkratilallahan on sopimus Sveitsin Berniin, mikäli pelaamienen Ahl:ssä ei innosta.
   
 8. Tuzzi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eikös nuo yleensä ainakin lakkaa vaikuttamasta, mikäli pelaaja tekee NHL-sopimuksen. Tästä tapauksesta en tiedä tarkemmin, mutta Bernissa pelaa aika kovia ulkomaalaisia, Söderholm, Gamache, Berglund ja Bordeleau ainakin. Viisi paikkaa(ko) siellä on ulkkareille. Mutta itsekin epäilen, että tänne halajaisi, ehkä sitten jäähdyttelemään vuosien päästä.
   
 9. -Mercury- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  On, tuskin olisi muuten edes lähtenytkään. Palkka juoksee joka tapauksessa sen $525,000. Tiedä sitten mitä käkikellokauppiaat olis maksanu.
   
 10. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Kunnia vain sinne minne se kuuluu. Ilman esim. edellä mainittujen seurojen työtä nuoremmissa ikäluokissa ko. pelaajat tuskin olisivat Kärppiin (tai muuhun suureen seuraan) siirtyneet. Pienten kasvattajaseurojen pitäisi toisaalta ymmärtää potkia pelaajaa eteenpäin uusiin haasteisiin suurempiin seuroihin kun omat resurssit eivät enää riitä pelaajan eteenpäin viemiseen.

  Yleensä ottaen olen jo kauan ihmetellyt suurseurojen tyyliä pyörittää näennäistä juniorimyllyä pikkujunnuissa. Kuitenkin viimeistään C-junnuissa "omat kasvatit" potkitaan pihalle ja kasataan lähialueen seuroista parhaat pelaajat oman lipun alle. Mikä on suurseurojen oman juniorivalmennuksen taso? Periaatteessa niillä pitäisi olla parhaat valmentajat ja muutkin resurssit, joten oman pelaajatuotannon taso pitäisi olla niin hyvä, että naapurista ei edes tarvitse värvätä pelaajia. Suurin osa tiennee tilanteen todellisen puolen...

  No joo, ihan off topiciksi meni ja kuuluisi ennemminkin tuonne keskustelua muista kiekkosarjoista -osiolle, mutta menköön tähän.
   
 11. dodi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paha on palannut takaisin!
  Hyvin tuntuu viime kausien ykkösparillamme menevän rapakon takana. Viime yönäkin Lehtonen saanut pyöriä ympäri kaukaloa karvan verran alle 20 minuuttia. Nashvillen fanien keskuudessa miestä pidetään todellisena löytönä ja peli paranee kuulemma peli peliltä. Ylivoima aikaa ei Lehtoselle ole juuri herunut, mutta otteiden jatkuessa hyvänä, mahdollisesti myös yv-aikaa on tarjolla enemmän.

  Kukkosta puolestaan pidetään jopa Chicagon parhaimpana puolustajana. Tilastot (9o 2+4 +5) näyttävät aika samanlaisilta kuin Kärppien paidassakin, joten hyvin on onnistunut Lassen uusi meneminen. Chicagon kannattajatkin ovat huomanneet, että Lassen ollessa jäällä ei ole huolta omissa soimisesta.

  Vallin pelannut AHL:ssä 4 ottelua tehoin 0+3 +5. Valitettavasti en tiedä peliesityksistä mitään.

  On siinä todellakin jäänyt Kärppien puolustukseen SUURI aukko näiden herrojen jäljiltä. Ehdimmeköhän tottua jo liian hyvään? :)
   
 12. TosiKärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bc Nokia, Arsenal
  Niken kohtalo Minnesotassa vähän harmittaa, kun ei meinaa saada millään kunnon näyttöpaikkaa. On kuitenkin pelannut hyvin ne kaksi kertaa, kun on tullut kentälle kesken pelin. Tilanne Minnesotassa lienee sama kuin Calgaryssä: ykkönen pelaa lähes kaikki pelit. Sinänsä en ihmettele, onhan Manny Fernandez ollut hyvä jo useamman kauden.

  Toivoisin kuitenkin Nikelle muutaman koko pelin, joissa pääsisi näyttämään taitonsa (,jota löytyy varmasti). Onnistuessaan joku maalivahtiongelmissa tai -pulassa oleva seura saattaisi kiinnostua. Treidi tai Fernandezin loukkaantuminen lienee ainoa mahdollisuus saada kunnolla peliaikaa. Treidi olisi ihan mahdollinen, onhan Minnesotalla farmissa lupaava Josh Harding, joka täyttäisi hyvin kaksosen roolin.
   
 13. tzoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NYR, Kälviän Tarmo
 14. Tuzzi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tenki tehnyt kolmivuotisen artistisopparin. Hieman harmittaa, ettei näillä näkymin miestä Kärppäpaidassa nähdä siis kolmeen vuoteen. Tietenkin sopimukset on purettavissa, mutta kuitenkin. Timrån kotisivuilta en varmistusta siirrolle kuitenkaan löytänyt.

  http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,928820,00.html

  Edit. HFboardsilta lueskelin että Tenkrat olisi nostettu ylös Bostoniin. Haluavat kai että joku muu jengi poimii sen, kun taitaa nousta waiversin kautta. Tai sitten uskovat miehen kykyihin vielä.
   
  Viimeksi muokattu: 10.11.2006 klo 21.57
 15. Vaikkakaan ei ole kärppäkasvatti

  Bäckäri sitten otti ja pelasi nollapelin viime yönä. Ei ollenkaan hassummin ja erinomainen näyte maailmalle taas, mistä maasta tulee kovat molarit. Bäckäri kun ei vielä ole suomalaismolarien kuuminta kärkeä.. nooh.. ottaa tuosta ykkösmoken paikan ja muuttaa asian :D
   
 16. Taskusorsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, Ilves
  Tenkratin tulo Eurooppaan on äärimmäisen epätodennäköistä, sillä viime pelit hän on pelannut todella vakuuttavaasti Bostonin kolmosketjussa yhdessä Phil Kesselin ja Stanislav Chistovin kanssa. Eilisessä pelissä Carolinaa vastaan Tenkrat nostettiin Bostonin ykköskenttään kolmanteen erään ja esiintyi siinä vakuuttavasti..
   
 17. bunghole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, K-Laser
  Bäkkäri molempien veskaripörssien kärjessä!

  Sekä GAA että %.

  Pelejä tosin vasta 8 mutta kertoo kuitenkin hyvästä startista.
   
 18. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas (+ #71&#24) KÄR+PHI
  Lehtonen lähtee käväisemään parin ottelun AHL-turneella, kunnes palaa Predsin vahvuuteen STL vastaan.

  Tuossapa linkkiä juttuun, www.tennessean.com
   
 19. Honkanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS + Washington Capitals + Leijonat
  ...

  Bäckström on tosiaan saanut lentävän startin NHL:ssä. Lehtonenkin on onnistunut paremmin kuin kiitettävästi, mutta alkaa harmittamaan, kun JJ ei oo samanlaisessa iskussa, kuin viime kaudella.
   
 20. Calm Like a Bomb Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Aivan loistava tilanne lauantaiyönä Minnesota-Dallas-pelissä, kun JJ tasoittaa Dallasin paidassa Bäckströmin selän taakse vasempaan alanurkkaan. Sen jälkeen nöyryyttää rankkareissa samaan Trademark-kulmaansa kiekon sisään. Oli muutenkin Bäckström tapansa mukaan vailla mahdollisuuksia rankkareissa, vaikka muuten hyvin pelasikin.
   
 21. -Mercury- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Varmasti ollu Dallasin vetäjillä tiedossa Niken heikkoudet. Jokinen nyt teki oman perusmaalinsa, mutta Zubov ja varsinkin Ribeiro veivät Niken ihan kahville.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2006 klo 21.43
 22. V-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Otsikon voisi muuttaa muotoon "Ex-Kärpät NHL:ssä". Tenkrat tai Nikke kun eivät ihan Kärppäkasvatteja ole.

  Kumma että Nikke saa torjua rankkarikisatkin. Vaikka pidänkin Nikkeä huippumokkena, niin rankkareihin laittaisin ennemmin lähes kenet vain.
   
 23. Bayern Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat, Huuhkajat
  Lainaus:
  Jokisen peliaika on ollut syystä tai toisesta kortilla Dallasissa. 10 minuutin peliajoilla nykyiset pisteet ovat ihan hyvät.

  Kukkonen on kyllä ollut positiivisin yllätys rapakon taakse siirtyneistä Kärpistä. Myös Nikke ja Lehtonen ovat ottaneet paikkansa ylhäältä, joten ihan hyvältä näyttää.
   
 24. Vertical Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  No miten sen nyt ottaa, Dallasin sisäisen pörssin 6. ja plusmiinus tilastossa jaetulla neljännellä sijalla. Tietysti enempäänkin olisi rahkeita, mutta varsin mukavat pisteet JJ kokoaa tätäkin tahtia.