Ex-Kärpät maailmalla

  • 1 899 459
  • 5 382

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Niko Mikkolalle Stanley Cup ja Kiiminki kartalle! Seiskapelissä yksi plussa ja tärkeää duunia loppuhetkillä. Ja faktahan on tosiaan myös se että kyseessä vasta toinen mestaripelaaja Oulun seudulta sitten Reksan. Onnittelut!

Nyt on kaksi kultaa Luostarisen kanssa. Seuraavaksi Milanossa?

E. Maininta Reksasta.
 
Viimeksi muokattu:

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Toronto Sunissa ollaan siis sitä mieltä että Hakanpään polvi on sen verran sökönä että sillä ei enää jääkiekkoa pelata. Saa nyt nähdä miten tilanne etenee, toivottavasti Hakkis pelikuntoon pääsee.
Kuvauksen perusteella tilanne kuulostaa erittäin karulta, mutta sitten taas ihmettelen että jos tilanne on oikeasti tämä ja kun Maple Leafs satavarmasti tiesi pelaajan kunnon, miksi sopimus ylipäätänsä tehtiin? Olisi erikoista touhua nykypäivän tiukassa palkkakattomaailmassa ottaa puolentoista miljoonan täysin klesana oleva pakki pelkästään saikuttamaan, jos mitään takeita paluusta ei ole. Joo, LTIR-listalla ei vaikuta palkkakattoon, mutta palatessaan söisi joka tapauksessa tuon summan. Samalla rahalla olisi saatu varmasti takuuvarmasti pelikunnossa oleva ja ehjä syvyyspelaaja tuonne kolmospariin.

Hieman skeptinen olen siis Sunin raportointia kohtaan, ja toivotaan ettei Hakkiksen tilanne ole oikeasti noin huono. Ainakin se viitisen vuotta olisi vielä pelattavaa terveenä pysyessään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös