Ex-jukurit maailmalla

  • 222 068
  • 647

Telemarketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jaksaako joku kuvailla tuota Stranskya vähän? Launchissa kuvailtiin, että osaa taikoa paikkoja kuin tyhjästä, mutta laukaus ei mitään huippuluokkaa.

Kiinnostaa, että miksi ei jatkanut Jukureissa vaan paineli hyvien tehojen jälkeen jonnekin Tshekin huumoriliigaan. Ei kyllä kamalasti sytytä hankintana etukäteen. Oliko koti-ikävää vai eikö vain löytynyt sopivaa roolia enää Jukureihin?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Jaksaako joku kuvailla tuota Stranskya vähän?
Oma näkemys hänestä, tyypillinen Tsekki-pelaaja eli taitava kiekon kanssa, mutta puolustus suunta ei koskaan Jukuripaidassa mikään suurin kiiman kohde ollut. Veto ei tosiaankaan mikään maailmanluokkainen ole. En tiedä onko kehitystä tapahtunut eri osa-alueilla, mutta erittäin taitava kiekon käsittelijä, mutta ainakin Jukureissa oli ongelma pitää sitä siihen asti, kun menetti. Edellä mainittu taito myös Jurmolla. Pelin luku kyllä hyvää, jos syötöt olisi täällä lavasta irronnut aiemmin. Hyvä englannin kielitaito myös plussa.

Pelipaikan avautumisesta viime kaudelle tänne ei muistikuvaa miten tilanne meni, mutta OJ:n arvojen läheistä ei ole puolustamisesta tipankaan verran luistaminen.
 

antibetoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Savon Sinikeltainen
Sanoisin näin, että parhaana päivänään on erittäin hyvä jääkiekkoilija Liigan tasolle, mutta huonona päivänä todella näkymätön. Pystyy luomaan hyökkäyspäässä peliä hyvin
 

antibetoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Savon Sinikeltainen
Ristiinan vapahtaja on nimetty Narrien kapteeniksi ainakin harjoituskauden osalta!

 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Uskomatonta, että Jukureiden historian huonoin pelaaja painaa 5 peliin 7 tehopistettä harjoituspeleissä.
Jukureiden historian huonoin pelaaja on kyllä liioittelua. Takavuosina Jukureissa on pelannut kuitenkin sellaisia pelaajia kuin Ville Hyrkäs, Erkka Leppänen ja Petteri Muotka.
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nyt ku Kirkin sopimus tsekkeihin varmistui niin olisi kiva tietää oliko Jukurit miehen perässä ollenkaan. Lompakko ei meillä tainnut riittää miehen palkkaamiseen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös