Euroviisut 2024 ja UMK 2024

  • 226 227
  • 3 018

Barney

Jäsen
Nyt pitäisi saada yhteys Bill Gatesiin ja jonkinlainen markkinointiyhteistyö Euroviisujen ajaksi. Samalla Bill voisi yhdessä juutalaispankkiirien kanssa pitää huolen siitä, että Suomi voittaa viisut.
 

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Aivan loistava voittaja. Nauroin vedet silmissä eikä biisikään ole huono. Tätä monet yleisöäänestäjät tulevat rakastamaan. Pärjääminen olisi silti ihme, mutta tuo kannattaa lähettää maailmalle silti.

Nostalgia-arvoa kansainvälisessä äänestyksessä toki syö se, että eihän monissa noissa äänestävissä maissa vuonna 95 tai pitkään sen jälkeenkään ollut edes tietokoneita.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Muistatko sellaiset mestariteokset kuin Norma Johnin Blackbird, Sandhjan Sing It Away tai Pernilla Karlssonin När jag blundar? Minä valitettavasti muistan, ja ne lähetettiin oikein Eurooppaan.
PKN "Aina mun pitää"?
 

Siwankassa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Cyan Kicks sitten huononsi omaa sijoitustaan umk tällä revanssillaan.
Se jos mikä on vääryys kun miettii kuin hyviä ne oli tänään verrattuna 22 umk. Lavashow ja kaikki oli parempaa omasta mielestä.

Ja joo on ne vähän blind channel pirkka versiona mutta ainakin laulajaa kattelee ennemmin kun bc jätkiä.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Mulle saa kaataa tervaa ja höyheniä päälle. En uskonut enää vähä-älyisten raatien jälkeen
oman suosikin nousuun. En edes yleisöäänien jälkeen. Mutta niin se vaan piti pintansa eikä mitkään Sippolan itkuvirret päässeet pilaamaan kevättä.

NO RULES!
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Näiden nuorten laulajien pitäisi vaan opetella vetämään ilman autotunea. Ja jos ei lähde niin unohtaa laulajan ura. Siihen Siipola kaatui tänään, laulutaidon puutteeseen.
Tämä on totta. Sini Sabotagella oli taas vähän liikaa kaikkea ja etenkin se peruukki oli liikaa. Ja missä oli smurffupuku?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
En mä ymmärrä tätä ajatusmaailmaa, että mikäli ei tästä tykännyt, niin on tosikko.

En juurikaan tykännyt yhdestäkään biisistä tänään, vähiten Mikael Gabrielista, mutta ehkä silti paras vaihtoehto meni viisuihin.

Josset tykkää viisuedustajasta, olet tosikko. Lisäksi viisufanien kyyneleet täytyy pullottaa ja myydä Saharaan, ehkä. Toistuvat ilmiöt
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Maailma on täynnä kuumia balkanilaistaustaisia sluteja jotka osaa laulaa tai ainakin työskennellä huulillaan tilanteessa kuin tilanteessa, näitä on pakosti Suomenkin lähiöissä piilotettuna helminä. Silti meiltä lähtee vuodesta toiseen joku Jere Vantaalta tai Teemu Espoosta häpäisemään kansakunnan. Haistakaa vittu.
Jos Teemu Espoosta pärjää yhtä hyvin maamme ja kansakuntamme häpäisemisessä kuin Jere Vantaalta niin saa balkanilaisnaiset pysyä piilossa. Ja sinä tynnyrissäsi.
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Joo, ei ainakaan tarvii jännittää että päästäisiin finaaliin. Eihän toi voi edes esiintyä tolla Windows95 nimellä Euroviisuissa(?), niin se "läppäkin" menee siinä samalla.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Itkekää vaan. Fakta on vaan se, että Windows 95 ihan myös shown ylivoimaisuuden lisäksi kuulosti livenä helvetin paljon paremmalta kuin muut.
No ei se Piispasen laulaminen kuulostanut yhtään sen paremmalta mitä muilla.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ylipäätään jos UMK:ta tai Euroviisuja katsoo ja pyörittelee vain päätä kun ei tykkää mistään, niin mielestäni se kertoo jotain. Suurin osa näiden kisojen biiseistä ei ole itsellekään mitään valtavia hittejä, mutta osaan silti löytää hyviä asioita lähes jokaisesta biisistä tai esityksestä ja nauttia showsta.

Näitä kisoja ei ole tarkoitettu niille, joilla on vaikeuksia nauttia kevyestä hömppäviihteestä.
Showsta minäkin nautin ja tykkään biiseistä tai sitten en. Tykkään kommentoida biisejä ja esityksiä. Ihmisiä en sijaan lähtisi haukkumaan huumorintajuttomiksi tai miksikään muuksikaan sen perusteellaa tykkäävätkö jostain biisistä vai ei.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
En ole tästä mitenkään eri mieltä.

Mutta siis... Ei tuolla omaan korvaan mitään Euroviisuissa oletusarvoisesti edukseen erottuvaa ollut. Kyllähän esim. Siipola olisi voinut ihan kelpo pisteet vetäistä, mutta oisko kuitenkin ollut vähän liian Pirkka-Loreen..?

No en tiedä, mutta siis em. lähtökohdista ei itseäni yhtään haittaa, että on tällainen höhöhöhö-edustaja.

Hyvä meininki!

Näin se kai täytyy ajatella, mut jotenkin nää ns. huumoribiisit on usein niin mukahauskoja, ettei oikeesti tiedä miten suhtautua. Tää oli aika heikko veto. Olis nyt edes ollu jotain hyvää showssa kun musiikki ei mitään tarjoa. Loose-loose ja sija 30 viisuissa?
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos olisi yleisön painoarvo ollut yhtään vähemmän kuin 75% niin Siippo olisi voittanut tänä vuonna. Toki Käärijä olisi viime vuonna voittanut jo yleisön 60% painoarvolla.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Tämähän on Suomelta sikäli täysin poikkeuksellinen valinta, että yleensä ongelmana on ollut enemmänkin se, että just liian vakavasti otetaan euroviisut ja ties montako kertaa on sitten jollain jäykällä ja yllätyksettömällä esityksellä jääty hännänhuipuiksi.

Ihan kivaa kuittailua myös lähettää tämä rakkaaseen länsinaapuriin viime kevään Loreen-farssin jälkeen protestiksi. Saa taas jyryt imeä kunnolla winukkaa..tai jotain :D
 

Zhaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Yllätyksenä tuli Windowsmanin valinta, mutta loppujen lopuksi parempi näin. Ei tuolta kukaan muu noussut tarpeeksi esiin ja erittäin tasapaksua tavaraa olivat kaikki. Olisivat viisuissa sekoittuneet liikaa massaan. Mennään siis edes muista erottuvalla esityksellä, kyllä yleisö tietää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös