Euroviisut 2024 ja UMK 2024

  • 224 397
  • 3 007

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mä en ymmärrä, kuka tuon Pilvin julisti joskus hauskaksi. Keisarin uudet vaatteet, et sää välttämättä olekaan hauska. Mutta laulaa osaa, kai.

Edit. Ja itsehän katson aina Pilviä mutella, säästyy paljolta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Mulla meni ihan helposti läpi ääni ensimmäisellä yrityksellä.

Onpas annettu iso rooli koko kansan lieksalaiselle. Olen saanut jotenkin normaalin myötähäpeäntunteen kytkettyä pois päältä niin tämähän on tavallaan ihan hauska ja kai tässä on ihan tarkoituskin nauraa metatasolla.
 

Paloposti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä millään pääsen YLEn sovellukseen äänestämään. Onneksi tekstarilla voi lähettää useammankin äänen. Taskurahat menee WIN95 mänille.
 

Barney

Jäsen
Pilvi Hämäläinen on oikeasti jopa ehkä vähemmän hauska kuin Niina Lahtinen. Saavutus sinänsä sekin.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sanoin tuossa ennen skabaa rouvalle, että vaikka en tykkää Pilvi Hämäläisestä yhtään, niin mielummin hän kuin Krista Siegfrids. Siis jos pitää valita minkä kynnen alle työntää tikkuja.

Olin niin väärässä.
 

diavolo

Jäsen
Kun juontajienkin taso on tämä, niin saisko ensi vuodeksi vaikka Luokkakokouksen hulvattoman kolmikon juontajiksi? Hirviniemen kohukin jo laantunut tarpeeksi, niin ei muuta kuin paskapersepillupornolehteä lauleskelemaan lavalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös