Euroviisut 2024 ja UMK 2024

  • 222 679
  • 2 989

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kiva jos joku aliarvostettu nouseva artisti teki elämänsä biisin UMK:ta varten, se jätettiin rannalle ja tämä otettiin mukaan. Kunnon märkä rätti päin kasvoja.
Hyvä huomio, tiedostaen että ainoastaan seitsemän osallistujaa pääsevät framille asti.

Ei napannut toisellakaan kuuntelukerralla. Huumoribiisin olisi hyvä myös naurattaa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Kun tehdään humoristista ysäridancea, soisi huumorin olevan hauskaa ja biisin oikeasti melkoinen killeri jos meinataan ihan kisaamaan lähteä.

Tämä ei nyt oikein hauskuuttanut tai mennyt jalan alle, eli kaikenkaikkiaan huti. Olisi toiminut ehkä paremmin jonain randomina meemivideona joskus 2002, mutta nyt vitsi tuntuu jo auttamattoman vanhentuneelta. Harmi, odottelin tämän olevan jotakin paljon kreisimpää menoa.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kaksi enää jäljellä ja ellei yllätysbängeriä tule, kyllähän tämä on pedattu Sara Siipolalle. Ei juuri sytytä, mutta näillä mennään tällä kertaa. Finaalipaikka semi-varma, mutta kymmenen sakkiin sijoittuminen vaatii jo onnea.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Hitsi kun haluaisin tykätä tuosta Cyan Kicksin kappaleesta enemmän. Viime vuodet on lähetetty miesrokkareita kisoihin ja Lordikin aikanaan, niin olisi hienoa vähän muuttaa kaavaa naislaulajalla. Susannalla on lavakarismaa ja bändin soundi kuulostaa ihan hyvältä. Lisäksi näyttää eeppiseltä, kun Susanna pyörittää hiuksia. Rockilla myös yleensä erottuu massasta, sillä viisuihin lähetetään vähän rockia. Kappale on vaan kovin keskinkertainen. Lavashowlla voi vielä vaikuttaa, joten ehkä se tästä, jos keksivät siihen jotakin. Saakohan showssa käyttää vettä lavalla? Se voisi näyttää hyvältä ja sillä voisi erottautua.
 

Tuamas

Jäsen
Jahas, se oli sitten viiden pennin günther-pastissi.

Sinne peräpäähän Sexmanen ja Markinin seuraan.

Sara Siipola on toistaiseksi ennakkoon kovin näistä, mutta siinäkin on isosti kiinni siitä miten livenä lähtee.

Tähän asti kaikki biisit on sen verran vahvasti vedetty autotunen läpi ja vastaan ei ole tullut vielä oikein viimeisen päälle bängeriä, että jäänee livessä nähtäväksi kuka homman vie.
 

MegaForce

Jäsen
Markin oli ihan ok, mutta ei sen enempää. Windows95man taas melkoista kuraa. Hankala itseni tehdä listausta, kun en ole oikein pitänyt vielä yhdestäkään. Toivottavasti Mikael Gabriel ja Nublu yllättäisivät. Annan tälle pienen mahdollisuuden.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaksi enää jäljellä ja ellei yllätysbängeriä tule, kyllähän tämä on pedattu Sara Siipolalle. Ei juuri sytytä, mutta näillä mennään tällä kertaa. Finaalipaikka semi-varma, mutta kymmenen sakkiin sijoittuminen vaatii jo onnea.
Jos lopuista ei ole haastajaksi, niin itse näkisin Cyan Kicksin todennäköisenä UMK-voittajana. Pääsi lähelle jo edellisellä kerralla, eikä biisi ole huono nytkään. Voi myös säväyttää livessä melkoisesti.

En vain usko, että Suomen ahkerimmat äänestäjät syttyvät riittävästi Siipolan biisille, vaikka toki hyvällä livellä sekin on mahdollista.
 

TAPPI32

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Taitaa olla leimaa vaille Sara Siipolan lippu viisuihin valmiina. Katsotaan mitä Mikael Gabriel vielä keksii.
Olisipa tämä niin yksinkertaista. 95Manilla kun taitaa olla oma uskollinen fanikuntansa, vaikka suurin osa kappaleesta ei pidäkään.

Tiukka kisa nähdään varmaan 95manin ja Siipolan välillä, kenties MG&Nublu ilmoittautuu myös vielä mukaan.
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Tätä menoa saattaa kyllä itseltäni jäädä näissä hassutteluissa äänestämättä. Odotukset eivät jäljellä olevista ainakaan Sini Sabotagen kohdalla ole kovinkaan korkealla.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013

Nilkkarallia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sellasta tuubaa tippunut nyt viikon, että eiköhän voitto ratkaista Sini Sabotagen ja MG:n välillä. Varmasti ovat syystä viimeisinä.

Sabotagelta odotan eräänlaista femiiniä Käärijä2.0 vetoa, ehkäpä edm-räppiä. Tällä kertaa artisti osaa laulaa. Tai sit jotain ihan muuta... Toivottavasti olisi kuitenkin uniikki.

MG:n biisiin on varmasti panostettu ihan helkkaristi. Tuskin lähtisivät vaan kokeilemaan. Varmasti menestys kiinnostais Universaliakin.
 
Viimeksi muokattu:

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
No kuten näemmä myös valtaosa sanoo edellä, niin johan on heikko ysäriparodia tuo biisi, itse asiassa taitaa olla jopa heikoin näistä ehdokkaista. Tosiaan ollaan aikalailla perustavanlaatuisen ongelman äärellä, kun ihan täysi huumoriakti ei kuitenkaan naurata. En myöskään ymmärrä miten Windows95 liittyy tuohon biisiin.. tai ei kait sen nyt ehkä itsessään ole tarkoitus biisiin liittyäkään, mutta silti

Joo, eli siis unohdamme tuon..
 

SgtMarkov

Jäsen
Eikös tämä aina ole ollut Song contest eikä Sing contest?
No joo, laulukilpailu/laulamiskilpailu, ero on kuin veteen piirretty viiva.

Mutta on kyllä nyt sellaisia pökäleitä esitelty että ei tällaisilla tee mitään edes song contestissa.
Tilanne tällä hetkellä

1. Jesse Markin 1 piste musavideon alpakasta
2. Cyan Kicks 0 pistettä
3. Loreen Wannabe 0 pistettä
4. Sexmane 0 pistettä
5. Windows95man 0 pistettä
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Windows95man ei naurattanut eikä saanut ysärimusiikista tykkääjän jalkaa vipattamaan. Mielestäni hävisi pystyyn noille muiden maiden vastaaville, joita @TAPPI32 mainitsi.

Oma lista tällä hetkellä.

1. Sara Siipola
2. Sexmane
3. Cyan Kicks
4. Jesse Markin
5. Windows95man
 

Dino

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Ehkä tähänastisista paras tuo Windows95 mutta ei tuokaan kyllä mitään suuria tunteita herätä. Vähän väsynyttä hassuttelua, ettei edes huumorimielessä sytytä kunnolla, ja biisikin oki tuossa tyylilajissa aika keskinkertainen ja tasapaksu.

EDIT: Niin, lisätään vielä sen verran, että jos sanon että tämä Win95 oli tähänastisista paras, niin se ei tarkoita ollenkaan sitä että se olisi vielä hyvä. Se kertoo enemmän siitä, miten heikkoja muut ovat olleet.
 
Viimeksi muokattu:

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
En tiedä johtuuko aamusta vai mistä mutta en saanut sanoista käytännössä selvää, mitä tuossa biisissä lauletaan.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaikenlaista paskaa sitä ollaan lähettämässä viisuihin tänä vuonna. Eipä tarvitse meikäpoika gloryhuntterin tuhlata aikaa viisufinaaleihin mikäli Suomi edes pääsee sinne.
 

axe

Jäsen
Tää W95 on tälläselle epänykymusiikilliselle (nykymusiikki: ehkä n. 1996 eteenpäin) vähän outo juttu, kun emmää tajua tätä edes vitsiksi muuta kuin silleen ulkoistetusti, että osaan lukea ja tiedän että alkuperäiset Scootterit ja jotkut Gyntterit oli täyttä paskaa jo aikoinaan. Viime vuoden Portion Boys oli vitsinä huonompi/parempi ja ehkä piisinäkin, mutta ei sekään kisakamaa ollut kuten ei tääkään.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Ysärihenkinen tanssimusiikki oli itselle takavuosina ykkösjuttu ja mahtuu edelleenkin mainiosti soittolistoille. Tämä Windows95man ei vaan lähtenyt yhtään, jotenkin täysin kädenlämpöinen omassa genressään. Itävallan vuotanut biisi kuulosti paljon toimivammalta, vaikka olikin ihan täyttä kierrätystä monista ysärihelmistä. Kuulostaa juuri sellaiselta kuin olisi eurodancen kulta-aikana askarreltu kasaan.

Sara Siipolan kelkassa vahvasti näiden viiden julkaisun jälkeen. Cyan Kicks oman rankingin kakkonen, Sexmanea ja Windows95mania en osaa laittaa kertakuunteluiden jälkeen paremmuusjärjestykseen, Jesse Markin selvästi omaan korvaan heikoin. Viimeksi mainittu ei välttämättä ole huono, mutta eipä tuollaista musiikkia oikein tule koskaan kuunneltua.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
No ei nyt ihan lähtenyt Windows95man. Aivan liian ennalta-arvattavaa huumoria. Nämä nahkahousugyntterit alkaa olla jo nähty.

Ennakkoon latasin paljon toivoa (en tiedä miksi) ensi yön Sini Sabotageen, mutta nähtyäni siitä pienen pätkän ei siitäkään taida löytyä tarvittavaa potkua. Nyt näyttää sille, että valinta tullaan tekemään Loreen v2 ja miehen, joka ei viisuihin aio lähteä välillä.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Tämä Windows95man oli sitä itseään, mutta en tajua mikä tuossa Jesse Markinin biisissä on. Joka kuuntelukerralla tunnun pitävän siitä enemmän ja enemmän, vaikka en ollenkaan kuuntele tuollaista musaa normaalisti. Olen tavallinen suomalainen yrmy, mutta hymy meinaa nousta huulille tuota biisiä fiilistellessä. Sara Siipolan biisin kohdalla ollaan fiilisten puolesta toisessa ääripäässä, mutta juuri nämä kaksi ovat tällä jopa selkeästi omat suosikit. Veikkaan edelleen kyllä, että Cyan Kicks sieltä äänestetään voittoon, mikä tämän hetken fiiliksillä kyllä jäisi kaivelemaan.

Kuunnellaan toki ne pari puuttuvaa biisiä ensin.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Windows95man ei nyt napannut lainkaan. Se oli jotenkin liian hipsterihuumoria, joka ei ehkä itselleni niin avautunut. Musiikillisesti siinä oli jotain ihan hyvääkin, mutta ei tarpeeksi että tuota voisi Ruotsiin lähettää.

Jos summailen omat fiilikset tähän mennessä tulleista:

1. Sara Siipola
2. Cyan Kicks
3. Jesse Markin
4. Sexmane
5. Win95

Kolmen kärki sellainen, jonka voisin nähdä Euroviisuissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös