Euroviisut 2023 – liveseuranta

  • 177 958
  • 4 655

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Jottei menisi ihan negaatioksi, Käärijän menosta on digattava kyllä, veti tosi vahvasti tämän kevään, takuulla tulee tekemään menestyksekästä uraa tän jälkeen. Keikka ollut to do - listillä pitkään.

En ois uskonut joskus 2020 keväällä iltavuorossa kun tämän artistin haastista iltavuoroa tehdessä kuuntelin, et tää jätkä vetää vielä joskus itsensä suomalaisten ja koko maailman sydämiin euroviisuissa.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kuinka kauan näitä on järjestetty, 60-luvulta? Jotkut sen ajan artistit varmaan saivat ihan kelpo sijoja myyntilistoilla.
Måneskinilla menee aika lujaa, näyttäisi olevan yli 100 miljoonaa näyttökertaa Youtubessa muutamallakin biisillä.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä sinetöi itselläni myös sen että en toivo Ruotsille ikinä mitään hyvää missään. Haistakaa vittu, Mats Sundin on homo ja Kalle Kustaa seniili.
Päätin aiemmin itse että mm-kisoissa Suomen tippuessa olen Ruotsin puolella. Ja paskat. Mun jury päättää nyt että Ruotsi saa tarpeeksi pisteitä välttääkseen meikäläisen kannustuksen.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sanon sen, että mielestäni raatien tuominen mukaan on hyvä asia. Jossain vaiheessa se meni nimittäin siihen, että ne menestyi, joilla oli hyvät suhteet rajanaapureihin ja paljon maahanmuuttajia muissa Euroopan maissa. Kyse on vaan siitä, että mikä on se oikea suhde. Tällä 50-50 -jaolla ei tulla näkemään kovinkaan monipuolista kattausta, kun kaikki yrittävät taiteilla siinä keskitiellä. Kyllä miljoonien ihmisten mielipide kuitenkin pitää enemmän painaa.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Käärijä sai yleisöltä jopa enemmän pisteitä kun mitä Loreen sai juryjen voidelluilta vatipäiltä. Mutta juryn alhaisten Käärijälle annettujen pisteiden sekin riitti, koska yleisöstä kuitenkin aika moni Loreeniakin äänesti. Olihan sekin tästä setistä ihan kärkipään biisi, mutta kyllä toi jury-apinoiden touhu tän pilasi. Aijai, tämä on niin hyvä stoori ja luku sinne Koivun mailojen ja Mietaan sadasosien sekaan!
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En ois uskonut et euroviisuhäviö voi vituttaa näin paljon.
Sama. En olis UMK:n aikoihin uskonut. En muuten seurannut juuri millään tavalla tuolloin. Huikea matka.
Vituttaa. Se lämmittää, että Suomi ja Käärijä on sydänten viisuvoittaja.

Ja tää hurri edelleen oli vetänyt jotain. Ainoa, mitä se ei varmuudella vetänyt oli yleisöön menevä biisi.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Norja raadin äänissä sijalla 17. ja yleisöäänissä 3. Kertonee tarpeeksi, miten kuutamolla tuo raati on.
Ja Espanja raatiäänissä tyyliin top 10 ja yleisöäänissä ylivoimaisesti viimenen. Kertoo kyllä kaiken.
 

KovaT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, seurannassa TPS
En osaa tota ajatella ruotsalaisen voittona edes, ku ei laulanu Ruotsiks ja ollu mikään iloinen oranssitukka. Tollanen teennäinen noita-akka. Paska ja teennäinen biisikin. Jotaki mielenkiintosta ku keksii esittää ja on tollanen positiivinen Käärijä, ni tollanen saatanan hulevesi menee voittamaan.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Paljonko noita yleisöäänipisteitä oli mahdollisuus teoriassa saada? Käärijän yleisöpotti kuullostaa täysin absurdilta kun se oli heittämällä suurempi kuin Loreenin saamat raatipisteet jotka jo itsessään olivat älyttömät.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Mikä on ollut pahin farssi viisujen historiassa?
Ehkä vuoden 2019 KeiiNO:n, kun voittivat yleisöäänet, mutta olivat raatiäänissä vasta sijalla 18.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös