Euroviisut 2007

  • 193 233
  • 1 541

Trooster

Jäsen
Kuinkahan kauan suuret rahoittajamaat UK, Saksa, Ranska ja Epsanja jaksavat maksaa slaavien keväistä ex-toverijuhlaa, kun itse jäävät aina viimeisten joukkoon?

Toivottavasti jaksavat, sillä tällaista huumoripläjäystä olisi hauska seurata jatkossakin.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Taidan olla ainoa, jota Krisse ei erityisemmin ärsyttänyt. Ei kai tuolla mitään kestonauruja varmaan haettu, vaikka muutaman kerran se mun mielestäni heitti ihan sopivan typerän kommentin. Tietenkin tässä tapauksessa on syytä ajatella, mitä muut eurooppalaiset tuosta pitivät, koska Euroviisut on yksi tajuttoman vakavastiotettava kisa kokonaisuudessaan. Uhh...

Ai niin. Serbian edustaja oli ruma, mikkoalatalo, hah hah haaa, sehän tässä pääasia oli. Edit: Niin, ja se Ruotsin pisteet ilmoittanut mies; vähän ho-mo, sillähän oli hiuksetkin varjätty!

Tätä ketjua lukiessa hävetti olla suomalainen, Euroviisuja katsoessa ei.
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
nastamuumio kirjoitti:
Miksi pitäisi aina ensimmäisenä miettiä sitä, mitä muut ajattelee. Kaikenlainen teeskentely estää todellisen ilon ja luovuuden.
Totta. Hyvin usein vaan suomalaisten keskuudessa korostuu puheissa se, miten esiinnymme muiden silmissä. Siksi otin tuon esiin. Voi olla, että syyllistyin itsekin siihen ajatteluun, mutta mielestäni tuo joka tapauksessa oli ihan tyylikäs ja tapahtumalle sopiva esitys. Moni kun tuntui ennakkoon olevan valmis tyrmäämään homman ihan täysin.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Voi vittu mitä paskaa. Just mietin, että oisinko voinu 3tuntia huonompaa ohjelmaa katsoessa ja totesin ettei se ole mahdollista. Kaikki biisit meikäläisen korvaan ihan järkyttäviä ja voitosta kisasivat telaketjulesbo ja mies joka yritti olla transu, muttei siinäkään onnistunut.

Terve.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ted Raikas kirjoitti:
Hyvin usein vaan suomalaisten keskuudessa korostuu puheissa se, miten esiinnymme muiden silmissä. Siksi otin tuon esiin.

Niin ja kyllä ainakin lauantain Ilta-Sanomista sai lukea ruotsalaistoimittajien kommentteja siitä, että kuinka tämänvuotisissa viisuissa kaikki on päin persettä. Ainoastaan se että kisassa oli mukana alunperin 42 maata, ei ollut Suomen ja YLEn vika, kaikki muu oli.
 

Jet Pilot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
nastamuumio kirjoitti:
Miltä vuosisadalta tuollainen ajattelutyyli sikiää? Miksi pitäisi aina ensimmäisenä miettiä sitä, mitä muut ajattelee. Kaikenlainen teeskentely estää todellisen ilon ja luovuuden. Vaikka Suomi olisi esitelty näissä euroviisuissa Kaurismäkeläisenä kolhoosina en olisi pitänyt sitä yhtään pahana.

Puhut vähän mutta asiaa, mikään ei ole niin vastenmielistä kuin iltapulujen yms. laatumedioiden levittämä provokaatio siitä, että muiden mielipiteillä Suomesta on muka jotain väliä. Vitut, mulle on ainakin ihan sama mitä muut ajattelee Suomesta. On tässä itsekkäällä kyrvällä omakin elämä elettävänä.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Jääkoneenkuljettaja kirjoitti:
...laitetaankin Impaled Nazarene esittämään slovariklassikkonsa Vitutuksen Multihuipennus.

Minä taas laittaisin Belgradiin hra M.A. Nummisen esittämään ikivihreän suomalaisen jenkan kulmakiven "Perkele".
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jet Pilot kirjoitti:
Vitut, mulle on ainakin ihan sama mitä muut ajattelee Suomesta. On tässä itsekkäällä kyrvällä omakin elämä elettävänä.
Joo, mutta jo Jatkoaikaa lukiessa samaa ei voine sanoa kovin monestakaan. Sen verran kaikkea mitä suomalaiset julkisuudessa tekevät, moititaan. Myös tässä kyseisessä ketjussa.

Sanomiset ja teot eivät siis aina vastaa toisiaan.
 

Prinsiippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Matti Nykänen sinne pitää lähettää. Netistä löytyy adressikin sitä varten. Matilla on Keski-Euroopassa paljon faneja ja osaisi järjestää kunnon lavashown. Ja erottuisi ainakin porukasta.
 

konna_kuittaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
J.Petke kirjoitti:
En tiedä oletko oikeasti jonkun toisen nimimerkin trolli nimimerkki nro2 koska en millään vois uskoa että olet näissä palstan kaikissa mielipiteissäsi tosissasi. Suomelle ei tosissaan jäänyt mitään hävettävää näistä kilpailuista. Show oli hyvä ja biisikin yksi parhaimmista. Tällä kertaa vaan taas naapuruksilla oli liian hyvä kappale ja voitto meni Balkanille.

Voidaan olla ylpeitä että Suomi hoiti homman kotiin tyylikkäästi.
Minusta Hannan esitys oli TOP-3 tasoa, jopa paras kaikista. Ja todellakin voidaan olla ylpeitä, sekä showsta, että Hannasta. Tarkoitin tuolla hiljaisella hetkellä sitä, kun mikään ei tunnu noille itäblokin monstereille kelpaavan. Siinä olisi vähän miettimistä muillekin, kun Suomi tulee protestin omaisesti kilpailuun hiljaisella hetkellä. Taisit ymmärtää aivan väärin mitä tarkoitin edellisellä viestilläni?

Edit. Pitäisi varmaan käyttää enemmän hymiöitä ;) =) :D, että ei heti perään tulisi kauheita itkupotkuraivareita...
 

Kaivanto

Jäsen
Analyytikko_ kirjoitti:
Hollannin pisteidenlaskija heitti kyllä hyvän tuohon Serbian edustajan yhdennäköisyyteen Kelly Osbournen kanssa.

Yllätys, positiivinen, että kyseinen äijä päästettiin taas eetteriin, kun jo viime vuoden pisteiden annosta tuli hiukan sanomista.
 

lade

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Helvetin harmi, että naapurit äänestelevät toisiaan. Eikä se siis koske vain Itä-Euroopan maita vaan myös Pohjoismaita, Baltian maita ja muutamia muita. En sano, että huono biisi voittaisi, kyllä tämänkin vuoden voittaja on ihan jees, mutta kyllä se silti vähän korpeaa kun se on sellaista politikointia ja nuoleskelua koko homma.

Bulgaria oli sikahyvä - ainakin nauratti. =) Turkki oli kanssa ihan jees, taisi sijoittua kärkiviitoseenkin, vai?
 

Salama44

Jäsen
Itä-Eurooppa jyräsi, mutta suosikki Serbian Marija Serifovic kuitenkin onneksi voitti. Todella sympaattinen ja upea laulaja, joka on esiintynyt Suomessa edukseen. Ei ole kuitenkaan Lordin voittajaa. Tänä vuonna oli ennätysmäärä maita mukana, mutta Lordin piste-ennätys jäi silti rikkomatta. Ruotsi ja Islanti pelastivat Suomen jäämästä ihan hännille antamalla täydet pisteet.

Tärkeintä oli kuitenkin hyvin onnistuneet järjestelyt. Suomessa kannattaisi kuitenkin taas miettiä tuota euroviisukappaleen valintaa. Edustaja ei ehkä saa kuitenkaan itselle parhaiten sopivaa kappaletta esitettäväksi, jos se valitaan puhelinäänestyksellä kahdesta vaihtoehdosta. Parempi olisi palata vanhaan systeemiin jossa Suomen karsinnoissa valitaan vain edustaja joka on ensin itse valinnut kappaleen jolla hän kilpailee.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Ted Raikas kirjoitti:
Joo, mutta jo Jatkoaikaa lukiessa samaa ei voine sanoa kovin monestakaan. Sen verran kaikkea mitä suomalaiset julkisuudessa tekevät, moititaan.
Jos viittaat Hannan lehdistötilaisuuteen, oli se selvä moka. Tänään Hanna oli hyvä. Kummassakaan tapauksessa ei tarvitse ajatella, mitä muut tykkäsivät, vaan miten ammattiin liittyviin tehtäviin valmistaudutaan.
 

nufc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Newcastle United
Lordin voitonarvoa nostaa tämän vuotinen kisa koska naapurit äänestivät toisiaan,Lordi sentään sai ääniä ympäri Eurooppaa.
 

Cube

Jäsen
Ted Raikas kirjoitti:
Joo, mutta jo Jatkoaikaa lukiessa samaa ei voine sanoa kovin monestakaan. Sen verran kaikkea mitä suomalaiset julkisuudessa tekevät, moititaan. Myös tässä kyseisessä ketjussa.
Uuh. Tuolla nyt ei ole pahemmin tekemistä sen kanssa, mitä muut ajattelevat Suomesta, vaan sillä miten muut hoitavat hommansa.
 

scholl

Jäsen
EBUlla on muitakin asioita tehtävinään kuin Euroviisut eli tuo kuinka kauan jaksavat rahoittaa -mantra on kyllä täyttä sitä itseään. Jos ei halua olla mukana tällaisessa eurooppalaisessa viisukilpailussa niin ei ole pakko osallistua. Esim. Italia ei ole mukana, koska heille San Remon laulukilpailu on se tärkeä tapahtuma, mihin laulajat haluavat osallistua ja päästä sitä kautta pinnalle. Sehän tapahtuma on käsittääkseni se esikuva, joka sai EBUn perustamaan Euroviisutkin. Mm. Toto Cotugno, Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Laura Bono, Andrea Bocelli ja kumppanit ovat tulleet esille San Remossa.

Ei tuo naapureiden suosiminen tai että äänestetään ulkomailla kotimaataan (Saksassa asuvat turkkilaiset, Irlannissa asuvat latvialaiset, liettualaiset, Virossa asuvat venäläiset etc.) ole oikeasti se, mikä ratkaisee voittajan, mutta toki tuo itäblokin jengiä hyvin esille top 10:ssä. Siinä mielessä nykyinen järjestelmä on hankala, kun puhelinäänestyksellä äänestetään vain parasta. Se on hyvinhankala tilanne. Olisi parempi jos äänestettäisiin esim. kolme parasta tai jotakin. Juryllahan on helpompi laittaa isompi joukko kappaleita paremmuusjärjestykseen. Tässä kun vain yhtä äänestetään on tilanne mielestäni tulosten muodostumisten kannalta erittäin hankala.

Minua ei Krisse häirinnyt. Sopii tuollaiseen huuhaa-ohjelmaan. Ärsytti vähemmän kuin Suomen tv:ssä konsanaan. Joulupukki oli toki ontuva jäsen tuossa "spektaakkelissa". Samoin osa postikorteista oli erittäin huonolla maulla valittuja. Ja voittajan lavalletuleminen kesti luvattoman kauan. Herreys esim. aikoinaan juoksi muutamassa sekunnissa sinne ja se seremonia ja haastattelu kesti jonkin aikaa ja sitten vasta esitys. Nyt odotetaan jumalattoman kauan ja sitten koko homma on ohi heti.

Täytyy kyllä myös sanoa, että muutamia asioita kaipaa. Yksi on ne kapellimestarit, jotka johtaa orkestereita, toinen on se, että lauletaan muilla kielillä kuin englanniksi ja kolmas se vanha tuloslasku, jossa on vähemmän maita ja pisteet luetellaan ykkösestä alkaen ja jossa about puolet maista ilmoittaa pisteet ranskaksi. Jotenkin ankeaa nykyään, mutta ei voi mitään.

Ihmettelen niitä, jotka kehuivat tuota Ruotsin kappaletta. Mielestäni siinä ei ollut mitään mieleenpainuvaa, joka olisi saanut jonkun ihmisen sitä äänestämään. Ero viime vuoden Carolaan oli kuin yö ja päivä. Carola oli tosihyvä, tämä nykyinen ihan sellainen pliisu. Muutenkaan noista ei kovin monta jäänyt mieleen. Tosiaan Serbia, Makedonia (jota äänestin) ja Saksa. Muista ei oikein muista mitään. Ukraina oli hieman ristiriitainen. Vauhtia siinä oli ja jäi monille varmasti mieleen, joten sai ääniä, vaikka ei vakavasti otettava ollutkaan.

Itse kaipaisin kyllä Euroviisuihin enemmän Céline Dionin, Carolan, Eros Ramazzottin tai kumppaneiden tyylisiä uusia artisteja, jotka laulavat kauniita kappaleita, joita voi kuunnella, vaikkei näkisikään showta. Nyt on hirveä heiluminen lavalla, eikä mitään havaintoa, että osaako kukaan tuolla oikeasti laulaa.
 

Jet Pilot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
scholl kirjoitti:
Itse kaipaisin kyllä Euroviisuihin enemmän Céline Dionin, Carolan, Eros Ramazzottin tai kumppaneiden tyylisiä uusia artisteja, jotka laulavat kauniita kappaleita, joita voi kuunnella, vaikkei näkisikään showta. Nyt on hirveä heiluminen lavalla, eikä mitään havaintoa, että osaako kukaan tuolla oikeasti laulaa.

Hahaa, jos joku, niin tuo on JUNTTIA. Siis toivoa mainitsemiasi solisteja. Voi pyhä sylvi mitä tylsämielisyyttä ja mitättömyyttä edustaa joku Eros Ramazzotti. Tuollainen tissiposki "sivistys" (mitä käsittääkseni nämä celinet & erokset edustavat) on vastenmielisintä ikinä koskaan missään.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
nufc kirjoitti:
Lordin voitonarvoa nostaa tämän vuotinen kisa koska naapurit äänestivät toisiaan,Lordi sentään sai ääniä ympäri Eurooppaa.
No joo, sai toki hajaääniä, mutta sai Suomikin viime vuonna kavereilta täydet pojot. Viro, Ruotsi, Norja, Tanska ja Islanti antoivat täydet pisteet Lordille, Iso-Britannia, Puola ja Kreikka olivat kolme muuta 12 pistettä antanutta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Cube kirjoitti:
Uuh. Tuolla nyt ei ole pahemmin tekemistä sen kanssa, mitä muut ajattelevat Suomesta, vaan sillä miten muut hoitavat hommansa.
Eli mielestäsi aina paremmin kuin suomalaiset, vai?
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
sampio kirjoitti:
No joo, sai toki hajaääniä, mutta sai Suomikin viime vuonna kavereilta täydet pojot. Viro, Ruotsi, Norja, Tanska ja Islanti antoivat täydet pisteet Lordille, Iso-Britannia, Puola ja Kreikka olivat kolme muuta 12 pistettä antanutta.

Oudostihan tosiaan Pohjoismaat perinteisesti muistavat toisiaan, mutta se on kai vaan hyvää musiikkimakua eikä mikään Paha Salaliitto...
 

nufc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Newcastle United
sampio kirjoitti:
No joo, sai toki hajaääniä, mutta sai Suomikin viime vuonna kavereilta täydet pojot. Viro, Ruotsi, Norja, Tanska ja Islanti antoivat täydet pisteet Lordille, Iso-Britannia, Puola ja Kreikka olivat kolme muuta 12 pistettä antanutta.

No joo,mie lasken että Iso-Britannia,Puola ja Kreikka on vähän eri puolilla Eurooppaa,eikä niitä hajaääniä voi olla huomioimatta.
 

scholl

Jäsen
Jet Pilot kirjoitti:
Hahaa, jos joku, niin tuo on JUNTTIA. Siis toivoa mainitsemiasi solisteja.

Voisi opetella lukemaan. Siis peräänkuulutan uusien solistien esilletuloa ja nuo olivat vain esimerkkejä sellaisista laulajista, joilla on kohtuullinen ääni ja kohtuulliset kappaleet. Ei mitään huliganismia tai örvellystä lavalla. Aika moni artisteista näet tänä päivänä eivät ole yhtään sen enempää kuin laulavia puliukkoja tai kaljapulloja. Muutama toki laulava roskalaatikko.
 

Salama44

Jäsen
Trooster kirjoitti:
Kuinkahan kauan suuret rahoittajamaat UK, Saksa, Ranska ja Epsanja jaksavat maksaa slaavien keväistä ex-toverijuhlaa, kun itse jäävät aina viimeisten joukkoon?
Eiköhän tuo Itä-Eurooppalaisten maiden menestyminen ole aika uusi ilmiö Euroviisuissa. Monetko kisat muistatte järjestetyn Itä-Euroopan maissa? Ei tule kovin monia kisoja vielä mieleen. Länsi-Eurooppa on dominoinut näitä kisoja historian saatossa aika totaalisesti ja useimmat Länsi-Euroopan maat alkaa olla voittanut kisan ainakin kerran. Siitä että esim. UK ja Saksa eivät ole viime aikoina menestyneet ne saavat syyttää vain itseään. Ei sieltä ole tullut viime aikoina mitään kunnollista. UK:n tämän vuotinen esitys oli kaikkien aikojen pohjanoteeraus. Sielläkin täytyy olla edustajan ja kappaleen valinnassa jotakin todella pielessä, jos ei tuon parempaa ole lähettää. Saksakin olisi heavymaana voinut tehdä "Lordit", mutta onneksi Suomi ehti ensin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös