Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Espoo Bluesin kannattajien kokoontumisketju

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Toni85, 01.09.2016 klo 10.16.

 1. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Tulipa tää ketju mieleen kun tossa eilen tuli sählykentällä vastaan yksi blues-fani joka oli ns. hallinaamatuttu.

  Täytyy sanoa että äkkiäpä sitä tuli totuttua siihen että jääkiekkomatseissa käynti harrastus lopahti. Aluksi oli pieni kaiho hallille, mutta tossa viime viikolla oisin saanut vapareita Jokerien matsiin niin kieltäydyin niistä kun ei vaan huvittanut hallille raaahtua. Näköjään en vaan innostu lätkämatseista ellei Blues (tai Suomi) pelaa.

  Mielenkiinto sm-liigaakin kohtaan on hiipunut todella alhaiselle tasolle. Sen verran koitan seurata että small-talkia pystyy aiheesta harrastamaan niiden kavereiden kanssa josta on yleensäkkin aiheesta keskustellut. Kuitenkin ihan pikkupojasta on tota liigaa tullu seurattua tiiviisti, joten muutos on tavallaan ylättänyt. Mutta NHL:lää tulee nyt sitten seurattua kahta kauheammin. Kun tossa katselee maailman parhaita pelaajia niin suomikiekko tilkkutäkkipelipaitoineen vaikuttaa aika laimealta.

  Unitedissa kiinnosti lähinnä se että miten homma lähti käyntiin ja paljonko sakkia matseissa käy, mutta enää ei kiinnosta sekään. United on itselle nyt aika yhdentekevä seura ja siksi on loppupeleissä ihan sama miten seura pärjää. Tosin oma veikkaus on että reisille toi touhu lopulta menee, ja sitten joskus vuonna 2026 Espoossa pelataan taas liigakiekkoa.
   
 2. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Olisi oikeastaan voinut lainata koko tekstinkin, mutta hyvin samat fiilikset itselläkin. Kiekkoa olisi kiva seurata, mutta ei oikein sitä kiinnostavaa vaihtoehtoa löydy. Jokerien peliä voisi mennä paikanpäälle katsomaan, mutta en mä siitäkään valmis maksamaan ole - eikä nuo hallihintaiset eväätkään oikein motivoi ilmaisia lippuja sen kummemmin etsimään.

  Unitedin tekemistä olen alussa sivusta seurannut, mutta fiilis joukkueesta on aika nyt alkujärkytyksen jälkeen täysin yhdentekevä - paska on paskaa riippumatta siitä, missä se väännetään, eikä sen läjän oleminen rakkaassa kotikaupungissa kävelymatkan päässä kotoa motivoi niin paljoa, että jaksaisi energiaa enää siihen juurikaan kuluttaa, kun mitään positiivista ei siitä saa revittyä irti. Jääkiekkoon käytetty aika on siirtynyt aika suurelta osalta nyt vielä vahvemmin kalastuksen suuntaan.

  Vanhasta tottumuksesta tulee Jatkoajassa pyörittyä kyllä, mutta enemmän tuolla vapaan puolella lueskelemassa maailman menosta. Välillä sitten tulee nuo Unitedin ketjutkin luettua, mutta todennäköisesti tässä ollaan menossa siihen suuntaan, ettei sielläkään jaksa käydä. Nyt sattumalta huomasin, että tämäkin ketju on noussut ylös... ööö... reilu viikko sitten.

  Meillä oli Espoossa hieno juttu. Nyt sitä ei enää ole, ja sen tosiasian kanssa vaan pitää opetella elämään. Rauha sen muistolle.. Olisi tietysti kiva, jos olisi joku paikka, jonne voisi käydä kynttilän sytyttämässä osoittaakseen, että joku sentään arvosti ja jäi kaipaamaan.
   
 3. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  FB:hen luotu Espoo Blues -muistelusivusto.

  "Espoo Blues on katoamassa Suomen jääkiekkokartalta. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että se katoaisi espoolaisten sydämistä. Tällä sivulla on tarkoitus keskittyä muistelemaan menneitä aikoja ja keskittyä positiivisiin asioihin. Toki karvaat tappiot kuuluvat myös muistoihin, mutta jätetään talousasiat ja muut epäolennaisuudet pois, kiitos!"

  Sinne mukaan laittamaan muistoja. Espoo Blues loppuun asti.

  https://www.facebook.com/espoobluesinhistoria/
   
 4. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Oho! Espoo Bluesin facebooksivu heräsi kuolleista julkaisemalla jonkun Unitedin verkkosivujen jutun. Mielenkiintosta nähdä ruvetaankohan nyt sitten sen Bluesin fb-sivun kautta nyt tyrkyttämään Unitedia Blues-faneille.