Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Espoo Bluesin kannattajien kokoontumisketju

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Toni85, 01.09.2016 klo 10.16.

 1. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Alan kyllästymään tuohon Espoo Unitedin alla käytävään keskusteluun ja koska moderaattorit eivät koe tarpeelliseksi siirtää siellä olevia, ESPOO BLUESIA koskevia ketjuja muualle, on pakko perustaa tänne muualle edes jonkinlainen ketju. Tämä lienee molempien osapuolien toivoma asia (sekä eeuuta kannattavien, että sitä kannattamattomien).

  Tähän ketjuun voisi siis alkaa kokoamaan ESPOO BLUESIA koskevaa keskustelua. Unitedia koskevat asiat muualle. Esimerkkinä voisi olla vaikka BLUESIA edustaneen pelaajan otteet uudessa seurassa, tai Bluesin A-junioreiden otteet kaukalossa tulevalla kaudella.

  Toisin kuin moni tuntuu luulevan, Espoo Blues ei ole kuollut. Blues Juniorsin alaisuudessa olevat seurat kantavat tätä nimeä edelleen ylpeinä juuristaan ja samoin tekee osa Bluesin edustusjoukkuetta kannattaneista henkilöistä. Ei siihen edustusjoukkuetta tarvita, että sydän on sininen!

  Jatkakaa!
   
 2. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ihan hyvä että tällainen ketju on nyt avattu. Enpä viitsinyt tuolla Untiedin osiossa hirveesti enään vierailla kun on niin riitaisa paikka että ei sitä huvita lukea. Yhteisöllisyydestä ei siellä ole tietoakaan kun entiset Blues-veljet on vastaikkain.

  Mutta Blues-fanina oli todella iloinen että se tuotemerkki on nyt Blues-juniorsin hallussa. Meinaan kun on sivusilmällä katsonut miten Unitedia puuhastellaan pystyyn niin tuntuu että Unitedista on tulossa jääkiekkoilun Vaasa-laiva joka ei kovin pitkälle seilaa. Näyttäs siltä että Salonoja ei ole sapattivuosinaan oppinu juuri mitään. Siksi toivoisin että Blues Juniors pistäisi miesten joukkueen kasaan joka lähtisi hakemaan askel kerrallaan nousua kohti Mestistä ja lopulta SM-liigaa. Joten sitten kun Salonojalla loppuu taas huumori jääkiekkoseuran pyörittämiseen niin Espoo Blues olisi hyvissä kyttäysasemissa.
   
 3. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Juuri näin, ja juuri näillä sanoilla :D

  Kyllä täytyy sanoa, että aikamoinen aukko on tullut elämään ja varmasti osittain senkin takia tuolla EU-osiossa on tullut pyörittyä (ja haastettua riitaa...). A-junnujen peleihin olisi tarkoitus mennä ainakin useammin kuin viime kaudella (kävin katsomassa yhden välierän ja yhden finaalin vaikka omistin kausarin myös junnujen peleihin), mutta ei tuo täytä kuin hyvin pienen osan aukosta.
   
 4. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Tuohan olisi ideaalitilanne, että Espooseen saataisiin vaihtoehtoinen malli tehdä asioita. Paikallisotteluita jaksaisin vaikka sen Kiekko-Espoolta kakkosesta Liigaan menneen 8 vuotta odottaakin.

  Tuli mieleen, että onkohan Suomessa Espoon lisäksi toista yli 20 000 asukkaan kuntaa, jolla ei ole Suomi-Sarjankaan vaatimuksia täyttävää kunnallista jäähallia... Se on Espoon kaupungin kannalta aika huonoa mainosta, että kunnallisia urheilupaikkoja on vähän. Käytännössä lähes kaikki yhtään paremmat tilat lajin kuin lajin osalta on yksityisen omistuksessa - ja molemmat kriteerien mukaiset jäähallit (Metro Areena ja harkkahalli) on Jussilla. Espoonlahti ei kuulemma täytä edes Suomi-Sarjan vaatimuksia.
   
 5. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Mielestäni täällä olisi kyllä hyvä myös keskustella Salonojan jussin arvokkaasta panoksesta espoolaiselle kiekkoilulle. Tulevaisuus kun nyt on kuitenkin Unitedin, ehkä kultainen sellainen.
  Huumorin kukka se on maailman kaunehin kukka!

  Blues jrs puolella toimii ihmisiä, jotka jo nyt puhuvat käytävillä omasta edustuksesta. Pidän ideaa hyvänä enkä mitenkään vastusta, vaikka Blues nousisi uudestaan alasarjojen kautta vaikka Liigaan. Jos se olisi muutaman vuoden projekti, niin olisin itsekin innoissani. Epäilen kuitenkin, että edustus kyllä syntyy, mutta on tuomittu toimimaan sarjatason Unitedia alempana. Ja vaatisi isoja muutoksia, että Blues irtautuisi Unitedista, ei ainakaan menisi nätisti. Jos multa kysytään, että kumman jengin liigamatsin haluaisin nähdä neljän vuoden päästä, niin Bluesin. Mutta kun siihen menee neljätoista vuotta, pahoin pelkään. Sydämeni on yhä Bluesin, mutta järki pakottaa Unitedin kelkkaan. Mutta mielelläni spekuloin täällä hyvässä hengessä Bluesin tulevaisuudesta. Toivottavasti se minulle sallitaan (parin harmittoman provoni jälkeen...).
   
 6. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Sallitaan toki, vaikka minä en sitä edelleenkään päätä :)

  Minua ei itseasiassa edes haittaisi, vaikka Blues "jymähtäisi" esim. Mestis-tasolle pidemmäksikin aikaa. Voisi jopa tuoda mielenkiintoisen piristysruiskeen jääkiekon seuraamiseen. Olettaen toki, että jymähtämisestä huolimatta joukkue olisi vuodesta toiseen kilpailukykyinen eikä ainakaan laahaisi sarjan häntäpäässä. Menestys sinänsä ei ole missään nimessä tärkein kriteerini joukkueen kannattamisessa, mutta jos Mestis-tasolla tulisi turpaan joka ilta, se söisi miestä aika tavalla.

  Irtaantuminen ei varmasti menisi nätisti, eihän Espoossa mikään hoidu nätisti :) Isoin ongelma on juuri tuo halli. Ilman kriteerit täyttävää jäähallia, jopa Suomi-sarjaan pääseminen on täysi mahdottomuus. Espoonlahden luulisi saavan jollain remontilla tuolle sarjatasolle kelpaavaksi, mutta Mestikseen se taitaa olla jo liian pieni. Mitenkäs tämä Matinkylän jäähallitilanne on etenemässä? Onko sinne tulossa muutamatuhat katsojaa vetävä uusi Matinkylä Square Garden?
   
 7. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Jossain vaiheessa oli vanhan hallin tilalle tulossa kolmen kaukalon harjoitushalli... Siihen tai edes lähelle olisi mahdollista kaavottaa isompikin halli, mutta kiekkojuniorit, taitoluistelijat jne kaikki kärsii tällä hetkellä Espoossa jääpulasta, joten epäilisin, että mahdollisimman monta kaukaloa on draiverina vahvempi kuin mahdollisimman isot katsomot.
   
 8. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Nyt kun kausi lähenee niin sen todella huomaa että ei ole enää suosikkijoukkuetta Suomessa. On tavallaan orpo olo. Mutta kolikon toinen puoli on se että se aukko jonka 20 kotimatsin katsominen paikan päällä teki lompakkoon katoaa myös ja lasikin että nyt tulee säästettyä tollanen 700 euroa.

  Ja enkä tosiaan ajatellut Espoo Areenalle eksyä. Yksi kaveri on jo kysellyt että lähdenkö katselemaan Unitedin matsia ja suoraan sanoen ajatus tuntui jopa vastenimieliseltä. Oletan että siellä sitten söis miestä että Blues ei pelaa ja tulis mieleen kaikki ne Blues-muistot jota on hallissa saanut kokea. En taida olla ihan vielä henkisesti valmis moiseen. :D
   
 9. Blågula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Ihan kiva ketju ja laitan seurantaan, mutta eiköhän Bluesjorinat mahdu vielä tuonne United-osion alle vaikka muutamat United-henkiset tuntuvat provosoituvan. Faktahan on kuitenkin se että siellä käsitellään edelleenkin enemmän Bluesia kuin Unitedia. Nyt kun Blues-keskustelu hiljeni pariksi päiväksi, niin koko osio hiljeni - kunnes sitten palattiin asiaan Bluesin talousjuttujen kera. On itse asiassa hämmentävää miten vähän United tuntuu kiinnostavan urheilulliselta kantilta - kokoonpanospekulaatiot sun muut ihan nollissa.

  Ja pidetään sekin mielessä ettei Unitedilla ole toistaiseksi muuta omaa kuin typerä nimi ja typerä logo. Koko toiminta perustuu siihen mitä K-Espoo, Blues ja BJR ovat rakentaneet ja kun junnutkin pelaavat vielä Bluesin väreissä niin tälle asetelmalle ei näy nopeaa loppua.
   
  Viimeksi muokattu: 03.09.2016 klo 21.26
 10. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Minua ei ole kukaan vielä edes kysynyt, ehkä olen ollut kannanotoissani tarpeeksi selkeä :D Jonkun pelin varmaankin katson netin kautta, jos/kun tuo fanseat tosiaan hankki Ranskan kiekkoliigan oikeudet, mutta aika paljon saa tapahtua, että löydän itseni hallilta. Noin kuukausi sitten oli vielä sellainen olo, että ehkä joku peli tulee käytyä katsomassa, mutta mitä lähemmäs kauden alku tulee, sitä vähemmän kiinnostaa tukea tätä projektia missään muodossa.

  Itse käytin kausarin ja satunnaisten ruokapalveluostosten lisäksi aika paljon rahaa fanituotteisiin, joten minun säästö on jopa vielä suurempi. Jotenkin se vaan ei paljoa lohduta tällä hetkellä. Ehkä sitten talven aikana huomaa, että rahaa onkin paljon muuhun kivaan aiempaa enemmän.

  Mitä tulee tuohon @Blågula :n kirjoittamaan, varmasti meidän jorinat mahtuisivat Unitedin osion alle, ja suurin osa ketjuista käsittelee edelleen Bluesia, mutta jotenkin tuli vaan tarve siirtää omaa kirjoittamista pikkuhiljaa pois sieltä.
   
 11. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Henk.koht en jaksa enää kyseistä osiota lukea kun se keskustelu on nyt mennyt sellaiseksi kinaamiseksi, joten toivon että Blues-jutut siirtyisi tänne.

  Lainaus:
  Ei taida varmaan noita United-faneja kovin montaa palstalla vielä olla? Tosin kun katselee Kiekko-Vantaan, Sapkon ja Peliitojen kausiketjuja niin eipä sielläkään hirveen kuumana keskustelu käy.

  Lainaus:
  No toi kyseinen kaveri on henkeen ja vereen erään mestis-jengin fani joten tuli asiasta jubattua jo kesäkuun alussa. Se oli sitä aikaa kun oli "äänestys" nimestä vielä käynissä ja huhuissa oli että joukkueen nimi olisi mahdollisesti Kiekko-Espoo. Silloin oli sellainen fiilis että kyllä sitä vois mestiskiekkoa katsella. Se fiilari meni sitten samalla hetkellä kun United-nimi julkaistiin, ja selvis että Salonoja oli kieltäytynyt tarjouksesta saada Blues-tuotemerkki käyttöön vaan päätti nyt ehdoin tahdoin tuputtaa espoolaisille United visiotaan. Nyt hallille raahautuminen tuntuu siltä että pistäisi vapaaehtoisesti suolaa haavoihin. Ei kiitos.
   
 12. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Sama. Tuossa vaiheessa olin jopa hiukan innostunut Mestiksestä, ja olisin varmasti käynyt katsomassa pelejä vaikka en kausaria välttämättä olisikaan ostanut. Sitten vedettiin matto lopullisesti alta, eikä tuosta ole vieläkään kunnolla toipunut.

  Onneksi on vielä junnut, joiden peleihin on tarkoitus mennä ainakin muutaman kerran. Eihän tuo korvaa kuin vain osan siitä ammottavasta aukosta, joten muutakin tekemistä on keksittävä. Liigan seuraaminen jää ainakin täysin minimaaliseksi, vaikka kyllä tietyllä tapaa kiinnostaisi nähdä, miten Bluesissa viime kaudella loistaneet nuoret pääsevät sisälle uusissa seuroissa ja pystyvätkö ottamaan vielä yhden stepin kohti liigahuippua. Suomela, Vaakanainen, Kähkönen, Vainiot, Tiivola, Kangasniemi jne.
   
 13. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Tämänpäiväisen uutisen myötä Espoo Blues kuopataan siis periaatteessa lopullisesti ensi kauden alkuun mennessä. Hyvin, hyvin surullinen uutinen koska elättelin toiveita siitä, että junnut säilyttäisivät nimen, kun ostivat sen oikeudetkin. Kyseessä lienee lopulta ollut vain tätä kautta koskeva toimenpide ja kenties alle C-junnuikäisten suhteen tehty hankinta. Tämä tarkoittaa henkilökohtaisella tasolla sitä, että lauantain A-junnujen matsi jäänee viimeiseksi Blues-otteluksi minun osalta. Pieni varaus pitää kuitenkin jättää, jos sitä löytää itsensä Tapiolasta A-junnujen playoffien alkaessa. Mikäs olisikaan parempi tapa jättää jäähyväiset, kun voittamalla mestaruus :)
   
 14. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Vaikka tätä uutista oli vähän pelännyt, niin kyllä se hiljaseksi veti. Mutta tän uutisen myötä oma vastenmielisyys Unitedia kohtaan on nyt samassa luokassa mitä se nyt on muutaman muun ns. inhokkiseuran kohdalla, joten en kyllä tule katsomaan yhtään Unitedin matsia elämäni aikana.
   
 15. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Sama, ei tämä uutinen ainakaan parantanut fiiliksiä kyseistä seuraa kohtaan. Odotettu ja pelätty uutinen tämä tosiaan oli, mutta jotenkin sitä vaan lapsenmielisesti uskoi, että jonkinlaista isompaa kädenvääntöä tästä tulisi. Toki vaikea sanoa, mitä kulisseissa on sovittu, mutta nyt näyttää lähinnä siltä, että BJR joutui polvistumaan Unitedin edessä, koska talous olisi ollut liian tiukalla ilman Jussin rahoja.
   
 16. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Erikoisia mielipiteitä, mutta jokaisella toki on niihin oikeus.

  Olin eilen hallilla. Oli kieltämättä erikoista, mutta samalla sitä tajusi katsovansa aika samaa joukkuetta aika samojen katsojien keskellä kuin aiemminkin. Vain paita oli vaihtunut, eikä todellakaan ensimmäistä kertaa. Omalla kannattajaurallani Kiekko-Espoon/Blegin paita vaihtoi muotoaan merkittävällä tavalla ainakin 8 kertaa ja logo neljä kertaa - siis ennen Unitedin saapumista.

  Ei tämä loppujenlopuksi kovin paljoa aiemmasta eroa.
   
 17. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Samaa voi sanoa sinulle, eli erikoisia mielipiteitä (varsinkin tämä viimeinen lause), mutta toki sinulla on siihen oikeus. Itse en näe Bluesissa ja Unitedissa mitään muuta yhtäläisyyttä, kuin sama kotikaupunki. Halli on toki sama, mutta onhan tuossa hallissa kotijoukkueena pelannut niin IFK kuin Jokeritkin.
   
 18. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Onhan tämä nyt yksi espoolaisen jääkiekon surkeimmista päivistä. Vähän siinä ja siinä, kumpi on pahempi... tämä vai se, kun kaupunginhallitus äänesti yhdellä äänellä uuden hallin rakentamista vastaan 90-luvun alussa. Junnuilla olisi ollut kaikki mahdollisuudet oikeasti esittääkin jotain vaatimuksia, mutta jäivät ilmeisesti vähän polvilleen €U:n edessä.

  Espoolaisesta jääkiekosta kuitenkin nyt virallisestikin kuollut kaikki ylpeys siitä, mistä olleen tultu ja mitä ollaan nyt. Mun puolesta voitte pitää tunkkinne.
   
 19. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Vai olisiko kuitenkin niin, että junioriorganisaatiolla ei ole fanien idealistisia käsityksiä asioista ja heille keskeistä on rakentaa vahva pelaajapolku pelaajilleen? Seuran nimellä tuskin on ihan hirveästi väliä heille.

  Toni85: samat westermarckit siellä jäällä suhasi (ja hirsot hengaili katsomossa) kuin aiemminkin. Yllätyin jopa siitä miten tutulta kaikki tuntui.
   
 20. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Kuvaa vain sitä, miten lapsenkengissä espoolainen kiekkokulttuuri oikeasti on.

  Kyllä kuka tahansa voi persettään myydä, mutta harva sitä kehtaa julkisesti tunnustaa.
   
 21. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Jokainen kokee asiat eri tavalla. Minulle tuo olisi varmasti sama, kuin Lukko tai JYP pelaisi yhden ottelun Areenalla, vaikka sarjataso onkin eri. Lukolla olisi Kähkönen, Niemelä, Tukonen, Tiivola ja Pitkänen, JYPillä Vainio, Vaakanainen, Nättinen, Suomela, Saari ja Rooba.
   
 22. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ja hallia. Niin kauan kun Salonoja omistaa sen hallin niin tuskin löytyy tahoa joka lähtisi rakentamaan liiga/mestisseuraa jos kuitenkin joutuu Jussin pillin mukaan tanssimaan halliasioissa.

  Lainaus:
  Jep. Rautio ja kumppanit veti Bluesin konkaan, mutta kyllä Salonoja/United on ne vikat naulat siihen arkuun nyt nakuttanut.
   
 23. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Jos United ei ota tulta allensa niin missähän vaiheessa Jussi tajuaa alkaa herättelemään Blegiä? Vai onko liian ylpeä ja olisiko liian myöhäistä?
   
 24. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Aika katsoa, mitä entiset Blues-pelaajat ovat saaneet aikaan maailmalla:

  KHL:
  Miro Aaltonen 12 ottelua 5+5=10
  Teemu Ramstedt 15 ottelua 2+7=9
  Tommi Huhtala 12 ottelua 4+3=7
  Kristian Kuusela 15 ottelua 4+5=7
  Oskar Osala 12 ottelua 2+4=6
  Jarno Koskiranta 13 ottelua 2+2=4
  Tomi Sallinen12 ottelua 1+1=2
  Ville Lajunen 10 ottelua 0+2=2
  Eetu Pöysti 6 ottelua 1+0=1
  Roope Talaja 10 ottelua 1+0=1
  Janne Jalasvaara 9 ottelua 0+1=1
  Joonas Jalvanti 6 ottelua 0+0=0
  Samson Mahbod 11 ottelua 0+0=0

  Mikko Koskinen 4 ottelua 93,5 % 1.49 GAA

  Liiga:
  Iikka Kangasniemi 4 ottelua 0+6=6
  Sami Sandell 4 ottelua 2+3=5
  Matti Järvinen 5 ottelua 0+5=5
  Teemu Nurmi 4 ottelua 2+2=4
  Ryan O'Connor 4 ottelua 2+2=4
  Lauri Tukonen 4 ottelua 0+4=4
  Toni Kähkönen 4 ottelua 2+1=3
  Kai Kantola 4 ottelua 2+1=3
  Peter Tiivola 4 ottelua 2+1=3
  Ville Viitaluoma 4 ottelua 1+1=2
  Antti Suomela 5 ottelua 1+1=2
  Tero Koskiranta 5 ottelua 1+1=2
  Ari Gröndahl 4 ottelua 0+2=2
  Jasper Lindsten 4 ottelua 0+2=2
  Mikko Lehtonen 4 ottelua 0+2=2
  Jani Lajunen 4 ottelua 0+1=1
  Jussi Makkonen 5 ottelua 0+1=1
  Arto Laatikainen 4 ottelua 0+1=1
  Sami Mutanen 5 ottelua 0+1=1
  Joonas Nättinen 2 ottelua 0+1=1
  Sami Blomqvist 4 ottelua 0+1=1
  Otso Rantakari 4 ottelua 0+1=1
  Veeti Vainio 4 ottelua 0+1=1
  Ville Korhonen 5 ottelua 0+1=1
  Jere Seppälä 5 ottelua 0+1=1
  Markku Flinck 4 ottelua 0+1=1
  Kasa pelaajia vielä ilman tehoja

  Ari Ahonen 2 ottelua 91,49% 2.08 GAA
  Kaapo Kähkönen 3 ottelua 89,58 % 3.33 GAA

  Sekalainen setti muualla pelaavia entisiä meikäläisiä:
  Gabriel Spilar HC Kosice 8 ottelua 5+5=10
  Matti Näätänen China Dragon 9 ottelua 3+6=9
  Marcus Kristoffersson Guildford Flames 6 ottelua 1+6=7
  Branislav Mezei HK Nitra 8 ottelua 0+7=7
  Roope Ranta Lausitzer Füchse 4 ottelua 5+1=6
  Joni Tuominen Manchester Phoenix 6 ottelua 2+4=6
  Teemu Rinkinen Dresdner Eislöwen 4 ottelua 2+3=5
  Camilo Miettinen Grenoble 5 ottelua 2+3=5
  Stephane Veilleux Oji Eagles 4 ottelua 1+4=5
  Petr Ton HC Kladno 7 ottelua 1+4=5
   
 25. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Mä en usko, että Jussi lähtee tuolle linjalle. Se on United, tai sitten kuoppaa koko jengin, hallin ja koko roskan. Pelkkä nimen muuttaminen ei enää auttaisi. Eikä se olisi alunperinkään riittänyt, jos toimintatavat olisivat muuten olleet nyt nähdyn kaltaiset.