Espoo Blues kaudella 2013–2014

  • 590 422
  • 1 597

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Koskinen otti pari helppoa kahdessa pelaamassaan pelissä kyllä mutta silti hän oli se tukipilari jota tällä hetkellä ei ole. Ykkösvahdiksi suurin odotuksin ja Koskisen korvaaja Nieminen hörppää puolesta kentästä vedetyn kiekon. Tähän kun yhdistetään nämä viime päivien tapahtumat niin soppa on valmis. Tasavahva viisikko pelaaminen lähtee luotettavasta maalivahdista ja nyt peli on täysin sekaisin kun sellaista ei ole. Täysin sama juttu oli osittain viimekaudella Riksmanin loukkaannuttuessa ja Oreen alisuorittaessa. Pelaajilta meni luottamus maalivahtiin -> pelaajat höntyilee -> viisikko pelaaminen sekaisin.

Ja sitten höpö höpö. satuitkouhtään katsomaan peliä joko eilen tai tänään?

Ei siellä ollut mitään paniikkia Niemisen pelatessa, eikä mitään ihme höntyilyä. Ihan jotain muuta kuin Voldenin kanssa. Toki Niemiselle meni tänään puolen kentän hörppy, mutta vastapainoksi torjui MONTA pahaa tilannetta.

Miksi ihmeessä porukalla on tarve lytätä Nieminen ennen kuin on ehtuínyt kunnolla edes aloittaa?
 
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Niemisellä on paljon potentiaalia ja jos/kun hänestä saadaan kaikki mahdollinen irti niin voi olla aivan liigan kärkipään maalivahteja.

Jukka

Ps. Hieno homma Kossulle tuo KHL keikka ja että saa luottocoachin mukaan sillä heillä tuntuu homma toimivan ja tuloksia syntyy.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Bluesissa pelaa tällä hetkellä muuten Liigan kolme paskinta pakkia. Kaksi niistä vielä ykköspakkiparissa. Lada, Kuukka ja Malmivaara ovat kiekottomana tällä hetkellä täysin pihalla, onko syy sitten pelisysteemissä, en tiedä. Ennen kautta olin siinä uskossa, että ainakin Malmivaara olisi ihan kelpo puolustava puolustaja tähän sarjaan, mutta ei tähän mennessä.

Malmivaara oli JYPin vuosina aina syksyllä huono, mutta paransi takuuvarmasti kauden aikana ja oli keväällä aina joukkueen parhaita pakkeja. Eiköhän tuo mene samoin tänäkin vuonna.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Miten Niemisen peli eroaa Koskisen vastaavasta? Koskinen imi kummassakin pelaamassaan pelissä helpon maalin, mutta antoi silti muulle joukkueelle mahdollisuuden voittoon, ihan kuten Nieminen tänään.

Nieminen on pienin ton jengin ongelmista. Itseäni ärsyttää se, ettei viime vuodesta opittu mitään soitä, miten merkittävä asia joukkuehengen kannalta on pelillisen tukipilarin menettäminen. Tämä ei kuitenkaan ole NHL, jossa pelaajat ovat rutinoituneita myynteihin ihan eri tavalla.

Juuri näin, tässä kiteytyi omat ajatukset tämän hetken tilanteesta. Isoin moka oli Kossun siirron julkistaminen todella huonolla hetkellä.. Nieminen tulee olemaan hyvä maalivahti, kunhan saa pelituntuman kunnolla päälle. Ässiä vastaan nähtiin jo, että hän pystyy antamaan meille mahdollisuuden voittaa jokainen matsi, meni sitten yksi helppo silloin tällöin tai ei.

Nyt pitää vaan saada muu peli takaisin raiteille. Esim. Rooba on kadonnut kuvasta ihan täysin, hyökkäykset päättyvät lähes järjestään kiekonmenetykseen puuduttavan kulmaväännön jälkeen. Pitkiä hyökkäyksiä, kiekko haltuun ja nopeita syöttöjä hyökkäysalueella. Pakkien pitää nostaa tasoa huomattavasti, Malmivaara on ihan sukka tällä hetkellä, Kuukka huitelee siellä täällä ja Honkanen ottaa ainakin kaksi jäähyä joka matsissa, osittain vain selässä olevan nimen takia.

Jotenkin nykytilannetta kuvaavaa on ollut alueellevienti ylivoimalla. Huhtala saa kiekon omalla siniviivalla ja yrittää väkisin puskea läpi hyökkäyssinisellä. Lopputuloksena on hyvin usein ollut kiekonmenetys samantien ja vauhti pitää hakea taas uudelleen. Joku järki näihin, kiekko esim. Hirsolle, joka tuo sen alueelle taidolla, ei puskemisella.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Miksi ihmeessä porukalla on tarve lytätä Nieminen ennen kuin on ehtuínyt kunnolla edes aloittaa?

Koska hän ex-IFK. Koska tää on meidän Blegi. Koska tuli pataan. Koska ulkona sataa.

Ihme narinaa ylipäänsä viiden pelatun ottelun jälkeen.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Bluesissa pelaa tällä hetkellä muuten Liigan kolme paskinta pakkia. Kaksi niistä vielä ykköspakkiparissa. Lada, Kuukka ja Malmivaara ovat kiekottomana tällä hetkellä täysin pihalla, onko syy sitten pelisysteemissä, en tiedä.
JYP-ottelun perusteella syy on nimenomaan pelisysteemissä. Tai lähinnä siinä, ettei sellaista näyttänyt olevan. Kukaan ei oikein tiennyt missä pitäisi olla ja mihin suuntaan menossa. Joukkue on muuttunut paljon ja valmentajan ajama pelitapa on hyvin erilainen siihen mihin on totuttu Marjamäen aikana. Onhan noita selityksiä, mutta noin munattomat esitykset menevät kyllä enimmäkseen Ahon piikkiin. Hankala se on Voldeninkaan voittaa pelejä, kun apuja ei tule yhtään.

5/60 peliä, joten en vielä lähde kirjoittelemaan tuonne "Aholle kenkää" -ketjuun, mutta suurin skarppauksen paikka on kyllä mielestäni siellä. Koskinen lähti ja se on fakta. Siinä ei nyt kiukuttelu auta. En sano, että tilanne olisi Aholle mitenkään helppo, kun muistaa siviilielämässä tapahtuneet asiat. Siitäkin huolimatta tulosta on alettava tulemaan.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Taistelun kautta lopulta 2-1-voitto Pelsuista jatkoajalla. Hyvä näin ja takaisin pisteiden makuun. Tahmeaa peliä molemmin puolin ja toisin.

Nieminen oli maalilla todella hyvä, mm tokan erän kylkimyyrytaistelu oli erittäin jees. Puolustus ok, hyökkäys aika kohmeessa. Oikeastaan ainoa hyvin rakennettu tilanne oli Aaltosen täysin vapaa tontti yvllä tokassa erässä. Muuten lähinnä roiskimista ja nysväämistä. Lopulta nysväämisen kautta tuli myös huhtalan tasoitus reilu minuutti ennen loppua. Voittomaali olikin aaltosen tavaramerkkirannari.

Henkisesti todella tärkeä voitto.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Henkisesti todella tärkeä voitto.

Sehän tuossa oikeastaan olikin olennaista. Itse pelihän nyt oli vähän sinne päin ja loppuvaiheessa tuli ihan ääneen kiroiltua ettei Pelicansin tarjoilemista paikoista nyt saada edes mitään aikaan kunnes lopulta rävähti.

Mutta ehkä se tuosta nyt paranee kun kuviot alkavat taas vähän selkiytyä tuon alkusekoilun jälkeen. Tuosta on joka tapauksessa hyvä fiilis jatkaa keskiviikon Ilves-matsiin sen sijaan että tästä olisi tullut joku nihkeä 0-2 tappio.

Nuoren Seppälän ennakkoluuloton peli pisti muuten silmään. Toki on junnumaista touhua välillä ja on aika kevyt kaveri, mutta liike on kohdallaan ja kiekko pysyi ihan mukavasti hallussa. Kuitenkin puhutaan kaverista, jonka luulin kauden aikana käyvän ehkä lähinnä muutaman pelin kentällä kääntymässä.

Niin ja Niemiseltä kyllä oiva peli nyt.
 

VonRetee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nelosketju

Liivik on jäänyt viimepeleissä todella pimentoon. Ei haasta eikä ajaudu vetojen jälkeen reboundeille sähäkästi eikä hämmennä vastustajan pelaajia millään tavoin. Tuntuu, että kaveri haluaa olla kentällä näkymätön kun ei hae minkäänlaista roolia.

Roobakin vaipunut avauspelien jälkeen vähän pimentoon. Kaverin pitäisi vaan vielä enemmän mennä ahnaammin maalille.

Pöde taasen vetänyt viimepeleissä todella hyvällä asenteella. Työmoraalia on illasta toiseen rutkasti. Helvetin hyvin pelaa alivoimalla ja pitää antaa kaverille suurta kredittiä. Tosin Pöysti ei sitten kyllä tee mistään paikasta maalia.
 

trap

Jäsen
Suurimmat alisuorittajat kuitenkin Hirso, Widing ja kumppanit. Il Capitanolla on yksi hyvä peli IFK:ta vastaan ja siinäkin ne maalit meni aika helpolla Thiessenille. Muissa peleissä pari hyvää syöttöä, mutta muuten aika heikkoa joukkueen liidaamista. Ketjukaveritkaan ei tietty ole kovin hyviä olleet.

Em. Pöysti on ollut todella hyvä, Bluesin alkukauden parhaita pelaajia.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jos joku olisi tullut selittämään ennen kauden alkua että Eetu Pöysti on tällä hetkellä Liigan pistepörssin sijalla 10. niin olisin suosittanut vahvempia lääkkeitä. Mutta hyvä niin, kerrankin Pöystin sinänsä ansiokkaasta raatamisesta tulee vähän palkintoa tehojenkin muodossa. Ihme kyllä, vaikka maalipaikkojen hukkaajana kaveri on suoranainen ihmelapsi.

Mutta jatkossa odottelen kyllä Ikoselta vähän tehoja ja eiköhän niitä synny kun homma loksahtaa paikalleen. Ja Widingiltä nyt odottaisi ehkä jotain muutakin kuin tolsamaista vääntämistä.

Rinkisestä en tosin tiedä mitä odottaisi kun kaveri ei ole viime kauden Ramstedt-alkurymistelyn jälkeen saanut oikein mitään mielekästä aikaan vaikka todistetusti osaa pistää kiekon verkkoon. Hirso nyt on sinänsä jo ihan kelpo sentteri jonka vieressä voisi saada jotain aikaan. Täysi mysteeri koko Rinkinen ja parhaillaan silkka HMV joka vaan pyörii kentällä kuin orpo piru. Jos nykymeno jatkuu vielä jonkin aikaa niin maisemanvaihto olisi ehkä paras eli kauppaisivat vaikka AIK:hon Ramun tutkapariksi muutamalla kruunulla ja parilla jenillä enemmän panostaen jostain koodinimi Dracecky tilalle. Mutta toivottavasti tuo iskee ihan piruuttaan tämän luettuaan keskiviikkona sitten pari häkkiä.

Jotain Rooban tyylistä junnua ei viitsi kritisoida. Pikemminkin positiivista että junnutyö saa tällaisia jätkiä pinnalle. Ne tulokset tulevat aikanaan. Vielä vuosi takaperin en edes uskonut että koko kaveri pelaa tässä vaiheessa liigassa vakiokokoonpanossa. Liivikiltä voisi odottaa vähän enemmän myllerrystä ja menoa kun ei ehkä hakenut pelkkää nelosketjun sentterin roolia, mutta ehkä sen homman tärkein aika on vasta myöhemmin.
 
Viimeksi muokattu:

K.Nuget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
Mun mielestä Hirso nimenomaan osoitti johtajuutta tuossa Pelicans-pelin lopussa, kun tultiin tasoihin. Eikö kukaan sattunut miten Hirson suu kävi, kun se asetteli jätkiä aloituksessa paikoilleen. Teki myös alustustyön tuohon Huhtalan tasoitukseen. Mä uskon, että Hirso tulee vielä olemaan erittäin tärkeä pala Bluesia tällä kaudella.

Sen sijaan osalla tänne kirjoittajista on mennyt tuo Draveckyn hehkutus ehkä hieman yli. Oli viime kaudella paras niistä Vuorisen legendaarisista kaloista, mutta silti hävisi kuvasta muutaman ekan matsin jälkeen. Muistaakseni puolustuspelaamisessa oli toivomisen varaa. Ja sitten on tietenkin kysymysmerkkinä se hintalappu. Saadaanko samalla rahalla parempi pelaaja? Ottaisin esim. Talajan takas anyday ennen Draveckyä.

Kuukka on muuten ollut ihan totaalisen pihalla ja mun mielestä kaveri saisi huilata muutamat matsit ainakin tässä vaiheessa. Kuukka ei saa kiekkoa pois omalta alueelta miltään ja ykkössyötöt menevät ihan minne sattuu. Valkonen on huomattavasti varmempi. Myös Pitkänen on ollut pettymys. Missä se viime kauden taklauspeli ja agitointi?

Pointsit alkukaudesta Huhtalalle, Mirolle, Pödellä ja varauksin Ladalle!
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Mulla on aika eri käsitys muutamien kanssa Hirson otteista. IFK-pelin jälkeen oli kyllä parissa matsissa näkymätön mutta eilen osoitti mielestäni johtajuutta kentällä. Asenne oli kunnossa, voitti säännöllisesti aloitukset (toisin kuin esim. JYP-pelissä) ja järkkäsi pari hyvää tekopaikkaakin.

Rooba-Sallinen-Widing -ketju on meiltä eniten hakusessa. Ehkä Rooba kannattaisi pitää vain siellä Liivikin vierellä nelosessa ja koittaa laittaa vaikka Pöysti siihen Sapen viereen rouhimaan.

Kuukasta samaa mieltä yllä kirjoittaneiden kanssa. Vähän ihmettelenkin miksei Valkonen ole saanut peliaikaa kun ei häntä ole sairastuvallekaan ilmoitettu.

Nieminen, Huhtala, Aaltonen, Pöysti. Tuossapa ne vahvimmat lenkit tällä hetkellä.

Eilen muuten näkyi jo sitä perinteistä "Blues ei anna periksi" -asennetta. Uskon että tällaisia ne Ahon joukkueen voitot tulevat aika paljolti olemaankin. Enemmän taistelun ja puskemisen kuin minkään hienojen kuvioiden kautta.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Rooba-Sallinen-Widing -ketju on meiltä eniten hakusessa. Ehkä Rooba kannattaisi pitää vain siellä Liivikin vierellä nelosessa ja koittaa laittaa vaikka Pöysti siihen Sapen viereen rouhimaan.

Samaa vaihdosta hakisin minäkin, eli Rooba takaisin Liivikin ja Pitkäsen kaveriksi. Tämä ketju sai kuitenkin aikaiseksi juuri sitä, mitä siltä odotetaankin: fyysistä peliä ja kiekonriistoja hyökkäyspäässä sekä tietenkin nolla takaiskua.

Jotenkin Liivik on kyllä ollut iso pettymys, toki roolikin on aika pieni, mutta tuntuu että kaverilla on käsijarru päällä tai jotain.. Tietty Simoa voisi kokeilla myös kärkiketjuun vaikka Rinkisen tilalle, joka on kyllä aika turhake tällä hetkellä. Hirso ei ole ihan samanlainen kiekon jakaja, mitä Ramu oli, joten en usko hänen nostavan Rinkistä samalle tasolle missään vaiheessa. Eloa voisi pikkuhiljaa nostella rosteriin, vaikka juuri Rinkisen tilalle..
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mun mielestä Hirso nimenomaan osoitti johtajuutta tuossa Pelicans-pelin lopussa, kun tultiin tasoihin. Eikö kukaan sattunut miten Hirson suu kävi, kun se asetteli jätkiä aloituksessa paikoilleen. Teki myös alustustyön tuohon Huhtalan tasoitukseen. Mä uskon, että Hirso tulee vielä olemaan erittäin tärkeä pala Bluesia tällä kaudella.

Sen sijaan osalla tänne kirjoittajista on mennyt tuo Draveckyn hehkutus ehkä hieman yli. Oli viime kaudella paras niistä Vuorisen legendaarisista kaloista, mutta silti hävisi kuvasta muutaman ekan matsin jälkeen. Muistaakseni puolustuspelaamisessa oli toivomisen varaa. Ja sitten on tietenkin kysymysmerkkinä se hintalappu. Saadaanko samalla rahalla parempi pelaaja? Ottaisin esim. Talajan takas anyday ennen Draveckyä.

Kuukka on muuten ollut ihan totaalisen pihalla ja mun mielestä kaveri saisi huilata muutamat matsit ainakin tässä vaiheessa. Kuukka ei saa kiekkoa pois omalta alueelta miltään ja ykkössyötöt menevät ihan minne sattuu. Valkonen on huomattavasti varmempi. Myös Pitkänen on ollut pettymys. Missä se viime kauden taklauspeli ja agitointi?

Pointsit alkukaudesta Huhtalalle, Mirolle, Pödellä ja varauksin Ladalle!

Tää on kuin omalta näppikseltä koko viesti. Kiinnitin myös huomiota eilen tuohon Hirson johtajuuteen, hyvältä näytti.
 

VonRetee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Myös Pitkänen on ollut pettymys. Missä se viime kauden taklauspeli ja agitointi?

Pitkänen on ollut täysturhake jo pitemmän aikaa. Ei voi ymmärtää miksi ihmeessä kaverille sorvattiin jatkosoppari täksi kaudeksi. Ok, pelasi pari peliä Virkkusen ja Pöden kanssa viimekaudella hyvin mutta thats it. Kaveri on täys vässy, kädetön, hyödytön ja voisi lähteä mun Blegistä samantien pois. Elo, Nyberg tai vaikka Rutanen kaverin tilalle.


Niin ja Kuukka on ollut täysin öissä viime peleissä. Katsokaa koosteesta eilisen pelin Pelsujen maali ja mitä Kuukka siinä tilanteessa tekee päästessään jäähyltä - ryntää täysiä maalille vaikka Pelicansin maalintekijä J.Leimu täysin vapaana miehenä vieressä.

Siis mitä vittua oikeesti?
Valkonen Kuukan tilalle ja Honkanen Seppälän tilalle.
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Pitkänen on ollut täysturhake jo pitemmän aikaa. Ei voi ymmärtää miksi ihmeessä kaverille sorvattiin jatkosoppari täksi kaudeksi. Ok, pelasi pari peliä Virkkusen ja Pöden kanssa viimekaudella hyvin mutta thats it. Kaveri on täys vässy, kädetön, hyödytön ja voisi lähteä mun Blegistä samantien pois. Elo, Nyberg tai vaikka Rutanen kaverin tilalle.


Niin ja Kuukka on ollut täysin öissä viime peleissä. Katsokaa koosteesta eilisen pelin Pelsujen maali ja mitä Kuukka siinä tilanteessa tekee päästessään jäähyltä - ryntää täysiä maalille vaikka Pelicansin maalintekijä J.Leimu täysin vapaana miehenä vieressä.

Siis mitä vittua oikeesti?
Valkonen Kuukan tilalle ja Honkanen Seppälän tilalle.

Pitkäsestä täysin eri mieltä. Okei ei ole pelannut parhaita pelejään viime aikoina, mutta ehdottomasti hyvä pelaaja rosteriin, joka pystyy pelaamaan montaa eri roolia. Enemmän olisin huolissani Rinkisen pelaamisesta. Tuntuisi olevan todella vaikeaa jo heti näin syksyllä.

Kuukka tosiaan tuossa maalissa pelasi tilanteen täysin väärin ja Kuukan mies teki maalin. Rynni maalille, vaikka tuli kentälle laitahyökkääjän paikalle. Lapsus, jota ei välttämättä ammattimiehelle tarvitsisi tulla. Tosin minun mielestä Kuukka on saanut kyllä todella paljon lokaa niskaan ottaen huomioon, että miehen rooli on hoitaa oma pääty kunnollisesti. Virheitä siellä on sattunut muillekin.

Seppälän pois ottamista en ihan ymmärrä. Minun mielestä pelannut todella hyvin ottaen huomioon, että kaveri pelailee ensimmäisiä liigapelejään.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Pitkänen on ollut täysturhake jo pitemmän aikaa. Ei voi ymmärtää miksi ihmeessä kaverille sorvattiin jatkosoppari täksi kaudeksi. Ok, pelasi pari peliä Virkkusen ja Pöden kanssa viimekaudella hyvin mutta thats it. Kaveri on täys vässy, kädetön, hyödytön ja voisi lähteä mun Blegistä samantien pois. Elo, Nyberg tai vaikka Rutanen kaverin tilalle.

Samaa mieltä kuin MrBluus, eli Pitkänen on hoitanut oman roolinsa enemmän kuin hyvin. Ei häneltä pisteitä odotetakaan, ne tulevat ylimääräisenä bonuksena, jos tulevat. Noista kolmesta mainitsemastasi pelaajasta ainoastaan Elo on edes lähellä samantyylistä pelaajaa. Nyberg ja Rutanen ovat kevytrakenteisia kärkiketjujen pelaajia, ei heitä kannata laittaa neloseen röyhimään. Nybergin kohdallahan puhuttaisiin alennuksesta, kun hän pelaa jo nyt kakkos-kolmosketjussa..
 

Aabe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Noista kolmesta mainitsemastasi pelaajasta ainoastaan Elo on edes lähellä samantyylistä pelaajaa.
Jeren kanssa pelanneena en kyllä millään näe häntä 4. ketjun pelaajana! En tosin ole nähnyt mihin suuntaan kehitys on mennyt Lappeenrannassa.. Jerellä on hyvä laukaus ja jotenkin haluaisin verrata häntä Armian pelityyliin..
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Niin ja Kuukka on ollut täysin öissä viime peleissä. Katsokaa koosteesta eilisen pelin Pelsujen maali ja mitä Kuukka siinä tilanteessa tekee päästessään jäähyltä - ryntää täysiä maalille vaikka Pelicansin maalintekijä J.Leimu täysin vapaana miehenä vieressä.

Siis mitä vittua oikeesti?
Valkonen Kuukan tilalle ja Honkanen Seppälän tilalle.

Tää Kuukan haukkuminen on ihan käsittämätöntä ja ilmeisen trendikästä. Bleg on päästänyt 22 maalia tällä kaudella 6 pelissä ja "siis mitä vittua nyt oikeesti" niistä valtaosan aikana kentällä on touhunnut ihan muut ukot kuin Kuukka. Miksei kukaan ole kiinnittänyt ensimmäisen viiden pelin aikana huomiota siihen, "Siis mitä vittua nyt oikeesti" ne Malmivaara ja Laatikainen siellä tekee keskimäärin 3 kertaa joka vitun pelissä kun kiekko on omassa maalissa.

Ei se Kuukka mikään tähtipakki ole, mutta ei kai sitä semmoiseksi hankittukaan jengiin. Kuitenkin kun vetää viime kauden ja nyt kauden alun nippuun niin Kuukka on pikemminkin parhaiten suoriutunut pakki niistä kentällä turanneista kuin huonoiten suoriutunut.

Mm. viime kaudella:
Kuukka 53, 0+9=9, +/- +3
Laatikainen 36, 2+8=10, +/- -21
Siinä vähän vertailupohjaa esimerkiksi.

Ja helvetin hyvä, että nyt oli reagoitu ja tuo "ykkös"pari oli saatu rikki. Laatikainen-Seppälä pelasi eilen mielestäni hyvin. Jos joku tuolta pitäisi laittaa "Siis mitä vittua nyt oikeesti?" vähäksi aikaa reenaamaan ja hakemaan motivaatiota vaikka mestikseen on tuo vitun majakka. Sillä on plus/miinuksessakin kauden jälkeen -60 tätä tahtia täynnä.

Pro Kuukka!!!
 
Viimeksi muokattu:

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Itsekään en allekirjoita Kuukan mollausta.

Näkemissäni peleissä pahiten pihalla on pakeista ollut Malmivaara. Kuukka ei ole kiinnittänyt huomiota, mikä on vain hyvä asia.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Itsekään en allekirjoita Kuukan mollausta.

Näkemissäni peleissä pahiten pihalla on pakeista ollut Malmivaara. Kuukka ei ole kiinnittänyt huomiota, mikä on vain hyvä asia.

Eilen Kuukka oli tosin ihan kuutamolla ja aiheutti useammankin alivoiman. Kuukan heikkous on alttius hasardeille niin kiekollisena kuin kiekottomanakin. Suomeksi sen voisi sanoa niin, että kaverilta puuttuu peliälyä.

Mut, kyllä se syvyyspakkina menee. Silti, jos ja kun pakisto täydentyy saikulta tai muuten, on Kuukka ensimmäisten joukossa kyllä viltissä.
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Eilen ketutti istua yläkatsomossa kun lähettyvillä istui jotain nuorta porukkaa jota ei hirveästi muuten kiinnostanut kannattaa mutta sopivan hetken huutelivat Kuukalle kaikenlaista roskaa. Olivat kait olevinaan Bluesin puolella, ei voi silti ymmärtää ko. toimintaa oman jengien pelaajia kohtaan.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Yllä oleviin useisiinkin viesteihin: en lähtökohtaisesti ymmärrä ylipäätään sitä miksi voitettujenkin pelien jälkeen pitää palstoilla ja joukkueen naamakirjan seinillä nostaa esille pelaajia jotka omasta mielestä eivät pelanneet niin hyvin. Okei, ymmärrän jos sitä tehdään sivulauseessa ja itsekin sitä teen. Mutta sitä en ymmärrä, että jos ottelun lopputulos on Bluesin voitto ja ainoa mitä pelistä saa sanottua on "Kuukka pois!" tai luetella muuten kaikki pelaajat jotka "olivat yössä". Saati sitten huudella piippuhyllyltä omille pelaajille. Kannustusta sieltä tosiaan on harvemmin kuulunut.

"Robert Rooba jäämässä pimentoon?" Illasta iltaan dominointiako häneltä odotetaan? Ensimmäistä kautta ylipäätään kunnolla mukana liigaympyröissä. Samoin muutamat huomiot Liivikistä pistävät ihmetyttämään. Märkä-Simo oli isossa roolissa pelsumatsin alivoimien tappamisessa eli teki juuri sitä duunia mitä hänet on tänne palkattukin tekemään.

Kuukka, Malmivaara, Laatikainen? Minusta puolustukselle ei voi kovin huonoa arvosanaa antaa jos vastustaja saa pelissä aikaan yhden maalin ja kyseiseen otteluun kuului mm. yksi selvitetty 5-3 alivoima.

C`moon, tää on meidän Blegi!
 
Viimeksi muokattu:

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Samoin muutamat huomiot Liivikistä pistävät ihmetyttämään. Märkä-Simo oli isossa roolissa pelsumatsin alivoimien tappamisessa eli teki juuri sitä duunia mitä hänet on tänne palkattukin tekemään.

Näinkö tosiaan? Itse olen ollut siinä luulossa, että Simo tuli hakemaan isompaa roolia Espoosta.. Varmaan olisi voinut pelata nelosessa punaisessakin paidassa, ja olisi ollut vielä fanien suurin suosikki. Kyllä minä odotan häneltä isompaa panosta kuin yksi piste (jos SM-liigan sivut pitävät paikkansa edes hänen kohdallaan..) ja alivoiman tappoa. Näitä alivoiman tappajia meillä on ollut aina riittämiin, ei heitä tarvitse hankkia muualta.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.84
  • 3.85
  • 3.85
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös