ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2014–2015

  • 16 945
  • 219
Yhä minulla on toki tuo Slava Voynov rasitteena, koska häntä ei saa IR-listalle ja vie näin yhden paikan terveistä pelaajista. Toivottavasti pelaajat nyt pysyisivät ehjänä ja Voynov saataisiin kohta takaisin. Huilannut jo monta viikkoa, mutta on sen tason kaveri, etten ala tiputtamaan vapaisinkaan.

Aina kai treidiä voisi yrittää. Voynovin markkina-arvo lienee laskeneen tuon keissin myötä, joten... (kasa hymiöitä tähän)
 

Ralph

Jäsen
Aina kai treidiä voisi yrittää. Voynovin markkina-arvo lienee laskeneen tuon keissin myötä, joten... (kasa hymiöitä tähän)
Päinvastoin! Markkina-arvo on nousussa, kuten oikeastikin. Kukapa nyt ei tahtoisi puolustukseen kovaotteista pelaajaa, joka osaa olla tarpeentullen ilkeä. Tiedän 29 NHL-joukkuetta, mm. Kings itse, jolla on tarvetta tuollaiselle. Vain Avalanche pärjää ilman, heiltä löytyy jo ennestään kovaotteinen venäläispeluri...

Tarjoa minulle Slava Voynovista ja Jason Chimerasta vaikkapa Oliver Ekman-Larssonia ja Matt Duchenea, niin saatan jopa harkita.

Ballclub teki tänään merkittävän hankinnan waiver-listalta, kun Marcus Foligno liittyy kolmannen kerran joukkueeseen. Jokaisella kerralla tullut waivereista ja kahdesti olen itse sen sinne tiputtanut.
 

Ralph

Jäsen
Meikäläisen puolustajilla on taas vauhti päällä. Toinen pieksee vaimoaan ja toinen on ajautunut konkurssiin. Ei toki pitäisi vaikuttaa mitenkään Jack Johnsonin pelaamiseen, mutta onpahan minulta onnistuneet pelaajavalinnat, kuin juuri minun pelaajani pääsevät poikkeuksellisiin otsikoihin.

Odotan, että joku puolustajistani tulee kauden aikana vielä kaapista, toinen jää kiinni huumeista ja kolmas raiskataan. Cody Franson, Niklas Kronwall, Matt Carle... kuka hoitaa minkäkin tontin?

Jotta saan puolustuskuusikon täyteen, Willie Mitchell voisi vaikkapa hävitä pelimatkan korttipelissä tuoreen Stanley Cup -sormuksensa jollekin joukkuekaverille.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Umpisurkea viikko Oxenilta, pataan 5-15-1 ja playoffviiva karkasi entistäkin kauemmaksi. Viikon paras oli Michael Hutchinson ja hänetkin menin jättämään penkille ainoassa startissaan, kun tieto torjuntavuorosta tuli turhan myöhään illalla. Kaikki muut pelasivat päin sitä itseään ja ainoastaan peliaikoihin olen tyytyväinen. Tämänkaltaisilla esityksillä kausi tulee päättymään taisteluun jämäsijoista, mikä toki on ihan odotettavaa kun puolet joukkueesta on ESPN:n "ammattilaisten" rankingin tulosta. Katselin viikonloppuna huvikseen varaustaulukkoa ja autopickerin nappaamista 11 pelaajasta Crosby olisi ollut ainoa, jonka olisin myös itse samalla vuorolla napannut. Tällä kaudella tulee siis ihan konkreettisesti testattua usein kuultu lausahdus "on ihan sama keitä varaa draftin alkukierroksilla, voittajat ratkaistaan lopussa". Juuri nyt näyttää siltä, että kohtalaisen onnistuneella draftin loppupuoliskolla ei pysty paikkaamaan alkupuoliskon huteja riittävän hyvin. Saa nähdä mikä lopputilanne keväällä tulee olemaan.

Seuraavaksi vastaan asettuu Kilimanjaro Athletics Club, jolle oltaisiin viime viikolla hävitty 2-16-3. Ihan noin kammottaviin lukuihin en usko, mutta aikamoinen käännös saa otteissa tapahtua, jotta voitosta voisi taistella. Kärkivarauksilla (Crosby, Parise, Vanek) on neljän pelin viikko, joten ehkä sieltä voisi tulla hieman tehoja tällä kertaa. Lisäksi maalivahtien joukkueilla on kaikilla back-to-backeja, joten starttejakin lienee luvassa. Sitä ei tosin tiedä, millaisia tilastoja siltä osastolta tulee, mutta ainakin torjunnoissa ja starteissa voi tällä kertaa laittaa kampoihin vastustajalle.
 

Ralph

Jäsen
Olipahan huono viikko. Menin ja hävisin 8-11-2 joukkueelle, joka on jo luovuttanut ja löytyy muutenkin ihan sarjataulukon pohjilta. Ainoa positiivinen asia oli, että sunnuntaina sain pari kategoriavoittoa lisää.

Eikä tosiaan ollut kummoinen esitys minun joukkueelta. Maalivahdit eivät enää olleet niin hyvässä vireessä kuin ennen. Minun ennen vahva taklausosasto epäonnistui, blokeissa onneksi onnistuin. Viikon kolmen parhaan keksiminen oli aika vaikeaa, kun löytyi seitsemän tasaista suorittajaa. Kuitenkin, kolme parastani:

1. Cody Franson, 0+2, +4, 21:39 ATOI, 5 SOG, 8 HIT, 8 BLK & 2 DEF
2. Tyler Seguin, 3+1, +5, 19:09 ATOI, 12 SOG & 3 HIT
3. Tyler Bozak, 2+2, +3, 1 SHP, 1 GWG, 18:16 ATOI & 4 SOG

Seuraavaksi vastassa alkukauden suhteen täysin tasavahva joukkue kanssani. Olisin viime viikolla voittanut, mutta miten käy nyt. Loukkaantumistilanne on sama kuin ennen, kun Marc Methot on yksin IR-listalla. Ja sitten on tuo tapaus Slava Voynov, jota vielä roikutan tämän viikon.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Ja sitten on tuo tapaus Slava Voynov, jota vielä roikutan tämän viikon.

NHL päätti perjantaina, että ei ole oikeudenmukaista rangaista Kingsiä Voynovin mahdollisista tötöilyistä ja antoi luvan laittaa hänet LTIR-listalle, jotta joukkue saa cap-tilan takaisin käyttöönsä. Saa nähdä, vaikuttaako tuo päätös mitenkään miehen statukseen näissä fantasyliigoissa - hänhän ei toki oikeasti ole loukkaantunut, mutta ainakin Yahoo taitaa käyttää NHL:n omia (LT)IR-listoja pelaajien tilanteen päivitykseen.
 

Ralph

Jäsen
NHL päätti perjantaina, että ei ole oikeudenmukaista rangaista Kingsiä Voynovin mahdollisista tötöilyistä ja antoi luvan laittaa hänet LTIR-listalle, jotta joukkue saa cap-tilan takaisin käyttöönsä.
Sitä tässä odotellaan, että minäkin saisin pelaajan istuttaa IR-listalle. Ja asiasta on viestitetty myös ESPN:n suuntaan, mutta saas nähdä. Ensi maanantaina on joku uusi oikeudenkäynti, jolloin käsittääkseni selviää miten Voynovin kaudelle käy. Jos käy huonosti, lentää Voynov joukkueestani, totta kai.

Näin muuten unta ESPN-liigaamme liittyen. Muistan vain sen, että Ben Bishop tiputettiin waiverlistalle. Mietin unessa pitkään, lähdenkö itse yrittämään saada hänet minulle. Tulin siihen tulokseen, etten tarvitse Bishopia, koska minulla on jo kolme vahtia.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Mystisiä ovat Kingsin maalivahtien peluutuksesta päättävän koutsin tiet. Martin Jones oli ennen tätä viikkoa pelannut huikeat 4 peliä, joista edellisen parisen viikkoa sitten. Nyt mies sitten yhtäkkiä pelasi back-to-backin molemmat matsit. Tarvinneeko edes sanoa, että onnistuin penkittämään Jonesin molempina iltoina. Alun perin ajattelin hänen pelaavan etukäteen helpomman pelin Wildia vastaan, joten hän oli tiistaina penkillä. Sitten penkitin hänet uudelleen eilen, kun olin satavarma ettei mikään joukkue lähde peluuttamaan kakkosvahtia back-to-backin molemmissa matseissa - etenkään, kun Jones ei mitään yliluonnollista peliä Predsiä vastaan pelannut. Noh, peluutti ja nollapeli jäi sitten saamatta. Onnittelut Mängimiehelle siis jo tässä vaiheessa ilmaisista maalivahtikategoriavoitoista meikäläisen sekoilun ansiosta. Kovilla tilastoilla KAC:n kassarit kyllä vetävät eli eipä tässä taideta kyllä menettää kuin startit ja torjunnat.
 

Ralph

Jäsen
Alun perin ajattelin hänen pelaavan etukäteen helpomman pelin Wildia vastaan, joten hän oli tiistaina penkillä. Sitten penkitin hänet uudelleen eilen, kun olin satavarma ettei mikään joukkue lähde peluuttamaan kakkosvahtia back-to-backin molemmissa matseissa - etenkään, kun Jones ei mitään yliluonnollista peliä Predsiä vastaan pelannut. Noh, peluutti ja nollapeli jäi sitten saamatta.
Tiedätkö sivun DailyFaceoff? Sinne päivitetään aloittavat maalivahdit, kunhan joku varmasta lähteestä siitä kertoo.

Esimerkiksi eilen sinulla oli pelaavassa kokoopanossa Justin Peters, vaikka jo seitsemältä Suomen aikaa oli varmistunut, että Braden Holtby pelaa joukkueen maalilla. Tällöin olisit voinut laittaa Martin Jonesin varmuuden vuoksi kokoonpanoon?

Kings on sen verran huono joukkue noiden suhteen, että sieltä tieto pelaavasta maalivahdista tulee yleensä todella myöhään, nytkin vain puoli tuntia ennen pelin alkua. Itse käytän tuota sivua, jotta tiedän kumman maalivahdeista James Reimer - Jonathan Bernier, laitan pelaavaan jos Henrik Lundqvistin joukkueella on samana päivänä peli. Kuten esimerkiksi eilen. Puoli kahdeksalta varmistui, että Bernier pelaa, joten ei tarvinnut jännittää, laitoinko oikean pelaajan pelaavaan kokoonpanoon.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Tiedätkö sivun DailyFaceoff? Sinne päivitetään aloittavat maalivahdit, kunhan joku varmasta lähteestä siitä kertoo.

Jep, tuolta tai leftwinglockista pelaavat maalivahdit yleensä tsekkailen, mutta tällä kertaa olin niin varma Quickin pelaamisesta etten vaivautunut katsomaan enää illalla. Kings tosiaan ilmoittelee noista todella myöhään muihin joukkueisiin verrattuna, joten Jonesin suhteen on pakko mennä mutulla (tai tiedolla muiden Oxen-vahtien pelaamisesta/pelaamattomuudesta).
 

Ralph

Jäsen
Tämä matchup päättyi kellonajallisesti normaalia aiemmin ja omalta osalta kyseessä oli varsin hyvä viikko. Alku oli ehkä hieman tahmeanko, mutta perjantain iso kierros oli minulle jackpot. Loput pari päivää pidin pintani ja otin kovan voiton lukemin 15-2-4. Vastustajalla, Turku Jylpyillä, oli loukkaantumishuolia, mutta silti tasokas nippu kyseessä. Iso voitto ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Viikon kolme kovinta tykkiäni:

1. Chris Neil, 2+1, +4, 7 PIM, 10:49 ATOI, 6 SOG & 17 HIT
2. Tyler Seguin, 3+2, +3, 1 GWG, 20:11 ATOI & 15 SOG
3. Niklas Kronwall, 1+3, +3, 4 PIM, 2 PPA, 23:49 ATOI, 4 SOG, 5 HIT & 4 DEF

Neililtä sellainen suonenvetoviikko, että oli pakko nostaa kärkeen asti. Piti alunperin huilauttaa lauantaina, kun oli hyökkääjiä yli kokoonpanollisen verran, mutta Neil pääsi tekemään tuhojaan lopulta silloinkin. Seguinilta ihan perus viikko, eikä sitä aina jaksaisi aina nostaa listoille, mutta nostin kuitenkin. Kronwall puolustushommissa ihan mukavasti esillä, mutta kun oli vahva viikko, löytyi sieltä pari kovaa haastajaa hänelle.

Ei ollut tulla mitään muutoksia, mutta loppuviikosta iski parit DTD:t tulille. Toivottavasti ei ole vakavaa ja toki toinen näistä on turhakepelaaja. Tapaus Slava Voynov jyllää yhä ja Marc Methot ei kaukaloon hyppää ikinä.

Seuraavaksi vastassa yksi luovuttaneista ja vieläpä koko liigamme jumbojengi. Toissaviikolla kohtasin tokavikan, joka myös oli luovuttanut ja otin pataan. Nyt pitäisi voittaa, sanotaan nyt että 15 kategoriavoittoa heti toisella viikolla putkeen tekisi hyvää.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Viime viikko oli Oxenilta paperilla hyvä, mutta tappio tuli silti luvuin 8-10-3 pitkälti vastustajan yliluonnollisen maalivahtipelin seurauksena. Martin Jones -sekoilu maksoi lopulta onneksi vain yhden pinnan, joten ei tullut kovin kalliiksi se. Viime viikon parhaat olivat taas kerran Crosby ja Parise. Dan Boyle pelasi myös mukavasti tehden kauden kaksi avausmaaliaan, molemmat ylivoimalla (näistä toinen oli vielä voittomaali). Maalivahdeista Jets-kaksikko oli hyvä ja Justin Peters surkea. Jones pelasi myös hyvin, mutta istui siis penkillä molemmat starttinsa.

Seuraavaksi vastaan asettuu yksi jo luovuttaneista jengeistä eli Isotuoppi. Ehdoton minimitavoite on katkaista orastava kolmen ottelun tappioputki - toiveissa on myös tämän tapahtuminen murskaluvuin, jotta otaniemeläiset saataisiin hilattua pois sarjataulukon pohjalta. Tämän jälkeen kohdataankin taas kaksi kärkipään porukkaa ja sitten on edessä kuuden viikon paperilla helpompi jakso, jolloin loppukiri kohti playoffeja joko tapahtuu tai sitten jää tapahtumatta.
 

Ralph

Jäsen
Ei ollut tulla mitään muutoksia, mutta loppuviikosta iski parit DTD:t tulille. Toivottavasti ei ole vakavaa...
Oho, on sittenkin vakavaa. Juuri äsken ilmestyi Artem Anisimovin statukseksi IR ja luki, että on sivussa arviolta 2-3 kuukautta.

No, Anisimov ei todellakaan ole tärkeimpiä pelaajia. Sellaista piti taas vaan kirjoittaa, että varavaihtoehdot menivät juuri edestä. Anders Lee on ollut pitkään varahyökkääjäni, mutta nyt kelpasi muuallekin. Vilkaisin päivällä aiemmin, että ketäs muita kelpo hyökkääjiä siellä ja silmiin iski Casey Cizikas. Nyt sitten hänkin meni, mutta jos Anisimovin loukkaantumisen vakavuudesta olisi tullut tieto aiemmin, olisin saanut noista toisen.

EDIT: Tulipa tehtyä valinta... ensimmäinen Avalanche-pelaaja tällä kaudella joukkueeseen. Maxime Talbot siis korvaa Anisimovin.
 
Viimeksi muokattu:
Pitkästä aikaa tännekin eksynyt.

- Kolmen surkeimman joukkueen veskarit.
- Siirrot tuntuvat menevät persuksilleen koko ajan, vaikka jotkut sitten onnistuvatkin. Pitää kai rauhoittua.
- Piti pari sentteriä pistää laitureiksi, kun yllättäen niitä olikin yhdeksän kappaletta.
- Nyt kolmas kaveri IR-listalle. Enström, McGinn ja Kassian tuo trio.
- Tulipahan silti pudotettua Peräkylän Pallopojat 1. sijalta 12-7-2-voitolla viime viikolla.
- Erityisesti veskareiden 4-0-2-voitto yllätti.
- Semmosta.
 

Ralph

Jäsen
No eipä mennyt taaskaan kummoisesti matchup alemman korin joukkuetta vastaan. Ei näemmä olekaan vielä tämä Bible Belt Buckles luovuttanut, vaikka ensin niin jo luulin. Voitin tuon lopulta 11-6-4, mutta olisihan sitä voinut reippaamminkin kategoriavoittoja ottaa.

Maalivahdit eivät taaskaan onnistuneet ja ihan tässä alkaa jo niistä huolestumaan. Positiivisia asioita olivat aloitukset, rangaistusminuutit ja taklaukset. Viikon kolme parasta pelaajaani:

1. Cody Franson, 0+2, 4 PIM, 22:37 ATOI, 14 HIT, 4 BLK & 2 DEF
2. Jack Johnson, 0+1, +2, 24:47 ATOI, 10 HIT & 5 BLK
3. Tyler Seguin, 3+1, 2 PPG, 1 GWG, 20:35 ATOI & 12 SOG

Marc Methot palasi vihdoin kaukaloon, mutta ilmeisesti vielä puolikuntoisena kun back-to-back -peleistä joutui toisen jättämään väliin. Lisäksi Carl Gunnarsson on nyt DTD-statuksella. Toivottavasti molemmat saadaan nopeasti kaukaloon.

Seuraavaksi vastassa loukkaantumisista kärsivä sarjakärki The Unknown Stars. Toivottavasti pystyn jotenkin edes haastamaan.
 

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Hetki mennyt vimeisimmästä päivityksestä. Viikko menikin että IR listalla ei ollut kuin 1 vaivainen pelaaja. Trashersia vastaan tippuivat Elliot ja Komarov. Viime viikolla sitten Steen ja Perry. Sillä osastolla alkaa taas olla täyttä. Trashersia vastaan MV startit eivät edes täyttyneet. Vapailta Marty ja näyttää että Allen suli sen verran että tällä viikolla jopa saattaa startit täyttyä. Tällaisessa suossa tarvotaan Denveriä vastaan ja loukkaantumissumasta huolimatta voittoa haetaan.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Viime viikolla jo luovuttaneelta Isotuopilta tuli pataan murskaluvuin 4-15-2. Oxen sai koko matchupissa kasaan säälittävät 20 pinnaa, joista lähes puolet tulivat viikonloppuna. Ei noilla tehoilla voiteta yhtään ketään. Maalivahdit pelasivat hyvin, mutta sielläkin voitettiin vain 2 kategoriaa. Sinänsä hupaisa fakta on, että Isotuoppi olisi juuri viime viikolla kaatanut lähes minkä vain kärkiporukankin (toki tiukemmilla luvuilla), vaikka tosiaan manageri on heittänyt pyyhkeen jo kehään ja samat pelaajat ovat illasta toiseen kentällä.

Seuraavaksi vastassa on idän kärkiporukoihin lukeutuva Savo Sharks, joka nyt sitten luultavasti kaatuu kun häntäpään jengeiltä tulee toistuvasti pataan. Alku ainakin oli hyvä, kun Jagr teki heti kärkeen 1+1 ja Crosbykin sai kiintiösyöttönsä.
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Seuraavaksi vastassa loukkaantumisista kärsivä sarjakärki The Unknown Stars. Toivottavasti pystyn jotenkin edes haastamaan.

8-9-4 tuloksena suurimmalta osalta Fransonin huippupelin takia viimeisenä yönä, jolla tasoitti maalit, puolustajien pisteet ja käänsi blokit Ralphin puolelle.

Maalivahdit eivät taaskaan onnistuneet ja ihan tässä alkaa jo niistä huolestumaan.

Ei huolta, kyllä meikää vastaan syttyy kaikki veskat näemmä.

Viimesiltä viikoilta vastustajien veskojen tilastot:

Ralphia vastaan: 1,6 GAA ja 95,1%
Reginan vangit: ei saanut tarpeeksi startteja
Wall Street Blazers: 1,37 GAA ja 94,6%
Team Häfters: 1,95 GAA ja 93,0%
Pesäveikot: 1,30 GAA ja 95,7%

Että ei paljon noissa kategorioissa olla juhlittu. Onneksi muut kategoriat on pelastaneet sitten matchupit meikäläiselle.

Pelaajista mukavasti noussut pisterohmuja kun 5 pelaajalla jo yli 20 pojoa. Toki loukkaantumishuolia on ollut jonkin verran, Datsyuk oli pitkän pätkän poissa, Krejci pelannut 11 matsia tällä kaudella, Crawford ollut jo kaksi kertaa telakalla, Zajac ollut jo pari viikkoa poissa. Toki nyt näyttää paremmalta kun Zajac, Krejci ja Crawford palaavat vissiin ennen joulua jo tositoimiin. Silti näiden loukkaantumisten kanssa ollaan sarjakärjessä ja ei iskukyky ainakaan heikkene heidän palatessa.

Draftissa tuli poimittua muutama haku jotka ainakin näillä näkymin ovat osuneet aika hyvin:

Boone Jenner: loukkaantumisten runtelemassa Columbuksessa saanut hyvin vastuuta ja tulostakin on tullut ja ESPN:ssä statukseksi annettu joka pelipaikka hyökkäyksessä (RW, C, LW).

Jake Muzzin: ATOI +23 min, 24 peliin 15 tehopistettä puolustajana.

Patric Hörnqvist: otin melko aikaisella varauksella (6. kierroksella) ja ihan hyvin on peli Crosbyn ja kumppaneiden kanssa sujunut.

Curtis Glencross ja Mikkel Bödker myös rikkoneet 20 pinnan rajapyykit, joten heitäkin voidaan onnistuneinta varauksina pitää.

Ainoita pettymyksiä on jollain tapaa ollut Tomas Hertl ja Kari Lehtonen. Lehtosella oli alkuun hyväkin putki, mutta viime aikoina esitykset ovat olleet aika heikkoja. Myös Petryn valintaa voidaan kyseenalaistaa, mutta Edmonton on Edmonton..

Mutta hyvin on tässä kohtaa pullat uunissa, katellaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Seuraavaksi vastassa on idän kärkiporukoihin lukeutuva Savo Sharks, joka nyt sitten luultavasti kaatuu kun häntäpään jengeiltä tulee toistuvasti pataan.

Näinhän siinä kävi eli Sharks kaatui luvuin 13-5. Tulos mairittelee Oxenia selvästi, sillä 5 kategoriavoittoa tuli maalivahtiosastolta surkeilla tilastoilla, kun vastustaja ei saanut startteja täyteen. Kenttäpelaajat pelasivat niin ikään heikosti, mutta Sharksille sattui vielä heikompi jakso ja niinpä Oxen sai selvän voiton, vaikka esitykset eivät sellaista alkuunkaan tukeneet. Viikon parhaita olivat Buffalon nousun ruumiillistuma Zemgus Girgensons sekä mainioon pistetehtailuun Wisniewski-Savard -kaksikon johdolla äitynyt pakisto

Seuraava vastus on niin ikään idän kärkijengeihin lukeutuva Peräkylän Pallopojat. Paperilla Oxen häviää pystyyn, mutta niin piti hävitä viime viikollakin ja silti voitto tuli. Molemmilta on ykkösvaraukset sivussa, kun Perry potee polveaan ja Crosby sikotautia. Pallopojilla on myös muita loukkaantumishuolia (mm. Elliott, Komarov), joten tässä mielessä Oxenilla on sauma haastoon. Toisaalta joukkue elää ja kuolee Crosbyn mukana, kun muilta ei yleensä juuri taustatukea tule etenkään pistekategorioihin. Mitään en uskalla ennustaa tästä matchupista, toivottavasti ei murskatappiota ainakaan tule niin Oxen pysyy ainakin näennäisesti playoff-taistossa mukana.
 

Ralph

Jäsen
@Jonte tuossa jo omasta näkökulmastaan matchupia kävi läpi. En odottanut mitään, mutta silti jäi harmittamaan voitonkin jälkeen. Kaksi kategoriaa meni sivu suun, osittain omasta syystä. Lauantaina olisi Jason Chimera ollut viltissä ja minulla laittaa tilalle Daniel Carcillo. En ollut valppaana, enkä tajunnut lukea Chimerasta tullutta uutista ESPN:n joukkuesivultani. Carcillo sitten teki maalin, jolla olisin saanut maalit itselleni. Lisäksi eilen, Henrik Lundqvistin ei pitänyt pelata. Pelasi kuitenkin, minulla oli katsomossa ja nollapelin pelasikin. Siinä toinen kategoria sivu suun, olisi tullut 11-8-2, mutta nyt sitten 9-8-4. Käy sekin, joukkueni on yhä top-5-joukkue liigassame.

Maalivahdit onnistuivat vaihteeksi ja olisin voinut saada sieltä puhtaan 6-0-0-lukemat, mutta tosiaan Lundqvist jäi hyödyntämättä. Jonte mainitsi jo Cody Fransonin, joka pelasi loistavan viikon ja erityisesti lauantaina nosti joukkueen suosta. Varasin Fransonin vahingossa liian aikaisin draftissa, mutta ei enää harmita. Viikon top-3 pelaajat:

1. Cody Franson, 1+1, +3, 23:09 ATOI, 6 SOG, 19 HIT, 11 BLK & 2 DEF
2. Jack Johnson, 1+2, 2 PPA, 26:57 ATOI, 7 SOG, 12 HIT, 7 BLK & 3 DEF
3. Jonathan Bernier, 2 GS, 2 W, 59 SV, 1.00 GAA & .967 SV%

Vähän harmia tuli myös viikolla, kun Chimeran ohella Sam Gagner joutui vilttiin, eikä sellainen ole kivaa. Marc Methot ei tervehdy, Carl Gunnarsson hajosi taas. Myös Chris Neil on nyt rikki ja Slava Voynov on oma itsensä. Näin ollen, en jaksa enää olla alivoimalla ja lähetin Artem Anisimovin vittuun, hänen pitäisi olla pitkään sivussa.

Seuraavaksi taas kova vastus, Team Tykki5. Siellä kova molarit, joten taas saa mun moket olla tikissä. Ja loukkaantumiset vaivaa tätäkin jengiä. Voittoa haetaan.
 

Ralph

Jäsen
Hah, olimpas taas tyhmä. Ajattelin ottaa tiukkaan matchuppiin mukaan kahdelle viimeiselle päivälle Ron Hainseyn, koska pelaa tänään ja huomenna, kun taas Carl Gunnarsson on jatkuvasti rikki, eikä muutenkaan saa vastuuta Bluesin kovassa puolustuksessa vaikka olisikin ehjänä.

No, typeränä tietenkin hidastelin, enkä tajunnut katsoa kelloa. Kingsin ja Coyotesin peli alkoi jo kello 23, joten ennen sitä olisi pitänyt vaihto tehdä, jotta saan Hainseyn tälle päivälle. Luulin sen alkavan myöhemmin, mutta ei ja Hainseyta en saa tänään käyttöön. No, huomenna sentään.

Tiukka matchup siis käynnissä ja Hainseyn pari potentiaalista blokkia voisi kääntää koko matchupin minulle. Toivottavasti vielä tänään löysäilee ja huomenna dominoi. Tilanne matchupissa 8-8-5 juuri nyt.
 

Ralph

Jäsen
Tappio lopulta tulla tupsahti lukemin 8-11-2. Vähän oli tehoton viikko minun jengiltä, mutta taklaus- ja blokkaustilastoissa meni taas mukavasti. Maalivahdit pelasivat paljon, voittvat kivasti, mutta muuten surkeasti.

John Mitchell oli onnistunut haku vapaista pelaajista ja tervehdyttyyän oli tikissä. Ei kuitenkaan aivan top-3 kamaa, vaan siihen paikkansa ansaitsi nyt:

1.Tyler Seguin, 2+2, +2, 20:33 ATOI, 13 SOG & 5 HIT
2. Marcus Foligno, 1+1, 21 PIM, 16 FOW, 12:56 ATOI, 7 SOG & 11 HIT
3. Willie Mitchell, 0+0, 5 PIM, 21:26 ATOI, 6 SOG, 4 HIT & 13 BLK

Michael Ryder on nyt saanut vilttikomennusta, mutta tällä viikolla se ei heittaa. Pidemmän päälle kuitenkin katselisin kaveria mielummin kokoonpanon puolella. Edessä siis tynkäviikko joulun takia, eli neljä kierrosta pelataan. Jälleen kerran vastassa kova jengi, nyt Savo Sharks, jolle on kateellinen blokkitilaston suhteen. Voitto olisi ihan kiva.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Savo Sharks vaeltelee tappioiden harmaillamailla, johon suurimpana syynä on maalivahtien terveystilanne. Varlamov rikki, Howard dtd ja Berra ei pääse kentälle ja kolmatta kertaa en enää Pickardia ehtinyt poimia paikkaamaan.

Tämäkään viikko Ralphia vastaan ei alkanut mairittelevasti kun unohdin kiireiden keskellä päivittää kokoonpanon niin tottakai penkille jäi tehot 2+1 (Richardson&Jones). Noo jospa tää tästä.

Jos jollakulla tarvetta vahvistuksille pakistoon niin ehdottakaa treidiä ihmeessä. Hyökkääjä tai pelaava maalivahti hakusessa. Isompaankin treidiin mahdollisuus.
 

Ralph

Jäsen
Oikein mukavasti meni tämä tynkäviikko Savo Sharksia vastaan, oikeastaan juuri sen pituuden vuoksi. Voitin 14-4-3 ja siitä kiitos maalivahdeille, jotka pelasivat vähintään kolme peliä kun Sharksilla ei.

Vähän jäi harmittamaan taklauksien häviäminen. Joukkueeni on liigamme top-3-joukkue taklauksissa, mutta nyt tällä viikolla taklaukset jäivät vähille. Esimerkiksi lauantaina minulla pelasi 16 pelaajaa, jotka taklasivat yhteensä vain kuudesti. Toisaalta voitin blokit, joka on hieno saavutus, varsinkin kun vastassa on blokkikunkkujoukkue McJokken savolaiset hait. Viikon parhaat pelaajani:

1. Sam Gagner, 2+4, +3, 17:33 ATOI, 7 SOG & 3 HIT
2. Henrik Lundqvist, 2 GS, 2 W, 49 SV, 1.50 GAA & .942 SV%
3. Jack Johnson, 0+3, 2 PPA, 22:55 ATOI, 5 SOG, 3 HIT & 5 BLK

Isoja muutoksia tullut rosteriin, kun alan kyllästymään jatkuvasti rikki oleviin pelaajiin ja katsomokomennuksia saaviin. Jason Chimera, Marcus Foligno ja Marc Methot ovat jengin viikon sisään jättäneet. Slava Voynoviin jaksan yhä uskoa, ainakin niin pitkään kunnes meidän pudotuspelit alkavat.

Perkele, kun on pahoja vastustajia ollut viime aikoina ja sama jatkuu. Peräkylän Pallopojat vastassa. Loukkaantumisten suhteen tilanteeni on parempi, mutta vastustajalla se on myös selvästi helpottumassa. Tämän matchupin voittaminen olisi kova saavutus.
 

Ralph

Jäsen
Nyt olisi laadukas venäläispuolustaja, joka voi tarvittaessa pelata kovaa, tarjolla ilmaiseksi vapaista pelaajista. Se on nimittäin niin, että Slava Voynov sai lähteä viimein jengistäni. Tulee ikävä, mutta minkäs teet. Oikeudenkäynnit venyy ja venyy, jotain vielä maaliskuussakin joten tuskin pelaa ennen sitä.

Se ei varsinaisesti ole se suurin asia mitä tulin kirjoittamaan vaan se, että ensi kertaa tällä kaudella minulla on 26 pelikelpoista pelaajaa kokoonpanossa. Joka kerta on ollut joko vähintään kolme pelaajaa loukkaantuneena tai joku pelikiellossa, mutta ei enää.

Nyt ei tarvitse antaa pelimäärässä tasoitusta! Onhan tämä käynnissä oleva 13. matchup, joten jo oli aikainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös