ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2014–2015

  • 16 940
  • 219

Ralph

Jäsen
Marc Methot on Gunnarssonin tavoin ollut koko alkukauden sivussa ja viime viikolla putosivat Patrick Maroon sekä Paul Stastny IR-listalle.
No nyt vielä tuli tapaus Slava Voynov. Epäillään perheväkivallasta ja on sivussa ainakin jonkun aikaa peleistä. Sepäs hienoa, minulta loppuu pelaajat kesken vielä.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Voittojen tiellä jatkettiin kun Unknown Stars kaatui lukemin 10-6. Todella pienet oli marginaalit kategorioiden välillä, mutta niin vain voitto kannassa kestettiin. Veskojen otteet olivat hyviä tosin voittoja voisivat enemmän ottaa. Sitten taas kun molemmat Avs kassarit meni hajottamaan itsensä ni joutui nopeasti nappaamaan Pickard vahvistamaan maalivahtiosastoa. Yhdessä vaiheessa myös Howard oli loukkaantuneena samaanaikaan.

Ens viikolla sitten pitää koettaa Atlantalta ottaat pisteet kotiin. Kategorioita kun katsoo niin tiukkaa varmasti tulee olemaan.
 

Ralph

Jäsen
Sellainen viikko Denver Dekersiä vastaan, taisi tästä jengistä tulla seuraava luovuttaja. Aika tahmea viikko mun jengiltä, mutta 11-7-3 sentään voitin tuon. Viikon parhaat pelaajani taas:

1. Niklas Kronwall, 2+1, +1, 4 PIM, 24:47 ATOI, 5 SOG, 7 HIT, 4 BLK & 3 DEF
2. Frans Nielsen, 4+1, +2, 23 FOW, 15:51 ATOI & 10 SOG
3. Tyler Seguin, 2+3, 2 PPA, 20:08 ATOI & 11 SOG

Loukkaantumistilanteeseen en saanutkaan mitään helpotusta. Edelleen siinä on sivussa neljä pelaajaa ja viides on pelikiellossa. Eli 23 pelaajalla saan painaa eteenpäin, kolme vaihtopelaajaa siis normaalin kuuden sijasta.

Seuraavaksi vastassa lihavin joukkue, eli Läski Byfuglien. Aika hyvin on kauden tuo pullukkajoukkue aloittanut. Saavutus olisi, jos edes sen 8-9 kategoriaa voittaisin.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Savo Sharksin viikko ei ollutkaan tiukkaa nähnytkään vaan voittolukemat kirjattaa 18-2 Sharksin hyväksi. Yllättävänkin murskaavasti voitto tuli.

Sitten niihin huonoihin uutisiin eli samallatavallaa kuin Ralphilla niin itselläni alkaa hajoamaan jengi käsiin. Sen, että veskat sain onneksi ehjäksi niin hajosi Chara, Bailey, Moss ja Killorn IR-osastolle, jossa jo valmiina odotteli Nichuskin.

Saa nähdä kuinka paljon vaikuttaa seuraaviin viikkoihin, mutta kovasti koetetaan taistella ja jatkaa tappiotonta alkukautta Pesäveikkoja vastaan.
 
Reginasta yllätävänkin nihkeä voitto, vaikka siellä oli pelaajia penkillä melkein enemmän kuin kokoonpanossa.
Maaleja ja syöttöjä tuli todella nihkeästi itelleni tuossa matchupissa. Giroux ja Wideman olivat ainoat, jotka pelasivat piste per peli -tahdilla. Pesäveikkojen kovin yllättäjä Filip Forsbergikin, jolle monet GM:t yrittivät sorvata sopimusta kauden alussa, veti kaksi matsia kiikareilla Reginaa vastaan.
Taklauksia, blokkauksia ja jäähyminuutteja sentään tuli ihan kohtuullisesti.

Seuraavaksi tosiaan kaatamaan kärkijoukkuetta, Savon Sharkseja. Nyt niitä maaleja ja syöttöjä varsinkin tarvitaan, sillä taklauksilla ja blokkauksilla en tätä voita.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Voitto viikon takaisesta sarjakärjestä LB:stä maistuu, vaikka lopulta aika tiukaksi (10-6-5) menikin. Oxenista ei oikein voi ketään yksittäistä onnistujaa nostaa esiin, vaan tulosta syntyi laajalla rintamalla kohtalaisesti. Erityisesti mieltä lämmittää se, että Torey Krug ja James Wisniewski saivat vihdoin muutakin kuin kiikareita aikaiseksi. Myös Pavelec pelasi kolmesta startistaan kaksi erittäin hyvin (ja yhden aivan surkeasti).

Seuraavaksi vastaan asettuu lännen kakkosena majaileva ÖB, eli kovat matchupit saavat heti jatkoa. Tasaista tulee näillä näkymin olemaan - viime viikolla olisi tullut niukka tappio. Maalivahtiosastolla yksikin kategoriavoitto olisi ihme, kenttäpelaajien osalta otaniemeläisillä puolestaan on rouhijakategorioita lukuunottamatta yliote paperilla. Oma veikkaus on niukka 1-5 kategorian tappio ellei ihmeitä tapahdu. ÖB:llä on kuitenkin noita ns. varmoja kategoriavoittoja muutama enemmän kuin minulla.
 
Savo Sharksin viikko ei ollutkaan tiukkaa nähnytkään vaan voittolukemat kirjattaa 18-2 Sharksin hyväksi. Yllättävänkin murskaavasti voitto tuli.

Sitten niihin huonoihin uutisiin eli samallatavallaa kuin Ralphilla niin itselläni alkaa hajoamaan jengi käsiin.
Viikon saldo: Vaikka kovuudet (jäähyminuutit ja taklit) tosiaan omalle porukalle menivät, niin ei kauhean nappiin mennyt tuo viikko. Hieman näkyy nyt nuo nuorien pelaajien vaikeudet.

3 tähteä:
Patrick Kane - 2+2, 2 PPG, 1 PPA, 20:00 ATOI, 8 SOG
Anton Stralman - 1+2 = 3 DEF, +4, 23:05 ATOI, 7 SOG, 5 HIT
Tobias Enstrom - 0+3 = 3 DEF, +2, 1 PPA, 25:45 ATOI

Muutokset:
Eric Staal IR-listalle - > Chris Terry (Tehoja, vastuuta)
Simon Gagne (Tuonut juuri mitään) -> Anthony Duclair (Potentiaalia)

Seuraava vastus:
The Unknown Stars. Toivottavasti hieman tasaisempaa.
 

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Olihan taas matchup. Edellisen viikon tahti jatkui, eli homma ratkesi viimeisenä yönä. Perry oli viikon kaikki kaikessa tehot 4+1 ja jäähylläkin 19 min. Seuraava match up vaikuttaa ennakolta tappiolliselta vaikka toki voittoa lähdetään hakemaan.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
No niin, nyt ovat sitten kolme parasta pakkia (Wisniewski, Krug, Boyle) kaikki yhtä aikaa sivussa. Onneksi kaksi ensimmäistä missaavat näillä näkymin vain parisen viikkoa, mutta turhan paljon saavat vastustajat lähiaikoina tasoitusta. Matchup ÖB:tä vastaan on puolivälitilanteessa 11-5 vastustajalle, mutta erot ovat todella pieniä ja yksi hyvä ilta Oxenilta voi kääntää tilanteen päinvastaiseksi.
 

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Itsellä vahvasti sama tilanne kuin frostburnilla. Yhtäkkiä joukkue hajosi kuin kusi tuuleen. Pelaajia ir statuksella 4 kpl ja kukaan ei ole tulossa takaisin ainakaan 3 viikkoon.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Olipas omituinen viikko; alkuun näytti, että tulossa on suurinumeroinen tappio, mutta ero kaventui viikonloppuna ja lopulta numerot olivat 9-8-4 ÖB:lle. Aamulla katsoin, että Pavelec on ollut huilivuorossa eli startit ja torjunnat menivät sitten siinä, kun vastustajalla oli Anaheimin tandemi kokonaisuudessaan. Noh, näköjään sekä Andersen että Gibson loukkaantuivat ennen peliä ja niinpä Petersin startti ja torjunnat riittivät tuomaan Oxenille tasurin starteissa ja torjunnoissa voiton yhden erolla. Matchup oli kaiken kaikkiaan lopulta tosi tasainen lähes joka kategoriassa ja siinäkin mielessä tiukka lopputulos oli oikeutettu. Oxenilta viikon ehdottomasti parhaat olivat Sidney Crosby (3gp 2+4, 30 FOW) sekä Ondrej Pavelec (3gp, 2W, 1SO, 1.27 GAA, .954 SV%).

Seuraavaksi vastaan asettuu jo kolmatta viikkoa peräkkäin kärkipään porukka - Turun Jylpyt. Viime viikolla olisi tullut rumahko tappio, joten odotukset eivät ole kovin korkealla etenkään, kun kolme parasta pakkia ovat edelleen sivussa (ja Barkovkin DTD-statuksella). Pakkipulaa helpottamaan hankittiin Rangersissa isoihin saappaisiin pääsevät (joutuvat) Matt Hunwick ja Mike Kostka heikosti esiintyneiden Cory Conacherin ja Stephane Robidasin tilalle. Rangers kärsii kolmen avainpakin (McDonagh, Boyle, Klein) loukkaantumisista eli sekä Hunwick että Kostka pääsevät toviksi stunttaamaan top 4:ään Girardin ja Staalin kanssa. Myös YV-aikaa lienee kaksikolle luvassa - toivottavasti tehojakin syntyy.
 

Ralph

Jäsen
Todella vaisu viikko Ballclubilta, mutta silti onnistuin tuloksellisesti haastamaan konferenssikärki Byfuglienin. Kiitos tästä kuuluu maalivahdeille, sillä koko kolmikko veti erinomaisesti pelaamissaan peleissään ja sain sieltä puhtaan 6-0-0-voiton. Kenttäpelaajissa Byfuglien vei ja lopulta hävisin 9-11-1. Vaisusta viikosta huolimatta kelpo tulos siis. Viikon kolme kunkuinta:

1. Jonathan Bernier, 2 GS, 2 W, 38 SV, 1 SO, 0.50 GAA & .974 SV%
2. Henrik Lundqvist, 2 GS, 1 W, 51 SV, 1 SO, 1.92 GAA & .927 SV%
3. Jack Johnson, 0+2, 4 PIM, 2 PPA, 23:28 ATOI, 6 SOG, 5 HIT, 4 BLK & 2 DEF

Alkuviikosta tuli parannusta loukkaantumistilanteeseen vihdoinkin, kun Carl Gunnarsson palasi jäille. Samana yönä sitten putosi heti Artem Anisimov pois, joten tilanne oli taas yhtä huono. Onneksi Patrick Maroon teki myöhemmin paluun myös ja nyt minulla enää neljä pelaajaa sivussa.

Seuraavaksi vastassa Mängimies, Kilimanjaro Athletics Club ja Matt Duchene. Alkukauden perusteella minun pitäisi pystyä tämä voittamaan.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Todella vaisu viikko Ballclubilta, mutta silti onnistuin tuloksellisesti haastamaan konferenssikärki Byfuglienin. Kiitos tästä kuuluu maalivahdeille, sillä koko kolmikko veti erinomaisesti pelaamissaan peleissään ja sain sieltä puhtaan 6-0-0-voiton. Kenttäpelaajissa Byfuglien vei ja lopulta hävisin 9-11-1.

Oli kyllä aivan käsittämätön viikko maalivahdeiltasi. Omakin kaksikkoni pelasi ihan kelpo viikon ja lähes mitä muuta joukkuetta vain olisi maalivahtitilastotkin kääntynyt kotiin mutta noita statseja vastaan ei mitään jakoa. Kenttäpelaajat onneksi pelastivat ja paukuttivat pisteitä eniten koko liigassa samalla tuoden pisteitä hyvin myös muihin kategorioihin, joten lopulta voitto saatiin kotiin.

Ensi viikolla läntisen kärkikamppailussa vastassa vahvasti aloittanut liigatulokas Öbis Bobcats. Viime viikon olisin vienyt 11-7, saas nähdä miten käy nyt.
 
Viimeksi muokattu:
Seuraava vastus:
The Unknown Stars. Toivottavasti hieman tasaisempaa.
Viikon saldo: 3-17-1, joten parempaan suuntaan ollaan selkeästi menossa. Veskarien kanssa olisi kai kannattanut ottaa ne kaksi varmaa niillä draftin ensimmäisillä pickeillä, kun statseja nyt ei tule yhtään (0-5 ja 0-0 tasuri nollapeleissä) kun Bobrovskikin IR:ssä ja mikään muukaan ei kai auta (siitä alla). Puolustajat sentään koittavat jotain.

3 tähteä:
Nathan MacKinnon - 4+1, +1, 2 PPG 1 PPA, 16 FOW, 15 SOG
T.J. Brodie - 1+4 = 5 DEF, +3, 1 PPG, 1 PPA, 25:08 ATOI
Roman Josi - 0+2 = 2 DEF, +4, 26:27 ATOI, 9 SOG, 12 BLK

Muutokset:
Mike Hoffman - > Dmitrij Jaskin (pientä kokeilua)
David Perron & Mika Zibanejad < - > Anton Khudobin & Emerson Etem (Epätoivoisena jotain veskarien suhteen koitin)
Emerson Etem - > Ryan Carter (nelosketjulaisen vaihto tehokkaampaan sellaiseen)
Carter Hutton - > Waivers (Viktor Fasth IR:stä, niin reboundin tehneen huippuveskan backup ulos)
Tomas Jurco - > Peter Holland (kaveri oli jäljillä Jurcon suhteen, tilalle uusi hassu yritys)
Dmitrij Jaskin - > Jason LaBarbera (Jos ehtisi vielä vaikka pelin pelata Ducksissa)

Seuraava vastus:
Helsinki Pesäveikot. Jos taas vähän parannusta edes?
 
Seuraavaksi vastassa Mängimies, Kilimanjaro Athletics Club ja Matt Duchene. Alkukauden perusteella minun pitäisi pystyä tämä voittamaan.

Niin pitäisi. Oma joukkueeni on kyllä alisuorittanut herra Duchenen johdolla koko alkukauden. Saldona kaksi selvää tappiota, yksi niukka voitto ja yksi tasuri. Parempaan pitää pystyä. Joukkue oli ja on paperilla ihan kilpailukykyinen, mutta onhan tuolla liikaa alisuorittajia tällä hetkellä. TJ Oshie, Lars Eller, Mark Scheifele, Matt Read ja jopa John Tavares sekä Matt Duchene. Kaikki nuo ovat enemmän tai vähemmän pettäneet. Eikä maalivahdeiltakaan apuja ole tullut. Jalak on hävinnyt ties miten monta matsia peräkkäin, Rämö ei saa pelata enää ollenkaan. Scrivens on noista parhaiten esiintynyt, mutta hänkin pelaa heikon Edmontonin takana. Khubodinin sain jo myytyä, sillä hänestäkään ei juuri apuja ollut.

Tosiaan ensimmäinen treidini näki päivänvalon kun Anton Khudobin ja Emerson Etem vaihtuivat David Perroniin ja Mika Zibanejadiin. Tarkoituksena saada lisää hyökkäystehoja ja alun perusteella treidi vaikuttaa onnistuneelta. Vapailta haetaan myös hyökkäykseen lisää tulivoimaa puolustuksen kustannuksella. Viime päivinä joukkueeseen on liittynyt Trevor Lewis, Brian Gibbons, Markus Granlund sekä viimeisimpänä Tom Wilson.

Näissä matseissa Ralphia vastaan on aina pientä ekstralatausta. En ole varma, mutta sellainen muistikuva on, että olisin aina hävinnyt kyseisen ottelun. Nyt siihen sietää tulla muutos.
 
Viimeksi muokattu:

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Olihan karsea viikko, tuloksesta viis. Loukkaantuneita pelaajia niin vi****i ja tiettu sieltä parhaasta päästä. Perry 0 pelia Henrique 1 peli Fowler 1 vajaa peli,Warsofski 1,5 peliä calvert teki paluun ja loukkaantui uudestaan 1 peli viikolla. Kaiken tämän jälkeen jos tuloksena on 1 kategorian voitto tai edes tasapeli niin olen enemmän kuin tyytyväinen.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Vaikka viikko sitten joukkueen mahdollisuuksia epäilin, niin voitto sieltä lopulta tuli Jylpyistä luvuin 10-6-5. Tätä täytyy pitää pienenä ihmeenä, kun loukkaantuneiden kerhoon liittyi kolmen parhaan pakin seuraan vielä paras laituri Parise. Wisniewski tosin palasi jo kehiin vahvistamaan pakistoa loppuviikosta ja oli heti tehokas. Suurin kiitos voitosta kuuluu Ondrej Pavelecille, joka on ollut ihan toinen kumiukko kuin aiemmilla kausilla. Toiveissa oli treidiä tehdessä saada viikottaiset startit täyteen ja sitä kautta hajapisteitä silloin tällöin maalivahtikategorioista, mutta Pavs onkin tuonut myös kasapäin voittoja ja kelpo tilastot. Saa nähdä kestääkö vire koko kautta, mutta tässä vaiheessa kauppa Ralphin kanssa tuntuu todelliselta ryöstöltä. Kun riveissä on myös Jetsin kakkonen Hutchinson, niin maalivahtiosasto on tuon tandemin myötä ihan kelpo kantimilla.

Seuraava vastus on - neljättä viikkoa peräkkäin - aivan sarjan kärkipäähän kuuluva porukka, kun Oxen matkaa Nuppulinnaan paikallisen Rangersin vieraaksi. Tilastojen valossa Oxen häviää kenttäpelaajissa ihan pystyyn, mutta on maalivahdeissa hivenen niskan päällä. Sarjaohjelma suosii kuitenkin otaniemeläisiä tällä viikolla ja sairastuvalta kuuluu hyviä uutisia akselilta Boyle-Krug, joten ehkä tästä kunnon taistelu saadaan aikaiseksi. Viikon ensimmäinen pelaajavaihto näki jo päivänvalon, kun täydeksi turhakkeeksi osoittautunut Heatley sai kenkää ja tilalle tuli rouhintakategorioihin apua tuova Jetsin Adam Lowry. Muihin akuutteihin muutoksiin ei ole tarvetta tällä erää - pakisto tulee varmasti jonkin verran elämään viikon aikana riippuen tilanteesta sairastuvalla.
 

Ralph

Jäsen
Ei tule voittoja ei, mutta niukkia tappiota kyllä. Mängimiehen bussipuolustus, viivelähdöt ja kiekko päätyyn -taktiikka oli minulle liian paha. Takkiin tuli 9-11-1.

Alkuviikosta poissaolojen suhteen tilanne oli pahin kaikista. Marc Methot, Artem Anisimov, Slava Voynov ja Paul Stastny saivat ensin tilaa loukkaantuneista Chris Phillipsistä ja Marcus Folignosta, sitten pelikiellon saaneesta Jack Johnsonista. Pahimmassa vaiheessa minulla ei ollut yhtään vaihtopelaajaa kenttäpelaajille, mutta onneksi tilanne parani vielä samalla viikolla. Stastny tervehtyi, Phillipskin lopulta. Foligno sai lähteä vapaisiin.

Viikko ei ollut mitenkään surkea, mutta kilimanjarolaiset olivat vain riittävästi parempia. Viikon parhaat pelaajani:

1. Cody Franson, 1+4, +2, 21:33 ATOI, 7 SOG, 5 HIT, 9 BLK & 5 DEF
2. Niklas Kronwall, 1+3, 3 PPA, 25:03 ATOI, 8 SOG, 4 HIT & 4 DEF
3. Tyler Seguin, 3+1, 23 FOW, 19:55 ATOI & 17 SOG

Seuraavaksi vastassa vielä enemmän loukkaantumisista kärsivä Öbis Bobcats. Alkukauden perusteella vastustaja on minun jengiä niukasti parempi, joten kolmas peräkkäinen 9-11-1-tappio voisi olla todennäköinen vaihtoehto.

Kuudes viikko käynnistyy, eikä minulla ole vielä kertaakaan ollut täysin tervettä vaihtopenkkiä. Aina ollut vähintään kolme sivussa jostain syystä. Nyt on neljä, mutta tilanne näyttää mukavalta. Jack Johnson on pelikiellossa enää yhden ottelun ja Slava Voynovin pelikiellon loppuminen saattaa olla lähellä. Jos saan kummatkin takaisin eikä kukaan putoa tieltä, minulla on enää kaksi IR-listan miestä eli täysi kuuden miehen vaihtopenkki. Taitaa olla turhaa unelmaa ja kohta putoaa Seguin, Lundqvist ja Kronwall kokoonpanosta.
 
Seuraava vastus:
Helsinki Pesäveikot. Jos taas vähän parannusta edes?
Viikon saldo: Ohhoh... 11-7-3 ja ilman omaa möhlintää olisi ollut jopa 12-6-3. Pelejä tuli veskareille ja suht tasaista muuten. Uudet miehet rosterissa eli Fasth, Holland ja LaBarbera onnistujia kaikki. Treidatulla Khudobinilla vähän vaikeampaa.

3 tähteä:

Viktor Fasth: 3 GP, 2 W, 2.33 GAA, 90.91 SV% (en ota kunniaa pois oman virheen takia)
James van Riemsdyk 1+3, 3 PPA, 21:46 ATOI, 14 SOG
Peter Holland 2+1, +2, 2 SHP, 6 SOG, 7 HIT

Muutokset:
-> Josh Jooris (hassu kokeilu taas)
Ryan Carter - > Mike Hoffman (jos tällä kertaa)
Chris Terry (ei tehoja) ->
-> Jimmy Hayes (joku rightin äijä piti)
Anthony Duclair -> Cedric Paquette (jotain taas)

Seuraava Vastus:
Näemmä aika tasaisesti menee Wall Street Blazerseja vastaan kuten saattoi odottaa.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Jos alku meni komeasti voittoputkessa niin nyt sitä ollaan sitten syöksytty parin viikon aikana sitten syvään slumppiin. Viime viikolla reilu tappio ja tämän viikon koitos näyttäisi Team Tykille kääntyvän vielä suuremmalla erolla.

Onnistujia ei löydy millään tasolla.
 
Nähtävästi Reginan lisäksi ainakin Bugi Predators ja Isotuoppi ovat liittyneet siihen kuuluisaan "ei kiinnosta vittuakaan" -kategoriaan ja ovat heittäneet pelin läskiksi. Itselläni on tällä viikolla vastassa juuri kyseinen Isotuoppi, mutta eipä tuollainen murskavoitto paljoa lämmitä. Vähän kuin säälipillua saisi...
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Pitkään näytti, että Oxen pystyisi rutistamaan voiton Rangersista, mutta viimeinen yö käänsi matchupin vastustajalle. Viikon valopilkut olivat todella harvassa ja onkin ihme, että niinkin pitkään joukkue sinnitteli kiinni voitossa. Latvian ihme Zemgus Girgensons on ainoa, joka tällä kertaa ansaitsee erityismaininnan (3GP 3+1, +5, 1 SHP). Tehoja tuli tälläkin kertaa laajalta rintamalta, mutta liian vähän. Maalivahdeissa vastustaja raapi juuri ja juuri tarvittavat startit täyteen sellaisilla lukemilla, ettei saumoja haastoon ollut, kun omat kassarit eivät kyenneet tällä kertaa voittavaan työskentelyyn. Oikeastaan ainoa positiivinen asia edellisessä viikossa (Girgensonsin onnistumisten lisäksi) oli se, että sairaslista tyhjeni kertaheitolla kokonaan.

Seuraavaksi vastaan asettuu Oxenin kanssa sarjataulukon keskivaiheilla majaileva Denver Dekers. Todella tasainen matchup näyttäisi olevan odotettavissa ja etukäteen on täysin mahdotonta sanoa, kummalle se lopulta kääntyy. Voitto olisi tärkeä ottaa, jotta kärki ei karkaa liian kauaksi.
 

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Toinen peräkkäinen erittäin rikkonainen viikko takana. Perryllä siis dg oli sikotauti, pelasi viime viikolla 1 pelin. Vangeista voitto 13-7-1 johon päädyttiin viimeisen yön väkevän -13 +/- saldon seurauksena. Ensi viikolla vastassa Savo Sharks ja nyt vastassa on sentään aktiivipelaaja. Mielenkiintoinen ja odotusarvoltaan tasainen viikko tulossa. Omassa jengissä enää 3 pelaaja IR-kategoriassa. Toisaalta eiköhän sinne uusia ukkoja taas tipu.
 

Ralph

Jäsen
Onnistuin voittamaan sitten Öbis Bobcatsin ja ihan mukavalla luvulla, 13-6-2. Toki sulin vikana päivänä ja menetin kolme kategoriajohtoa, mutta menee se tälläkin ihan kivasti.

Pisteidenteko tökki tämän viikon, mutta muuten joukkueeni oli vahva. Blokeissa, taklauksissa ja laukauksissa oikein mukava saldo, maalivahdit onnistuivat myös jälleen. Tai no, voittoja ei tullut, mutta muuten meni mokeilla hyvin. Viikon kolme parasta pelaajaani.

1. Henrik Lundqvist, 3 GS, 1 W, 95 SV, 1 SO, 1.58 GAA & .950 SV%
2. Cody Franson, 1+3, 4 PIM, 18:07 ATOI, 4 SOG, 7 HIT, 6 BLK & 4 DEF
3. Jonathan Bernier, 2 GS, 1 W, 63 SV, 1.53 GAA & .955 SV%

Seuraavaksi vastassa on pohjamutajoukkue Isotuoppi ., joka on vissiin luovuttanut jo. Yhteistuloksissa johtaa minua useissa kategorioissa, mutta nykytahdilla minun pitäisi tuo voittaa. Sanotaan nyt, että 15 kategoriavoittoa on tavoite. Viime viikolla olisin voittanut 17 kategoriaa.

Loukkaantumistilanne on parempi, kun sain Artem Anisimovin takaisin. Yhä minulla on toki tuo Slava Voynov rasitteena, koska häntä ei saa IR-listalle ja vie näin yhden paikan terveistä pelaajista. Toivottavasti pelaajat nyt pysyisivät ehjänä ja Voynov saataisiin kohta takaisin. Huilannut jo monta viikkoa, mutta on sen tason kaveri, etten ala tiputtamaan vapaisinkaan.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Yllättävänkin hyvin on tosiaan kausi lähtenyt käyntiin ja menneeltä viikoltakin irtosi murskaava 17-4-0 voitto Savo Sharkseista. Varsinkin maalivahtien osalta kausi alkanut hienosti ja tälläkin viikolla tästä kategoriasta kaikki pisteet kotiin varmasti pelanneiden Bishopin ja Schneiderin turvin, unohtamatta hieman riskilläkin haettua Grosenickiä ja hänen loistavaa viime öistä esiintymistään. Kenttäpelaajien osalta mentiin aika tasaisissa merkeissä läpi viikon ja pienin eroin lopulta voittoja tuli napsittua riittävä määrä. Aloituksissa ja blokeissa sen sijaan tuli lunta tupaan aika runsaalla kädellä, joten niissä riittää petrattavaa tulevia viikkoja ajatellen.

Tällä viikolla sitten vastaan asettuu Atlanta Trashers. Viime viikon tilastojen ja sarjataulukon pohjalta pienoinen etulyöntiasema pitäisi täällä suunnalla olla, mutta katsellaan mitä tuleman pitää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös