ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2014–2015

  • 16 947
  • 219

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Otaniemi Oxen 2014-15

Menin sitten touhuntäyteisen viikonlopun myötä unohtamaan koko draftin alkamisen ja tämän seurauksena puolet joukkueesta valikoitui autopickerillä. Koska mitään estettä draftiin pääsyyn ei ollut, en ollut laatinut valmiita listojakaan eli ESPN:n listoilla mentiin. Nämä seikat huomioiden lopputulos ei ehkä ole niin katastrofaalinen kuin se olisi voinut olla. Vähän kyllä pelottaa hyökkäyksen ikärakenne, kun siellä on lähinnä kloppeja ja kehäraakkeja, mutta nimien perusteella kova nippu on kasassa. Tai siis "kova", taklauksia ja jäähyjä tältä jengiltä ei ole lupaa hirveästi odottaa. Puolustus on mukiinmenevä ja maalivahtiosasto puolestaan todellinen toivotaan toivotaan -trio. Täytynee siis koittaa metsästää tolppien väliin vahvistusta hyökkäyksen kustannuksella - saa nähdä tarttuuko kukaan täkyyn.

Zach Parise - Sidney Crosby - Jarome Iginla
Thomas Vanek - Alex Barkov - Jaromir Jagr
Marcus Johansson - Sean Monahan - Shane Doan
Chris Higgins - Zemgus Girgensons - Nail Yakupov
Dany Heatley, Chris Kelly, Cory Conacher

James Wisniewski - Torey Krug
Dan Boyle - Dennis Seidenberg
Stephane Robidas - Mark Fraser
Nikita Nikitin

James Reimer
Martin Jones
Justin Peters
 
Helsinki Pesäveikot 2014 - 2015

Rick Nash - Claude Giroux - Mats Zuccarello
Joffrey Lupul - Joe Thornton - Justin Williams
Brandon Prust - Evgeny Kuznetsov - Brian Gionta
Sven Bärtschi - David Legwand - Damien Brunner

Filip Forsberg, Anthony Mantha, Derek Roy, Matt Cullen, Colton Sceviour

Duncan Keith - Kevin Shattenkirk
Dennis Wideman - Justin Braun
Nathan Beaulieu - Jarred Tinordi

Ryan Miller
Robin Lehner
Devan Dubnyk

Meni sunnuntain aikataulut hieman uusiksi, joten n. klo 20.30 joutu laittamaan autopickin päälle. Eikä tietenkään ollu mitään listoja tehty, ku olin siinä uskossa, että autopickiä ei tarvita, ja halutut pelaajat oli aika kirkkaana mielessä.

Erittäin mielenkiintoinen rosteri kuitenkin tuli. Muutamat kysymysmerkit; Nash ja Williams etunenässä. Sitten on toi rookie-osasto, joka on yllättävän suuri. Bärtschi, Forsberg, Mantha, Kuznetsov ja Montrealin pakit. Hyvällä tuurilla tuoltakin voi tulla pisteitä. Ikävästi vaan Mantha loukkaantuneena.

Pakkeja ois voinu tulla muutama lisää, pitää yrittää niitä hankkia kauden aikana. Ykköspakkipari kuitenkin toiveiden mukainen.

Maalivahtiosasto ihan ok kahden ekan osalta siihen nähden, että otin tietoisen riskin varaamalla ykkösveskan hieman myöhemmin.
 

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Peräkylän Pallopojat 2014-2015

Draftia varten oli kyllä suunnitelma tehtynä ja sitä oli tarkoitus noudattaa pilkulleen, mutta niinkuin kaikki tietää hommat ei koskaan mene niinkuin on ne suunnitellut. Joten paljon tuli sovellettua. Maalivahtiosasto on hieman arpa, 2 aloittavaa 1 vahtia ja Lehtosen backup eli kyllä Lindhbäckin pelejä tulee saamaan. Pakisto omasta mielestäni joukkueen paras osa. Paljon minuutteja niin tasakentällisin kuin ylivoimallakin. Hyökkäys ainakin senttereiden osalta hieman tasapaksu, mutta ainahan voi toivoa tasonnostoa juuri tällä kaudella.Puutteet aloituksissa sekä siinä että jäähyherkkyyttä ei ole tarpeeksi. Toki potentiaalisia jäähyilijöitä löytyy runsaasti.

Joukkue siis muotoa

Corey Perry - Derek Stephan- Alex Steen
Jakob Silverberg - Bryan Little - Dustin Brown
Jiri Tlusty- Tylen Johnson - Leo Komarov
Nino Niederreiter - Adam Henrique - Matt Calvert
Luke Richardson - Brandon Sutter - Marco Dano(C)

Alex Pieterangelo - Andrew Macdonald
Cam Fowler - Ben Lovejoy
Jason Demers - Calvin De Haan
Matt Bartkowski

Brian Elliot
Jonas Hiller
Anders Lindbäck

+ IR autopick Rich Peverly
 

Navy

Jäsen
Öbis Bobcats

Olen ihan tyytyväinen joukkueeseen. Tuli lähes sellainen, kun olin suunnitellut.

Andrew Ladd - Ryan Getzlaf - Vladimir Tarasenko
Patrik Elias - David Backes - Jiri Hudler
Tanner Pearson - Tomas Plekanec - Ryan Garbutt
Matt Cooke - Mikael Backlund - Justin Fontaine
Carl Söderberg, Paul Gaustad, Derek MacKenzie

Ryan Suter - Ryan McDonagh
Jared Spurgeon - Josh Gorges
Luke Schenn - Ryan Ellis
Johnny Oduya

Frederik Andersen
John Gibson
Jake Allen
Michael Hutchinson
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Drafti meni ihan kivasti ja mukavata oli. Kiitos kaikille seurasta!

Joukkueesta tuli tämän näköinen.

Savo Sharks

Ondrej Palat - Jason Spezza - Jeff Carter
Alex Killorn - Mikko Koivu - Valeri Nichuskin
Charlie Coyle - Antoine Vermette - Tommy Wingels
Nikolai Kulemin - Cody Eakin - David Moss
Matt Nieto - Dainius Zubrus
Josh Bailey, Colin Greening

Zdeno Chara - Jay Bouwmeester
Seth Jones - Johnny Boychuck
Kris Russell - Alexei Emelin
Jan Hejda

Näillä mennää ja finaalipaikkaa lähetään kirkastamaan. Jos vaikka mestaruuteen asti riittäisi potku tällä kertaa.
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Nuppulinna Rangers vuosimallia 2014:

Chris Kreider - Jonathan Toews - Ryan Callahan
Michael Raffl - Joe Pavelski - Pascal Dupuis
Scottie Upshall - Brandon Dubinsky - Erik Cole
Steve Ott - Derrick Brassard - Drew Stafford
- Brayden Schenn -
- Elias Lindholm -

LW-osasto on todella arvoituksellinen, mutta toivottavasti herrat saavat edes jotain aikaisesi edes jossain pistekategoriassa! Sentteriosasto on enemmän kuin kunnossa, eikä oikean laidan äijissäkään mitään isompaa ongelmaa. Stamkosin ja Crosbyn vierelle kaavaillut miehet lienevät tilanteessa kuin tilanteessa potentiaalisia valintoja?!

Joukossa on useampikin tuplastatus-potentiaalinen kaveri, joten toivottavasti se helpottaisi tuota ohkaista laituritilannetta kauden alettua.

Alex Golikoski - Brent Seabrook
Olli Määttä - Danny DeKeyser
Nick Holden - Ron Hainsey
Grant Clitsome - Marco Scandella

TOP4 miellyttää kovasti. Kaikki kuitenkin lähtökohtaisesti menestyvien jengien pelaajia, joten esim. +/- -saldot näillä herroilla pysynevät plussalla. Golikoski voi olla kauden kovimpia yllätyksiä, Spezza/Seguin/Benn-kolmikosta saa varmasti tehokasta seuraa YV:lle! Neljä alinta pakkia hoitanevat hommansa tyylillä, Holden ei välttämättä yllä viime kauden numeroihin, tosin Clitsome voi parantaa kovastikin viime kauden numeroista (loukkaantuminen).

Braden Holtby
Alex Stalock
Thomas Greiss
Ilya Bryzgalov

MV-osasto maistuu myös! Myöhäisestä varausvuorosta (16. vuoro) johtuen tiesin, että ihan parhaita veskareita en pysty saamaan, joten tarkoituksena oli säästää veskarin valinta (aikaisintaan) kolmannelle kierrokselle. Toiveissa oli joko Holtby tai St. Louisin Elliott ja kun ensinmainittu oli vielä #56 vuorolla tarjolla, niin kiinnihän se oli iskettävä! Trotzin puolustusvoittoinen pelityyli saattaa muokata Holtbystä "uuden pekkarinteen". Tuoreet hankinnat Orpik ja Niskanen tuskin haittaavat tuossa operaatiossa! Stalock syrjäyttää - tai vähintään splittaa - Niemen (kanssa), joten ysikierroksen pickinä tämä lienee toivottavasti yksi vuoden kovimmista ryöstöistä. Greiss saanee Meltdown-Marcin takana sellaiset 20+ matsia hyvässä jengissä, joten ei siitäkään mitään valittamista. Kaiken kruunaa todellinen extra-arpa-jokeri Ilya B., joka lähtee haastajana Wildin enemmänvähemmän sekavaan maalivahtikisaan. Jos ei natsaa ja mies jää ilman peliaikaa, niin niskaperse-otteella ovesta ulos ja uutta ukkoa waivereista tilalle.

Jotenkin on hyvä maku tästä jengistä, kun kerrankin draftikin meni ilman teknisiä yms. kömmähdyksiä. Tulee ihan palstaveli J-Kon sanat mieleen suosikkiseuransa HIFK:n toimista. Joukkue on aina mestaruuskunnossa ennen kautta ja "tää on se kausi"-fiilis kuplii pessimistisimmänkin kannattajan mielessä. Vaan kun kausi alkaa, niin...

Finaalissa nähdään, bitches!
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
No niin, Oxenin maalivahtiosastolle tuli yksi ainakin lähtökohtaisesti aloittava maalivahti, kun Ondrej Pavelec liittyi joukkoihin RBC:stä kaikkiaan kuuden pelaajan treidissä. Pavelecin lisäksi ryhmään liittyvät Eric Nyström ja Mike Weber, kun taas laukkunsa saavat pakata James Reimer, Marcus Johansson sekä Cory Conacher. Johanssonin poislähtö kirpaisee jonkin verran, kun mies tulee luultavasti taas nakuttelemaan ihan kelvolliset (YV-) tehot Ovien ja Bäcksin kanssa Capsissa. Silti kauppaa ei tarvinnut kovin pitkään miettiä, kun ykkösmaalivahti - vaikkakin alemman kastin sellainen - oli tarjolla. Pavelec on pelannut harjoituspelit hyvin, joten ehkäpä tuleva kausi on hieman parempi kuin edellinen. Ainakaan haastajana pidetty Hutchinson ei ole millään lailla vakuuttanut eli startteja lienee joka tapauksessa tiedossa. Muut kaupassa liikkuneet neljä pelaajaa eivät juuri herätä tunteita suuntaan tai toiseen. Reimerillä on Ralphille enemmän arvoa kuin minulla, sillä hänellä on nyt Toronton tandemi riveissään. Nyström, Weber ja Conacher puolestaan ovat sen tason pelureita, joita waivereista saa pitkin kautta ja en ihmettelisi, vaikka kaikki kolme sinne jossain vaiheessa päätyisivät itsekin.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Jahas, ja Conacher on taas Oxenin riveissä (sai pelipaikan Islesin ykkösestä Tavaresin ja Okposon rinnalta, joten pakko oli poimia vapaista, kun RBC hänet sinne heti treidin jälkeen pudotti). Lisäksi rosteriin napattiin harjoitusleirillä vakuuttanut ja ennakkokaavailuissa Toronton kakkosen laidalle sijoitettu Brandon Kozun sekä jo aiemmin Capsin tulokas Andre Burakowsky. Vapaisiin kolmikon tieltä menivät Mike Weber, Eric Nyström ja Nikita Nikitin, joiden tasoisia pelureita lienee saatavilla pitkin kautta. Ralphin kanssa tehty treidi on siis lopulta päätynyt muotoon James Reimer, Marcus Johansson <-> Ondrej Pavelec, Andre Burakowsky.
 

Ralph

Jäsen
Päädyin lopulta avittamaan Frosburnia saamaan yhden ykkösmoken ja samalla sain toisenkin Maple Leafs -moken itselleni. Ondrej Pavelec pelaa enemmän kuin James Reimer, mutta mielestäni huonommassa joukkueessa joten tilastot voivat olla aika kuralla. Henrik Lundqvist ja Maple Leafsin moket, riittää minulle.

Marcus Johanssonista sain vähän lisää voimaa pisteiden tekoon. Eric Nystromista oli varaa luopua, kun waiverista nappasin Marcus Folignon. Foligno hoitaa tuon taklauspelin siinä missä Nystromkin.

Harjoituskausi oli pelaajieni osalta pienloukkaantumisten värittävä. Tyler Bozakilla oli kahtakin vammaa ja lisäksi Marian Hossa, Sam Gagner, Carl Gunnarsson, Cody Franson ja Marc Methot löytyivät jossain vaiheessa DTD-listalta. Odotin jo selviäväni pikkuvammoilla, kunnes nyt peräti kolme puolustajaa putosi IR-listalle. Eli Franson, Methot ja Gunnarsson. Ei hyvin alkanut, heti joutuu vajaalle miehistölle kun en kenestäkään noista ala luopumaan.

Vastassa ekalla kierroksella Nuppulinna Rangers. Tämä eka kierros on poikkeuksellisen lyhyt, viisi päivää kestää tämä vain. Vaikea analysoida tasoeroa vielä Rangersiin, mutta minulla on paremmat maalivahdit ainakin.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Jaa, ensimmäinen matchup olikin tynkä - jotenkin ajattelin, että se jatkuisi vielä tämän viikon. Oxen aloitti kauden vahvasti ja tuloksena oli 12-4-5 -voitto Bucklesista. Parhaita onnistujia olivat odotetut nimet Sidney Crosby (3gp, 3+3, 2ppg, 2ppa) ja Zach Parise (2gp, 2+2, 19 SOG). Myös kauden kynnyksellä hankittu Ondrej Pavelec aloitti väkevästi ja näyttäisi olevan selvääkin selvempi ykkösvahti Jetsissä. Kunniamaininnan voi antaa joukkueen junnuosastolle pl. Barkov - kaikki ovat saaneet kivasti vastuuta ja tulostakin on tullut. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen hyökkäyksen ja maalivahtipelin toimintaan, kun taas puolustukselle voi antaa sapiskaa mitäänsanomattomista otteista. Autopickerin nappaama "tehokolmikko" Wisniewski, Krug & Boyle sai aikaan nollatuloksen ja kaiken lisäksi Boyle meni murtamaan kätensä ollen pari kuukautta sivussa tositoimista. Noh, toivotaan että ruuti on miehillä sitten kuivaa, kun näillä peleillä on merkitystä eli loppukaudesta.

Seuraavaksi vastaan asettuu RBC, joka avasi kautensa niukalla tappiolla Nuppulinna Rangersille. Tasainen matchup lienee odotettavissa - jos joukkueet olisivat nyt olleet vastakkain, niin Oxen olisi ottanut 10-7-4 -voiton. Pistekategorioissa Oxen on vahvoilla, kun taas maalivahdeissa ja valotaululla näkymättömissä tilastoissa RBC on suosikki. Tämä matchup voi hyvinkin ratketa yhteen alivoima- tai voittomaaliin.
 

Ralph

Jäsen
Ballclubin kausi alkoi siis tappiolla Rangersille. Viime yönä vielä neljän aikaan näytti tasapeliltä, mutta yksi maali ratkaisi kaiken. Rangersin Derick Brassard laukoi Chris Kreiderin syötöstä maalin ja sen myötä meni minun mahdollisuudet tasapeliin. Ilman tuota maalia olisin voittanut tehopisteet sekä laukaukset, jolloin se olisi ollut 9-9-3, nyt tuli sitten 7-10-4. Meikäläisen alkukauden kolme kovinta kaveria:

1. Tyler Bozak, 3+1, 2 PPG, 34 FOW, 18:40 ATOI & 6 SOG
2. Michael Ryder, 1+3, +3, 12:07 ATOI & 6 HIT
3. Paul Stastny, 1+3, 2 PPA, 19 FOW, 17:10 ATOI & 6 SOG

Tuo eka matchup ratkesi maalivahteihin, pahassa. Minulla piti olla selvästi paremmat maalivahdit, mutta niin vain Rangersin moket pelasivat yhteensä kolme ottelua ja päästivät vain yhden maalin, eli kahdella nollapelillä menivät tuon viiden päivän matchupin. Isoin pettymys minulle oli kuitenkin blokkitilasto. Se on ollut aina tavaramerkkini ja erityisesti viime kaudella vein pörssin aivan ylivoimaisesti. Nyt olen vasta yhdeksäntenä ekan mathupin jälkeen, pettymys. No, kaksi parasta blokkaajaani ovat loukkaantuneena.

Nyt siis vastassa Oxen. Kuten nimimerkki Frosburn manitsi, hänellä on melkoinen hyökkäyspään taidot, eli pisteissä ei minun joukkueella ole mahdollisuuksia haastaa. Maalivahtini voisivat parantaa ja ottaa sillä osastolla voittoja. Lisäksi blokeissa, taklauksissa ja näissä voisin ottaa ratkaisevat kategoriavoitot. Kärkipakkini Slava Voynov, Niklas Kronwall ja Jack Johnson, heiltä odotan tasonnostoa. Todella vaisu aloitus heiltä ja esimerkiksi blokkasivat yhteensä vain viisi kertaa seitsemässä ottelussa. Nyt odotan jokaiselta sitä kymmentä blokkia viikkoon.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Savo Sharks aloitti isolla voitolla Reginan vangeista, mutta rehellisesti on todettava, että suurin syy taisi kuitenkin olla kaveri rikkinäinen kokoonpano. 15-4 lukemat mairittelivat. Tällä viikolla sitten iso haaste edessä kun Unknown Stars on vastassa. Viime viikolla tuloksena olisi ollut niukka voitto Savoon lukemin 10-8.

Parhaiten kautensa aloitti huippuvireeseen uudessa seurassa yltänyt Johnny Bouchuk, 1+4, (1+3yv) 23:33min, 3lauk, 2takl, 5blk ja nämä siis pakilta. Kahteen peliin.
Heräilyä odotellaan Tampan kaksikolta Palat, Killorn. Ylipäätään hyökkäys saisi alkaa tekemään tulosta. Nichuskin toivottavasti ei hyydy totaalisesti alakenttiin vaan tulee kairaamaan sen kärkiketjun roolin Dallasista. Niin ja veskojen ei ole pakko joka peliin 3 laskea.

Voitolla oli kuitenkin hienoa aloittaa, joten tästä on hyvä jatkaa.
 
Atlanta Thrashers otti ekassa kamppailussaan kivan 12-5-4 voiton Team Häftersistä. Suht tasainen kuitenkin, mutta maalivahtien 5-0-1 kallisti vaa'an omalle puolelle suht paljon. Riley Nash muuttui parin vaihdon avulla Mark "1+1, 1 SHP" Arcobellaksi, mutta minä tyhmä en luottanut heti. Viikon jälkeen Kyle Brodziak vaihtui mukavasti aloittaneeseen Eric Nystromiin, kenen toivon pysyvät kuumana ainakin hetken.

Viikon top-3 pelaajat:

Sergei Bobrovsky - 2 W, 1.5 GAA, 93.8 SV%
Patrick Kane - 1+2, 2 PPA, 1 GWG, 21:33 ATOI, 10 SOG
Mike Cammalleri - 3+0, +2, 1 PPG, 10 SOG

Seuraavaksi Reginan Vangit, minkä tilanne nyt on mikä tosiaan on. Toivottavasti vastustaja kuitenkin jaksaa, ettei menisi tylsäksi.

Ps. Hieman harmittaa nyt omat söhlöilyt draftissa, kun Kuemperin menoa kattelee. No, toivottavasti omat veskarit jaksaa, vaikka Huttonin kanssa täytyy miettiä.
 
Savo Sharks aloitti isolla voitolla Reginan vangeista, mutta rehellisesti on todettava, että suurin syy taisi kuitenkin olla kaveri rikkinäinen kokoonpano.

Reginan Vangit on ensimmäisen joukkue, joka on lyönyt homman läskiksi. Johan tässä pelataan toista viikkoa liigaa. Joukkueella on ollut varmaan joka kierroksella penkillä pelikelpoisia pelaajia. Eli toisin sanoen edes niitä kokoonpanoja ei ole jaksettu laittaa kuntoon. Vaikka ei joka päivä ehtisi päivittämään joukkuettaan, niin kokoonpanojen laittaminen ennakkoon vaikka kerralla koko kauden ajaksi ei pitäisi olla ylivoimaista, mutta toisille se sitä näyttäisi olevan. Sääli, että näitä pääsee aina mukaan.

Hienosti Reginan Vangit sai kuitenkin kauden alla poimittua Sobotkan vapailta. Siihen ne siirrot ovat jääneetkin sitten.
 

Ralph

Jäsen
Näkyykö muilla kuin minulla liigan vetäjänä tuo aktiivisuusmittari? En tiedä miten se toimii, mistä luku tulee, mutta jotain käyntimäärää se mittaa. Siinä näkyy kylmästi Reginan Vangin luku kaksi, kun esimerkiksi minulla se on 53. Toiseksi aktiivisimpana Mängimies, kolmantena Frostburn. Ei yllätyksiä siinä siis. Mängimies oli viime vuoden aktiivisin luvulla 1693.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näkyykö muilla kuin minulla liigan vetäjänä tuo aktiivisuusmittari? En tiedä miten se toimii, mistä luku tulee, mutta jotain käyntimäärää se mittaa. Siinä näkyy kylmästi Reginan Vangin luku kaksi, kun esimerkiksi minulla se on 53

Näkyyhän tuo, ja se mittaa siis aktivointeja, ei käyntejä. Eli pelaajien siirtoja penkiltä pelaavaan kokoonpanoon ja takaisin jne.
 
Näkyykö muilla kuin minulla liigan vetäjänä tuo aktiivisuusmittari? En tiedä miten se toimii, mistä luku tulee, mutta jotain käyntimäärää se mittaa. Siinä näkyy kylmästi Reginan Vangin luku kaksi, kun esimerkiksi minulla se on 53. Toiseksi aktiivisimpana Mängimies, kolmantena Frostburn. Ei yllätyksiä siinä siis. Mängimies oli viime vuoden aktiivisin luvulla 1693.

En ole tiennytkään moisesta, mutta luulisin ettei näy muilla. Mitä kautta sen pitäisi näkyä jos näkyy? No yhtä kaikki. Omat havaintoni Reginasta osuivat oikeaan. Kaveria ei kiinnosta.
 

Ralph

Jäsen
Näkyyhän tuo, ja se mittaa siis aktivointeja, ei käyntejä. Eli pelaajien siirtoja penkiltä pelaavaan kokoonpanoon ja takaisin jne.

Ai se mittaa niitä. No, samaa se kertoo. Jos on ensimmäisen viikon aikana tehnyt kaksi muutosta pelaavaan kokoonpanoon, se ei ole juuri mitään. Nyt kun loogisesti ajattelee, niin totta kai se tarkoitti tuota. Kun vierellä on IR-pelaajamuutokset jne.

Se löytyy kun menee liigan etusivulle, sieltä mustan yläpalkin (jossa on league, my team, players jne.) alta löytyy TranCounter-nappi.
 

Ralph

Jäsen
Nyt vähän täytyy kehaista, kun oli yöllä aikamoinen kierros meikäläisen jengiltä. Tilanne kahden kerroksen jälkeen minulle Oxenia vastaan 17-1-3, mutta eiköhän tuo tuosta tasoitu selvästi.

Vain rangaistusminuuteissa olen tappiolla, kaikessa muussa sitten edellä kenttäpelaajista. Tasapelit tulevat nollapeleistä sekä torjuntaprosenteista ja päästettyjen maalien keskiarvoista, kun ei ole kolmea aloitettua peliä vielä tilillä.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Nyt vähän täytyy kehaista, kun oli yöllä aikamoinen kierros meikäläisen jengiltä. Tilanne kahden kerroksen jälkeen minulle Oxenia vastaan 17-1-3, mutta eiköhän tuo tuosta tasoitu selvästi.

Vain rangaistusminuuteissa olen tappiolla, kaikessa muussa sitten edellä kenttäpelaajista. Tasapelit tulevat nollapeleistä sekä torjuntaprosenteista ja päästettyjen maalien keskiarvoista, kun ei ole kolmea aloitettua peliä vielä tilillä.

Joo-o, pistekategorioiden piti olla Oxenin heiniä, mutta jengi ei ole kolmeen päivään saanut aikaiseksi yhtäkään maalia. Toki siellä eivät Crosby, Parise & Vanek ole vielä päässeet kertaakaan kaukaloon alkuviikolla, joten ehkä se ketsuppipullo vielä aukeaa. Takamatka on kyllä kova, joten vähän haiskahtaa tappiolta tämä matchup jo näin varhaisessa vaiheessa. Numerot tulevat varmasti tuosta tasoittumaan, mutta miten paljon - se jää nähtäväksi.
 

Ralph

Jäsen
Tilanne kahden kerroksen jälkeen minulle Oxenia vastaan 17-1-3, mutta eiköhän tuo tuosta tasoitu selvästi.
Ei se niin hirveästi tasoittunut tuosta, kun lopulta voitin 16-5-0. Maalivahtini paransivat, esimerkiksi Henrik Lundqvist pamautti viimeisenä pelipäivänä nollapelin. Tehopisteissä voitin kuitenkin, ihan mukavasti niitä minulle kertyi. Blokeissa pettymys, olen edelleen keskikastissa niissä. Toki voitin ne matchupissa tällä viikolla. Viikon parhaat pelaajani:

1. Tyler Seguin, 4+4, +6, 2 PPA, 2 GWG, 19:54 ATOI & 12 SOG
2. Henrik Lundqvist, 3 GS, 2 W, 83 SV, 1 S0, 2.27 GAA & .922 SV%
3. Slava Voynov, 0+2, 1 SHP, 24:23 ATOI, 6 HIT, 6 BLK & 2 DEF

Loukkaantuneena minulla on nyt neljä pelaajaa, mutta onneksi Carl Gunnarssonin pitäisi olla pelikunnossa jo tällä viikolla. Marc Methot on Gunnarssonin tavoin ollut koko alkukauden sivussa ja viime viikolla putosivat Patrick Maroon sekä Paul Stastny IR-listalle.

Nyt vastassa Denver Dekers, jonka kanssa olisi viime viikolla mennyt aika tasaisesti 8-7-6 minun edukseni. Nyt on kovat maalivahditkin vastassa, mutta toivottavasti siltä osastolta tulee minulle myös voittoja.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Loppusaldo tosiaan RBC:tä vastaan 5-16-0 ja eipä siinä paljoa seliteltävää jää. Hyökkäystehot puuttuivat lähes tyystin ja tämä jengi elää niistä, joten tappio ei yllätä yhtään. Alkava viikko näyttää myös pahalta, kun pelejä on taas kärkipään kavereilla harvakseltaan. Vastustajaksi asettuu Läski Byfuglien, jota vastaan olisi viime viikolla tullut lähes yhtä murskaava tappio kuin RBC:täkin. Kovin suurin odotuksin ei siis voi tähänkään matchupiin lähteä, mutta huonommaksi tulos tuskin enää voi muuttua. Voitto on toki toiveissa, mutta siihen vaadittaisiin merkittävää tasonnostoa lähes kaikilta pelaajilta. Jos joukkueen paras pistemies viime viikolla oli Chris Kelly (mitään häneltä toki pois ottamatta), niin jokin on pahasti pielessä.
 
Seuraavaksi Reginan Vangit, minkä tilanne nyt on mikä tosiaan on. Toivottavasti vastustaja kuitenkin jaksaa, ettei menisi tylsäksi.
Viikon saldoa:
Ei jaksanut vastustaja, mutta silti vain hikinen 10-8-3-recordi omalle porukalle. Siinä 8-6-1-voitto kenttäpelaajille, vaikka otteluita kertyi 61 ja Reginan Vangeille vain 40.

3 tähteä:
T.J. Brodie - 2+3 (5DEF), +3, 1 PPA, 26:46 ATOI, 11 BLK
Mike Cammalleri - 2+2, 1 PPG, 1GWG, 15 SOG
Nathan MacKinnon - 0+3, 1 PPA, 20 FOW, 14 SOG, 5 BLK

Uudet vaihdot:
Eric Nystrom (Ei pysynyt kuumana) -> Mike Hoffman (Potentiaalia, hyviä otteita)
Jared Cowen (Ei peliaikaa) -> Jay Harrison (Vastuuta näemmä tulee ainakin)

Seuraava vastus:
Savo Sharks. Edellisen viikon perusteella pelottaa hieman, että kyytiä tulee.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näköjään toinenkin joukkue jättänyt homman kesken, viime viikolta Bible Belt Bucklesia vastaan 19-1 voitto kun kaveri istutti pelaajia penkillä vaikka pelaavassa kokoonpanossa olisi ollut hyvin tilaa... Mieluummin sitä ottaisi vaikka turpaan rehdissä kamppailussa kun näitä luovutusvoittoja.

Eli vaikka Läski Byfuglien seisookin kahden viikon jälkeen selvähköllä piikkipaikalla kohtalaisella tuloksella 34-5, niin ei vastustajien ole vielä syytä vaihtua epätoivoon. Vaikka joukkue ainakin alkukaudesta on tahkonnut tehoja varsin tasaisesti joka kategoriassa, ei viime kauden hopeasijan kirkastamista voida vielä aivan kirkossa kuulutettuna pitää.

Ensi viikolla tosiaan vastassa Otaniemi Oxen ja viime viikkojen kaltaisista murskajaisista lienee turha haaveilla. Voittoa lähdetään kuitenkin hakemaan.
 

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Onhan tämä kyllä säälittävää jos 2 pelatun viikon jälkeen 2 pelaajaa on jo "eikiinnostavittuakaan" moodissa. Omalta osaltani viikko 1 sujui onnellisten tähtien alla. Viikko 2 oli vielä eilen vihulaiselle 14-7 tosin osasin odottaa pelin tasoittuvan koska minulla oli suuri etu viimeiselle yölle. No aamulla tulosta katsoessani odotti iloinen yllätys 13-6-2 voitto. Ennakkoon heikoimmat osa-alueet eli maalivahdit ja sentterit ovat ylittäneet itsensä 2 ensimmäisellä viikolla. Tästä on hyvä jatkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös