Esitykset ja suoritukset kaudella 2021–2022

  • 307 831
  • 3 932
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Peli-ilmeeltä toinen erä oli jo parempi kuin ensimmäinen, mutta kun sarjapisteistä pelataan ja maalisarake näyttää yhä nollaa niin tekemistä riittää päätöserään..
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Positiivista tässä on se että me taistellaan edelleen pisteistä vaikka peli onkin ollut pääosin aika hirveää. Barto pitää nollat viimeisessä erässä ja me tehdään yksi niin jatkoilla kaikki on mahdollista. Itseltäni löytyy jopa pientä lapsenuskoa että tänään poistutaan areenalta kaksi pistettä taskussa.
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Itselle tuli ekana mieleen, että olisiko jäähän tömähtäessä lähtenyt ilmat. Siinä omasta kokemuksesta hetken joutuu keräilemään, mutta pystyy sitten omin avuin luistelemaan vaihtoon.

Haastavaa on kuten tiedettiin, mutta ajoittain ollaan yllättävänkin pahasti alakynnessä. Noh se hyvä puoli, että Tapparakin virheisiin sortuu ja tänään ei välitetä tyylipisteistä. Nyt vaan joku pompputasuri ja sitä myöden kohti likaista vierasvoittoa!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
TPS on kaatamassa KalPaa. Oltaisiin vahvoilla jos päästäisiin tänään edes pisteille.
 

nikez37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Aikalisän käyttö kielletty?

Sallittiin 1min 28sec ennen loppua vaikka oli saumoja ottaa paljon aikasemmin hyökkäyspäässä :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös