Esitykset ja suoritukset kaudella 2021–2022

  • 309 323
  • 3 932

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Just. Se on niin nähty tuo Jasekille pelattu vetopaikka ympyrän kaarelta, josta moken torjunnasta kiekko pois hyökkäysalueelta. Muutenkin, kun nämä YV:t kun jätetään hyödyntämättä niin tuttu kohtalo odottaa.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ja KooKoo johtaa Kerhoa 2-0... saa suorittaa jätkät.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Tänään on ihme ja kumma päästy neljä kertaa viivelähdön kautta alueelle. Se on ihme etenkin kun Kärpät tekee samaa kun Pelsu, eli träpittää [onkohan toi edes sana?] oman siniviivan ja punaviivan väliin. En kyllä muista vieläkään että viivelähdöstä olisi yhtään maalia tehty missään pelissä.

Mielenkiintoista miten vähän Kärpät edes haluaa pysyä kiekossa, mutta kyllä ne hyökkäysalueella nopeasti luo paikkoja.

Pst., vaikka Brädi onkin hyvä poika, ei se tunnu saavan mitään aikaiseksi silti, mutta menetystensä jälkeen takakarvasi hienosti, se on se minimi mitä joukkueen pitää saada.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ja näin. Kaveri tekee ekalla ylivoimallaan.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan todella paskanmakuinen jääkiekko-ottelu käynnissä. Kärpät pelaa dufvamaista havumetsien kiekkoa, missä ei edes yritetä hyökätä. Varmaan tuollaisella prosenttikiekolla pärjää ihan hyvin näissä vieraspeleissä, mutta hyi helvetti sentään.

Todennäköisesti päättyy 0-1 tai 0-2 nyhjäykseen.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kärpät pelasi kiekkoa maalille ja heti repussa. Edellisen kerran, kun Pelicans teki näin ylivoimalla, oli JYP matsi kyseessä. Maalihan siitä syntyi Tyrväisen lavasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös