Whitesnake - Here I Go Again - YouTube Rush - Here Again
02.08.2015 klo 23.24 #7 476 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Kiakonsyöjä kirjoitti: Whitesnake - Here I Go Again - YouTube Laajenna klikkaamalla Rush - Here Again
Kiakonsyöjä kirjoitti: Whitesnake - Here I Go Again - YouTube Laajenna klikkaamalla Rush - Here Again
02.08.2015 klo 23.37 #7 477 K Kiakonsyöjä Jäsen Suosikkijoukkue Onssimouhot Geezer kirjoitti: Rush - Here Again Laajenna klikkaamalla Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video] Furious 7 Soundtrack - YouTube
Geezer kirjoitti: Rush - Here Again Laajenna klikkaamalla Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video] Furious 7 Soundtrack - YouTube
02.08.2015 klo 23.41 #7 478 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Kiakonsyöjä kirjoitti: Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video] Furious 7 Soundtrack - YouTube Laajenna klikkaamalla Ozzy Osbourne - See You on the Other Side
Kiakonsyöjä kirjoitti: Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video] Furious 7 Soundtrack - YouTube Laajenna klikkaamalla Ozzy Osbourne - See You on the Other Side
02.08.2015 klo 23.52 #7 479 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Ozzy Osbourne - See You on the Other Side Laajenna klikkaamalla The Who See Me Feel Me Woodstock - YouTube
Geezer kirjoitti: Ozzy Osbourne - See You on the Other Side Laajenna klikkaamalla The Who See Me Feel Me Woodstock - YouTube
03.08.2015 klo 00.02 #7 480 K Kiakonsyöjä Jäsen Suosikkijoukkue Onssimouhot bebeto kirjoitti: The Who See Me Feel Me Woodstock - YouTube Laajenna klikkaamalla James Brown I feel good - YouTube
bebeto kirjoitti: The Who See Me Feel Me Woodstock - YouTube Laajenna klikkaamalla James Brown I feel good - YouTube
03.08.2015 klo 00.08 #7 481 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Kiakonsyöjä kirjoitti: James Brown I feel good - YouTube Laajenna klikkaamalla Van Morrison - Brown Eyed Girl
Kiakonsyöjä kirjoitti: James Brown I feel good - YouTube Laajenna klikkaamalla Van Morrison - Brown Eyed Girl
03.08.2015 klo 00.15 #7 482 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Van Morrison - Brown Eyed Girl Laajenna klikkaamalla The Beatles - Girl - YouTube
03.08.2015 klo 00.19 #7 483 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: The Beatles - Girl - YouTube Laajenna klikkaamalla Little Feat - Truck Stop Girl
03.08.2015 klo 00.24 #7 484 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Little Feat - Truck Stop Girl Laajenna klikkaamalla Stop The Music - Lenne & The Lee Kings (1964) .wmv - YouTube
Geezer kirjoitti: Little Feat - Truck Stop Girl Laajenna klikkaamalla Stop The Music - Lenne & The Lee Kings (1964) .wmv - YouTube
03.08.2015 klo 00.29 #7 485 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Stop The Music - Lenne & The Lee Kings (1964) .wmv - YouTube Laajenna klikkaamalla Sam Brown - Stop
bebeto kirjoitti: Stop The Music - Lenne & The Lee Kings (1964) .wmv - YouTube Laajenna klikkaamalla Sam Brown - Stop
03.08.2015 klo 00.43 #7 486 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Sam Brown - Stop Laajenna klikkaamalla Sam & Dave - Hold On I'm Comin' (Live in 1967) - YouTube
Geezer kirjoitti: Sam Brown - Stop Laajenna klikkaamalla Sam & Dave - Hold On I'm Comin' (Live in 1967) - YouTube
03.08.2015 klo 00.52 #7 487 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Sam & Dave - Hold On I'm Comin' (Live in 1967) - YouTube Laajenna klikkaamalla Alabama Shakes - Hold On
bebeto kirjoitti: Sam & Dave - Hold On I'm Comin' (Live in 1967) - YouTube Laajenna klikkaamalla Alabama Shakes - Hold On
03.08.2015 klo 00.56 #7 488 K Kiakonsyöjä Jäsen Suosikkijoukkue Onssimouhot Geezer kirjoitti: Alabama Shakes - Hold On Laajenna klikkaamalla Juha Vainio - Tappara on terästä - YouTube Lasketaanko tämä? On-prepositiosta tuli verbi on.
Geezer kirjoitti: Alabama Shakes - Hold On Laajenna klikkaamalla Juha Vainio - Tappara on terästä - YouTube Lasketaanko tämä? On-prepositiosta tuli verbi on.
03.08.2015 klo 00.59 #7 489 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Alabama Shakes - Hold On Laajenna klikkaamalla Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd - High Quality - Lyrics - YouTube
Geezer kirjoitti: Alabama Shakes - Hold On Laajenna klikkaamalla Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd - High Quality - Lyrics - YouTube
03.08.2015 klo 12.30 #7 490 B Barnes Jäsen Suosikkijoukkue Tasuno Tasalakki bebeto kirjoitti: Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd - High Quality - Lyrics - YouTube Laajenna klikkaamalla Eurythmics - Sweet Dreams
bebeto kirjoitti: Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd - High Quality - Lyrics - YouTube Laajenna klikkaamalla Eurythmics - Sweet Dreams
03.08.2015 klo 12.44 #7 491 K kalkkifredi Jäsen Suosikkijoukkue Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica Barnes kirjoitti: Eurythmics - Sweet Dreams Laajenna klikkaamalla Grand Format - Heavy Dreams
03.08.2015 klo 15.57 #7 492 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti kalkkifredi kirjoitti: Grand Format - Heavy Dreams Laajenna klikkaamalla Grand Funk Railroad - I'm Your Captain (Live 1971) - YouTube Olisin laittanut Tolosen Heavy Shit:n mutta ei löydy putkesta.
kalkkifredi kirjoitti: Grand Format - Heavy Dreams Laajenna klikkaamalla Grand Funk Railroad - I'm Your Captain (Live 1971) - YouTube Olisin laittanut Tolosen Heavy Shit:n mutta ei löydy putkesta.
03.08.2015 klo 17.46 #7 493 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Grand Funk Railroad - I'm Your Captain (Live 1971) - YouTube Olisin laittanut Tolosen Heavy Shit:n mutta ei löydy putkesta. Laajenna klikkaamalla James Gang - Funk #49
bebeto kirjoitti: Grand Funk Railroad - I'm Your Captain (Live 1971) - YouTube Olisin laittanut Tolosen Heavy Shit:n mutta ei löydy putkesta. Laajenna klikkaamalla James Gang - Funk #49
03.08.2015 klo 18.08 #7 494 K kalkkifredi Jäsen Suosikkijoukkue Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica Geezer kirjoitti: James Gang - Funk #49 Laajenna klikkaamalla Kool & the Gang - Celebration
03.08.2015 klo 18.10 #7 495 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. kalkkifredi kirjoitti: Kool & the Gang - Celebration Laajenna klikkaamalla The Pretenders - Back On The Chain Gang
kalkkifredi kirjoitti: Kool & the Gang - Celebration Laajenna klikkaamalla The Pretenders - Back On The Chain Gang
03.08.2015 klo 18.14 #7 496 K kalkkifredi Jäsen Suosikkijoukkue Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica Geezer kirjoitti: The Pretenders - Back On The Chain Gang Laajenna klikkaamalla The Raveonettes - Chain Gang of Love
Geezer kirjoitti: The Pretenders - Back On The Chain Gang Laajenna klikkaamalla The Raveonettes - Chain Gang of Love
03.08.2015 klo 18.18 #7 497 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. kalkkifredi kirjoitti: The Raveonettes - Chain Gang of Love Laajenna klikkaamalla Robert Plant - Sea Of Love
kalkkifredi kirjoitti: The Raveonettes - Chain Gang of Love Laajenna klikkaamalla Robert Plant - Sea Of Love
03.08.2015 klo 18.32 #7 498 K kalkkifredi Jäsen Suosikkijoukkue Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica Geezer kirjoitti: Robert Plant - Sea Of Love Laajenna klikkaamalla Robert Johnson - Sweet Home Chicago
Geezer kirjoitti: Robert Plant - Sea Of Love Laajenna klikkaamalla Robert Johnson - Sweet Home Chicago
03.08.2015 klo 19.07 #7 499 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti kalkkifredi kirjoitti: Robert Johnson - Sweet Home Chicago Laajenna klikkaamalla John Denver - Take Me Home, Country Roads (with lyrics) - YouTube
kalkkifredi kirjoitti: Robert Johnson - Sweet Home Chicago Laajenna klikkaamalla John Denver - Take Me Home, Country Roads (with lyrics) - YouTube
03.08.2015 klo 19.25 #7 500 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: John Denver - Take Me Home, Country Roads (with lyrics) - YouTube Laajenna klikkaamalla Bob Seger - Get Out Of Denver
bebeto kirjoitti: John Denver - Take Me Home, Country Roads (with lyrics) - YouTube Laajenna klikkaamalla Bob Seger - Get Out Of Denver