Motörhead - I'm Your Man - YouTube Spencer Davis Group - I'm a Man - YouTube
29.06.2017 klo 18.10 #13 226 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Sampr kirjoitti: Motörhead - I'm Your Man - YouTube Laajenna klikkaamalla Spencer Davis Group - I'm a Man - YouTube
Sampr kirjoitti: Motörhead - I'm Your Man - YouTube Laajenna klikkaamalla Spencer Davis Group - I'm a Man - YouTube
29.06.2017 klo 21.20 #13 227 T tant gredulin Jäsen Suosikkijoukkue HIFK bebeto kirjoitti: Spencer Davis Group - I'm a Man - YouTube Laajenna klikkaamalla DAVID MCWILLIAMS - The Days Of Pearly Spencer
bebeto kirjoitti: Spencer Davis Group - I'm a Man - YouTube Laajenna klikkaamalla DAVID MCWILLIAMS - The Days Of Pearly Spencer
29.06.2017 klo 21.50 #13 228 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti tant gredulin kirjoitti: DAVID MCWILLIAMS - The Days Of Pearly Spencer Laajenna klikkaamalla Bruce Springsteen - Glory Days - YouTube
tant gredulin kirjoitti: DAVID MCWILLIAMS - The Days Of Pearly Spencer Laajenna klikkaamalla Bruce Springsteen - Glory Days - YouTube
29.06.2017 klo 22.19 #13 229 S SOF1969 Jäsen Suosikkijoukkue HIFK, KKV, Artun pumppu bebeto kirjoitti: Bruce Springsteen - Glory Days - YouTube Laajenna klikkaamalla Saxon - Power And The Glory - YouTube
bebeto kirjoitti: Bruce Springsteen - Glory Days - YouTube Laajenna klikkaamalla Saxon - Power And The Glory - YouTube
29.06.2017 klo 22.34 #13 230 R Rinksu Jäsen Suosikkijoukkue HPK SOF1969 kirjoitti: Saxon - Power And The Glory - YouTube Laajenna klikkaamalla Arcade Fire - Neighborhood #3 (Power Out)
SOF1969 kirjoitti: Saxon - Power And The Glory - YouTube Laajenna klikkaamalla Arcade Fire - Neighborhood #3 (Power Out)
29.06.2017 klo 22.37 #13 231 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Rinksu kirjoitti: Arcade Fire - Neighborhood #3 (Power Out) Laajenna klikkaamalla Limelight - Kings Of Power - YouTube Hyvin vetää poijaat, tuohon päälle vielä Maijasen Paven vokaalit niin vot.
Rinksu kirjoitti: Arcade Fire - Neighborhood #3 (Power Out) Laajenna klikkaamalla Limelight - Kings Of Power - YouTube Hyvin vetää poijaat, tuohon päälle vielä Maijasen Paven vokaalit niin vot.
30.06.2017 klo 22.24 #13 232 R Rinksu Jäsen Suosikkijoukkue HPK bebeto kirjoitti: Limelight - Kings Of Power - YouTube Laajenna klikkaamalla Rush - A Farewell to Kings
bebeto kirjoitti: Limelight - Kings Of Power - YouTube Laajenna klikkaamalla Rush - A Farewell to Kings
30.06.2017 klo 22.44 #13 233 J Jarvis Jäsen Suosikkijoukkue Philadelphia Flyers, JYP (Never stop the madness) Rinksu kirjoitti: Rush - A Farewell to Kings Laajenna klikkaamalla Bruce Dickinson - Return of the King
Rinksu kirjoitti: Rush - A Farewell to Kings Laajenna klikkaamalla Bruce Dickinson - Return of the King
01.07.2017 klo 00.01 #13 234 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Jarvis kirjoitti: Bruce Dickinson - Return of the King Laajenna klikkaamalla BB King - The Thrill Is Gone - YouTube
Jarvis kirjoitti: Bruce Dickinson - Return of the King Laajenna klikkaamalla BB King - The Thrill Is Gone - YouTube
01.07.2017 klo 17.51 #13 235 R Rinksu Jäsen Suosikkijoukkue HPK bebeto kirjoitti: BB King - The Thrill Is Gone - YouTube Laajenna klikkaamalla The Pretenders - My City Was Gone
bebeto kirjoitti: BB King - The Thrill Is Gone - YouTube Laajenna klikkaamalla The Pretenders - My City Was Gone
01.07.2017 klo 17.53 #13 236 U Useful Idiot Jäsen Suosikkijoukkue HPK Rinksu kirjoitti: The Pretenders - My City Was Gone Laajenna klikkaamalla Cult Of Luna - dark city, dead man - YouTube
Rinksu kirjoitti: The Pretenders - My City Was Gone Laajenna klikkaamalla Cult Of Luna - dark city, dead man - YouTube
01.07.2017 klo 17.57 #13 237 R Rinksu Jäsen Suosikkijoukkue HPK Useful Idiot kirjoitti: Cult Of Luna - dark city, dead man - YouTube Laajenna klikkaamalla Pat Benatar - Promises in the Dark
Useful Idiot kirjoitti: Cult Of Luna - dark city, dead man - YouTube Laajenna klikkaamalla Pat Benatar - Promises in the Dark
02.07.2017 klo 14.09 #13 238 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Rinksu kirjoitti: Pat Benatar - Promises in the Dark Laajenna klikkaamalla Bruce Springsteen: Dancing in the Dark - AXS TV - YouTube
Rinksu kirjoitti: Pat Benatar - Promises in the Dark Laajenna klikkaamalla Bruce Springsteen: Dancing in the Dark - AXS TV - YouTube
02.07.2017 klo 19.06 #13 239 N Nännimäinen Jäsen bebeto kirjoitti: Bruce Springsteen: Dancing in the Dark - AXS TV - YouTube Laajenna klikkaamalla Billy Squier - In The Dark - YouTube
bebeto kirjoitti: Bruce Springsteen: Dancing in the Dark - AXS TV - YouTube Laajenna klikkaamalla Billy Squier - In The Dark - YouTube
02.07.2017 klo 19.36 #13 240 N NDT665 Jäsen Suosikkijoukkue TPS Nännimäinen kirjoitti: Billy Squier - In The Dark - YouTube Laajenna klikkaamalla The Specials - Ghost Town (live at Maida Vale for 6 Music) - YouTube Aivan hämmentävä biisi...
Nännimäinen kirjoitti: Billy Squier - In The Dark - YouTube Laajenna klikkaamalla The Specials - Ghost Town (live at Maida Vale for 6 Music) - YouTube Aivan hämmentävä biisi...
02.07.2017 klo 20.29 #13 241 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti NDT665 kirjoitti: The Specials - Ghost Town (live at Maida Vale for 6 Music) - YouTube Aivan hämmentävä biisi... Laajenna klikkaamalla Petula Clark Downtown. original version - YouTube
NDT665 kirjoitti: The Specials - Ghost Town (live at Maida Vale for 6 Music) - YouTube Aivan hämmentävä biisi... Laajenna klikkaamalla Petula Clark Downtown. original version - YouTube
03.07.2017 klo 22.36 #13 242 M Moto Jäsen Suosikkijoukkue HIFK bebeto kirjoitti: Petula Clark Downtown. original version - YouTube Laajenna klikkaamalla Tom Waits - Downtown Train
bebeto kirjoitti: Petula Clark Downtown. original version - YouTube Laajenna klikkaamalla Tom Waits - Downtown Train
03.07.2017 klo 22.47 #13 243 S SOF1969 Jäsen Suosikkijoukkue HIFK, KKV, Artun pumppu Moto kirjoitti: Tom Waits - Downtown Train Laajenna klikkaamalla Megadeth - Train of Consequences - YouTube
Moto kirjoitti: Tom Waits - Downtown Train Laajenna klikkaamalla Megadeth - Train of Consequences - YouTube
03.07.2017 klo 23.30 #13 244 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti SOF1969 kirjoitti: Megadeth - Train of Consequences - YouTube Laajenna klikkaamalla Last Train Home - Pat Metheny Group - YouTube
SOF1969 kirjoitti: Megadeth - Train of Consequences - YouTube Laajenna klikkaamalla Last Train Home - Pat Metheny Group - YouTube
04.07.2017 klo 00.13 #13 245 M Moto Jäsen Suosikkijoukkue HIFK bebeto kirjoitti: Last Train Home - Pat Metheny Group - YouTube Laajenna klikkaamalla Midnight Oil & Emmylou Harris - Home Emmy-fucking-lou Harris
bebeto kirjoitti: Last Train Home - Pat Metheny Group - YouTube Laajenna klikkaamalla Midnight Oil & Emmylou Harris - Home Emmy-fucking-lou Harris
04.07.2017 klo 00.47 #13 246 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Moto kirjoitti: Midnight Oil & Emmylou Harris - Home Emmy-fucking-lou Harris Laajenna klikkaamalla Midnight Train To Georgia - Gladys Knight & The Pips with lyrics - YouTube Gladys fucking Knight and the Pips.
Moto kirjoitti: Midnight Oil & Emmylou Harris - Home Emmy-fucking-lou Harris Laajenna klikkaamalla Midnight Train To Georgia - Gladys Knight & The Pips with lyrics - YouTube Gladys fucking Knight and the Pips.
04.07.2017 klo 15.23 #13 247 S SOF1969 Jäsen Suosikkijoukkue HIFK, KKV, Artun pumppu bebeto kirjoitti: Midnight Train To Georgia - Gladys Knight & The Pips with lyrics - YouTube Gladys fucking Knight and the Pips. Laajenna klikkaamalla Smokie - I'll Meet You at Midnight - YouTube
bebeto kirjoitti: Midnight Train To Georgia - Gladys Knight & The Pips with lyrics - YouTube Gladys fucking Knight and the Pips. Laajenna klikkaamalla Smokie - I'll Meet You at Midnight - YouTube
04.07.2017 klo 15.54 #13 248 R Rinksu Jäsen Suosikkijoukkue HPK SOF1969 kirjoitti: Smokie - I'll Meet You at Midnight - YouTube Laajenna klikkaamalla Napalm Death - You Suffer ....tuo monisäikeisti rönsyilevän progen merkkipaalu.
SOF1969 kirjoitti: Smokie - I'll Meet You at Midnight - YouTube Laajenna klikkaamalla Napalm Death - You Suffer ....tuo monisäikeisti rönsyilevän progen merkkipaalu.
04.07.2017 klo 16.45 #13 249 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Rinksu kirjoitti: Napalm Death - You Suffer ....tuo monisäikeisti rönsyilevän progen merkkipaalu. Laajenna klikkaamalla AMORPHIS - Death Of A King (OFFICIAL VIDEO) - YouTube
Rinksu kirjoitti: Napalm Death - You Suffer ....tuo monisäikeisti rönsyilevän progen merkkipaalu. Laajenna klikkaamalla AMORPHIS - Death Of A King (OFFICIAL VIDEO) - YouTube
05.07.2017 klo 08.19 #13 250 S SOF1969 Jäsen Suosikkijoukkue HIFK, KKV, Artun pumppu bebeto kirjoitti: AMORPHIS - Death Of A King (OFFICIAL VIDEO) - YouTube Laajenna klikkaamalla Rainbow - Death Alley Driver - YouTube
bebeto kirjoitti: AMORPHIS - Death Of A King (OFFICIAL VIDEO) - YouTube Laajenna klikkaamalla Rainbow - Death Alley Driver - YouTube