Volbeat - Guitar Gangsters & Cadillac Blood The Clash - Brand New Cadillac
03.07.2016 klo 17.01 #11 151 M Moto Jäsen Suosikkijoukkue HIFK sonnychiba kirjoitti: Volbeat - Guitar Gangsters & Cadillac Blood Laajenna klikkaamalla The Clash - Brand New Cadillac
sonnychiba kirjoitti: Volbeat - Guitar Gangsters & Cadillac Blood Laajenna klikkaamalla The Clash - Brand New Cadillac
03.07.2016 klo 17.08 #11 152 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Moto kirjoitti: The Clash - Brand New Cadillac Laajenna klikkaamalla Brand New Sin - Dead Man Walking
Moto kirjoitti: The Clash - Brand New Cadillac Laajenna klikkaamalla Brand New Sin - Dead Man Walking
03.07.2016 klo 23.38 #11 153 P Paulig Jäsen Suosikkijoukkue SaiPa, Ysit, JoKa Geezer kirjoitti: Brand New Sin - Dead Man Walking Laajenna klikkaamalla Grateful Dead - The Golden Road (To Unlimited Devotion)
Geezer kirjoitti: Brand New Sin - Dead Man Walking Laajenna klikkaamalla Grateful Dead - The Golden Road (To Unlimited Devotion)
04.07.2016 klo 08.50 #11 154 J Joukka Jäsen Suosikkijoukkue Tappara Paulig kirjoitti: Grateful Dead - The Golden Road (To Unlimited Devotion) Laajenna klikkaamalla Gore Elohim - The Dream Is Dead - YouTube
Paulig kirjoitti: Grateful Dead - The Golden Road (To Unlimited Devotion) Laajenna klikkaamalla Gore Elohim - The Dream Is Dead - YouTube
04.07.2016 klo 11.01 #11 155 B Barnes Jäsen Suosikkijoukkue Tasuno Tasalakki Joukka kirjoitti: Gore Elohim - The Dream Is Dead - YouTube Laajenna klikkaamalla Dream Theater - Our New World
Joukka kirjoitti: Gore Elohim - The Dream Is Dead - YouTube Laajenna klikkaamalla Dream Theater - Our New World
05.07.2016 klo 18.42 #11 156 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Barnes kirjoitti: Dream Theater - Our New World Laajenna klikkaamalla Rush - New World Man (Live) - YouTube
Barnes kirjoitti: Dream Theater - Our New World Laajenna klikkaamalla Rush - New World Man (Live) - YouTube
05.07.2016 klo 22.55 #11 157 M Moto Jäsen Suosikkijoukkue HIFK bebeto kirjoitti: Rush - New World Man (Live) - YouTube Laajenna klikkaamalla Siouxsie & The Banshees - Song From The Edge Of The World - YouTube
bebeto kirjoitti: Rush - New World Man (Live) - YouTube Laajenna klikkaamalla Siouxsie & The Banshees - Song From The Edge Of The World - YouTube
06.07.2016 klo 18.14 #11 158 S sonnychiba Jäsen Suosikkijoukkue Porin Ässät Moto kirjoitti: Siouxsie & The Banshees - Song From The Edge Of The World - YouTube Laajenna klikkaamalla Stratovarius - Anthem Of The World
Moto kirjoitti: Siouxsie & The Banshees - Song From The Edge Of The World - YouTube Laajenna klikkaamalla Stratovarius - Anthem Of The World
07.07.2016 klo 00.38 #11 159 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti sonnychiba kirjoitti: Stratovarius - Anthem Of The World Laajenna klikkaamalla Peter Green - Man of the World - YouTube
sonnychiba kirjoitti: Stratovarius - Anthem Of The World Laajenna klikkaamalla Peter Green - Man of the World - YouTube
07.07.2016 klo 10.25 #11 160 B Barnes Jäsen Suosikkijoukkue Tasuno Tasalakki bebeto kirjoitti: Peter Green - Man of the World - YouTube Laajenna klikkaamalla Coldplay - Green Eyes
bebeto kirjoitti: Peter Green - Man of the World - YouTube Laajenna klikkaamalla Coldplay - Green Eyes
07.07.2016 klo 15.26 #11 161 S sonnychiba Jäsen Suosikkijoukkue Porin Ässät Barnes kirjoitti: Coldplay - Green Eyes Laajenna klikkaamalla Dropkick Murphy`s - The Green Fields Of France
Barnes kirjoitti: Coldplay - Green Eyes Laajenna klikkaamalla Dropkick Murphy`s - The Green Fields Of France
07.07.2016 klo 15.39 #11 162 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti sonnychiba kirjoitti: Dropkick Murphy`s - The Green Fields Of France Laajenna klikkaamalla Green Day - When I Come Around [Official Music Video] - YouTube
sonnychiba kirjoitti: Dropkick Murphy`s - The Green Fields Of France Laajenna klikkaamalla Green Day - When I Come Around [Official Music Video] - YouTube
08.07.2016 klo 14.34 #11 163 S sonnychiba Jäsen Suosikkijoukkue Porin Ässät bebeto kirjoitti: Green Day - When I Come Around [Official Music Video] - YouTube Laajenna klikkaamalla Daft Punk - Around The World
bebeto kirjoitti: Green Day - When I Come Around [Official Music Video] - YouTube Laajenna klikkaamalla Daft Punk - Around The World
09.07.2016 klo 00.36 #11 164 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti sonnychiba kirjoitti: Daft Punk - Around The World Laajenna klikkaamalla Hanoi Rocks - Up Around The Bend HQ (Live 1985 @Helsingin Kulttuuritalo) - YouTube
sonnychiba kirjoitti: Daft Punk - Around The World Laajenna klikkaamalla Hanoi Rocks - Up Around The Bend HQ (Live 1985 @Helsingin Kulttuuritalo) - YouTube
09.07.2016 klo 02.32 #11 165 M Moto Jäsen Suosikkijoukkue HIFK bebeto kirjoitti: Hanoi Rocks - Up Around The Bend HQ (Live 1985 @Helsingin Kulttuuritalo) - YouTube Laajenna klikkaamalla Primal Scream - Rocks
bebeto kirjoitti: Hanoi Rocks - Up Around The Bend HQ (Live 1985 @Helsingin Kulttuuritalo) - YouTube Laajenna klikkaamalla Primal Scream - Rocks
10.07.2016 klo 16.11 #11 166 S sonnychiba Jäsen Suosikkijoukkue Porin Ässät Moto kirjoitti: Primal Scream - Rocks Laajenna klikkaamalla In Flames - Scream
11.07.2016 klo 23.00 #11 167 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti sonnychiba kirjoitti: In Flames - Scream Laajenna klikkaamalla The Flames of Love - Smokey Bennett & The Hoops (Lyrics) - YouTube
sonnychiba kirjoitti: In Flames - Scream Laajenna klikkaamalla The Flames of Love - Smokey Bennett & The Hoops (Lyrics) - YouTube
13.07.2016 klo 17.48 #11 168 S sonnychiba Jäsen Suosikkijoukkue Porin Ässät bebeto kirjoitti: The Flames of Love - Smokey Bennett & The Hoops (Lyrics) - YouTube Laajenna klikkaamalla AC/DC - Shot Down In Flames
bebeto kirjoitti: The Flames of Love - Smokey Bennett & The Hoops (Lyrics) - YouTube Laajenna klikkaamalla AC/DC - Shot Down In Flames
13.07.2016 klo 17.50 #11 169 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. sonnychiba kirjoitti: AC/DC - Shot Down In Flames Laajenna klikkaamalla Nazareth - Shot Me Down
13.07.2016 klo 22.38 #11 170 M Moto Jäsen Suosikkijoukkue HIFK Geezer kirjoitti: Nazareth - Shot Me Down Laajenna klikkaamalla Näitä yhdistää viime kesän Kivenlahti-rock. Kumpaakaan biisiä ei tosin taidettu soittaa: The Boomtown Rats - Drag Me Down
Geezer kirjoitti: Nazareth - Shot Me Down Laajenna klikkaamalla Näitä yhdistää viime kesän Kivenlahti-rock. Kumpaakaan biisiä ei tosin taidettu soittaa: The Boomtown Rats - Drag Me Down
13.07.2016 klo 22.48 #11 171 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Moto kirjoitti: Näitä yhdistää viime kesän Kivenlahti-rock. Kumpaakaan biisiä ei tosin taidettu soittaa: The Boomtown Rats - Drag Me Down Laajenna klikkaamalla Aerosmith - Rats in the Cellar
Moto kirjoitti: Näitä yhdistää viime kesän Kivenlahti-rock. Kumpaakaan biisiä ei tosin taidettu soittaa: The Boomtown Rats - Drag Me Down Laajenna klikkaamalla Aerosmith - Rats in the Cellar
14.07.2016 klo 09.57 #11 172 B Barnes Jäsen Suosikkijoukkue Tasuno Tasalakki Geezer kirjoitti: Aerosmith - Rats in the Cellar Laajenna klikkaamalla Anna Murphy - Cellar Darling
14.07.2016 klo 10.27 #11 173 S sonnychiba Jäsen Suosikkijoukkue Porin Ässät Barnes kirjoitti: Anna Murphy - Cellar Darling Laajenna klikkaamalla Roisin Murphy - You Know Me Better
Barnes kirjoitti: Anna Murphy - Cellar Darling Laajenna klikkaamalla Roisin Murphy - You Know Me Better
14.07.2016 klo 17.56 #11 174 J jäämies-70 Jäsen Suosikkijoukkue Ilves, Die Mannschaft sonnychiba kirjoitti: Roisin Murphy - You Know Me Better Laajenna klikkaamalla Dropkick Murphys - Rose Tattoo
sonnychiba kirjoitti: Roisin Murphy - You Know Me Better Laajenna klikkaamalla Dropkick Murphys - Rose Tattoo
14.07.2016 klo 18.30 #11 175 P Paulig Jäsen Suosikkijoukkue SaiPa, Ysit, JoKa jäämies-70 kirjoitti: Dropkick Murphys - Rose Tattoo Laajenna klikkaamalla Lynn Anderson - Rose Garden
jäämies-70 kirjoitti: Dropkick Murphys - Rose Tattoo Laajenna klikkaamalla Lynn Anderson - Rose Garden