Ace of Base - All That She Wants The Bangles - If She Knew What She Wants
12.07.2015 klo 12.11 #6 951 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Barnes kirjoitti: Ace of Base - All That She Wants Laajenna klikkaamalla The Bangles - If She Knew What She Wants
Barnes kirjoitti: Ace of Base - All That She Wants Laajenna klikkaamalla The Bangles - If She Knew What She Wants
12.07.2015 klo 20.31 #6 952 B Barnes Jäsen Suosikkijoukkue Tasuno Tasalakki Geezer kirjoitti: The Bangles - If She Knew What She Wants Laajenna klikkaamalla Tom Jones - If I Only Knew
Geezer kirjoitti: The Bangles - If She Knew What She Wants Laajenna klikkaamalla Tom Jones - If I Only Knew
12.07.2015 klo 20.34 #6 953 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Barnes kirjoitti: Tom Jones - If I Only Knew Laajenna klikkaamalla Marion Rung - Tom tom tom
13.07.2015 klo 12.34 #6 954 B Barnes Jäsen Suosikkijoukkue Tasuno Tasalakki Geezer kirjoitti: Marion Rung - Tom tom tom Laajenna klikkaamalla Marion Shako - Ushindi
13.07.2015 klo 16.36 #6 955 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Barnes kirjoitti: Marion Shako - Ushindi Laajenna klikkaamalla Marion James & The Hypnotics - He left me cryin'
Barnes kirjoitti: Marion Shako - Ushindi Laajenna klikkaamalla Marion James & The Hypnotics - He left me cryin'
13.07.2015 klo 18.33 #6 956 K kalkkifredi Jäsen Suosikkijoukkue Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica Geezer kirjoitti: Marion James & The Hypnotics - He left me cryin' Laajenna klikkaamalla Holly Golightly & The Brokeoffs - When He Comes
Geezer kirjoitti: Marion James & The Hypnotics - He left me cryin' Laajenna klikkaamalla Holly Golightly & The Brokeoffs - When He Comes
13.07.2015 klo 18.39 #6 957 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. kalkkifredi kirjoitti: Holly Golightly & The Brokeoffs - When He Comes Laajenna klikkaamalla The Hollies - When the ship comes in
kalkkifredi kirjoitti: Holly Golightly & The Brokeoffs - When He Comes Laajenna klikkaamalla The Hollies - When the ship comes in
13.07.2015 klo 18.41 #6 958 B Barnes Jäsen Suosikkijoukkue Tasuno Tasalakki Geezer kirjoitti: The Hollies - When the ship comes in Laajenna klikkaamalla Village People - In The Navy
Geezer kirjoitti: The Hollies - When the ship comes in Laajenna klikkaamalla Village People - In The Navy
13.07.2015 klo 18.47 #6 959 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Barnes kirjoitti: Village People - In The Navy Laajenna klikkaamalla Little Village - She Runs Hot
13.07.2015 klo 19.11 #6 960 K kalkkifredi Jäsen Suosikkijoukkue Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica Geezer kirjoitti: Little Village - She Runs Hot Laajenna klikkaamalla The Flaming Sideburns - She Makes My Blood Burn
Geezer kirjoitti: Little Village - She Runs Hot Laajenna klikkaamalla The Flaming Sideburns - She Makes My Blood Burn
13.07.2015 klo 19.26 #6 961 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. kalkkifredi kirjoitti: The Flaming Sideburns - She Makes My Blood Burn Laajenna klikkaamalla Blue Öyster Cult - Flaming Telepaths
kalkkifredi kirjoitti: The Flaming Sideburns - She Makes My Blood Burn Laajenna klikkaamalla Blue Öyster Cult - Flaming Telepaths
13.07.2015 klo 19.42 #6 962 K kalkkifredi Jäsen Suosikkijoukkue Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica Geezer kirjoitti: Blue Öyster Cult - Flaming Telepaths Laajenna klikkaamalla Gunfire Dance - Blue
13.07.2015 klo 19.45 #6 963 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. kalkkifredi kirjoitti: Gunfire Dance - Blue Laajenna klikkaamalla Southern Culture on the Skids - Dance For Me
kalkkifredi kirjoitti: Gunfire Dance - Blue Laajenna klikkaamalla Southern Culture on the Skids - Dance For Me
13.07.2015 klo 20.08 #6 964 K kalkkifredi Jäsen Suosikkijoukkue Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica Geezer kirjoitti: Southern Culture on the Skids - Dance For Me Laajenna klikkaamalla Booze & Glory - Always on the Wrong Side
Geezer kirjoitti: Southern Culture on the Skids - Dance For Me Laajenna klikkaamalla Booze & Glory - Always on the Wrong Side
13.07.2015 klo 20.16 #6 965 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. kalkkifredi kirjoitti: Booze & Glory - Always on the Wrong Side Laajenna klikkaamalla Pride & Glory - Machine Gun Man
kalkkifredi kirjoitti: Booze & Glory - Always on the Wrong Side Laajenna klikkaamalla Pride & Glory - Machine Gun Man
13.07.2015 klo 20.30 #6 966 K kalkkifredi Jäsen Suosikkijoukkue Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica Geezer kirjoitti: Pride & Glory - Machine Gun Man Laajenna klikkaamalla Man Or Astro-Man? - Special Agent Conrad Uno
Geezer kirjoitti: Pride & Glory - Machine Gun Man Laajenna klikkaamalla Man Or Astro-Man? - Special Agent Conrad Uno
13.07.2015 klo 20.38 #6 967 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. kalkkifredi kirjoitti: Man Or Astro-Man? - Special Agent Conrad Uno Laajenna klikkaamalla 38 SPECIAL - Fortunate Son
kalkkifredi kirjoitti: Man Or Astro-Man? - Special Agent Conrad Uno Laajenna klikkaamalla 38 SPECIAL - Fortunate Son
13.07.2015 klo 20.53 #6 968 K kalkkifredi Jäsen Suosikkijoukkue Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica Geezer kirjoitti: 38 SPECIAL - Fortunate Son Laajenna klikkaamalla Bad Manners - Special Brew
13.07.2015 klo 21.09 #6 969 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. kalkkifredi kirjoitti: Bad Manners - Special Brew Laajenna klikkaamalla Cream - Strange Brew
13.07.2015 klo 21.19 #6 970 K kalkkifredi Jäsen Suosikkijoukkue Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica Geezer kirjoitti: Cream - Strange Brew Laajenna klikkaamalla Patti Smith - Ain't it Strange
13.07.2015 klo 21.21 #6 971 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. kalkkifredi kirjoitti: Patti Smith - Ain't it Strange Laajenna klikkaamalla Geordie - Ain't It Just Like A Woman
kalkkifredi kirjoitti: Patti Smith - Ain't it Strange Laajenna klikkaamalla Geordie - Ain't It Just Like A Woman
13.07.2015 klo 22.37 #6 972 K kalkkifredi Jäsen Suosikkijoukkue Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica Geezer kirjoitti: Geordie - Ain't It Just Like A Woman Laajenna klikkaamalla Brian Jonestown Massacre - Just For Today
Geezer kirjoitti: Geordie - Ain't It Just Like A Woman Laajenna klikkaamalla Brian Jonestown Massacre - Just For Today
13.07.2015 klo 22.46 #6 973 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. kalkkifredi kirjoitti: Brian Jonestown Massacre - Just For Today Laajenna klikkaamalla Nashville Pussy - The Bitch Just Kicked Me Out
kalkkifredi kirjoitti: Brian Jonestown Massacre - Just For Today Laajenna klikkaamalla Nashville Pussy - The Bitch Just Kicked Me Out
13.07.2015 klo 22.57 #6 974 K kalkkifredi Jäsen Suosikkijoukkue Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica Geezer kirjoitti: Nashville Pussy - The Bitch Just Kicked Me Out Laajenna klikkaamalla Pussy Galore - Cunt Tease
Geezer kirjoitti: Nashville Pussy - The Bitch Just Kicked Me Out Laajenna klikkaamalla Pussy Galore - Cunt Tease
13.07.2015 klo 23.05 #6 975 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. kalkkifredi kirjoitti: Pussy Galore - Cunt Tease Laajenna klikkaamalla David Allan Coe - Pussy Whipped Again
kalkkifredi kirjoitti: Pussy Galore - Cunt Tease Laajenna klikkaamalla David Allan Coe - Pussy Whipped Again