Erik Riska #13

  • 29 928
  • 108

greyeagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
juniorijääkiekko

Kane88

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Hawks
Täältä myös kumarrus ekille, todellinen kotkasydän! Tulevaisuus on myös valoisa kun on ahkerasti opiskellut. Esimerkki muille pelaajille ettei kannata laittaa aivot narikkaan ja lähtee ”pellaamaan”. Eiköhän pelit jatku vielä perjantaina, toivotaan näin ainakin. Paita kattoon?
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jollain on välähtänyt!
 

Liitteet

  • IMG_20240312_173738.jpg
    IMG_20240312_173738.jpg
    997,7 KB · kertaa luettu: 197

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Dufva totesi lehdistötilaisuudessa, että Erik Riska on täällä paljon kokenut ja tämäkin oli varmasti ikimuistoinen ilta.
Päädyn ja hallin yleisön ansioista tämä jää historiaan EKIMUISTOISENA iltana!
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Hienot ja enemmän kuin ansaitut oli juhlat Ainoalle Oikealle Kapteenille, Erik Riskalle! Nyt vaan saa Riskakin nauttia pudotuspelitunnelmasta mahdollisimman pitkälle kevääseen ennenkuin muut työt kutsuvat miestä.

Upea taistelija jäällä sekä kaikinpuolin hieno ja äärimmäisen fiksu ihminen. Persoonana Erik on mitä hienointa markkinointia koko lajille. Toivon Erikin esimerkin erityisesti nykyään ammattiurheilussa harvinaisen seurarakkauden osalta tarttuvan nuorempin. Tätä tarvitaan lisää.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Huomista odotellessa voi lukea Pasi Roimelan hienon jutun Erik Riskasta. Linkki alla:
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Mielestäni aika surkeaa pelisilmää Sportilta, että Erik Riska ei pelaa tänään kapteenina kotiottelussa joka voi jäädä uran viimeiseksi.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Vieraisiin pöytiin mutta kylläpä lenteli roskaa silmään Riskan haastattelua katsellessa. Siinä on hieno mies isolla kotkansydämellä!
Joo pakko sanoa että viime ti olin paikalla kun Sport varmisti pleijari paikan. Vaikka en ole mikään Sport fani mutta kyllä juhlallisuudet ennen peliä silmäkulman kostumaan. Todellinen seuraikoni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös