Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Erik Riska #13

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana Raju Erkki, 24.09.2014 klo 15.19.

 1. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Riskalle pitää avata ehdottomasti oma ketju. Yksi tärkeimmistä pelaajista illasta toiseen.
  Uskon, että Riska tulee pelaamaan Sportissa pitkän uran ja miehestä saadaan jonkinlainen seura-ikoni Sporttiin.
   
  Sundomstå tykkää tästä.
 2. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
 3. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Kannattaa käydä lukemassa tuota Riskan blogia, jos ruotsia ymmärtää. Tänäänkin siellä oli juttua Bertnardin ja Generouksen välisestä fifa-matsista. Muutenkin paljon juttuja joukkueen sisältä.
   
 4. Julius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Kyllä kun kuunteli HPK pelin erätauolla äijän kommentteja niin tuli oikeen hyvälle mielelle. On siinä meillä hieno soturi ja varmasti arvokas kaveri kopissa. Arvostan isosti.
   
 5. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Minä taas en usko tähän pätkääkään..
  Uskon, että esityksillään nousee Euro Hockey Tour ( vai mikä se on ) turnausjoukkueeseen ja sitä kautta kiinnostus herää isommissa piireissä.
  Hänen tyyppisiään pelaajia ei Liigassa valtavasti ole, maajoukkue saattaa siis piankin kutsua ja sitä kautta myös vähintään KHL-Jokerit kutsuu...
  Valitettavaa nykypäivää Liigassa...
   
 6. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Jokereihin en usko Riskan päätyvän koskaan, sillä joukkueessa on mm. Huhtala, Sallinen, Pöysti... Ja muita alempien kenttien pelaajia tarpeeksi ja osa noista on Riskaa nuorempia ja tulee varmasti jatkamaan Jokereissa pitkään, joten ei siellä Riskalle ole tilaa. Toki KHL voi olla Riskan osoite tulevaisuudessa, jos pääsee maajoukkueeseen ja kehittyy, mutta KHL ei ole luultavasti vielä lähivuosina Riskalle todennäköinen pelipaikka.
   
 7. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Nostetaanpa tätä ketjua ylöspäin. Ekistä on todellakin muodostunut todellinen seuraikoni. Sportin ruumiillistuma. Pelaa kovaa, mutta kurinalaisesti. Ja ennen kaikkea, ei koskaan luovuta. Nyt vaikean jakson aikana Eki on se pelaaja, joka illasta toiseen on pystynyt pelaamaan omalla tasollaan, ja vähän ylikin. Tunnetusti Riska on erittäin arvostettu pukukopissa. Kaiken tämän ohella edustaa seuraa todella upeasti julkisuudessa. Mielestäni on korkea aika, että Erik Riskan paitaan ommellaan C-kirjain. Mitä kanssakirjoittajat ovat mieltä?
   
 8. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Hänellähän oli jo C rinnassa muutama kausi sitten, mutta halusi itse luopua siitä. Ketään ei voi pakottaa kapteeniksi.
   
 9. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Oli vt. kapteeni muutaman ottelun ajan. Sitä en tiennyt, että olisi kieltäytynyt tehtävästä. Missä näin on kerrottu?
   
 10. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Ei ole kieltäytynyt kapteenin roolista. Kokeneemmat on vain mennyt edelle. Joku päivä kantaa vielä C-kirjainta taas.
   
 11. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Ekihän valittiin Sportin kapteeniksi Stögön kaudella, mutta myöhemmin tuo rooli annettiin Takalalle. En muista kenen päätös se oli, mutta muistaakseni silloin puhuttiin, että kapteenin rooli olisi vienyt vähän terää peliesityksistä. Tuolloinhan hän pelasi vasta ensimmäistä täyttä kauttaan miesten sarjoissa. Tomekin ensimmäisen kauden Eki toimi Sportin kapteenina, kun alkuperäinen kapteeni Malkamäki ei pelannut koko kaudella. Nythän nuo kapteenivalinnat on mennyt pelaajien äänestyksellä ja näyttää siltä, että ovat päättäneet valita konkareita tuohon rooliin.

  Itselleni Eki on aina edustanut sitä tuttua ja turvallista Sportilaisuutta etenkin näillä Liigakausilla, kun homma on ollut täysin uutta. Tasainen suorittaja, joka saa aina kaiken irti tärkeillä ja vaikeilla hetkillä.
   
 12. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Minä muistaisin niin että Erik itse halusi pois kapteenin roolista tuolla kaudella. Juuri siitä syystä että fokus pelaamisesta katosi.
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä ja ei voi muuta kuin nostaa hattua miehelle. Pedersören poika on todellakin yksi Sportin runkopilareista tällä hetkellä!
   
 13. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Joukkueella ollut vaikeaa ja Eki on ottanut roolia. Viimeiseen 10 otteluun 3+4=7 pistettä ja sen lisäksi kovaa periksiantamatonta taistelua. Yksi kaikkien aikojen suosikeistani.
   
 14. Tmoki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
 15. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Vaikka kiekko onkin joukkuelaji, on nostettava tätä ketjua ylös. Erik Riskalle tulee laskujeni mukaan 300 liigaottelua täyteen pe 11.1. Kärpät-pelissä.
  Lisäksi hänellä on yli 200 ottelua a-junnuissa ja Mestiksessä pelkästään Sportin paidassa.
  Toiminut kapteenina useampana kautena.
  Hieno joukkuepelaaja, tärkeä av- ja yv-mies sekä tarvittaessa hämmentäjä ja omien puolustaja.
  On usein mukana Sportin PR-hommissa ja taitaa vielä niin suomen- kuin ruotsinkielenkin.
  Jatkaa kotkanutussa myös ensi kaudella.
  Olisiko jopa tifo paikallaan tai ainakin kunnon kannustukset päädyltä tuossa perjantain lämpimässä pelissä sarjaykköstä vastaan?
   
  stairox tykkää tästä.