Ilmoitukset

Nimimerkki heavylutaa18 on saanut viikon pelikiellon provosoivasta ja aiheeseen liittymättömästä TPS-osion viestistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Valle kirjoitti Jokereiden omistajakuvioita käsittelevässä ketjussa epäoleellisuuksia ja henkilökohtaisuuksia sisältävän viestin, vaikka olimme asiasta jo ketjunootilla huomauttaneet. Johtuen nimimerkin mittavasta rikehistoriasta, hänet on passitettu kolmen kuukauden pelikieltoon.

Myös nimimerkki JjZz on saanut pelikiellon turhasta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä samassa ketjussa. Hänen kohdallaan koimme kuitenkin viikon pelikiellon riittävän.

Nimimerkki lainelaser on passitettu viikon pelikieltoon useammasta täysin turhasta JYP-osioon kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Kimmo Stasin viesti Elias Petterssonin ketjussa oli täysin turha, sisälsi itsemoderointia ja keskittyi asian sijasta nimimerkkiin. Tämän vuoksi olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean nimen yhdistäminen sekä aiheeseen liittyvä vihjailu ja arvuuttelu ovat palstallamme äärimmäisen rangaistavia. Tämän vuoksi nimimerkki MHPeg on saanut kuukauden pelikiellon Tommi Santalan ketjuun kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Vilja kuittaa itselleen viikon pelikiellon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja täynnä kirjoitusvirheitä olevista viesteistä.

Myös nimimerkit Pekka Kaukalo ja RedDawn huilaavat seuraavan viikon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja sisällöttömistä viesteistä.

Nimimerkki Roger Moore on saanut viikon pelikiellon otteluseurantaan kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Erik Riska #13

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana Raju Erkki, 24.09.2014 klo 15.19.

 1. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Riskalle pitää avata ehdottomasti oma ketju. Yksi tärkeimmistä pelaajista illasta toiseen.
  Uskon, että Riska tulee pelaamaan Sportissa pitkän uran ja miehestä saadaan jonkinlainen seura-ikoni Sporttiin.
   
 2. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
 3. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Kannattaa käydä lukemassa tuota Riskan blogia, jos ruotsia ymmärtää. Tänäänkin siellä oli juttua Bertnardin ja Generouksen välisestä fifa-matsista. Muutenkin paljon juttuja joukkueen sisältä.
   
 4. Julius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Kyllä kun kuunteli HPK pelin erätauolla äijän kommentteja niin tuli oikeen hyvälle mielelle. On siinä meillä hieno soturi ja varmasti arvokas kaveri kopissa. Arvostan isosti.
   
 5. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Minä taas en usko tähän pätkääkään..
  Uskon, että esityksillään nousee Euro Hockey Tour ( vai mikä se on ) turnausjoukkueeseen ja sitä kautta kiinnostus herää isommissa piireissä.
  Hänen tyyppisiään pelaajia ei Liigassa valtavasti ole, maajoukkue saattaa siis piankin kutsua ja sitä kautta myös vähintään KHL-Jokerit kutsuu...
  Valitettavaa nykypäivää Liigassa...
   
 6. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Jokereihin en usko Riskan päätyvän koskaan, sillä joukkueessa on mm. Huhtala, Sallinen, Pöysti... Ja muita alempien kenttien pelaajia tarpeeksi ja osa noista on Riskaa nuorempia ja tulee varmasti jatkamaan Jokereissa pitkään, joten ei siellä Riskalle ole tilaa. Toki KHL voi olla Riskan osoite tulevaisuudessa, jos pääsee maajoukkueeseen ja kehittyy, mutta KHL ei ole luultavasti vielä lähivuosina Riskalle todennäköinen pelipaikka.
   
 7. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Nostetaanpa tätä ketjua ylöspäin. Ekistä on todellakin muodostunut todellinen seuraikoni. Sportin ruumiillistuma. Pelaa kovaa, mutta kurinalaisesti. Ja ennen kaikkea, ei koskaan luovuta. Nyt vaikean jakson aikana Eki on se pelaaja, joka illasta toiseen on pystynyt pelaamaan omalla tasollaan, ja vähän ylikin. Tunnetusti Riska on erittäin arvostettu pukukopissa. Kaiken tämän ohella edustaa seuraa todella upeasti julkisuudessa. Mielestäni on korkea aika, että Erik Riskan paitaan ommellaan C-kirjain. Mitä kanssakirjoittajat ovat mieltä?
   
 8. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Hänellähän oli jo C rinnassa muutama kausi sitten, mutta halusi itse luopua siitä. Ketään ei voi pakottaa kapteeniksi.
   
 9. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Oli vt. kapteeni muutaman ottelun ajan. Sitä en tiennyt, että olisi kieltäytynyt tehtävästä. Missä näin on kerrottu?
   
 10. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Ei ole kieltäytynyt kapteenin roolista. Kokeneemmat on vain mennyt edelle. Joku päivä kantaa vielä C-kirjainta taas.
   
 11. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Ekihän valittiin Sportin kapteeniksi Stögön kaudella, mutta myöhemmin tuo rooli annettiin Takalalle. En muista kenen päätös se oli, mutta muistaakseni silloin puhuttiin, että kapteenin rooli olisi vienyt vähän terää peliesityksistä. Tuolloinhan hän pelasi vasta ensimmäistä täyttä kauttaan miesten sarjoissa. Tomekin ensimmäisen kauden Eki toimi Sportin kapteenina, kun alkuperäinen kapteeni Malkamäki ei pelannut koko kaudella. Nythän nuo kapteenivalinnat on mennyt pelaajien äänestyksellä ja näyttää siltä, että ovat päättäneet valita konkareita tuohon rooliin.

  Itselleni Eki on aina edustanut sitä tuttua ja turvallista Sportilaisuutta etenkin näillä Liigakausilla, kun homma on ollut täysin uutta. Tasainen suorittaja, joka saa aina kaiken irti tärkeillä ja vaikeilla hetkillä.
   
 12. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Minä muistaisin niin että Erik itse halusi pois kapteenin roolista tuolla kaudella. Juuri siitä syystä että fokus pelaamisesta katosi.
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä ja ei voi muuta kuin nostaa hattua miehelle. Pedersören poika on todellakin yksi Sportin runkopilareista tällä hetkellä!
   
 13. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Joukkueella ollut vaikeaa ja Eki on ottanut roolia. Viimeiseen 10 otteluun 3+4=7 pistettä ja sen lisäksi kovaa periksiantamatonta taistelua. Yksi kaikkien aikojen suosikeistani.
   
 14. Tmoki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport