Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

  • 2 165 465
  • 9 656

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Saatanan lampaat. Joukkueen tähtipakkeja ei yleensä ole tuolla lailla otettu ilman kuittia.

Peliä jäljellä vähän yli minuutti ja Dallas pelasi tappioasemassa ilman maalivahtia. Kuittia tulee varmasti myöhemmin, mutta tuossa tilanteessa olisi ollut vain ja ainoastaan idioottimaista lähtä jahtaamaan Rantasta nyrkit pystyssä ja tuhota loputkin saumat tasoitukseen.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers

Liitteet

  • Screenshot_20200829_215556_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200829_215556_com.android.chrome.jpg
    683,6 KB · kertaa luettu: 225

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Miten Jack Edwards mahtoi tuon selostaa? "BIG CLEAN HIT!"
Sääli ettemme tähän taida saada vastausta, kun taitaa oikeudet matsin televisiointiin olla lähinnä NBC:llä. Tai NESN:n fiidiä en löytänyt ainakaan mistään.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
[MEDIA=youtube]Y6xLvTfAkvw[/MEDIA]
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Joo, olisi vetänyt vain kroppaan, niin pelaaja olisi lähtenyt paareilla ulos. Nythän vastustaja selvisi vähällä, kun vain hipaisi päähän ja taklaus meni muilta osin täysin pieleen ja ohi. Penalttia tuosta tulee sellaiset max. kolme peliä.
 
Tuossa taklauksessa ei liene liiemmin puolusteltavaa. Taklattava ei liikkunut merkittävästi tai muutenkaan asettanut itseään positioon, missä kroppaan taklaaminen olisi Reavisella ollut jotenkin tuossa tilanteessa hankalaa. Pelaajat kyllä tietävät että noista lähdetään isoista ovista pihalle, joten en haluaisi uskoa että Reavesin mielestä lopputulos oli halutun kaltainen, mutta yhtä kaikki todella huolimaton taklaus.

Dumba - Kane taklaus on hyvä esimerkki miten painopistettä voi vetää alas ja silti kolata vastaantulevan levyksi ilman pääosumaa, vaikka eipä nämä tilanteet koskaan ole veljiä keskenään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös