Entiset Pelikaanit maailmalla

  • 1 056 811
  • 3 188

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Komarov ja Hovinen valittu EHT-joukkueeseen. Harmittavan vähän on muuten entisiä tai nykyisiä pelicans pelaajia joukkueessa. Mahdollisuuden olisin antanut esim Vili Sopaselle.
 

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
Komarov ja Hovinen valittu EHT-joukkueeseen. Harmittavan vähän on muuten entisiä tai nykyisiä pelicans pelaajia joukkueessa. Mahdollisuuden olisin antanut esim Vili Sopaselle.
+JMA ja Juuso Hietanen.

Sopanen on kyllä antanu näyttönsä EHT:lle, mutta tällä kertaa tuossa on vaan niin kova ryhmä että en yhtään ihmettele ettei päässyt.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
+JMA ja Juuso Hietanen.

Sopanen on kyllä antanu näyttönsä EHT:lle, mutta tällä kertaa tuossa on vaan niin kova ryhmä että en yhtään ihmettele ettei päässyt.

Juu, näin juuri! en jostain syystä sisäistänyt miehiä entisiksi pelsu pelaajiksi, mutta suotakoon tämä anteeksi. Ja tiedä sitten miten fyysisyys riittäisi kisoissa, mutta silti jees nähdä omia jätkiä joukkueessa!
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Radek Smolenak debytoi eilen Yugran paidassa 3-2(VL) tappiossa Slovan Bratislavaa vastaan.

Syötti (0+1) Mihail Zhukovin alivoimamaalin ja pääsi rankkarikisassa kokeilemaan, muttei siellä onnistunu. Kaikesta päätellen Jaroslav Janus napannu räpylällä ylänurkasta patenttikikan kiinni.

Pelasi vanhojen Porin tuttujen Stephen Dixonin ja Veli-Matti Savinaisen kanssa samassa ketjussa.
 

Purezone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Smolenak osunut näköjään käynnissä olevassa ottelussa Dinamo Rigaa vastaan eli tehot nyt 1+1, joten tehojen merkeissä ainakin lähtenyt paremmin käyntiin kuin viime visiitti ruplaliigaan.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Radek iski tänään Moskovan TsSKAa vastaan 1+1. Neljässä pelissä siis nyt 2+2, tämä kun jatkuu, Radekia tuskin nähdään vähään aikaan Lahessa.

Todella toivon että Smoli lyö läpi ruplakaukaloissa. Ehkä sitten joskus takaisin viihdyttämään Lahtelaisia.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Sihvosen Kari näytää vaihtaneen seuraa Kazakhstanissa. Uusi seura Arystan Temirtau ja seurakavereina Toni Dahlman ja Jari Sailio
 

FeedTheMule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Detroit Red Wings
Voisiko joku valaista tyhmää siitä, että mahtaakohan Nupen osa-omistajuus rajoittaa miehen tekemisiä kotoliigassa? Eli toisin sanoen onkohan Pasin siivu Pelicansista myös kulisseissa vaihtanut omistajaa? Eikö tästä ollut joskus ihan lehdessäkin juttua, että Suomessa ei voi valmentaa muualla juuri tuon takia?
 
Luulisi, että ns oikeassa elämässä kilpailijan (pää?)osakkaan palkkaaminen aiheuttaisi jonkinsortin sanomista.

Aika hyvin muotoiltu tuo oikeassa elämässä, jääkiekko kun on niin oma maailmansa.

Tämähän on vielä pientä siihen verrattuna että kilpailijan osakas veti paikalla mistä on suurin suora vaikutusmahdollisuus tulokseen. Nääs Markkasella aikoinaan.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eikös osakkeiden myynnistä ainakin pitäisi tulla virallista tiedoitusta jos näin on käynyt?! Toisaalta Nupen siirtyminen Jokereihin on juuri sen luokan siirto mitä olen pelännyt liittyen KHL-yhteistyöhön.

Sanottakoon nyt vielä sen verran omasta kannastani tuohon Jokerit-yhteistyöhön: Jos tulee tapahtumaan, niin pari pitkäaikaista kausikorttia lähtee vapaille markkinoille. En aio tukea venäläisten oligarkkien liiketoimintaa ainakaan tietoisesti. Ei nappaa.

Lähellä on, ettei kausikortit mene jo tämän viikon aikana myyntiin. Nimimerkki Jari66 tuolla jo huuteli Nupen siirtymisestä Jokereihin ja sen aiheuttamasta reaktiosta. Kyllähän itse pidin tähän päivään asti Nupea Pelicansin todellisena johtajana. Nyt ilmeisesti Kaarna on näyttänyt toimistolla kaapin paikan Nupelle ja Nupe jatkaa hommiaan irvokkaiden narrien toimissa. Tämä on mielestäni suuri isku vaivalle tehdylle Pelicans-ilmeelle. Nupe oli = Pelicans. Minulle. On kai vaan helvetin naiivia ajatella että kukaan jääkiekon parissa ajattelisi hommiaan minkään seurauskollisuuden perusteella. Sinne mennään minne kunnianhimo osoittaa. Yritän sulatella tätä yön yli.

Tiedän, että Nupe on pelannut Jokereissa. Valmentanutkin jo siellä täällä, mutta Suomessa (liigassa) ajattelin, että olisi tästä lähdin Pelsu aina ja ikuisesti. Kyllä tämä täälläkin tiukkaa tekee.
 
Viimeksi muokattu:

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Eikös osakkeiden myynnistä ainakin pitäisi tulla virallista tiedoitusta jos näin on käynyt. Toisaalta Nupen siirtyminen Jokereihin on juuri sen luokan siirto mitä olen pelännyt liittyen KHL-yhteistyöhön.

Miten ihmeessä Nupen siirto Jokereihin tarkoittaa Pelicansin KHL-yhteistyöhön siirtymistä? Johan sen nyt on nähnyt sokeakin otsallaan että Nupen tähtäimenä on KHL/NHL. Kysyttäessä kiinnostaako KHL-Jokerien valmentaminen on vastannut jo ajat sitten myöntävästi. Ihmettelen suuresti jos Nupen Jokeri pestin ja Lämsän tulevan Pelicans pestin takaa paljastuu KHL-yhteistyö. Ennemmin tarjoan sitä lusikkaa Vaasaan, joka tarvitsee mahdollisen liigapaikan tullen fyrkkaa ja sitä Jokerit tarjoaa pelaajien ohella.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Huvittavinta tässä kaikessa on se, että Nurminen työskentelee "selkäänpuukottaja" Valtosen kakkosvalmentajana loppukauden.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Siinäkin oli jo kestämistä, että Pelsu-kasvatteja narripaidoissa oli jo Tyrväinen Brothers, Kousa ja joku aika sitten Heino. (Sekä Lämsä valkkuna.) Mutta Nupe. Itse olen miestä pitänyt aina Pelicansin ruumiillistumana ja äijä onkin Jokereissa. Joo tää on vaan jääkiekkoo hei, mutta Nurminen nimen omaan on se henkilö, jonka ympärille Pelsuja olisi mahtavaa rakentaa, aito Lahtelainen lätkäjätkä. Mikäli se Nupe vielä Pelsujen organisaatioon palaa ja kyseessä on lyhyt keikka Jokereihin, niin hyväksyn sen vielä. Mutta en mitään monivuotisia jatkosuunnitelmia tulevassa KHL- narreissa, ainakaan kovin helposti.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Lievästi huolestuttavia kommentteja luettavissa tähän Nurmis-caseen liittyen Ylen ja Etlarin sivuilta (en jaksa puhelimella linkittää). Ei kai nyt perkele ole onnistuttu siltoja polttamaan Nupen kanssa? Tule nyt Kaarna ite selittää.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Kyllä kannatti ajaa Nupe lopullisesti irralleen tästä organisaatiosta.. SILLÄ MEILLÄ ON ARA :)
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Kyllä sitä kismaa on ollut jo pitkään ja samoin on ollut osakkeet myynnissä jo pitkään. Nyt nämä aikeet ovat vasta tulleet Jokeri pestin kautta julkisuuteen. Nupe ja Kaarna ovat olleet erilinjoilla Pelicansin linjoista ja joku kyselikin, että kumpi lähtee, kun ongelmia on ollut ja nyt tosiaan näyttää omistajaportaasta olevan äijän lähdössä.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä tuo paperisen ESS:n juttu antaa aika suoraan viitteitä siitä, että tämä syksy on antanut lopullisen sysäyksen tälle välirikolle. Sen mukaan Nupe halusi töitä Lahdesta, mutta niitä ei vain yksinkertaisesti tarjottu.

Voihan nyt... kyllä Nupelle pitäisi aina löytyä töitä seurasta. Jos ei löydy, niin järjestetään jotain. Jos tällä toiminnalla saatiin kaveri savustettua Lahdesta pois, voidaan Kaarnan asemaa alkaa tosissaan miettiä.

Nupe ei ole seuraa suurempi, mutta tämän herran kohdalla se on niin lähellä, kuin voi olla.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Mitenkäs se kuuluisa toteamus aikoinaan eräästä oman seuran pelaajasta jokseenkin väheksyen sanottiin:
-"Jonkinlainen ikoni lahtelaisessa kiekkoilussa..." Melko kolkkoa, kun tuon sanonut henkilö on nyt itsekin saman kaltaisessa tilanteessa seurajohdon kannalta, eikä palveluksia tarvita.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Otetaan nyt vielä lainaus tuolta YLE:n uutisesta:

- Toimitusjohtajamme (Kaarna) olisi parempi vastaamaan, mutta tiedän, että tässä on viime aikoina käyty hänen (Nurmisen) kanssaan keskusteluja tulevaisuuden kuvioista. Luulen, että Pasi on tehnyt niistä omat johtopäätöksensä, miten Pelicans pystyy tukemaan hänen urakehitystään valmentajana. Tämän tiimoilta hän on sitten tehnyt omat ratkaisunsa.

Pelicansin hallitus keskustelee Nurmisen tapauksesta - | Yle Urheilu | yle.fi

Hieman asiaa sulateltuani en sulje pois sitäkään mahdollisuutta, että Pasi on kysellyt, millä aikataululla hänen olisi mahdollista päästä Lahdessa päävalmentajaksi, mutta kun takeita ei ole tullut, on kaveri vetänyt vähän herneet nenään. Fakta on, ettei Nupella ole vielä meriittejä valmentajan hommista kovinkaan paljon ja on aina riski palkata seuran omistaja puikkoihin - potkujen kynnys surkeiden peliesitysten jälkeen on iso.

Kaikkea hyvää Nupelle uusiin haasteisiin. Toivottavasti valmentaa kuitenkin joku päivä vielä Lahessakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös