Entiset Pelikaanit maailmalla

  • 1 060 685
  • 3 202

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Jollain tapaa voisi vielä yrittää ymmärtää tuota siirtoa, jos Borna siirtyisi esimerkiksi Pietariin tai Moskovaan. Mutta noilla statseilla johonkin helvetin Sotšiin. Joukkue on vuodesta toiseen täysin heittopussi tuossa propagandaliigassa, viime kaudellakin koko sarjan surkein joukkue, joten motiivi siirrolle on niin selvä kun vain voi olla. Ja puhutaan vasta 31-vuotiaasta pelaajasta, kenellä olisi ollut vielä vuosia peliuraa jäljellä kääriä miljoona tili vaikka Saksassa tai Sveitsissä. Sen sijaan yhden pikavoiton perässä veriruplilla pelaamaan. Mätä rotta koko jätkä, hyi helvetti.
 
Suosikkijoukkue
Kärpäsen Karelin.
Oikeastaan sen sinänsä ymmärtää jos miettii noita Renduliceja ja muita, että palkka kolminkertaistuu tai jopa enemmän ja kuitenkin viimeisiä kausia pelaa, mutta tietää että ovet aika moneen paikkaan sulkeutuvat samalla. Uran jälkeen sitä ei kuitenkaan pitkään muisteta, etenkään lajia seuraamattomat ihmiset Kroatiassa, mutta rahaa on tilillä hyvällä tuurilla niin että järkevällä sijoittamisella jne loppuelämässään tarvitse tehdä mitään hanttihommia ainakaan.
Pitää muistaa että pelaajan ura on lyhyt, harvalla meistä työura loppuu 35-38 vuotiaana ja monella lätkäjätkällä kun ei tunnetusti ole koulutusta juuri mihinkään ja valmentajapaikkoja jne on auki kuitenkin melko vähän, niin kai sitä siinä miettii että millä perheensä elättää.
En ymmärrä, en käsitä, en arvosta ja oikeastaan ainoastaan halveksin.

Esimerkkinä nyt tää Borna. Kaveri pelannut ammattilaisena ~ 10 vuotta joista viimeiset vähintään 5,5 vuotta kovapalkkaisissa liigoissa. Luulisi tästä jotain jääneen sukankin varteen jo nyt ?

Ikää 31 vuotta, ammattilaisuraa jäljellä semmoiset 5 - 7 kautta ja varmasti näillä statseilla olisi ottajia Sveitsi / Ruotsi jne. akselilla, jossa ne tarjottavat liksat kuitenkin varmasti vähintäänkin sellaiset, että ei tartte nuudeleita syödä joka päivä, että jää jotain jemekseen ja olisi ihan leppoisasti turvattuna elämä etiäppäin talo maksettuna ja massia pankissa hetkeksi, että voi istahtaa alas ja pohtia rauhassa mitähän sitä tekis. Ei toki välttämättä yhtä paljon, kuin olisi ollut vielä parin lisäkauden jälkeen R*yissä, mutta ainakin omatunto olisi puhdas.

Miten helvetissä ton muka ittelleen perustelee, että lähtee R*bylään vuolemaan massia ????? Ei pysty vaan käsittään, mutta kait sitä vaan sitten monessa asiassa on sen verta periaatteen mies ja varmasti osaltaan myös jääräpää, että jotain asioita ei vain yksinkertaisesti tehdä vaikka siitä itse tai läheiset hyötyisi ja vaikka kuinka paljon rahallisesti tjsp.

Hyi helvetti nää Sulakit, Cervenyt ja Rendulicit. Nostakaa verirahanne ja imekää parsaa...HYHHYH.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Finaalissa tulikin sitten pataan puhtaasti 5-0
Aikamoinen pettymys varmaan Seattlelle, heillä oli kuitenkin ihan älytön joukkue joten toi tulos yllätti kyllä minut ihan täysin. Lambert tosiaan pelissä 0+0 ja +/- tilasto -2. 4 laukausta sai aikaiseksi. Katsoin tuota Quebecin voittajajoukkuetta niin ei siellä montaa tutta nimeä ollut.

No onhan siellä valmentajana sellainen legenda kuin Patrick Roy :)
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Joni Ikonen nyt virallisesti Hifk:iin. (Myös Tomi Karhunen siirtyy Stadiin)
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Ikosen lähtö ei edes kirpaise niin paljon kun joukkueen toiseksi parhaan pistemiehen ja parhaan maalintekijän lähdön luulisi kirpaisevan.

Kuten kauden aikana sanoin, Ikonen on ihan kiva pelaaja mutta pelasi ihan alkukautta lukuunottamatta kuin kolmoskentän jätkä, eikä kuten kakkossentteriltä voisi olettaa. Viisikkopelissä Ikosen aikana ketjun peli ei pettänyt, mutta harvoin oli pelejä joissa ketjun peli varsinaisesti toimi hyvin, yleensä pääsi loistamaan enemmän ylivoimalla laukojana.
Pääsee nyt HIFK:ssa Lehterän ja Koivistoisen takana pelaamaan juuri siinä roolissa missä on parhaimmillaan, mutta pisteet tulevat kärsimään roolista, vaikkakin voi päästä vetäjäksi Lehterän syöttöihin, johon kätisyys sopisi, siitä voi niitä maaleja tulla.

Hyvät muistot jäi Pelicansin toisen hopean tuoneen joukkueen parhaana maalintekijänä, onnea uusiin maisemiin!
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat

J.Jämsen ja Parviainen Kiekko-Espooseen.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans

J.Jämsen ja Parviainen Kiekko-Espooseen.

Jämsen tulee olemaan Mestiksessä älyttömän kova. Harmi ettei täällä nyt ihan lähtenyt, vaikka pilkahduksia oli.
 

PohjPelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Itse en jää J.Jämseniä kaipaamaan. Taitoa löytyi mutta ei fysiikkaa saati luonnetta. Todella usein flegmaattinen ja pelin ulkopuolella. En tosin tiedä, jos hänellä oli pitkäaikaisia vammoja rajoittamassa. Uskon, että mestis sopivampi sarja hänelle, sai kuitenkin monta kautta mahdollisuuden kehittyä Hölön alaisuudessa.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Onnea vaan tosiaan Matikaisen Petulle hienoon pestiin Bieliin mikäli/kun sopimus nyt lähiaikoina julkistetaan. Siinä saattaa mennä käkikellojen rakentajilla suklaat väärään rööriin kun Petu pistää pallit pöydälle ja moottorisaha käynnistyy samalla kun kirveet roikkuvat katossa Metallican soidessa.

Kyllä. Harmi, ettei ihan kunnollista rosteria saanut käyttöönsä. Esimerkiksi Niemisen ekan kauden rosterilla olisi väkisin niistänyt mitaleille täällä.
Kyllä siinä 16-17 kauden rosterissa oli ihan tarpeeksi laatua että Petu olisi voinut raahata sen jengin mitaleille asti. Harmi vain ettei joukkueen henkinen kantti kuitenkaan ollut tuolloin tarpeeksi vahva että se olisi kestänyt Jullen loukkaantumisen ja sen hylätyn maalin.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Eiköhän Pasi Nurminenkin voida laskea mukaan. Taitaa itse asiassa ola ainoa, joka on pelannut nimenomaan Pelicansissa ennen änäriuraansa. Muuthan ovat pelanneet Kiekkoreippassa, Reipas Lahdessa tai Hockey Reippaassa.
Antti Niemi on myös yks, mut hänellä ei tainnu olla änäri varausta ja ei tainnu olla meijän kasvatti edes.
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Antti Niemi on myös yks, mut hänellä ei tainnu olla änäri varausta ja ei tainnu olla meijän kasvatti edes.

Antti Niemi on Kiekko-Vantaan kasvatti, niinpä ei käy tähän listauksen omista kasvateista, jotka ovat pelanneet NHL:ssä jonkin joukkueen vakiokokoonpanossa. Toki hän kuitenkin pelasi kolme kautta Pelicansissa ennen NHL:ään siirtymistään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös