Entiset Pelikaanit maailmalla

  • 1 056 760
  • 3 188
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Tänään KHL:n ilmaispelissä Jokerit-Amur on mielenkiintoinen tilanne kun ex-Pelikaanivahdit Janne Juvonen ja Patrik Bartosak torjuvat toisiaan vastaan. Peli on nähtävillä TV5:ltä.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Otto Nieminen Slovakiassa 10 peliin nyt 8+6=14 ja kas kummaa hänen joukkueensa Spisska Nova Ves seilaa jo neljän pelin voittoputkessa.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Mieltä lämmittää nähdä Waltteri Merelän nimi EHT-majun kokoonpanossa. Merren kun olisi saanut pidettyä vielä Lahessa, vaikka toisaalta ei kyllä haittaa että lopullinen läpimurto tulee muualta, sen verran hienosta miehestä kyse.

Leksa Komarov palaa myös maajoukkuekuvioihin.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Arsi Piispanen "aateloitiin" Oskarshamnin Wall of fameen.
Omat muistikuvat kaverista on se että Piispasella oli Tommi Santalan taidot ja Iikka Kangasniemen kroppa, eli olisi vaatinut vähän enemmän fysiikkaa niin olis iskenyt itsensä läpi myös täällä.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Jeppe kertoo tuossa Dornbirnin tiedotteessa, että pelaaminen "hylätyille" katsomoille ei maistu, ei saa itseään ladattua oikeanlaiseen fiilikseen ja tuntee olonsa kaukalossa sen vuoksi epämukavaksi. En tiedä helpottuisiko tuokaan olo Suomessa yhtään, kun täällä ollaan taas kovaa vauhtia ajautumassa yleisörajoitusten ja jopa yleisötapahtumien kieltämisen äärelle.
 

nipsu11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tässä ketjussa on seurattu entisiä pelaajia lähinnä silloin, kun heille on tapahtunut jotain mielenkiintoista. Itseäni alkoivat kuitenkin kiinnostaa entisten sankareidemme urakehitykset kokonaisuudessaan. Poimin mielivaltaisesti joukkueemme viiden kauden takaa ja aloin selvittää.

Usean pelaajan kohdalla koin ”ai niin, toikin pelas joskus meillä” -hetken.

Tässä siis selvitykseni kauden 16-17 maalivahdeista ja puolustajista. Kirjoitan vastaavan myös hyökkääjistä, jos niin toivotte :)


Maailmalle lentäneet Pelikaanit kaudelta 16-17

Maalivahdit (5 kpl):

Joonas Harald

Pelasi meillä 16-17 osan yhdestä ottelusta torjuntaprosentilla 81,3. Seuraavat kolme kautta mestiksessä ei-ykkösmaalivahtina Jokipojissa ja Keupassa. Kaudeksi 20-21 mielenkiintoinen siirto Ranskan kolmosdivariin, josta noussut kesken kauden Ranskan kakkosdivariin. Jatkaa siellä tällä kaudella. Ikää miehellä nyt vasta 25-vuotta, mutta uskallan jo väittää, että ei tullut Liiga-pelaajaa Joonaksesta.


Janne Juvonen
Lienee palstaveljille ja -siskoille selvää, että Jannen urakehitys on lähtenyt rakettimaiseen nousuun Pelicans-vuosien jälkeen. Pelannut itsensä SHL:n kautta KHL:ään Jokerien ykkösveskariksi.

Vähemmän ilmeistä ainakin itselle oli havaita, että tosiaan viimeisen Pelicans-kauden 17-18 jälkeen Juvonen ei solminut suoran sopimusta minnekään. Iltalehden uutisen mukaan Janne sorvasi EBELin HC Innsbruckin kanssa keikkasopimuksen vasta syyskuun lopuilla. Kuitenkin ensisijaisesti etsi iltalehden mukaan jo tuolloin vakituisempaa työpaikkaa KHL:ssä.


Jere Myllyniemi
Jere pelasi meillä kaksi ottelua kaudella 16-17. Tuon kauden Jere vietti todellista kiertolaiselämää pelaten yhteensä 10 ottelua kuudessa eri joukkueessa (Pelicans, Hifk, Ilves, Hokki, SaPKo, Jokipojat).
Seuraavalla kaudella vielä 17 peliä Ketterässä, minkä jälkeen elite on Jeren osalta hiljennyt.


Karri Rämö
Karri pelasi meillä 7 ottelua 16-17.
- Seuraava kausi Jokereissa.
- 18-19 ei otteluita Omskin sopimuspelaajana.
- 19-20 SHL:ssä 18 ottelua
- 20-21 kotoisen Liigan TPS:ssä 11 ottelua

Tällä kaudella pelannut Saksassa DEL:iä yhteensä 11 ottelua. Ikää Karrilla on 35 vuotta eli hirveän montaa vuotta enää tuskin on jäljellä. Loukkaantumiset ovat harmillisesti sotkeneet Rämön uran viime vuodet.


Joona Voutilainen
Joona pelasi Pelicans-paidassa 8 ottelussa kaudella 16-17. Seuraavalla kaudella vielä 21 matsia turkooseissa ja 6 Peliitoissa. Seuraavat kolme kautta Jypissä, HPK:ssa ja KooKoossa, joista ainoastaan kaudella 19-20 oli kiistaton ykkösmaalivahti pelaten 46 ottelua. Tällä kaudella Ruotsin mestiksessä 15 ottelua, joista vakuuttavat 12 voittoa. Ikää samat 25 vuotta kuin Haraldilla. Joonan kohdalla kuitenkin asteen mielenkiintoisempaa seurata, miten ura vielä kehittyy.



Viisi (5) maalivahtia on liikaa yhdelle joukkueelle yhdellä kaudella. Ollaan siis kiitollisia niistä kausista, kun selvitään 2-3 veskarilla. Kuten tämä kausi (koputtaa puuta…)



Puolustajat (12kpl):

Jesse Ahonen

Odotuksistamme huolimatta Ahosesta ei tainnut tulla Liigapelaajaa. Pelasi Liigaa meillä kaksi peliä kaudella 16-17 ja 4 peliä kaudella 18-19. Kauden 17-18 pelasi Venäjän U20-liigaa Kiinassa Kunlunin U20-joukkueessa. Miten ja miksi hän on sinne päätynyt? Kertokaa, jos tietoa on!

19-20 ei pelannut ja 20-21 höntsäsi paikallisjengeissä Iitissä ja Hollolassa. Täksi kaudeksi paluu mestiksen kirkkaisiin valoihin ja 28 peliä SaPKossa tehoin 1+2. Kunnioitettavaa.


Ben Blood
Veri-Pena lienee niin tuttu, etten syvenny häneen tarkemmin. Siirtyi meiltä Ässiin, josta Brittiliigan kautta Tapparaan. Tällä kaudella Itävallassa ICEHL:ssä (ent. EBEL) Grazin riveissä.


Miro Hovinen
Pelasi meillä 19 ottelua 16-17.
- Ei pelannut ollenkaan kaudella 17-18.
- 18-19 Puolan Liigassa
- 19-20 Unkarin Erste Liigassa ja Mestistä Kooveessa
- 19-20 Mestis Koovee
- 20-21 Ruotsin Suomi-sarjaa (HockeyEttan)


Stefan Lassen
Varakapteenimme. Nousi kapteeniksemme kaudelle 17-18. Siirtyi kahdeksi Ruotsin mestikseen, josta viime kaudeksi Ruotsin Suomi-sarjaan. Pelasi siellä vain 11 ottelua. Ura ilmeisesti loppunut, sillä ei ole pelannut tällä kaudella missään.


Juha Leimu
Meillä vielä 17-18. Ura loppui jo Pelicansissa vaivanneisiin loukkaantumisiin Ilveksessä 18-19.

Nico Manelius
Pelasi meillä vielä 17-18. Kausi 18-19 kokonaan ohi loukkaantumisen vuoksi. 19-20 Mestistä Rokissa, mihin ura taitaa olla päättynyt. Ikää vasta 30v eli uran jatko olisi teoriassa mahdollista.


Valtteri Parikka
Pelicansissa Liigaa 19 ottelua 16-17. Siirtyi meiltä KalPaan. Siellä rikkonaisia kausia, joista viimeisen (19-20) päätteeksi siirtyi Ruotsin Suomi-sarjaan Karlskogaan. Ei pelejä viime kaudella tai tällä kaudella, vaikka ikää on vasta 27v.


Juha-Pekka Pietilä
Uran viimeiset Liiga-ottelut kaudella 15-16. Merkattu eliteen Pelicansin sopimuspelaajaksi 16-17, mutta ei pelannut otteluakaan. Ura siis loppui loukkaantumisiin 25-vuotiaana.


Pasi Puistola
Surullisenkuuluisa Pasi Puistola pelasi uransa viimeiset ottelut meillä 16-17. Muistelin miestä täydeksi flopiksi, mutta pelasi hän kuitenkin turkoosipaidassa runkosarjassa 57 ottelua. Playoffeissa vain yksi peli. Oliko siis niin, että Pasi oli loukissa juuri kauden tärkeimmällä hetkellä?


Marko Pöyhönen
Yksi omista suosikeistani! Hoiti tonttinsa suurella sydämellä niin pakkina kuin hyökkääjänäkin. Parhaimmillaan erinomainen. Todellinen joukkuepelaaja. Toivoin aina hänen paluutaan turkoosinuttuun, kun hän kaudeksi 17-18 lähti EBELiin. 18-19 Slovakian Liigaa ja 19-20 taas EBELiä. Ei pelannut missään 20-21 eikä tällä kaudella. Ikää kuitenkin vasta 34 vuotta.

LAUKKANEN, tästä meille rotaatiopakki viimeistään ensi kaudelle!


Roni ”Enni” Rukajärvi
Ei koskaan nauttinut fanien suosiota Lahessa. Pelannut meiltä lähdettyään Ruotsin ja Saksan alasarjoja poislukien viime kauden 5 ottelua Suomi-sarjaa Laser HT:ssa. Tällä kaudella Germany4-sarjaa 14 ottelua tehoin 3+7. GERMANY4! Sarja ei ole valtakunnallinen, vaan pelataan alueittain.


Christian Silfer
Peliittalaina yhden ottelun ajaksi. Pelannut sittemmin kolme kautta Tanskan liigaa. Viime kauden vietti mestiksessä Kiekko-Vantaan riveissä, josta on siirtynyt täksi taudeksi Ranskan liigaan Chamonixin riveihin.


Kauden 16-17 puolustajista Mikko Kousa pelaa jälleen meillä

Huomattavaa on, että yhdenkään kauden 16-17 puolustajamme ura ei ole viidessä vuodessa ottanut merkittäviä askelia ylöspäin.

EDIT: Lisätty linkki uutiseen Juvosen Innsbruck-siirrosta
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Marko Pöyhönen lähti täksi kaudeksi pelaamaan Asikkala Hockey Liigaan harrastekiekkoa samaan jengiin Tommi Paakkolanvaaran kanssa, ammattipelit ovat takanapäin.

Toivotaan, että siellä päästään pelaamaan kausi loppuun. Näillä nykyisillä koronarajoituksilla aikuisten harrastesarjoja ei voida pelata. Aika paljon entisiä liigapelaajia pelaa tuossa Asikkala Hockey Liigassa eli AHL:ssä. Ihan hauskaa välillä käydä katsomassa noita pelejä.
 

nipsu11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Marko Pöyhönen lähti täksi kaudeksi pelaamaan Asikkala Hockey Liigaan harrastekiekkoa samaan jengiin Tommi Paakkolanvaaran kanssa, ammattipelit ovat takanapäin.
Aa, kiitos tiedosta!
Sääli kyllä sinänsä, että Marko Pöyhönen siinä kunnossa, missä oli lähtiessään, mahtuisi koska tahansa mun Pelicansiin.
 

nipsu11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kiitos kannustuksesta. Tässä lista hyökkääjistä.

Maailmalle lentäneet Pelikaanit kaudelta 16-17 (2/2)

Hyökkääjät:

Joonas Alanne

Pelasi meillä yhteensä viiden kauden aikana yli 200 peliä tehden yhteensä 45 tehopistettä. Viimeinen kausi turkooseissa oli 17-18. Siirtyi sitten kahdeksi kaudeksi Japaniin, Aasian Liigaan (5 jengiä Japanista, 2 Etelä-Koreasta ja 1 Venäjältä. Palasi sieltä Suomeen Rokiin, josta siirtyi kesken viime kauden Ruotsin Suomisarjaan (HockeyEttan). Jatkanut siellä tällä kaudella 17 matsia tehden niissä 24 tehopistettä.


Hannes Björninen
Kapteenin lähteminen sattuu yhä.


Roope Elimäki
”Menestyvässä jääkiekkojoukkueessa Elihopo ei sais ylivoima-aikaa”, sanoi herraan turhautunut ystäväni aikoinaan Roopen pelatessa hetken kakkoyv:ssä. Pelasi meillä kuudella eri kaudella tehden parhaalla kaudella hulppeat 12 tehopistettä. Lähti lahdesta Ruotsin Suomisarjaan viime kaudeksi. Täksi kaudeksi palannut Suomeen, mestikseen Kiekko-Vantaan varakapteeniksi.


Antti Erkinjuntti
Teki kapteeninamme 41 pistettä kaudella 16-17.
- 17-18 Sveitsin liigaa 35 ottelua, 29 pistettä
- 18-19 Tapparassa 58 ottelua, 27 pistettä
- 19-20 Sportissa 56 ottelua, 27 pistettä
Viime kaudella Slovakian liigaa lähes piste per peli keskiarvolla. Jatkanut siellä tällä kaudella, mutta tahti on ainakin elitescouttauksen mukaan hiipumassa, sillä pisteitä on tullut 24 otteluun vain 8. Ikää ”Juntilla” on jo 35v eli luvattoman montaa kautta pääsarjauraa tuskin enää on jäljellä


Arttu Heikkinen
Arttu tehtaili tehot 3+2 kaudella 16-17. Pelasi meillä vielä seuraavalla kaudella 22 ottelua. Sen jälkeen lopetti uransa 25-vuotiaana. Palannut täksi kaudeksi kotikonnuilleen Kuhmoon pelaamaan kakkosdivaria.


Henri Heino
Hienon, turkoosin taistelijan uran loppu lässähti ikävästi. Pelasi viimeiset liigaottelunsa kaudella 16-17. Seuraavalla kaudella 15 ottelua Peliitoissa ja 4 ottelua Tanskan liigaa. Henkka olisi 10 kauden turkoosilla kokemuksella ansainnut uralleen kauniimman lopun.


Justin Hodgman
Yksi kaikkien aikojen viihdyttävimmistä kiekkoilijoista Isku Areenassa. Luulin miehen aikuistuneen sitten vuoden 2012 mutta vielä mitä! Paluuottelussaan Isku Areenalla HPK:ta vastaan mies iski kauniin maalin heti ensimmäiseen erään ja oli siten osaltaan aiheuttamassa, että muuan Emil Larmi vaihdettiin maalilta pois ensimmäisen erän jälkeen. Toisessa erässä toinen maali ja tehot 2+0 kasaan. Yhteensä ”Hodgie” iski 26 ottelussa tehot 10+10.

Pelicansista ”Will Dominate” siirtyi ECHL:ään kahdeksi kaudeksi tehoillen siellä hieman yli piste per peli keskiarvolla. Kaudeksi 19-20 Justin siirtyi Saksan Liigaan tehden 33 ottelussa 16 paunaa. Sieltä hän siirtyi viime kaudeksi eksoottiseen Unkarin liigaan (yli piste per peli). Tällä kaudella Hodgie pelaa Brittien liigaa Sheffieldissä (18 ottelua, 1+12=13). Erityismainintana nostettakoon esille, että herra löytyy twitteristä nimellä @J_Hodgie88, ja jatkaa sielläkin keskimääräistä tallaajaa viihdyttävämmällä linjallaan.


Niko Kivelä
Kaudella 16-17 Kivelä pelasi meillä 11 ottelua tehden tehot 2+0. Läpimurtokaudellaan kaksi kautta myöhemmin Niko naulasi turkoosipaidassa 44 otteluun 12 maalia. Tuolloin olisin palavasti halunnut pitää hänet meillä. Ärsytti huomattavasti, että hän lähti Ässiin. Noh, sittemmin ei ole ärsyttänyt.
Hänen kaksi kauttaan Ässissä olivat heikot ja loukkaantumisten sävyttämät. Saldoksi kahdesta Porin kaudesta jäi 55 ottelua ja 11 tehopistettä (6+5). Täksi kaudeksi pelipaikka löytyi Ruotsin suomisarjasta. Siellä 22 peliin vaatimattomat 7 tehopistettä.



Välihuomio. Kuinka hemmetisti kauden 16-17 jengistämme on päätynyt porukkaa Ruotsin suomisarjaan, HockeyEttaniin? Voiko siellä muka pelata kolmannellakin sarjatasolla ammatikseen, kun Suomessa Mestiksessäkin se lienee ilmeisen hankalaa?



Kimi Koivisto
Pelasi meillä vielä kauden 17-18. Tuon kauden pisteet 4+7=11 ovat valitettavasti yhä hänen ennätyspisteensä Liigassa. Tällä kaudella säilyttämällä nykyisen pistekeskiarvonsa tulee tekemään ennätyspisteensä, 14 pistettä. Pelaa nyt neljättä kauttaan KooKoossa, mutta siirtymä rivimiehestä ratkaisijaksi on jäänyt tekemättä. Ikääkin Kimillä on jo 29 vuotta. Parin kauden päästä HockeyEttaniin?


Ville-Matti Koponen
Aloitusten erikoismies pelasi 16-17 meillä 10 ottelua tehoin 0+1. Erityisesti itselleni jäänyt mieleen, kuinka hänet laitettiin aloituskykyjensä vuoksi kentälle puolustuspään aloitukseen. Hävisi puolustuspäässä kaksi aloitusta putkeen aivan pystyyn ja istui ottelun loppuun vaihtopenkin päässä puremassa tuppia. Viimeiset kaksi Liigaottelua meillä vielä kaudella 17-18. Lopetti uransa Peliittojen kapteenina kauteen 18-19.

Mielenkiintoisempaa kuin tulevaisuus onkin Ville-Matin menneisyys. Hän nimittäin pelasi meillä Liigaa jo kaudella 04-05 ja erinäisiä otteluita -08 asti. Sitten kaksi kautta pelkkää Mestistä. Kahtena kautena hajaotteluita Kärpissä. Neljä kautta pelkkää Mestistä. Sitten 16-17 taas 10 ottelua Liigaa.

Nostan hattua sinnikyydelle ja päättäväisyydelle, jota moinen sahaaminen on varmasti vaatinut.


Severi Lahtinen
Eikö tästä junnutähdestä ole kulunut jo ikuisuus? Severillä on ikää kuitenkin vasta 23 vuotta. Pelasi ensimmäiset 5 Liigaotteluaan 16-17. Siirtyi viime kaudeksi Jypiin, jossa jatkaa tämän kauden. Entinen piste-ennätys 22 (kaudelta 18-19) menossa rikki; nykyinen pistekeskiarvo johtaisi 28 pisteen kauteen. Paluu Lahteen ja 40 pistettä rikki parin kauden päästä?


Roope Mäkitalo
Ensimmäinen, yksi Liigaottelu kaudella 16-17. Paljon puhuttiin palstalla, mutta ei tullut Mäkitalosta Liigapelaajaa. Kolmella kaudella yhteensä 7 Liigaottelua meillä. Sai kuitenkin kiekon takan reunalle tehtyään näissä yhden maalin. Kaksi edellistä kautta Mestistä Imatran Ketterässä ja täksi kaudeksi Saksan Mestikseen. Ikää Roopella toki vasta 23 vuotta, että vielähän sitä ehtii.


Morten Poulsen
Tanskalaisvahvistuksen Liigavisiitti jäi yhden kauden mittaiseksi. Siirtyi meiltä takaisin EBELiin yhdeksi kaudeksi. Sieltä Tanskaan, jossa viettänyt vakuuttavin tehoin viimeiset neljä kautta. Edelleen vakiokasvo Tanskan maajoukkueessa ja onpa herra näköjään tehnyt kaksi arvokasta maaliakin kolmessa olympiakarsintaottelussa. Nähtäneen siis Pekingissä.


Aleksi Rekonen
Jos Kivelän lähtö Ässiin ärsytti, niin Rekosen lähtö Isomäkeen aiheutti pahoinvointia. Läpimurtokausi turkoosissa monipuolisena pelaajana 17-18 tehden tuolloin 28 pistettä. Urakehitys ei kuitenkaan jatkunut Ässissä, jossa kahtena kautena tehopisteitä syntyi vain 13 ja 20. Tämä ja viime kausi Ruotsin mestistä (HockeyAllsvenskan) erinomaisilla tehoilla (tällä kaudella 29 ottelua ja 27 pistettä).


Sebastian ”En saa tarpeeksi hyviä ketjukavereita” Repo
Sebu teki kaudella 15-16 turkoosinutussa erinomaiset tehot 15+13. Kausi 16-17 alkoi kuitenkin mollivoittoisesti ja mies siirtyi kesken kauden Tapparaan. Muistan kaudelta erityisesti Repon saaman erityiskohtelun hänen palatessaan Isku Areenaan Tappara-paidassa. Jatkoi Tapparassa vielä 17-18, kunnes lähti tavoittelemaan NHL-unelmaa rapakon taakse. Puolitoista kautta AHL:lää riitti ja palasi Suomeen, tällä kertaa Rauman Lukkoon. Ennätyspisteet, 33, viime kaudella.


Miska Siikonen
Luotettava sentteri pelasi meillä Liigaa viitenä kautena, kunnes siirtyi 19-20 Jypiin. Viime kaudella myytiin Jyväskylän kriisijoukkueesta kesken kauden Ruotsiin. Tämä kausi KooKoossa ollut ilmeisen vaikea. (11 ottelua, 2+3)


Vili Sopanen
Ob-La-Di Ob-La-Da. Sopanen oli kaudella 16-17 liekeissä tehden 41 ottelussa 46 paunaa. Siirtyi toivottavasti mahdollisimman rahakkaalla sopparilla Hifkiin kaudeksi 17-18 kerryttäen siellä 49 otteluun mukavat 36 tehopistettä. Itse muistelin Hifk kauden mennen täysin penkin alle, mutta muistin näköjään väärin…
Hifkistä siirtyi Saksaan, josta palasi kesken kauden Lukkoon. Siellä uran viimeiset Liigaottelut kaudella 19-20. Tämän miehen uran lopetuksen Pelicans tällä kaudella hienosti noteerasikin. Pelicanshistorian paras pistemies. Vilille on helppo toivoa pelkkää hyvää jatkoon.


Artturi Toivola
Siirtyi meiltä täksi kaudeksi HPK:hon. 23-vuotiaan Toivolan piste-ennätys (16) on kaudelta 18-19. Samoille huippeille on pääsemässä tällä kaudella.


Juhani Tyrväinen
Varmasti useimmille tuttu stoori eli Julle lähti meiltä Hifkiin ja Sieltä Luleåån. Toivoisin tämän 31-vuotiaan palaavaan Lahteen uransa viimeisiksi kausiksi. Jullen Liigaa dissaavat kommentit eivät valitettavasti nosta todennäköisyyttä tälle.


Taavi Vartiainen
Myös varmasti useimmille tuttu stoori. Jos ei ole, niin googlella löytyy. Meiltä Ilvekseen mutta terveysongelmien vuoksi ei lopulta pelannut siellä peliäkään. Täksi kaudeksi Peliittoihin, josta siirtyi minnekäs muualle kuin Ruotsin Suomisarjaan, HockeyEttaniin, Joonas Alanteen seurakaveriksi. Eliteen Taaville päivittynyt sieltä vain yksi ottelu. Taavin siirtouutinen tuli 30.10. ja ainakin omalla Ruotsillani Mariestads Tidningen on 1.12. kertonut Taavin olevan sivussa loukkaantumisen takia.
Taavillekin helppo toivoa pelkkää hyvää. Toivottavasti pääsee vielä tällä kaudella pelaamaan.


Kauden 16-17 hyökkääjistä Iikka Kangasniemi ja Antti Tyrväinen pelaavat tälläkin kaudella meillä.
En lupaa katsaukselle jatkoa muilta kausilta. Kirjoittelen, jos inspistä piisaa.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Toivotaan, että siellä päästään pelaamaan kausi loppuun. Näillä nykyisillä koronarajoituksilla aikuisten harrastesarjoja ei voida pelata. Aika paljon entisiä liigapelaajia pelaa tuossa Asikkala Hockey Liigassa eli AHL:ssä. Ihan hauskaa välillä käydä katsomassa noita pelejä.
Joo välillä tuntuu, että mukavampi ollut katsoa kuin pelata noita :D Nuha meinannut tulla kun toistakymmentä entistä liigajyrää painaa oikealta ja vasemmalta ohi. Vaikka onhan siinä oma tunnelmansa pelatakin heidän kanssaan, kun useampaa ihaillen katsonut ylöspäin heidän ammattilaisuran aikana.

Vaikkei näillä meiän entisillä liigapelaajilla siellä enää kauhean raikas jalka ole, mutta kaikesta muusta tekemisestä kyllä huomaa, että vyöllä on useampi sata liigamatsia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös