Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt SM-liigakiekkoilija, kuka?

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Olkku, 25.04.2015 klo 13.05.

 1. Barky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers, Jets, Tappara
  Jos ei pahaa loukkia Kotkaniemellä ole niin häntä lähtisin veikkaamaan ensimmäiseksi -00 debytoijaksi. Kokoa löytyy ja ikäluokkansa paras pelaaja Suomessa sanoisin. Hyökkääjänä oleminenkin auttaa, kun ei niin suurta roolia tarvitse kentällä ottaa.
   
 2. Kassa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnut
  Lainaus:
  En valitettavasti tunne Jukureiden pakkikalustoa sen tarkemmin. Pointtina vaan oli tähän ketjuun, että saattaa breikata liigaan ensimmäisenä tämän vuosituhannen pelaajana, kun kerran nyt ainoana (?) on liigajoukkueen ringissä mukana.

  Vuosia kun on tullut junnuja seurattua, niin Jukuri kasvatit Aaltonen, Nikkanen ja Kokkonen (kaikki 01) ovat jääneet mieleen. Hyvin ovat kaikki toistaiseksi pärjänneet.
   
 3. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Tuntuu nyt olevan aika lailla tuulet siinä muodossa, että tuon tason junnut imaistaan ison veden toiselle puolelle jo aika aikaisessa vaiheessa, ehkä jopa ennen sitä ensimmäistä liigapeliä. Olen ollut havaitsevinani tämänkaltaisen toiminnan tulleen muotiin aivan näinä aikoina. Trendi tuntuisi voimistuvan vuosi vuodelta ja joukossa on runsaasti pelaajia, jotka eivät todellakaan edusta lähellekään ikäluokkansa kärkeä. Toisille tuo tietysti sopii, mutta kaikille ei. Puntaroida näitä pitää monelta kantilta ja huipulle on monta eri väylää. Toivottavasti vanhemmat ovat järki kädessä näiden nuorten lahjakkaiden pelaajien kanssa eivätkä ole ostamassa heti sitä eläkevillaa lämpimästä etelän maasta. Oikotietä huipulle ei kuitenkaan ole.
   
 4. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ikäluokkansa kärjillä varmasti on paljonkin vaihtoehtoja, joista yksi varmasti hyvä on siirtyä Liigaan pelaamaan aikuisten kanssa alkaen tyyliin 17-vuotiaasta saakka. Sitten hyvät pelajaat sen terävimmän kärjen alapuolella onkin eri juttu, liigapaikkaa ei välttämättä tule, niin onko vielä silloin järkevää jäädä tahkoamaan A-nuoriin, vaiko mennä P-Amerikkaan jossa on paljon enemmän kovatasoisia pelaajia (ja pelaajia ylipäätänsä)? Itse ainakin pitäisin sitä eurooppalaisen aikuisten sarjan jälkeen parhaana vaihtoehtona.

  Teitä on onneksi monia, kaikille löytyy varmasti joku ratkaisu.
   
 5. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Onko Saarela pelannut vielä yhtään peliä edes B:ssä, saati A:ssa? Aika epätodennäköistä että vielä ensi kaudella pelaisi liigaa ja sanoisin että melkoinen loukkaantumiskurimus pitää kyllä koetella Lukkoa jos nuorempi Saarela yhdenkin liigaottelun pääsee pelaamaan.
   
 6. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 7. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mistä moinen päätelmä? Eikö mediassa saa kirjoittaa mitään, mistä Jatkoajan keskustelupalstallakin? Onko Yle vakoillut Jatkoaikaa myös, koska kirjoittaa World Cupista.

  Eiköhän Iltasanomien toimituksessa sen verran Liigaa seurata, että ovat itsekin huomanneet tämän Mikko Kokkosen.
   
 8. Gemondo Jäsen

  Tuo artikkeli löytyy muuten IS:n Liiga-ennakosta joka on julkaistu jo aiemmin.
   
 9. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mikko Kokkonen 15-v, Jukurit, tekee liigahistoriaa ensi tiistaina 18.10.2016 pelattavassa Jukurit-Ässät ottelussa. Näin kertoo Jukurien fb-sivut.
  Joku voisi laskea Mikon iän ja voimassa olevan ennätyksen (Jesse Joensuu) erotuksen.
   
 10. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  En jaksa ihan tarkkaan laskea, mutta yli 2 kuukautta tuosta tulee eroa Kokkosen eduksi.
   
 11. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
 12. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Olisi mukava kuulla ihan Hiitelältä itseltään mihin vedetään raja siinä missä iässä on ihan ok peluuttaa liigassa lasta ja missä iässä ei. Hän viittaa Pohjois-Amerikan ammattilaissarjoihin, joissa ei alaikäisiä päästetä pelaamaan. Kannattaako hän tällaista mallia myös Suomeen? Missäköhän esimerkiksi Barkov olisi tänä päivänä jos olisi joutunut painamaan vielä toteutuneen liigadebyyttinsä jälkeen kaksi vuotta junnukiekkoa? Ja Barkovista puheenollen, hän oli debytoidessaan Liigassa 16 vuotta ja 29 päivää. Eli suunnilleen 4 kuukautta tänään debytoivaa ennätysmies-Kokkosta vanhempi. Meneekö tuossa siis raja? Nyt tämä on ihan kamalaa, mutta pari kuukautta myöhemmin ihan ok?

  En usko saavani Hiitelältä vastausta tänne, vaikka hän epäilemättä palstaa lukeekin ja ehkä kirjoittaakin. Kunhan pohdin ääneen.
   
 13. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Erikoinen ulostulos toimittajalta. Kun ihmisellä nuoruudessaan on kalenteri-ikä ja biologinen ikä. 180/86 mitat jo kertoo, että Kokkonen on biologiselta iältään "vanhempi" kuin kalenteri-ikä. Veikkaan, että tekee tänään maalin liigadebyytissään. Jos Kokkonen olisi 180/60, niin silloin Hiitelän kolumni osuisi ytimeen.
   
 14. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Tänään tuli lisää täytettä tähän kun KooKoon Santeri Salmela teki debyytin luutimalla 14min pakistossa. Hyvin veti.
   
  Viimeksi muokattu: 17.12.2016 klo 02.41
 15. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Samoin kuin Tampereella, jossa Toni Utunen pelasi vajaan 2 minuutin edestä Tapparan paidassa. Katsoin kyllä pelin, mutta en huomannut kyseistä pelaajaa ollenkaan, joten en osaa sanoa miten hyvin tai huonosti veti. Vuonna 2000-syntynyt tämä Utunen.
   
 16. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  KooKoon Salmela pelasi eilen toisen pelinsä liigaa, peliaikaa taas 14 minuuttia ja +/- jäi nollaan. Eli sitä peliä mitä nyt pyydettiinkin. Taitaa olla tässä kohtaa 2000-lukulaisten ylivoimainen peliaikakuningas.