EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 825 726
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eikös tosiaan Venäjän futishuligaanit ole ihan oikeasti jopa ns. ammattilaisia? Engelsmannit sitten vaan tuollaisia amatöörejä.
Samaa ns. "ammattilaista" löytyy kyllä Englannista pilvin pimein. Nämä porukat eivät edes mene otteluun, vaan keskittyvät täysillä ottelun jälkeisiin tapahtumiin. Tänään tulee Lontoo palamaan kävi ottelussa miten hyvänsä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kyllä tähän olisi Veskun huokailu ollut osuvampaa. Tai Dannyn euroviisu-yritys.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Onko joku joskus nähnyt missään kisoissa yhtään sellaista päättäjäisseremoniaa, joka a) kiinnostaisi ketään b) sillä olisi yhtään minkäänlaista merkitystä yhdellekään katsojalle?

En minäkään ole semmoista kertaakaan vielä nähnyt. Kiinnostaa aivan vitusti ihmisiä katsella tämmöistä paskaa, kun muutaman päivän kaikki vaan venanneet, että klo. 22 pilli viheltää
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Captain Hindsight varmaankin toteaisi, että turvatoimet ja jämäkkä voiman näkyminen olisivat saaneet olla uskottavammalla tasolla.

Saatan sortua yliarviointiin tai stereotypioihin, mutta mietin tän tason ja jännitteiden urheilutapahtumaa jossain Jenkeissä tai Venäjällä niin kovinkaan monella tulis mieleenkään rynnäköidä tapahtuma-areenalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös